Florin Pircalab Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Salutare tuturor, Va rog sa ma primiti si pe mine in randul vostru celor cu Y60. Dupa ultimii doi ani petrecuti cu Vitara, am urcat categoria, si de 2 zile sunt fericitul posesor al unui Patrol '95 2.8. Si cum orice noua masina vine cu problemele ei ar fi cazul sa o prezint si eu pe a mea, prima. Am un arc rupt intr-un MRL Auto- Lock Sper ca gasesc piese pentru al repara. Si acum poze 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara arata bine rau la varsta lui...sa te poarte sanatos pe unde vei merge,ai facut o achizitie buna!:h5 Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Sti ca taxa pe Romania este f.mica~550 euro,daca este euro2(cat.N1)--asigurarea si impozitul deasemenea f.mic -Sa o stapanesti sanatos !! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Eu am schimbat auto-lockurile MRL cu manuale daca le gasesc pe cele automate o sa te cadorisesc dupa sarbatori. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinelos Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Bine ai venit ... eu zic sa o botezi Iepuroiul Namolit :ha: Bafta si sa ai parte de ea! Cum e sa cazi in sus ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Aprilie 23, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara arata bine rau la varsta lui...sa te poarte sanatos pe unde vei merge,ai facut o achizitie buna!:h5 Un pic de rugina pe la praguri, dar se rezolva 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Aprilie 23, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Sti ca taxa pe Romania este f.mica~550 euro,daca este euro2(cat.N1)--asigurarea si impozitul deasemenea f.mic -Sa o stapanesti sanatos !! Stiu, este Euro 2 , am verificat inainte de cumparare. Impozit 425 Ron 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Aprilie 23, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Eu am schimbat auto-lockurile MRL cu manuale daca le gasesc pe cele automate o sa te cadorisesc dupa sarbatori. Saru-mana boierule, te cadorisesc si eu cu o palinca daca le gasesti:h5 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Aprilie 23, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2011 (editat) Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Bine ai venit ... eu zic sa o botezi Iepuroiul Namolit :ha: Bafta si sa ai parte de ea! :ha::ha:, eu ma gandeam trucktorul, avand in vedere ca am facut 20 ore din Olanda pina acasa Editat Aprilie 23, 2011 de Florin Pircalab 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara :h5 Am vazut masina live si pot spune ca se prezinta foarte bine pt. varsta ei. Florine, tre s-o botezam cat mai repede:banana. Sa ai parte de noroc la ea si sa-ti aduca numai bucurii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara sa o stapanasti sanatos! E o masina de mare nadejde....... pS: Olandezele astea cu plafon inalt sunt inconfundabile.......... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara felicitari ptr. achizitie ...... tare de tot iepurasul asta . sa va bucurati impreuna .totusi 20 de ore din olanda pana acasa este un timp fff bun . felicitari inca odata . amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Aprilie 23, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Multumesc tuturor, Ionut, o udam la prima iesire Nissan4x4, in Olanda le gasesti 90% autoutilitare, acela e si motivul cocoasei blackufo, avand in vedere ca am facut acelasi drum si in 14 ore.... Multumesc inca o data tuturor pentru urari si va doresc Paste Fericit ! PS: am gasit un intrerupator pe bord cu semn de aeroterma, iar cand il cuplez sufla aer de sub cotiera. Are cineva habar inainte de a desface sa vad, e aeroterma independenta sau sistem de incalzire pentru spate? 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara sa o stapanesti sanatos .....aceasta masina ...adica codul acestui motor nu este euro 2...si masina mea e utilitara tot din olanda si a esit euro 0...am inmatriculat o in bulgaria.....referitor la suflatul aerului are niste parghii de unde se dirijaza aerul rece cald ...adica o aeroterma suplimentara :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Aprilie 23, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara sa o stapanesti sanatos .....aceasta masina ...adica codul acestui motor nu este euro 2...si masina mea e utilitara tot din olanda si a esit euro 0...am inmatriculat o in bulgaria.....referitor la suflatul aerului are niste parghii de unde se dirijaza aerul rece cald ...adica o aeroterma suplimentara Am luat-o doar dupa confirmarede la RAR, numai ei stiu dupa ce reguli le catalogheaza . Este Euro2 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Inca unul care a trecut la lucruri serioase!:br S-o stapanesti sanatos!:h5 Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Am luat-o doar dupa confirmarede la RAR, numai ei stiu dupa ce reguli le catalogheaza . Este Euro2 Confirmarea de la rar,este scrisa? (in baza actelor tale) Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Felicitari pt achizitie, este foarte misto masina. Bine ai venit la Grupa Mare!:2dr 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Aprilie 24, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Felicitari pt achizitie, este foarte misto masina. Bine ai venit la Grupa Mare!:2dr Mersi Roly. TU? 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Aprilie 24, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Confirmarea de la rar,este scrisa? (in baza actelor tale) O am scrisa pe seria ei de sasiu 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Aprilie 24, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Inca unul care a trecut la lucruri serioase!:br S-o stapanesti sanatos!:h5 Mersi Razvan, putem vorbi de la aproape aceeasi inaltime deocamdata. pe viitor de la aceeasi 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Sa-ti traiasca Patrolu' Florine!!!!!!!! Sa-l folosesti sanatos fara evenimente nedorite! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Frumos acaretul. Sa-l stapanesti sanatos.:br Astea de Olanda stau cam prost la tabla si la sasiu in ceea ce priveste rugina. Verifica inainte de orice partea de sasiu de dupa puntea spate, haripile pe sub overfendere, contra-haripile, partea de sub masina a pragurilor. Un tratament preventiv cu ceva inhibitor de rugina i-ar prinde al naibii de bine... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Aprilie 25, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Frumos acaretul. Sa-l stapanesti sanatos.:br Astea de Olanda stau cam prost la tabla si la sasiu in ceea ce priveste rugina. Verifica inainte de orice partea de sasiu de dupa puntea spate, haripile pe sub overfendere, contra-haripile, partea de sub masina a pragurilor. Un tratament preventiv cu ceva inhibitor de rugina i-ar prinde al naibii de bine... Mersi Yonutz,:h5 dupa inmatriculare este planificata pentru rezolvarea ruginei, nu este foarte rau, dar are. Apoi, vrea sa primeasca un kit de inaltare (urmaresc cu interes Red Grizzlies) cauciucuri Mud 33/12.5/15, troliu. si anul viitor o demontare de pe sasiu cu tot tratamentul necesar. Dar totul pas cu pas in limita timpului si fondurilor 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Salutare Barosase, in sfarsit si scapat de bretele :wink:, sa o stapanesti sanatos, si sa stii ca ai facut o alegere foarte buna, o sa fii foarte multumit de Patrolache. PS. ca sa merga brichi, trebuie neaparat sa o uzi!!! :h5 I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate