Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vanat de santajisti

pavel_vn

Postări Recomandate

• Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Vanat de santajisti

stiam ca se intampla asa ceva dar nu credeam ca voi pati ceva asemanator.

un tip cu un matiz parcat pe dreapta, vorbea la telefon. eu vin cu vitara din semnatura, fac dreapta prin fata lui sa bag intr-o parcare. el a inaintat putin. eu am vazut in oglinda ca intre noi erau 15-20cm si ca nu l-am atins. parchez, ma dau jos, el se da jos si vine la mine si zice ca l-am atins.

reactia mea: ma uit ca dobi la el, ma uit la masina lui si ma uit la a mea. am intrebat cu ce exact l-am atins ca nu vad nicio urma. el se uita si zice ca nu stie la care eu ii zic ca poate cu alta masina l-am atins. era zgariat matizul lui, intre proiector stanga si bandoul acela negru.

i-am zis ca nu are cum pt ca masina mea e mai inalta si ca il luam cu pragul si se vedea. inca ceva. eu aveam noroi pe masina si nu era nicio urma de frecare.

i-am zis sa ma lase cu vrajelile si am plecat. a plecat si el.

ma rog, ma intreba "ca ce, cred ca minte?" R: DA! PA!

cam atat. sarlatani sunt. incercati sa nu dati de ei sau....sa dati bine cat sa se sature.

cand esti de vina, pentru astia exista RCA la carpatica si euroins :ha

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/noua-metoda-de-a-pacali-soferi-in-trafic-si-tu-i-ai-putea-pica-victima-video.html

hai ca sunt pe teava meseriasii....poate ii mai sperie un pic

deci politia deja este curent cu asa ceva....oricum atentie sporita nu strica:br

Link spre comentariu

Azi am fost la proces. S-a amanat, mi s-a cerut sa scriu ce vreau si ce probe doresc. Pana aici e bine.

Tot azi m-am interesat si de soarta plangerii depuse la Sectia de Politie. A fost trimisa catre Politia Rutiera. Merg la Politia Rutiera Aici, dupa mai multe telefoane, se afla unde e dosarul. Merg la politistul ce se ocupa de Petitie. Acesta citeste de fata cu mine Plangerea, motivand ca abia a primit-o( desi era acolo de cam 3 luni). Ce credeti ca imi spune: ca nu e caz de santaj, caci si pe el l-a lovit unul cu masina, iar el ia cerut vinovatului 5 milioane lei vechi. Dupa ce i-am explicat din cuvinte( desi citise), cum a fost coleziunea( caci accident nu il pot numi), imi raspunde eschivat, cum ca procurorul va hotari. In concluzie, el mi-a insuflat raspunsul, dar eu am fost capcaun si nu am vrut sa inteleg.

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Uite ca au inceput sa se miste si autoritatile:

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-11417931-doua-persoane-fost-arestate-sub-acuzatia-provocau-intentionat-accidente-auto-capitala-santajandu-apoi-soferi.htm

Inca 2-3 santajisti arestati si cred ca se vor potoli...

Editat de razvanutza
Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare