Mutu Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Multumesc colegilor mei ca mi-au dat ocazia, ca alaturi de ei, sa traiesc un moment deosebit, unic in viata, moment de care putini oameni au parte ! Respect tuturor ! Ovi Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 (editat) Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Pacat ca un asa eveniment nu a fost mediatizat. Aici ma refer la TOATA tara, nu posturi regionale ca NCN sau TVR Cluj...... Editat Mai 23, 2011 de bogthebat "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcasradu Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 parerea mea este ca, dincolo de anumite nemultumiri, cea mai mare realizare a noastra este unitatea in gandire! la toate actiunile la care am participat cu colegii am simtit o satisfactie deosebita atunci cand am reusit sa ne mobilizam aproape perfect!de aceea eu va zic ca cel mai important pas s-a facut :ne-am adunat si am sudat un colectiv bazat pe respect si muuuulta prietenie!!eu personal sper ca intr-o buna zi toti membrii acestui forum sa devenim atat de uniti incat impreuna sa putem schimba unele lucruri in bine chiar si la nivel national!nu ar fi frumos? de aceea haideti sa ne cunoastem mai bine si eu in calitate de presedinte al asociatiei `Descopera Romania 4x4` ,din Oradea va invit pe cei dornici la o intalnire pe taram bihorean!!avand in vedere ca suntem la capatul celalalt al tarii[geografic vorbind] am fi onorati sa ne dati voie sa participam la cheltuielile necesare unei astfel de intalniri.ps..avem niste locuri atat de salbatice si frumoase !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
herput Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Salutare! Am terminat in totalitate ce aveam de facut acolo,acum mai ramane doar ca din cand sa mai trecem sa vedem ce s-a intamplat cu el. Am fost peste 48 de oameni si totul a iesit peste asteptari. Un nene care s-a recomandat ca seful Parcului Apuseni ne-a intrebat ca el de ce nu stie nimic despre ce se intampla acolo (desi stia),evident era mosia lui.Au sarit mai multi cu gura pe el si a plecat repede.In rest totul a mers ca pe roate. Domnul Nicolae Furdui Iancu ,un om de mare caracter a fost alaturi de noi timp de peste doua ore,iar la final ne-a incantat cu cateva melodii.Toti cei de acolo putem garanta ca are o voce extraordinara!!!!A participat la aceasta actiune fara nici un cost,dand dovada prin asta ca este un roman adevarat si in viata de zi cu zi.Pentru aceste lucruri noi ii multumim din tot sufletul. Autoritatile locale cat si localnicii au lipsit cu desavarsire,desi stiau ca suntem acolo,dar poate in iulie or sa organizeze o serbare campeneasca... Seara ne-am reintors in Albac la pensiunea Andra unde am fost cazati in foarte bune conditii,iar in jurul ceaunului am incins un chef strasnic sarbatorind in acest fel faptul ca am dus acest proiect la bun sfarsit. Toti cei au participat si s-au implicat intr-un fel sau altul au parte de toate multumirile noastre,iar celor care n-au putut veni sa le spun ca au pierdut momente unice. In acesta seara voi pune cateva poze,iar clipurile in zilele urmatoare IN primul rand vreau sa va felicit si tineti-o tot asa, si oricand va stau la dispozitie. Cipri, as dori un pic sa specific ca acel nene nu era directorul Parcului Natural Apuseni, ci padurarul din zona care nu are nici o legatura cu Parcul Natural Apuseni,iar directorul a stat pana la finalul evenimentului si a plecat impreuna cu dumnul Furdui Iancu care este AMBASADORUL PACULUI NATURAL MUNTII APUSENI. "Jucarioarele familiei" Land Rover Discovery Td5 2003 ; Aro m461 Toyota Land Cruiser lj 70 vx turbo ; Toyota rav 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai JDD Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Ca tot vorbeam de presa...cam asa va arata ziarul JDD de maine. Prima pagina si mai apoi pagina 3. O sa mai urc si eu cateva pozepag01 2011 altfel marti.pdfpag03 focus furdui iancu.pdf Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai JDD Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 (editat) Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Cateva poze de pe drum... inafara de cele facute la monument Editat Mai 23, 2011 de Mihai JDD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Felicitari domnilor , din pacate eu trec printr-o situatie mai dificila si nu am putut fi prezent , regret , mi-ar fi placut enorm sa fiu alaturi de voi.. Felicitari ! Filmulete ati facut? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Felicitari tuturor ! Am participat la prima tentativa ( impreuna cu Bogdan si Silence DJ ) din pacate nereusita ... Acum cu atat mai mare e emotia cand vad ca totusi s-a reusit ! Tare mi-as fi dorit sa fiu acolo...Bravo baieti ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Dragilor, pot sa ma laud cu multe "momente de colectie" traite in ultima perioada.. Cineva, acolo sus, a potrivit totul cu precizie. Ma bucur c-am putut sa contribui la reusita evenimentului. Si le mai multumesc o data celor din MM care au ajutat la "potrivire" (Alexandra :tk) Am avut ocazia sa discut, pe drumul pana la monument, cu acest OM minunat. Sustin cu tarie ca, daca ar mai exista inca vreo 20 de oameni ca el, sigur s-ar schimba ceva in tara asta. .. si ca o barfa intre noi, "se tine tare omu' ". A ramas foarte calm la trecerile in care clinometrul sarise de 30. Mai multe nu are rost sa scriu, ca-i la fel de greu ca si cand as descrie in cuvinte gustul bograciului :grin: al lu' Iancu Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Mai 23, 2011 Autor Partajează Postat Mai 23, 2011 (editat) Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 IN primul rand vreau sa va felicit si tineti-o tot asa, si oricand va stau la dispozitie. Cipri, as dori un pic sa specific ca acel nene nu era directorul Parcului Natural Apuseni, ci padurarul din zona care nu are nici o legatura cu Parcul Natural Apuseni,iar directorul a stat pana la finalul evenimentului si a plecat impreuna cu dumnul Furdui Iancu care este AMBASADORUL PACULUI NATURAL MUNTII APUSENI. Cosmine,daca este asa cum spui tu si cred ca e asa ,eu imi cer scuze fata de dansul ,daca prin afirmatia mea l-am suparat ,dar in vociferarile rezultate din interventia padurarului eu am inteles gresit.Oricum am sa-l sun eu personal pe directorul Parcului Apuseni sa-mi cer scuze,iar tie Cosmine iti multumesc pentru corectare.:h5 Datorita volumului mare de munca clipurile o sa le pun la dimineata,credeti-ma,merita asteptarea! Editat Mai 23, 2011 de Astral Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Mai 24, 2011 Autor Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Au venit si clipurile Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zen Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 :br organizatorilor si ne inscriem si la urmatoarele. Cu stima Calin PS Sa nu uitam sa-i felicitam si pe cei doi bucatari care au muncit si ei incontinuu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 :brCipri, jos cu palaria, clipurile sunt de exceptie Am vorbit cu prietenul ceramist (dl Cornel Sitar) din MM (referinte aici) pentru "comanda speciala". Trebuie sa ne hotaram ce va scrie pe vas. @ abrudila ne sprijina cu transportul de la MM la Oradea Pe drumul catre Poiana Horea i-am propus domnului Furdui Iancu sa-l "cooptam" intr-o expeditie frumoasa. Mi-a raspuns ca vine, in masura in care agenda ii permite. Sa ne gandim de-acum la un traseu. :h5:cl Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 bravo fratilor. adevarati romani. am ramas puternic impresionat de ceea ce am vazut. pacat de restul ca doar admiram, comentam si nu intreprindem nimic. felicitari. NO WORDS LEFT TO SAY... Respect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai JDD Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Iancule, ma bucur ca ai un asa nume, ma bucur pt tine in primul rand dar ma bucur pt noi deoarece cum spunea si nenea Furdui a ramas sensibil la acest nume :tk .Iti scriu deoarece am vazut din nou autograful dat pe capota si acum sunt convins ca ai spalat masina cu betisoare pt urechi, cum de altfel spuneai.:br Dragilor, pot sa ma laud cu multe "momente de colectie" traite in ultima perioada.. Cineva, acolo sus, a potrivit totul cu precizie. Ma bucur c-am putut sa contribui la reusita evenimentului. Si le mai multumesc o data celor din MM care au ajutat la "potrivire" (Alexandra :tk) Am avut ocazia sa discut, pe drumul pana la monument, cu acest OM minunat. Sustin cu tarie ca, daca ar mai exista inca vreo 20 de oameni ca el, sigur s-ar schimba ceva in tara asta. .. si ca o barfa intre noi, "se tine tare omu' ". A ramas foarte calm la trecerile in care clinometrul sarise de 30. Mai multe nu are rost sa scriu, ca-i la fel de greu ca si cand as descrie in cuvinte gustul bograciului :grin: al lu' Iancu [ATTACH=CONFIG]106624[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]106623[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]106622[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]106626[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai JDD Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 DA sa nu-i uitam! a fost o placere:2dr:br organizatorilor si ne inscriem si la urmatoarele. Cu stima Calin PS Sa nu uitam sa-i felicitam si pe cei doi bucatari care au muncit si ei incontinuu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai JDD Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Cipriane dupa mine poti concura linistit cu Spielberg, ca regie bineinteles. Daciana bravo pentru montaj:br :br Cosmine,daca este asa cum spui tu si cred ca e asa ,eu imi cer scuze fata de dansul ,daca prin afirmatia mea l-am suparat ,dar in vociferarile rezultate din interventia padurarului eu am inteles gresit.Oricum am sa-l sun eu personal pe directorul Parcului Apuseni sa-mi cer scuze,iar tie Cosmine iti multumesc pentru corectare.:h5 Datorita volumului mare de munca clipurile o sa le pun la dimineata,credeti-ma,merita asteptarea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PaulSB Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Din spatele monitorului toti suntem eroi, toti venim, la fata locului suntem ,(poate ) ,40-50 de persoane, dar ce conteza, este ca suntem alaturi de voi in gandire si in sentimente. Felicitari d-lui ciprian pentru initiativa, si chiar daca nu am fost prezenti, am fost alaturi de voi............. Doua cuvinte pot spune.....RESPECT VOUA ! tel: 0740/038.025 barbu.paul@yahoo.com Suzuki Vitara '91 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adivan Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Domnu' Cipri,de azi iti zic MAESTRE. Nici pot sa ma mai tutuiesc cu DVS.Ati stors lacrimi de mindrie nationala, ceea ce nu mi s-a mai intimpilat de cind am auzit de MISCAREA LEGIONARA,si de CZC. Ca o scurta paranteza dar foarte important sa nu uitam de bucatarii din spatele frontului,care nu se vad dar s-au simtit la gust,nici nu stiu cum ii cheama ,unu sigur e VANCEA,celalalt nu stiu cine e dar le multumesc personal. Cine n-a avut macar o lacrima in coltul ochilor sa se duca la un psihiatru sau la un oftamolog. pastrati curatenia pe trasee!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 da foarte frumos montajul si emotionant in acelasi timp:br:br Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Si videoclipurile pe masura evenimentului cu trairi fantastice :1 Felicitari Cipri si Daciana! :tk Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
septi Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 (editat) Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Felicitari tuturor celor care au contribuit la realizarea acestei restaurari MULTUMESC Cipri si Daciana pentru imagini. Chiar daca nu am reusit sa ajung la timp pentru a trai pe viu acele emotii am reusit sa le vad cu ajutorul vostru pe chipurile celor de acolo. :bri si la mai mare.:br:br::br Editat Mai 24, 2011 de septi VITARA V6 IN ASTEPTAREA UNUI PAJERO :old A AJUNS :tr Si a plecat:cr:cr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
velum Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Cuvintele sunt de prisos ,,Adevarati ROMANI. Cinste voua , si cate monumente asemenea acestuia s-au pierdut . Jos palaria in fata DVS Maresalul Antonescu a facut o precizare importanta ,Spunea asa : ,,Iar tu popor ,ingrat nici de cenusa mea nu vei avea parte '' Multumesc pt munca DVS:br Cine salveaza o viata ,salveaza o lume. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Nu vreau sa intru in polemici, dar, dupa vizionarea imaginilor, respectiv dupa speech-ul d-lui Furdui Iancu, mi-am dat seama ca adevarul e usor denaturat.... Motii STIU de monument, ca eu de la un mot am aflat de el, si tot acelasi mot m-a condus spre el.... Este o diferent intre autoritati si restul . Motii sunt oameni simplii, nu si-au batut capul sa-l puna inapoi pe soclu, inclusiv pentru ca nu aveau resurse sa faca asta. Pana in ”89 Ocolul Silvic avea intr-un fel grija de monument, dar dupa ”90 a ajuns asa cum l-am gasit. Inca o data nu vreau sa intru in polemici cu nimeni, dar totusi, sa dam Motilor ce-i al Motilor. "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Domnul Furdui a rectificat ''eu cel putin nu stiam de acest monument'' :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate