omoroka Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Am o intrebare scurta si la obiect: a rezolvat cineva problema unghiului vizual dat de oglinzile laterale ale samuraiului? Cred ca ati observati cu totii ca oglinzile laterale ale samuraiului, desi mari cat urechile unui elefant, nu sunt suficient de convexe pentru a oferi un unghi vizual decent, asa cum ofera turisme cu oglinzi de dimensiuni mult mai mici. A gasit cineva sticla de oglinda cu unghi vizual mai mare decat cel stok? :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Samurai, masina mica cu oglinzi mari si proaste Oglinzi de Dacia Papuc, ieftine, mari, si se gasesc pe toate drumurile. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 16, 2011 Autor Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Samurai, masina mica cu oglinzi mari si proaste Oglinzi de Dacia Papuc, ieftine, mari, si se gasesc pe toate drumurile. Merg schimbate doar geamurile? Ansamblul oglinzii nu ma deranjeaza. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Samurai, masina mica cu oglinzi mari si proaste nu vei gasi, eu am cautat mult si bine, puneam geam de oglinda normala la un moment dat, dar se spargeau una-doua. Am schimbat cu papauc si sunt foarte multumit. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Samurai, masina mica cu oglinzi mari si proaste Si eu am spart geamul de oglinda,dar cum nu prea am nevoie chiar asa mare de ele in trafic am fost multumit de ele. Ca sa nu le mai sparg asa usor am dat o gaura in spatele carcasei si am umplut interiorul oglinzii cu pasta expandoare folosita la termopane. Acum oglinzile au un suport in spate si nu se mai sparg . Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Samurai, masina mica cu oglinzi mari si proaste Eu am schimbat dreapta cu o sticla de camion. Cea de papuc e mica. Manevra e delicata. Rama trebuie rupta si lipita la loc cu superglue. Greu vei gasi un geamgiu sa-ti decupeze contur(recomand atelierul de langa depoul Dudesti).Daca vrei iti trimit sablonul. Din cauza convexitatii geamului, ramane loc intre rama si oglinda. Buna e ideea lui asfaltango cu spuma. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 19, 2011 Autor Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Samurai, masina mica cu oglinzi mari si proaste Eu am schimbat dreapta cu o sticla de camion. Cea de papuc e mica. Manevra e delicata. Rama trebuie rupta si lipita la loc cu superglue. Greu vei gasi un geamgiu sa-ti decupeze contur(recomand atelierul de langa depoul Dudesti).Daca vrei iti trimit sablonul. Din cauza convexitatii geamului, ramane loc intre rama si oglinda. Buna e ideea lui asfaltango cu spuma. kermit se refera probabil la schimbarea intregului ansamblu cu oglinda de papuc dar e buna ideea si cu oglinda de camion deci rama se sparge... hmmm Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Samurai, masina mica cu oglinzi mari si proaste Cele de papuc nu mi se par prea bune in offroad, deoarece eu nu am reusit sa le strang si la prima creanga se stramba ...:hm e chiar enervant sa stai mereu cu mana pe oglinda. Acum sunt in cautare de ceva fix care se se regelze doar din oglinda. Atentie sa nu dati "vrabia din mana pe cioara de pe gard". My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Samurai, masina mica cu oglinzi mari si proaste cea mai buna alegere este oglinda de land rover defender ,nu se deregleaza usor iar in contact cu tot felul nu se sparg si nu sunt prea scumpe tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Samurai, masina mica cu oglinzi mari si proaste Poti sa pui de toyota LJ70.Arata ok si nici nu sint scumpe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: Samurai, masina mica cu oglinzi mari si proaste Greu vei gasi un geamgiu sa-ti decupeze contur(recomand atelierul de langa depoul Dudesti). azi am schimbat sticlele de la oglinzile de samurai. in piata la dr. taberei este un atelier care taie geamuri si oglinzi. am fost cu modelul si au fost gata in 10 min. taiate pe rotund la colturi, rectificat usor muchiile sa nu fie taioase. pret: 8 ron bucata ! :ha: cu materialul lor. am facut 4, sa am si de rezerva. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 20, 2011 Autor Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Samurai, masina mica cu oglinzi mari si proaste azi am schimbat sticlele de la oglinzile de samurai. in piata la dr. taberei este un atelier care taie geamuri si oglinzi. am fost cu modelul si au fost gata in 10 min. taiate pe rotund la colturi, rectificat usor muchiile sa nu fie taioase. pret: 8 ron bucata ! :ha: cu materialul lor. am facut 4, sa am si de rezerva. pai da dar asta nu rezolva problema noastra. problema era convexitatea insuficienta a oglinzii. ai folosit oglinda convexa de la un alt model sau oglinda de baie? :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Samurai, masina mica cu oglinzi mari si proaste O solutie ar fi oglinzile "pentru unghi mort", care se lipesc peste oglinzile normale. Sunt de cumparat la tot pasul. Cauta unele mai mari ca loc este destul. Daca lipiciul nu e bun, foloseste silicon pentru acvarii, musai sa tina. Mie imi plac oglinzile mari de Sam. Degeaba am o imagine panoramica dar foarte mica. Mai ales cand trebuie sa vad cum roata spate aluneca incetisor in sleau :grin:. Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 (editat) Re: Samurai, masina mica cu oglinzi mari si proaste Dar undele modele de samurai nu si pe la noi din cate am observat eu, vin cu o altfel de oglinda nichelata sau cromata (ca nu prea fac diferenta intre ele). Cam asa Este cineva care are o astfel de oglinda, ca poate si asta e o solutie chiar daca e nu o agreez din cauza cromului sanu a nichelului (aspect). L.E. sau asa, de genul nu pe inaltime ci pe latime S-auzim de bine Editat Martie 23, 2011 de cristeaandm :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Samurai, masina mica cu oglinzi mari si proaste Cele nichelate/cromate, vin pe modelele vechi, cum ar fi Suzuki SJ410.Am avut la celalalt Samurai si nu pot spune ca m-au dat pe spate.Ramin la ideea mea cu cele de Toyota. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patagoniac Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Samurai, masina mica cu oglinzi mari si proaste http://www.unixauto.ro/Unix_CikkekLista_Form.aspx?cTipAzon=P4480&cMegnNr=4071 au la unix si stanga si dreapta, concave zic ei....pana in 50ron/buc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Samurai, masina mica cu oglinzi mari si proaste http://www.unixauto.ro/Unix_CikkekLista_Form.aspx?cTipAzon=P4480&cMegnNr=4071 au la unix si stanga si dreapta, concave zic ei....pana in 50ron/buc oglinzile alea nu se potrivesc la samurai. am comandat codurile de pe site, le-au adus si aveau alta forma si dimensiune. a cautat omuletu de la unix prin nus ce program care ar fi codurile corecte, le-a adus din hungarica si nici alea nu erau bune. am renuntat si le-am taiat in piata. urmatorul pas sunt oglinzile de papuc care sunt f bune, dar nu am reusit sa le gasesc ieftin. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo samurai Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Samurai, masina mica cu oglinzi mari si proaste cauta doar oglinda de papuc , nu tot ansamblul, ca nu-si are rostul. te duci cu ele la geamgiu si cu una originala de sam si el sigur te va ajuta. atentie mare sa nu fie oglinzi normale, daca se poate sa scrie pe ele (obiectele din oglinda sunt mai aproape decat par). nu cred ca sunt prea scumpe. asteptam rezolvarea ca as avea de gand si eu sa fac acest lucru, asta daca nu ti-o iau inainte. multa bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Samurai, masina mica cu oglinzi mari si proaste bah, baieti...si tu, omoroka, degraba initiatorule....n-ati invatat pana acum ca nu oglinzile sunt importante in off road??? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 30, 2011 Autor Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Samurai, masina mica cu oglinzi mari si proaste bah, baieti...si tu, omoroka, degraba initiatorule....n-ati invatat pana acum ca nu oglinzile sunt importante in off road??? in offroad e indicat chiar sa le dai jos din vari motive: sa nu agati craci, sa nu culci masina pe ele, etc. dar unii dintre noi mai merg si pe asfalt cu ele... si atunci devin importante, ce sa-i faci Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo samurai Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Samurai, masina mica cu oglinzi mari si proaste si daca din intamplare trebuie sa dai cu spatele printre copacei cu circumferinta de 60cm atunci cum faci?te duci acasa dupa oglinzi? suni un prieten? eu fac de doua sau tri ori pe saptamana off road si oglinzile ma ajuta foarte mult (cel putin pe mine) mai stiu pe cineva care nu foloseste oglinzile... nevasta-mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 30, 2011 Autor Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Samurai, masina mica cu oglinzi mari si proaste si daca din intamplare trebuie sa dai cu spatele printre copacei cu circumferinta de 60cm atunci cum faci?te duci acasa dupa oglinzi? suni un prieten? eu fac de doua sau tri ori pe saptamana off road si oglinzile ma ajuta foarte mult (cel putin pe mine) mai stiu pe cineva care nu foloseste oglinzile... nevasta-mea. e bine sa ai un copilot care sa te gideze in offroad la manevre mai complicate Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 1, 2014 Autor Partajează Postat Martie 1, 2014 Re: Samurai, masina mica cu oglinzi mari si proaste Am achizitionat de proba de pe ebay, de la un taiwanez cred un set de oglinzi de samurai in speranta ca oglinda acestora imi va putea reda o perspectiva mai buna. http://www.ebay.com/itm/86-98-SUZUKI-SIERRA-SAMURAI-SJ413-EXTERIOR-DOOR-MIRROR-HOLDEN-DROVER-/190792783987?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item2c6c22d873 M-au costat 53USD cu tot cu transport si au venit in 10 zile. Posta nu mi-a perceput taxe aditionale. Ca prima impresie arata acceptabil. Dupa cum vedeti au alta forma insa sistemul de montare pe usa este identic 100% cu cel original. Am montat una azi in dreapta si pot sa va furnizez primele impresii: 1. plasticul de protectie care mascheaza cele 3 suruburi de fixare a oglinzii pe usa este prost si nu sta fixat. Prin urmare voi incerca sa folosesc protectia originala 2. geamul la oglinda din dreapta este decupat cam prost iar oglinda face un pic de "burta" jos 3. aspectul e placut, as putea spune ca arata mai bine decta oglinzile originale 4. nu imi dau seama inca daca aceste oglinzi sunt sau nu curbate, daca exista vreo diferenta in sensul pozitiv de perspectiva fata de cele originale spaniole Va tin la curent cu detalii noi dupa ce le voi testa in trafic. gm Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DNL Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Re: Samurai, masina mica cu oglinzi mari si proaste arata foarte bine, sunt modelul care au echipat varianta samuraiului pentru SUA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frecvent Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 Re: Samurai, masina mica cu oglinzi mari si proaste Salutare! :) Probabil ca oglinzile de Defender sunt imense pentru Samurai! Dar oglinzile de jeep wrangler? Sau de alt model auto, adaptate la Samurai ... A montat cineva oglinzi cu degivrare pe suzuki samurai? Daca da, ce model, de la ce marca auto? Daca ar avea si semnalizare.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate