Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vreau SUV, de care?

koais

Postări Recomandate

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 158
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Vreau SUV, de care?

Iti doresc multa bafta in a alege masina potrivita. Nu am dat cu parul, ti-am dat doar o parere ... Si daca domnule koaies , nu te-ai interesat indeajuns , sa stii ca Pathfinder e fabricat in Europa ... Sau exprimarea ti-a fost "defecta" , poate ai vrut sa scrii "Marca 100 % europeana" . Multumesc !

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

Hyundai ix35 are cam tot ce trebuie si un pret bun , motor 2000 cc impozit mic , 136 cai , 4x4 permanent , garantie 5 -7 ani sau 150000 km , spatioasa in interior , exteriorul arata civilizat , costa cam 25 000 euro .

De 6 luni nu am bagat decit motorina in ea , ce este drept consuma cam mult 12 - 14 in oras , 10 afara .

Editat de marinionescu

Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l.

Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l.

Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l.

Link spre comentariu

Iti doresc multa bafta in a alege masina potrivita. Nu am dat cu parul, ti-am dat doar o parere ... Si daca domnule koaies , nu te-ai interesat indeajuns , sa stii ca Pathfinder e fabricat in Europa ... Sau exprimarea ti-a fost "defecta" , poate ai vrut sa scrii "Marca 100 % europeana" . Multumesc !

Ai dreptate, exprimarea mi-a fost defecta si pentru asta imi cer scuze.

Exprimarea corecta ar fi, intr-adevar Marca 100% europeana.

Pathfinder-ul are 2 - uri: motorizare peste 2l si din cate stiu eu 7 locuri, adica e prea mare pentru mine, nu imi este de folos acel spatiu pe care il car tot timpul dupa mine si ma incomodeaza in trafic.

http://www.nissan-badsi.ro/Nissan-Pathfinder-2-5-L-dCi-190CP-5-usi-manuala-6-trepte/

Forte, parca pentru tine singurul SUV era cel propus de astral, J9. Te-ai sucit?

Oricum, esti, ca de obicei off-topic :grin:

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Cam scurt, dar e ceva. impresia generala a fost ceva de genul si citez: "It’s all very nice, but nothing very special".

Da, baietii astia de la TG caracterizeaza aproape toate modelele Volvo in categoria asta. Motivul e, probabil, ca la ei in scripte fun factorul e mai important decat orice altceva.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Dimineata am auzit la radio si am verificat , promotie la Freelander 2. Comentarii: un f. bun prieten a avut initial F1, l-a rupt prin noroaie si si-a luat F2 ."Nu exista termen de comparatie intre cele doua in favoarea lui F2" de nerupt as zice eu . P.S. azi amicul traieste dupa impactl frontal cu un tir care a derapat pe centura si s-a pus de-a latul (pe gheata) maturand tot ce era pe contrasens.

Masina a primit dauna totala dar amicul afara de niste echimoze care l-au facut putin mai greu de recunoscut din prima ,acum dupa doua luni e ca nou !!!

Volvo C 60 are un pasionat de pescuit care l-a luat odata cu o salupa si peridocul de rigoare . Eu m-am "gainit" cand am vazut cum intra in Dunare ca sa dea drumul si apoi sa primeasca salupa . In rest comfort de tip Nordic ...

De regula fiecare are alte argumente fata de ce si-a luat , peimul 95 asfalt si 5% noroaie la vanatoare , celelalt pescuit cu salupa proprie ...la pensie ...hahaha

Eu personal cred ca pana ma voi hotara vor apare alte tipuri de masini si tot asa

:hl:ha:

Nu mai am Aro , l-am vandut !
Link spre comentariu

nici odata o fapta buna nu ramane nepedepsita....

scuze ca incep asa, dar ceva de genu vad in atitudinea ta....ajutati-ma dar tot eu stiu ce vreau....normal ca doar tu alegi, oamenii isi dau cu parerea deci nu ii certa prea tare....:grin:

si ca sa ma fiu sigur ca nu se incadreaza in ce iti doresti tu sa iti iei, eu NU ti-as zice sa iti iei Land cruiser nou, cu 26-28k euro+tva (dar pe firma nu il platesti daca o iei din germania) asta daca faci un mic artificiu si renunti la 2 locuri din cele 7 ca sa ti-o dea direct neamtu utilitara, de unde ai direct taxa de inmatriculare, casco, asigurare, si impozit mic.

normal ca nu e din europa....ii din japonia si aia se stie ce masini proaste fac....:wink:

spor la ales si bafta

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

Corect!

A zis SUV la 20 000+ ... aici se incadreaza Honda CR-V ... o super masina! Daca vrei sa urci la 30 000+ ... clar Toyota LandCruiser, dar nu-i SUV! Si ca sa te ametesc de tot ... imi doresc o Toyota 80/100/120 ... dar am buget doar de una de 10-15 ani ... asa ca o sa ma multumesc cu un J9 sau cu Y61 ... ca sa te ametesc de tot!

Ai auzit bine ... Nissan Patrol Y61!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

nici odata o fapta buna nu ramane nepedepsita....

scuze ca incep asa, dar ceva de genu vad in atitudinea ta....

Nu-i nimic, musc intentionat pentru a tine topicul cat mai curat posibil. Nu incerc sa musc mana, dar simt ca discutia de duce in copaci daca nu sunt ferm. De asemenea acest topic sunt sigur ca ii va ajuta si pe altii.

Incerc sa gasesc un feedback de la posesorii de GLK/X3/XC60/Q5 pentru ca la testdrive am fost la toate, dar nu cunosc detalii de exploatare si comportament in timp.

Stiu ca incerc sa gasesc o parere despre un SUV european pe un forum dominat de japoneze off-road-istice, dar, simt ca se poate :h5

Corect!

A zis SUV la 20 000+ ... aici se incadreaza Honda CR-V ... o super masina! Daca vrei sa urci la 30 000+ ... clar Toyota LandCruiser, dar nu-i SUV! Si ca sa te ametesc de tot ... imi doresc o Toyota 80/100/120 ... dar am buget doar de una de 10-15 ani ... asa ca o sa ma multumesc cu un J9 sau cu Y61 ... ca sa te ametesc de tot!

Ai auzit bine ... Nissan Patrol Y61!

:ha: Sa nu imi spui ca si CR-V e facut in europa ca o iau razna! :uameni

Freelander, NU, nu pentru ca nu mai vreau. :bi

Nu va suparati pe mine, va multumesc pentru raspunsuri, pentru toate! :tk

Link spre comentariu

Ai dreptate ca o masina mai mare rezista mai bine la impact decat una mica, mai ales daca se loveste cu una mica. Vorbim despre masini din aceasi generatie.

Dusterul nu e de lepadat dar la crash test a scos doar 3 stele.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Golfu meu are 5 stele.

Daca ma iau in brate cu un duster de pe la 50 km/h in sus, eu nu pariez pe mine! :h5

Sansele tale cresc cand ai +15 cm peste noul tau prieten de pe contrasens :grin:

Link spre comentariu

Golfu meu are 5 stele.

Daca ma iau in brate cu un duster de pe la 50 km/h in sus, eu nu pariez pe mine! :h5

Sansele tale cresc cand ai +15 cm peste noul tau prieten de pe contrasens :grin:

Ai luat-o razna ... eu stiu om care a murit in LC120 la accident din spate-lateral ... a lovit cu tampla manerul si a murit pe loc ... trebuie sa ai noroc la un accident sa scapi cu viata!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

M-am referit strict la impactul SUV vs. alta masina.

On-topic, cred ca ma indrept vertiginos spre noul X3, care este defapt vechiul X5, cu alt motor.

http://www.bmw.ro/ro/ro/newvehicles/x/x3/2010/showroom/index.html

Nu prea cred ca il gasesc SH, dar, cine nu cauta, nu gaseste. :h5

Link spre comentariu

Eu ca masina de oras am un renault Koleos cu motor de 2000 disel si cutie automata (asa am gasit cand l-am luat). Sunt multumit de el. La drum lung sta foarte fain. Eu l-am prins in mai 2009 la oferta si am dat pe el aproape 19.000 de iepuroi.

Link spre comentariu

Nici nu mai sta la discutie !!!! Exista o singura optiune pt tine Mercedes GLK.... nu inteleg ce mai cauti aici cand tre sa pleci sa l iei din germania.. dai un ban mai mult dar.. ai masina buna , frumoasa exact ce vrei, eu asta as alege in locul tau. multa bafta :h5

Link spre comentariu

Ai dreptate pana la un punct.

Mai exact ai dreptate pana ajungi spatele masinii si vezi ca au realizat o masina atat de frumoasa si i-au vomitat spatele. E oribil. Dupa care iti dai seama ca ai garda la sol a unui matiz.

In rest o masina extraordinara care isi face toti banii d.p.d.v. tehnic si stilistic (pana la haion)

Link spre comentariu

Eu ca masina de oras am un renault Koleos cu motor de 2000 disel si cutie automata (asa am gasit cand l-am luat). Sunt multumit de el. La drum lung sta foarte fain. Eu l-am prins in mai 2009 la oferta si am dat pe el aproape 19.000 de iepuroi.

Am vrut si eu unul ... dar n-am prins, au fost la acest pret doar masinile de pe stoc! In schimb ... primesc informari pe mail ca si cum as fi cumparat unul!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

eu as lua ford kuga daca as avea banii astia si ar trebui sa iau o "europeana". sunt mare fan ford, am condus mult timp un focus de care am fost foarte atasat si mi-a parut rau ca a trebuit sa il dau. am mers si cu kuga, si este excelenta. plus ca sunt foarte multumit de service ford in cluj.

nu stiu zau daca as mai lua o europeana.... mitsubishi outlander ar fi prima mea alegere, in ultimii doi ani m-am atasat de masinile asiatice...

vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at
Link spre comentariu

nu sunt de acord cu faptul ca un SUV e considerat mai sigur. In primul rand distanta de franare mai mare si faptul ca este mai putin manevrabil din cauza centrului de greutate ridicat, consider ca este o masina nesigura in comparatie cu o limuzina.

Un accident frontal cu peste 80 la ora sunt sanse 0 de supravetuire, insa daca reusesti sa franezi din timp sub 70, ai sanse foarte mari sa scapi nevatamat.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Salut Mihai,

Eu ca posesor de Duster benzinar ti-as recomanda un Duster diesel full option.

La bugetul tau ti-ar mai ramane vreo 9000 Euro de o bere.:wink:

Imi place mult duster-ul, chiar il consider in varianta. Am facut si un test-drive interesant cu un DCi.

Dar, nu cred in masini noi, intotdeauna voi cumpara sh. Nu-mi permite religia :2dr

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Poate s-a mai amintit,insa n-am citit toate postarile. La un Land Rover Freelander te-ai gandit? 2.2Diesel. SUPER in off road. Foarte OK pe sosea. Confort, vână. Vorbesc din proprie experienta. Numai bine!:h5

For those about to rock: I salute you!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare