tudordodo Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Vanat de santajisti Salut! Ceva noutati? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Vanat de santajisti inca nu am avut prilejul sa dau peste profesionisti de genul dar oricat de atent ai fi ,sunt ffoarte versati in ceea ce fac , in momentul in care te afli in intersectie si iti face cine-va semn ca iti acorda prioritate ........ce faci ,chiar daca ii pe bune , refuzi?adica chiar nu mai poti sa ai incredere in nimeni.Am crezut ca s-au mai cumintit tipii astia ,,samariteni,, dar vad ca isi perfectioneaza tactica ,iar daca au si un caschetar uns pe undeva pierzi si in fata instantei , poti sa fi ca ursu sau ca , firul de paie , tot te face daca pici in plasa lor . imi pare rau ca asemenea lucruri se intampla in zilele noastre dar greu te poti feri de acesti penibili. chestia este ca ajungem in situatia in care daca nu platesti, oricum ai suci-o tot patesti ceva ,in cazul de fata ,suspendarea permisului. imi pare rau de situatia creata dar Doamne Doamne ii sus si vreti nu vreti se uita la noi. SARBATORI FERICITE amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Vanat de santajisti uite acum imi dau seama ca exista o solutie preventiva la treaba asta. in principiu ar trebui montata o camera wide angle care sa inregistreze absolut tot cand e pus contactul. autonomia poate sa fie si de cateva ore in modul HD, dar cu modul SD tine cateva zile cardul ceea ce e mai mult decat sufiient. s-ar vedea f bine pe camera faptul ca de buna voie si nesilit de nimeni cineva iti cedeaza prioritatea, cred ca treaba asta s-ar pute afolosi ulterior la politie, si , daca mai este cazul, in instanta. un Go Pro HD am si eu, dar ma gandesc ca e prea vizibila si ar trebui o camera gen ascunsa, si neaparat cu posibilitate de vizionare la fata locului a imagnilor, cum ar veni un mimi ecran LCD. tin minte ca max avea la un moment dat o chinezarie din asta la vanzare parca. si uite asa o pune max de un business (dupa ce evident imi platesste copyright pentru ideeeeee) ce ziceti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hilux2009 Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: Vanat de santajisti Eu folosesc si sunt foarte multumit de asta : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?54061-Vand-camera-video-on-board-HD&highlight=camera+video+board Ex Toyota Hilux 2.5 D4D - 2009 - furat in 04.04.2012. Fiat Stilo 1.9 Multijet - 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: Vanat de santajisti Am discutat ieri cu un politist de la furturi despre supravegherea video si folosirea inregistrarilor. Mi-a spus ca le sunt utile in identificarea infractorului, dar ca nu pot fi folosite in instanta. In instanta pot fi folosite doar inregistrarile facute cu aprobarea instantei. Cu "baietii destepti" trebuie mers direct la politie, declarat accidentul (cu suspiciunea de intentie) si lasat permisul. Nu cred ca le convine sa adune prea multe procese verbale pentru evenimente similare, fara nici un castig material. Daca le dai bani vei fi raspunzator pentru urmatoarea victima. Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: Vanat de santajisti Am discutat ieri cu un politist de la furturi despre supravegherea video si folosirea inregistrarilor. Mi-a spus ca le sunt utile in identificarea infractorului, dar ca nu pot fi folosite in instanta. In instanta pot fi folosite doar inregistrarile facute cu aprobarea instantei. .............. Realizati aberatia situatiei ? Camerele alea sunt puse de catre STAT (nu conteaza cine : primarie, politie etc), achizitionate de STAT in urma unei licitatii facute de STAT, utilizarea sistemului si accesul la imagini este permis doar STATULUI (politia rutiera) si cu toate astea "baietii destepti" au facut legea astfel incat imaginile respective sa nu poata fi utilizate ca probe in instanta !!! Absolut aberant.......ce tara, :uameni.......:ce REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: Vanat de santajisti Nu cumva era vorba de inregistrarile amatoriale? Adica cele facute de tine ca si cetatean nu poti sa le folosesti ca si probe. Cele puse de ei parca se pot folosi. Sau ma insel? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: Vanat de santajisti Nu cumva era vorba de inregistrarile amatoriale? Adica cele facute de tine ca si cetatean nu poti sa le folosesti ca si probe. Cele puse de ei parca se pot folosi. Sau ma insel? Da, de inregistrarile facute de mine, de tine, etc, sunt intrucatva de acord sa nu poata fi folosite ca probe in instanta, dar aici e vorba de sistemul ala de supraveghere care este in administarea/proprietatea statului si dupa cum a aflat Vlad de la un organ al statului , se pare ca nici alea nu pot fi probe in instanta....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Aprilie 22, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: Vanat de santajisti Am fost astazi la Sectia de Politie, pentru a depune Plangere( pentru santaj). Politistul cu care am intrat in contact pentru aceasta problema, avand in vedere ca il cunostea pe santajist, in prima faza a refuzat sa imi preia plangerea, motivand ca prin ceea ce s-a intamplat, nu se dovedeste cu nimic ca ar fi santaj. I-am replicat urmatoarele: - Indiferent ca ar fi o minciuna din partea mea prezenta plangere, este obligat legal sa imi primeasca plangerea; - Daca este sau nu santaj, nu el demostreaza, ci cercetarile si justitia I-am mai spus ca daca legal nu are ce sa ii faca acestui individ( care repet, este un cunoscutde-al acelui politist), fara sa ma poata acuza nimeni, pemine, ii voi rupe picioarele, la propriu acelui individ ce m-a santajat. Auzind toate acestea, am depus in cele din urma Plangerea si Declaratia. Mai metionez ca acest santajist, in cadrul convorbirilor telefonice avute cu mine, a vorbit in asa fel, incat chiar daca il inregistram, nu puteam sa il acuz ca m-a santajat. Banii ceruti erau doar pentru reparatia masinii, caci asa sustinea ca ii se spusese de la un service( 2-3 zgarieturi superficiale pe janta costau 250 euro). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: Vanat de santajisti Cum naiba ai dat de un politist prieten cu hotul? Probabil domnul politist stia ca asta e meseria omului. Fraiereste lumea.:uameni Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Vanat de santajisti De DGA ai auzit Pavele? Depune un memoriu la care atasezi declaratia ta, ceea ce a zis politistul cand ai vrut sa ii dai plangerea ... si vezi ce se intampla... In urma cu ceva timp (mai multi ani) am avut parte de un refuz din partea unor politisti ...cand am vrut sa depun o astfel de plangere ... am facut dosarelul ...l-am depus unde trebuie ...si dupa aia se rugau de mine politistii sa rezolve cazul ... :grin: Nu sunt de acord cu ideea politistul = prietenul infractorului! Nu toti sunt la fel sa stii ...Exista doar cateva scursuri si ptr aia nu trebuie sa asociezi politia romana cu mafia. Ptr toti insa exista solutii, chiar daca unele se dovedesc in final a fi mai dureroase ... :old Iar cu infractorul ...momeste-l sa-i dai "mita"! Si ii dai ... la coaste si la ficat un cazancioc ... :grin: ...sa se sature ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Aprilie 25, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: Vanat de santajisti De DGA ai auzit Pavele? Depune un memoriu la care atasezi declaratia ta, ceea ce a zis politistul cand ai vrut sa ii dai plangerea ... si vezi ce se intampla... In urma cu ceva timp (mai multi ani) am avut parte de un refuz din partea unor politisti ...cand am vrut sa depun o astfel de plangere ... am facut dosarelul ...l-am depus unde trebuie ...si dupa aia se rugau de mine politistii sa rezolve cazul ... :grin: Nu sunt de acord cu ideea politistul = prietenul infractorului! Nu toti sunt la fel sa stii ...Exista doar cateva scursuri si ptr aia nu trebuie sa asociezi politia romana cu mafia. Ptr toti insa exista solutii, chiar daca unele se dovedesc in final a fi mai dureroase ... :old Iar cu infractorul ...momeste-l sa-i dai "mita"! Si ii dai ... la coaste si la ficat un cazancioc ... :grin: ...sa se sature ... Intentionez sa il reclam pe acel militian. Multam de sfat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Vanat de santajisti Da, de inregistrarile facute de mine, de tine, etc, sunt intrucatva de acord sa nu poata fi folosite ca probe in instanta, dar aici e vorba de sistemul ala de supraveghere care este in administarea/proprietatea statului si dupa cum a aflat Vlad de la un organ al statului , se pare ca nici alea nu pot fi probe in instanta....... Eu am intrebat daca pot utiliza inregistrarile mele ca probe in instanta. Daca am o camera video si hotul poate fi identificat pe inregistarea mea. Raspunsul politistului a fost ca doar inregistarile aprobate de parchet pot fi folosite in instanta. Inregistarea mea poate fi folosita doar de politie pentru identificarea suspectului. Fiecare intelege ce poate... Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Aprilie 27, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2011 Re: Vanat de santajisti Astea sunt zgarieturile de pe masina mea: Azi am depus Contestatie( Plangere Contraventionala) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Mai 2, 2011 Autor Partajează Postat Mai 2, 2011 (editat) Re: Vanat de santajisti In urma Contestatiei s-a fixat ca data a procesului prin august. Nu stiu daca voi avea sorti de izbandA( nu voi merge cu avocat), dar incerc. Cu o floare nu se face primavara. Dar incerc. Caci maine se poate intampla, oricarui conducator auto onest, acelasi lucru. Editat Mai 2, 2011 de pavel_vn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudordodo Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Re: Vanat de santajisti Nu e niciun avocat pe forum? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Mai 5, 2011 Autor Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Vanat de santajisti Am primit prin posta raspuns de la Sectia, unde am depus plangere pentru santaj, prin care imi comunicau cum ca au dat-o spre solutionare catre Poltia Rutiera. Suna ok dupa mine, pana acum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Vanat de santajisti noi,iti tinem pumni sa se rezolve pozitiv dar tare am vrea sa se ia si masuri asupra celui care a atentat cu buna stiinta la integritatea ta morala .psihica si materiala. amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Vanat de santajisti noi,iti tinem pumni sa se rezolve pozitiv dar tare am vrea sa se ia si masuri asupra celui care a atentat cu buna stiinta la integritatea ta morala .psihica si materiala. Nemernicul ala nu va pati nimic....absolut nimic......pentru ca nu se va putea proba in instanta ca se ocupa cu astfel de santaje......tocmai de aceea fenomenul a luat amploare, iar daca la asta mai adaugam complicitatea organelor, se intelege ca sunt perfect protejati......... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Mai 6, 2011 Autor Partajează Postat Mai 6, 2011 Re: Vanat de santajisti Aaa... a aparut si un martor in PV-ul de la Accidente usoare. Unul de sex feminin, Il voi solicita in instanta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudordodo Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: Vanat de santajisti Ce martor? Al cui? Pe care proces verbal?Mai zi-ne ceva detalii. Bafta multa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tmc Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: Vanat de santajisti Lucruri de astea, numai in Romania se pot intampla... Mare pacat! Ramai fara cuvinte cand auzi sau citesti asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavel_vn Postat Mai 9, 2011 Autor Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: Vanat de santajisti Ce martor? Al cui? Pe care proces verbal?Mai zi-ne ceva detalii. Bafta multa! La rubrica de martor, e un nume feminin. Nu am observat asta singur. Cand am postat, tocmai ce imi atrasese atentia un prieten. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: Vanat de santajisti Da-mi nume si CNP-uri pe PM ...Sa vad eu ce pot afla de ei ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 Re: Vanat de santajisti Nemernicul ala nu va pati nimic....absolut nimic.............. se pare ca au inceput sa fie luati in vizor ... am inteles ca i-au si filmat camerele de pe masinile politiei http://www.ziuaveche.ro/actualitate-interna/investigatii/santaj-cu-accidente-47554.html http://www.mediafax.ro/social/santaj-in-trafic-cum-provocau-doi-tineri-accidente-rutiere-si-le-cereau-bani-soferilor-implicati-8633506 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate