Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Montare amortizor de directie Jimny

iulianul
 Share

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Montare amortizor de directie Jimny

Am ajuns la aceasta varianta din cauza voblajului (tremurat volan) la fix 80 km /h . Am echilibrat schimbat anvelope si tot degeaba.

Vezi ca undeva ai un joc: ori on rulmentii de roata ori in rulmentii king pin (la mine a fost pe dreapta) ori ai bucsile de la tendoane duse.

Asa cum zicea si colegul mai sus, tu doar tratezi simptome, problema ramine.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

• 2 years later...

Vă salut, citesc de foarte mult timp acest forum, până acum nu am îndrăznit să întreb ceva, dar am o dilemă la care nu am găsit nicăieri raspuns. Azi am achiziționat un amortizor de direcție Ironman și am reușit să-l și montez urmând instrucțiunile. Ideea e că vreau să știu care cap al aportizorului este prins pe șasiu și care pe bara de direcție. Am văzut poze pe net cu amortizoare montate și cu capul în jos dar și în sus. Care este varianta corectă, va rog?

Încerc să atașez o poză cu el montat, dacă gasesc cum.

Cu maxim respect, Cristi, 35 ani

Buzău, Jimny 2001 M13A se, AC. :tk

82b0aaeccd1f77ec2f2f9bc676dcd1dc.thumb.jpg.75d2801e71027d4736d8f240f3be2a7a.jpg

• 9 months later...
Din cauza ca la denivelari fugea de pe strada, am montat si eu un amortizor de directie care a ameliorat simptomele. Din pacate astazi l-am dat jos si am gasit joc in caseta. Aveti idee se poate strange cumva ?

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use