gabi ratiu Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 gabi din pacate nu poate veni , are o nunta unde trebuie sa ajunga :fr2 Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 gabi din pacate nu poate veni , are o nunta unde trebuie sa ajunga :fr2 deci, pe Gabi il taiem de pe lista... PS. :be de suparare..... 1. Cipri -mitsu 2. 3. Radu -difender 4. Ionut -suzuki 5. Adi -suzuki 6. Dacian -patrol 7. Coco -patrol 8. Milian -patrol 9.Razvan -patrol 10.Alin -patrol 11.Florin -patrol 12.Eugen -discovery 13.Herput -discovery 14.Ovi -toyo 15.Dorinel -teranooo 16.Mihai -Jeep lista este deschisa.... I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Mai 4, 2011 Autor Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 In Albac ar fi o varianta de cazare la pensiunea ANDRA, e curatenie, camerele cu baie propie, sala de mese, propietarii de treaba, am stat odata acolo. Ce e nasol e ca sunt decat 20 locuri in camere.... Cine pofteste poate sta cu cortul in gradina Pretul e ok , 60 roni camera cu doua paturi. In zona pensiunile ok si rezonabile la pret au capacitate mica iar cele cu capacitate peste 35 locuri au preturi ce sar binisor peste100 roni Oricum mai caut dar ar fi grozav ca pana la sf saptamanii sa stim ex cati suntem pt a putea face rezervarile din timp Cine nu comfirma pana luni o sa se ocupe singur de cazare... Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin.orosz Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Salutare! Ii ok ne descurcam cu cazarea nu ii un impediment! Important ii sa facem ce ne propunem. Va rog sarcini. Unelte? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Mai 5, 2011 Autor Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Domnilor vin cu o veste noua, Sambata 21.05 ora 11 la Monumentul lui Horea o sa avem un invitat de marca, dl Furdui Iancu. Pt a onora amintirea lui Horea, Closca, Crisan cunoscutul interpret a raspuns invitatiei noastre si o sa sustina un mic concert live exact langa monument lucru pt care noi ii multumim din suflet!!!!!!! Sonorizarea o sa o asigur eu iar alimentarea o sa se faca de la generator. Gardul o sa fie gata facut , vopsit inca de saptamana viitoare. Pt 'impresarierea' sustinerii concertului trebuie sa-i multumesc lui Razvan [Pe Coclauri] Daca suntem hotarati si uniti putem realiza lucruri frumoase. Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai JDD Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Domnilor vin cu o veste noua, Sambata 21.05 ora 11 la Monumentul lui Horea o sa avem un invitat de marca, dl Furdui Iancu. Pt a onora amintirea lui Horea, Closca, Crisan cunoscutul interpret a raspuns invitatiei noastre si o sa sustina un mic concert live exact langa monument lucru pt care noi ii multumim din suflet!!!!!!! Sonorizarea o sa o asigur eu iar alimentarea o sa se faca de la generator. Gardul o sa fie gata facut , vopsit inca de saptamana viitoare. Pt 'impresarierea' sustinerii concertului trebuie sa-i multumesc lui Razvan [Pe Coclauri] Daca suntem hotarati si uniti putem realiza lucruri frumoase. Asta da...ce sa spun n-am cuvinte decat trei:VIN SI EU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fara discutie ma inscriu pe lista Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Felicitari! Eu voi vorbi cu TVR cluj si alte posturi zonale sa le dau de stire. De asemenea, voi vorbi si cu @Darius. "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Salutare! Ii ok ne descurcam cu cazarea nu ii un impediment! Important ii sa facem ce ne propunem. Va rog sarcini. Unelte? Alin, Scule sunt, sambata sau luni comparam materialul pentru gard, iar saptamana viitoare vom lucra la pregatirea lui. Aici nu ar strica ajutor de la cine poate:h5 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Mai 5, 2011 Autor Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Cu Tvr Cluj e rezolvat, vine si Digi tv din Oradea cat si Jdd. Hai si tu stimabile Bogthebat :h5 Am mai gasit o varianta de cazare tot in zona la Vila Saravank.Am vorbit si are capacitate de 38 persoane ,iar pretul e de 40-45 lei/zi/pers,conditiile sunt foarte ok ,atasez linkul http://www.vilavank.ro/Sarra_Vank_foto.html Daca cineva are alte propuneri de cazare peste 30 pers in zona Albac sau Belis sa dea de stire si hotaram de comun acord si cat de repede ar fi bine. Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mutu Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Domnilor vin cu o veste noua, Sambata 21.05 ora 11 la Monumentul lui Horea o sa avem un invitat de marca, dl Furdui Iancu. Pt a onora amintirea lui Horea, Closca, Crisan cunoscutul interpret a raspuns invitatiei noastre si o sa sustina un mic concert live exact langa monument lucru pt care noi ii multumim din suflet!!!!!!! Sonorizarea o sa o asigur eu iar alimentarea o sa se faca de la generator. Gardul o sa fie gata facut , vopsit inca de saptamana viitoare. Pt 'impresarierea' sustinerii concertului trebuie sa-i multumesc lui Razvan [Pe Coclauri] Daca suntem hotarati si uniti putem realiza lucruri frumoase. Salut prezenta d-lui Furdui ! Sa inteleg ca ridicarea gardului, spalatul monumentului si altele se vor face in weekendul 13-15 ? Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Gardul va fi pregatit in Oradea probabil in curtea lui Radu in zilele ce urmeaza si il vom duce in 20 mai. Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Cu Tvr Cluj e rezolvat, vine si Digi tv din Oradea cat si Jdd. Hai si tu stimabile Bogthebat :h5 Am mai gasit o varianta de cazare tot in zona la Vila Saravank.Am vorbit si are capacitate de 38 persoane ,iar pretul e de 40-45 lei/zi/pers,conditiile sunt foarte ok ,atasez linkul http://www.vilavank.ro/Sarra_Vank_foto.html Daca cineva are alte propuneri de cazare peste 30 pers in zona Albac sau Belis sa dea de stire si hotaram de comun acord si cat de repede ar fi bine. Ciprian, voi incerca sa vin si sa-i aduc si pe Dan Cilan si Silent DJ, cei care m-au ajutat sa ridic monumentul si datorita carora am reusit sa "croiesc"cararea catre el. Referitor la cazare, mai este o pensiune in Belis, http://carta.ro/cazare-belis/pensiunea-katharsis/ vedeti daca e ok si eventual sa impartiti grupul "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Bogdane , multumesc ca te-ai gandit la noi insa eu din pacate nu voi putea onora invitatia . Lipsa banilor si faptul ca am ultimele examene la aceste facultati ma tin in cluj. :( Astept cu nerabdare pozele Imi cer scuze inca o data Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Adi, cazarea sti ca nu e o problema, iar examenele, le dai tu mai incolo:grin:.... asta daca ajung.... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 nu am cand mai incolo , sunt licentele......2 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Dragi tovarasi, 1. Domnul Nicolae Furdui Iancu mi-a confirmat ca ne onoreaza cu prezenta chiar la locul faptei, sambata la ora 11.00. Il voi suna din nou cu 2-3 zile inainte, cand il voi ruga sa aduca ceva CD-uri (aviz celor ce doresc sa cumpere, eu am pregatit deja markerele pt autografe). Cu mult bun simt, cum probabil il stiti, nu am reusit sa obtin nicio estimare a costurilor. Dar, ma gandesc sa-i facem un cadou un vas de lut sau ceva autentic si personalizat - am un prieten olar, in MM; inca este timp sa comandam - cost estimat la 500-600 RON. 2. Pentru seara, am vorbit cu domnul Nelu Tuhutiu, reprezentantul fundatiei "Avram Iancu" pe zona Maramuresului sa ne viziteze. Ca sa parafrazez ceva filme ("Casablanca" si "Pisica alba-pisica neagra") "..acesta va fi inceputul unei frumoase prietenii". Avem ceva experiente de impartasit, fundatia s-a implicat in amplasarea unor grupuri statuare ale eroilor nationali in MM si in alte zone. Pentru voia buna de sambata seara, vor veni, alaturi de dl Tuhutiu, inca 4 (patru) interpreti de muzica populara, printre care si unul din mostenitorii fratilor Petreus (ramane sa ne confirme). Daca bine am inteles (semnalul la tel. era slab), bugetul pe care-l vom aloca oaspetilor nostri (cazare, deplasare, sonorizare, un minim de "onorariu") este de 2000 RON. Am stabilit, de asemenea, sa confirmam telefonic cu cateva zile inainte. La cat suflet se pune in acest eveniment, cu siguranta va iesi ceva foarte frumos! Daca mai e nevoie sa spun: Cornelia, Anne, Dan (@Max), Abrudila, Landy, Marc, sunteti bineveniti! Invitatie valabila, de asemenea, pentru toti forumistii care simt ROMANESTE! Multe multe multe multumiri Alexandrei Nicolici (AdVisio PR & Events) pt sprijin)! Va rog sa confirmati. Va asteptam cu drag! al lu' Iancu :cl Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zen Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Venim si noi 2 persoane. Sa vedem cu care masina ??? Cu stima Calin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Mai 7, 2011 Autor Partajează Postat Mai 7, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Venim si noi 2 persoane. Sa vedem cu care masina ??? Cu stima Calin Sincer ma bucur ca veniti:h5 si va astept cu o portie dubla de papa:) Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Mai 7, 2011 Autor Partajează Postat Mai 7, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 La prima vedere pare ca desfasurarea de forte pe care o propunem e prea mare si ar putea exista voci care pot spune ca cheltuielile sunt mari Nu sunt mari, sa facem un calcul simplu, vom fi peste peste 45 persoane, cu un buget de aprox. 100 ron de pers tot ce a propus Razvan este f usor de realizat. Bineinteles ca subscriu in totalitate la propunerea lui Razvan, iar aceasta actiune ar fi cel mai bun prilej pt a lega noi prietenii si de aceea invit pe toata lumea care doreste sa vina alaturi de noi. Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcasradu Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 dragi camarazi!tot ce am facut noi , legat de monument ,a fost pentru ai cinsti pe ei ,eroii nostri!inchideti ochii pentru cateva clipe si incercati sa va transpuneti in acele locuri ,in acele zile.ce ganduri v-ar framanta stiind ca urmeaza sa fiti legati si zdrobiti cu o roata mare de lemn?ingrozitor!!de aceea pentru ei voi merge acolo, unde au fost vanati! in locul acela vom fi ,de data aceasta ,noi cei care ii iubim !!si datorita voua HORIA CLOSCA SI CRISAN MA SIMT MANDRU CA SUNT ROMAN!!ROMANIA TE IUBESC!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Dragilor, haideti sa facem o actualizare a listei, sa ne organizam cu cazarea si bugetul. E bine sa stim pana la mijlocul saptamanii cate locuri rezervam. Rog fiecare participant sa-si treaca prezenta mai jos: PeCoclauri - 2 x Iancu ... Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcasradu Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 noi venim 2 pers. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Mai 9, 2011 Autor Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Evident ca si organizator vin si eu(2 persoane):banana Pana diseara o sa va sun pe toti ptr a-mi confirma nr de persoane,cat si ziua in care veniti(vineri sau sambata).Deasemenea o sa va rog sa pregatiti fiecare un avans de 100 ron ptr cazare(avans care la randul meu o sa-l achit la pensiune).Ca sa rezervi o pensiune intreaga e nevoie si de avans,nu merge numai pe vorbe. Parerea mea este sa optam ptr pensiunea Saravank cum am postat zilele trecute,ptr ca are capacitate mare de cazare(38 pers) si sa nu rupem gasca in doua.Cine nu confirma pana diseara isi va cauta cazare. Astept si alte pareri despre cazare,pana acum nimeni n-a scris nimic de cazare.:grin: Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 si eu 2 persoane de sambata:h5 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai JDD Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Fara prea multe consideratii anunt ca vin si eu:bananarespectiv doua persoane Iar celor care stiu mima(stiu ei care) le transmit ca nu o sa mimam in a consuma diferite licori bahice, insa toate in limita bunului demers al lucrurilor. Abia astept AVE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate