Phantom Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Re: Montare amortizor de directie Jimny Degeaba pui amotizor, doar o sa ascuzi problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unde Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Re: Montare amortizor de directie Jimny Am ajuns la aceasta varianta din cauza voblajului (tremurat volan) la fix 80 km /h . Am echilibrat schimbat anvelope si tot degeaba. Vezi ca undeva ai un joc: ori on rulmentii de roata ori in rulmentii king pin (la mine a fost pe dreapta) ori ai bucsile de la tendoane duse. Asa cum zicea si colegul mai sus, tu doar tratezi simptome, problema ramine. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkoo Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Vă salut, citesc de foarte mult timp acest forum, până acum nu am îndrăznit să întreb ceva, dar am o dilemă la care nu am găsit nicăieri raspuns. Azi am achiziționat un amortizor de direcție Ironman și am reușit să-l și montez urmând instrucțiunile. Ideea e că vreau să știu care cap al aportizorului este prins pe șasiu și care pe bara de direcție. Am văzut poze pe net cu amortizoare montate și cu capul în jos dar și în sus. Care este varianta corectă, va rog? Încerc să atașez o poză cu el montat, dacă gasesc cum. Cu maxim respect, Cristi, 35 ani Buzău, Jimny 2001 M13A se, AC. :tk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan.baron Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Salut! Sunt de parere ca ar trebui sa il montezi invers pentru a nu se aduna mizerie in partea de protectie (plasticul negru) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkoo Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Așa am să fac, mulțumesc mult pentru sfat! Zilele astea o rezolv. :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rob Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 Din cauza ca la denivelari fugea de pe strada, am montat si eu un amortizor de directie care a ameliorat simptomele. Din pacate astazi l-am dat jos si am gasit joc in caseta. Aveti idee se poate strange cumva ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rob Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 Am rezolvat. Se slabeste piulita cu cheie de 19 si se strange cu surubelnita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts