Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011

pit ciprian

Postări Recomandate

• Răspunsuri 289
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Recunoastere la Monumentul lui Horea 09-10 Aprilie 2011

stimabile ia arunca matale o privire pe prima postare a acestui topic:h5

da scuze pt. greseala mea aduc eu vinul:x.da numaratoarea cu 32 tot nu iese:ha:

Mitsubishi Pajero 3500 v6
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu parere de rau pentru boghtebat, care se pare ca si-a pierdut obiectul muncii de aproape doi ani (desi s-a straduit sa tina secrete coordonatele geografice ale monumentului).

@ oradeni, daca ridicati obeliscul, sa nu uitati sa inaltati si drapelul.

Link spre comentariu

Cu parere de rau pentru boghtebat, care se pare ca si-a pierdut obiectul muncii de aproape doi ani (desi s-a straduit sa tina secrete coordonatele geografice ale monumentului).

@stane, te rog fi mai explicit !

Editat de bogthebat

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

cu siguranta drapelul va fi inaltat.

Link spre comentariu

Bre ...boieri dumneavoastra de Bucuresti ...

Un ban nu ati pune sa-i ajutati pe oamenii aia inimosi sa reconditioneze monumentul ... :uameni

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Noi incercam sa facem ceva!!

Tu ce faci pe langa faptul ca te ascunzi in spatele unui monitor si ne provoci?

Ma intreb care sunt indaroririle tale de moderator?

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu

Oameni buni, in primul rand , felicitari, si imi pare rau ca nu pot sa fiu cu voi, iar in al doilea rand, daca tot ati fost la primarie, trebuia sa intrebati de semnele pe care le-am lasat eu anul trecut.(semne indicatoare pentru monument)

Daca tot sunteti hotarati, contctati si presa, pentru ca, asa cum spuneam in postul meu, acolo este locul unde a fost Bradul lui Horea, deci e un loc important, pe care trebuie sa=l stie cat mai multa lume...

De asemenea, vorbiti si cu primaria sa va ajute/sprijine pentru refacerea gardului si a potecii pana la monument - prin ” 56 era o poteca de lemn de la drumulș principal pana la monument... Asta aveam eu in plan.....

va stii multa lume prietene ,sa fii convins de asta .oricum fara tine nu stia multa lume si pt.asta iti multumim ca ne-ai luminat,ne pare rau ca nu poti venii si tu.

Link spre comentariu

Bre ...boieri dumneavoastra de Bucuresti ...

Un ban nu ati pune sa-i ajutati pe oamenii aia inimosi sa reconditioneze monumentul ... :uameni

crede-ma nu poate si nici nu avem nevoie.multumim frumos tuturor celor care ne sustin.

Link spre comentariu

crede-ma nu poate si nici nu avem nevoie.multumim frumos tuturor celor care ne sustin.

Cand hotarati sa faceti miscarea, postati undeva macar cu 1 saptamana inainte si un numar de cont.........pana si motorina costa destul in zilele astea si sigur n-o sa va prisoseasca niste banuti in plus.......

:h5

Link spre comentariu

Baieti,

Haideti sa nu o dam in diverse si ulterior in scandal. Ca nu e nimic de impartit ...tot am luat eu ... :ha: Sa plecam de la premiza ca orice actiune de acest gen a membrilor comunitatii noastre trebuie sprijinita. :h5

Stane, pana la urma e colegul nostru si nu cred ca a vrut sa va adreseze ceva rautacios. Asa e el mai mucalit ...si nu e singurul.

Haideti sa ne rezumam la cum putem ajuta aceasta actiune a voastra.

Ce va propun:

1.Faceti un mic baner (ca am vazut ca va pricepeti la asta)

2.Vb. u jupanul Max sa il ataseze la forum ca si un eveniment marcant facut de membrii acestei comunitati

3.Eventual un cont in care cei care doresc sa ajute sa poata dona ceva banuti... pentru a sprijini chiar si simbolic efortul vostru ...

4.Schimbam titlul topicului in "Restaurarea monumentului lui Horea" sau in ce vreti voi ...si in facem sticky

...ce ziceti?

PS - recunosc ca in mine aveti un fan de cand cu actiunile umanitare ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Cand hotarati sa faceti miscarea, postati undeva macar cu 1 saptamana inainte si un numar de cont.........pana si motorina costa destul in zilele astea si sigur n-o sa va prisoseasca niste banuti in plus.......

Acest proiect este unul de suflet pt noi si chiar nu vreau sa fie manjit cu tot felul de polemici provocate fara rost de unii.

In privinta colectarii de fondurii nu am considerat necesar sa o fac publica tocmai pentru acest motiv, ne-am mobilizat noi si speram sa si reusim.

Multumim Astral

Link spre comentariu

miscarea va fii facuta in aceasta saptamana si totul este rezolvat,eu unul fac asta din suflet,multumim pt. ca esti alaturi de noi daca vom avea nevoie de ajutor odata il vom cere neconditionat.multumim frumos inca odata.

Link spre comentariu

@Yonutz: nu cred ca cineva vrea asa ceva. Cel putin eu, cand am initiat acest tropic, nu vroiam asa ceva. Vroiam doar ajutor sa ridic acel monument . Vreau sa reamintesc cine m-a ajutat: Silence DJ, Dan Cilan, Bobo, si tdanys. Poate gresesc, dar nimeni NU are nevoie de bani pentru asa ceva....

Editat de bogthebat

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Baieti,

Haideti sa nu o dam in diverse si ulterior in scandal. Ca nu e nimic de impartit ...tot am luat eu ... :ha: Sa plecam de la premiza ca orice actiune de acest gen a membrilor comunitatii noastre trebuie sprijinita. :h5

Stane, pana la urma e colegul nostru si nu cred ca a vrut sa va adreseze ceva rautacios. Asa e el mai mucalit ...si nu e singurul.

Haideti sa ne rezumam la cum putem ajuta aceasta actiune a voastra.

Ce va propun:

1.Faceti un mic baner (ca am vazut ca va pricepeti la asta)

2.Vb. u jupanul Max sa il ataseze la forum ca si un eveniment marcant facut de membrii acestei comunitati

3.Eventual un cont in care cei care doresc sa ajute sa poata dona ceva banuti... pentru a sprijini chiar si simbolic efortul vostru ...

4.Schimbam titlul topicului in "Restaurarea monumentului lui Horea" sau in ce vreti voi ...si in facem sticky

...ce ziceti?

PS - recunosc ca in mine aveti un fan de cand cu actiunile umanitare ... :grin:

Yonutz multumim din suflet pt propuneri, sunt chiar remarcabile, sa asteptam finalizarea proiectului, o sa venim apoi cu suportul foto video. Cat despre act umanitare mergem mai departe, avem un proiect mai vast acum dar detaliile despre el la momentul potrivit:tk

Link spre comentariu

Eu inteleg ca acum faceti ce scrie in titlul acestui topic, iar ulterior veti reveni sa faceti lucrarea......deci , cum e ?

nu Astral, recunoasterea s-a facut saptamana trecuta... iar in 09-10 aprilie, se munceste la restaurarea monumentului :h5

I Love Apuseni
Link spre comentariu

vad ca unele personaje nu se pot abtine sa nu faca comentarii inutile la adesa noastra ( continua cu ironii referitoare la tricolor/inaltarea tricolorului) si alte lucruri pe care eu ( si nu numai eu) le consider jignitoare.

Scuze de off-topic dar chear am simtit nevoia de a comenta acest subiect.

best regards!

Cosmin

I Love Apuseni
Link spre comentariu

Da, dar cine vede titlul vostru tot ca mine intelege......nu ?

Daca vreti, il schimbam.....

da, ai dreptate asa este, intr-un final ori schimbam titlul acesta ori deschidem alt topic..... cu finalul restaurarii.... ce parere aveti ?

I Love Apuseni
Link spre comentariu

V-as propune sa-i schimbam titlul acestuia pt ca altfel ar insemna sa apara un al treilea topic pt aceeasi actiune...........

Foarte buna idee.Sa fie intitulat Restaurarea Monumentului lui Horea.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare