Max Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Domnilor, ati facut o treaba admirabila si meritati toate felicitarile noastre. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Ma inclin in fata DVS stimati colegi pentru ceea ce ati facut:tk 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Domnilor felicitari! Toata stima pentru gestul si implicarea voastra! :cl Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 :brTot respectul pentru voi. AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zen Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Felicitari , ati facut un lucru mare de tot. regret ca nu am putut veni si eu iar in luna mai vreau sa fac tot posibilul sa reusesc sa ajung. De asemenea ar trebui luat in calcul si o mica poteca in locul celei vechi care e inexistenta la ora actuala. :br :h5 Poate este mai bine fara poteca amenajata, pustietate evidentiaza perfect locul ales de Horea. Cine doreste sa il vada merge oricum. Utile sunt numai niste indicatoare ...si poteca se va face singura. Inca o data :br pentru organizatori si SUNT MANDRU CA V-AM CUNOSCUT Cu stima Calin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Poate este mai bine fara poteca amenajata, pustietate evidentiaza perfect locul ales de Horea. Cine doreste sa il vada merge oricum. Utile sunt numai niste indicatoare ...si poteca se va face singura. Inca o data :br pentru organizatori si SUNT MANDRU CA V-AM CUNOSCUT Cu stima Calin Salut Calin si bine ai venit in comunitatea noastra, sincer la inceput nu stiam cine ii "Zen" dar facand asocierea cu Cosmin H, mi-am dat seama ca nu numai tu poti fi :wink:, da, intradevar am reusit pana la urma inca o data sa demonstram ca suntem o echipa care isi atinge obiectivele propuse de fiecare data, ma bucura faptul ca prin tot ceea ce facem noi reusim sa atragem de fiecare data si la fiecare eveniment curiosi in prima faza, ulterior devenind colegi de breazla, celor noi la prima iesire alaturi de noi, doresc sa le urez un bun venit! -Milian, -Cosmin H & Pilotii si copilotii lui, -Calin -Sebi va Salut! Cosmin I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Bravo, bravo, bravo!! Fara vorbe multe, ati facut o treaba de mare cinste! Imi pare foarte rau ca nu am fost alaturi de voi. Poate la restul activitatilor! Respect! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Bravo, bravo, bravo!! Fara vorbe multe, ati facut o treaba de mare cinste! Imi pare foarte rau ca nu am fost alaturi de voi. Poate la restul activitatilor! Respect! stai sa vezi si filmuletele.si te asteptam la urmatoarea.:tk Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mutu Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Sunt bucuros, mandru si multumit de faptul ca am avut ocazia de a participa in mod direct la renovarea Monumentului lui Horea. Felicitari si respect colegilor mei alaturi de care, renovand monumentul, practic am rescris o pagina din istoria neamului romanesc. Celor care nu au putut sa participe alaturi de noi la aceasta actiune trebuie sa le spun ca mai sunt multe de facut : - trebuie ingradit monumentul - trebuie curatat si spalat din nou ( acum nu s-a putut curata bine deoarece liantul dintre cele trei parti nu era intarit ) - trebuie refacuta cararea pentru a usura accesul la monument - trebuiesc montate indicatoarele de orientare pentru turisti ( am inteles ca ele mai exista,spunea primarul, daca nu cumva nu ne-a prostit cum ne-a prostit si cu gardul ) - trebuie vorbit cu cei de la salvamont Bihor, Cluj, Alba sa marcheze traseele de legatura ale monumentului cu obiectivele si statiunile turistice din zona Apusenilor ( Padis, Stana de Vale, Vartop, etc. ) - trebuie introdus ca obiectiv turistic pe hartile turistice ale Muntilor Apuseni si Romaniei - trebuie discutat cu autoritatile competente ( daca sunt indiferente trebuie insistat ) pentru al incadra ca obiectiv istoric in mod oficial. Sunt multe de facut, totul e sa vrem ! Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zen Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Vom vorbi cu Morcovel sa se ocupe de problema cu Salvamontul. Ce este ciudat / pe toate site-urile pensiunilor importante se face amintire de acest obiectiv dar cei de la pensiuni habar nu au unde se afla monumentul. Am sa incep sa le trimit pe mail coordonatele GPS ale monumentului. Cu stima Calin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 ................. - trebuie curatat si spalat din nou ( acum nu s-a putut curata bine deoarece liantul dintre cele trei parti nu era intarit ) ............... Am vazut in filmulet ca, la un moment, ati folosit si focul.......de ce ? Pt arderea lichenilor de pe monument sau de ce ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Am vazut in filmulet ca, la un moment, ati folosit si focul.......de ce ? Pt arderea lichenilor de pe monument sau de ce ? afara ningea, noi am spalat monumentul, si trebuia vopsit. L-am uscat perfect, curatat si degresat in 30 secunde. Alta varianta nu aveam la noi:ang 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mutu Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Am vazut in filmulet ca, la un moment, ati folosit si focul.......de ce ? Pt arderea lichenilor de pe monument sau de ce ? L-am spalat asa cum am putut la fata locului ( detratant, apa, perie sarma si radacini ). Era ud si trebuia sa scriem literele cu auriu asa ca l-am uscat instant cu un spray. S-a uscat rapid. Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Ahaaa !!! Multam de raspuns ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Cand preconizati urmatoarea parte a actiunii, ma refer la cea cu ingraditul? Mi-ar place ca sa ajut si eu cu ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Sunt bucuros, mandru si multumit de faptul ca am avut ocazia de a participa in mod direct la renovarea Monumentului lui Horea. Felicitari si respect colegilor mei alaturi de care, renovand monumentul, practic am rescris o pagina din istoria neamului romanesc. Celor care nu au putut sa participe alaturi de noi la aceasta actiune trebuie sa le spun ca mai sunt multe de facut : - trebuie ingradit monumentul - trebuie curatat si spalat din nou ( acum nu s-a putut curata bine deoarece liantul dintre cele trei parti nu era intarit ) - trebuie refacuta cararea pentru a usura accesul la monument - trebuiesc montate indicatoarele de orientare pentru turisti ( am inteles ca ele mai exista,spunea primarul, daca nu cumva nu ne-a prostit cum ne-a prostit si cu gardul ) - trebuie vorbit cu cei de la salvamont Bihor, Cluj, Alba sa marcheze traseele de legatura ale monumentului cu obiectivele si statiunile turistice din zona Apusenilor ( Padis, Stana de Vale, Vartop, etc. ) - trebuie introdus ca obiectiv turistic pe hartile turistice ale Muntilor Apuseni si Romaniei - trebuie discutat cu autoritatile competente ( daca sunt indiferente trebuie insistat ) pentru al incadra ca obiectiv istoric in mod oficial. Sunt multe de facut, totul e sa vrem ! - Indicatoarele exista, eu le-am facut si le-am dat primarului.....exista si un topic : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?45264-Monumentul-lui-Horea-istorie-de-clasa-a-VII-a "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Aprilie 11, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Atasez in acesta seara doua clipuri,primul facut in weekendul 01-03.04.2011,cand o parte din noi am fost in recunoastere la monument,iar iar al doilea clip care a fost facut in weekendul acesta cand am ridicat monumentul. Cum spunea si prietenul nostru Ovi ,mai sunt multe de facut.In acest sens,o sa demaram inca o actiune in weekendul 20-22.05.2011.Cu aceasta ocazie ar fi grozav sa fim cat mai multi din judetele apropiate,un bun prilej sa ne cunoastem intre noi. In zilele ce urmeaza,in urma actiunii noastre o sa avem un reportaj in Evenimentul Zilei,cat si in Jurnalul de Dimineata(multumim Mihai) Popularizam intens acest gen de actiuni deoarece consider ca numai asa putem face ceva ca lucrurile sa mearga mai bine in tara asta. Pe acest topic o sa va tinem la curent cu tot ce urmeaza sa facem pana in 20-22.05. cand ne vom aduna din nou. Sa fim sanatosi si sa ne vedem cat mai multi:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Aprilie 11, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Au venit si clipurile Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucio Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Ciau tuturor colegilor si prietenilor si FLICITARI din suflet pt ce ati facut acolo. Ma cunoasteti nu sunt mare poet dar BRAVO voua si rusine mie pt ca in ultima vreme nu prea mi-am facut timp si pt prieteni. Siti voi ca in viata sunt suisuri si coborasuri ca si in offroad . Inca o data felicitari organizatorilor .:br :cl Va saluta LUCIO si sunt alaturi de voi chiar si de departe. ciao Descopera ROMANIA 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 (editat) Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Au venit si clipurile Multumim Cipri pentru munca in aceste imagini:br:tk PS: Ai uitat sa pui bucata filmata de Narcis pe la 3 dimineata:ha::ha: Editat Aprilie 23, 2011 de Florin Pircalab 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Aprilie 12, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 - Indicatoarele exista, eu le-am facut si le-am dat primarului.....exista si un topic : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?45264-Monumentul-lui-Horea-istorie-de-clasa-a-VII-a Ai dreptate cu indicatoarele,primarul zice ca sunt la el si mai zicea ca mi le aduce impreuna cu gardul ... Cand treci prin Oradea mai da un semn Salut! Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Felicitari pt munca depusa si bravo organizatorilor:h5 suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
breki Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Felicitari pentru gestul si munca depusa.Din cauza problemelor tehnice nu m-am putut prezenta(mrl-urile de-abia duminica mi-au sosit:banana). Numai bine,Breki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Atasez in acesta seara doua clipuri,primul facut in weekendul 01-03.04.2011,cand o parte din noi am fost in recunoastere la monument,iar iar al doilea clip care a fost facut in weekendul acesta cand am ridicat monumentul. Cum spunea si prietenul nostru Ovi ,mai sunt multe de facut.In acest sens,o sa demaram inca o actiune in weekendul 20-22.05.2011.Cu aceasta ocazie ar fi grozav sa fim cat mai multi din judetele apropiate,un bun prilej sa ne cunoastem intre noi. In zilele ce urmeaza,in urma actiunii noastre o sa avem un reportaj in Evenimentul Zilei,cat si in Jurnalul de Dimineata(multumim Mihai) Popularizam intens acest gen de actiuni deoarece consider ca numai asa putem face ceva ca lucrurile sa mearga mai bine in tara asta. Pe acest topic o sa va tinem la curent cu tot ce urmeaza sa facem pana in 20-22.05. cand ne vom aduna din nou. Sa fim sanatosi si sa ne vedem cat mai multi:h5 foarte faine clipuri d-l Ciprian, , imi place ca ai inclus-o in clip-uri si pe Marita( vulpea "dresata", sau mai bine spus paznicul de cabana din cursul saptamanii al lui Cosmin Herput), :grin: , I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Cand preconizati urmatoarea parte a actiunii, ma refer la cea cu ingraditul? Mi-ar place ca sa ajut si eu cu ceva. Cu siguranta dupa Sarbatorile Pascale, prin luna mai... o sa fixam o data de comun-acord cu ceilalti colegi. I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate