Florin Pircalab Postat Septembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara pai asta inseamna sa cumpar masina sa o car pana acasa si apoi sa-mi spuna ca este non euro...?pai mai bn stau in banca mea.ms pt raspuns,bafta in continuare.:tk exista fax, mail nu trebuie sa ai originalele 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stryppy Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Salut imi poti spune de unde ai luat suspensia? Merci PS Beton masina Nissan Patrol SWB 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Octombrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2011 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Salut imi poti spune de unde ai luat suspensia? Merci PS Beton masina De la un coleg de pe forum, ai detalii pe PM. PS: Mersi:grin: 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Salut. M-ar interesa si pe mine de unde ai luat suspensia? Multumesc. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuplaton Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Superba masina , sa o stapanesti sanatos si la mai mare :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Februarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Salut. M-ar interesa si pe mine de unde ai luat suspensia? Multumesc. Ai raspuns in PM:h5 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Februarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2012 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Superba masina , sa o stapanesti sanatos si la mai mare :br Mersi mult 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Martie 13, 2012 Autor Partajează Postat Martie 13, 2012 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Inca o treaba care poate sa o faca un Patrol :br lui, a remorcat camionul 10 km fara sa se supere:wink: 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Octombrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2012 (editat) Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Dupa o lunga lipsa de postare in aceasta discutie, iata si noutatile efectuate. Am demontat, sablat si vopsit sasiul,antifonat caroseria si muncim la montare (cand gasim timp) A mai primit si 4 anvelope noi Editat Octombrie 27, 2012 de Astral 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Noiembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Salut. Un sfat de ajutor mi-ar fi binevenit. In urma reparatiei generale am gasit un pistonas etrier pe fata distrus de rugina.(etrier cu un pistonas de 68mm) Ma poate ajuta cineva cu o sursa de unde sa obtin un pistonas si 2 seturi de garnituri la preturi acceptabile? Am gasit pistonas, dar pretul de aprox 100 euro, ma face sa caut alta solutie Va multumesc 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara ai PM Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Ce bine arata sasiul ala! Nu e de vanzare :grin:? Se vede treaba facuta serios! :h5 Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Salut,ce dimensiune au gumele BF care le-ai dat jos? http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Ce bine arata sasiul ala! Nu e de vanzare :grin:? Se vede treaba facuta serios! :h5 Sorin :wink: nici macar in gluma nu e de vanzare:grin: E o treaba care nu mai ai energie sa o faci a doua oara Mersi 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Salut,ce dimensiune au gumele BF care le-ai dat jos? 33*12.5*15, dar au plecat 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Salut. Un sfat de ajutor mi-ar fi binevenit. In urma reparatiei generale am gasit un pistonas etrier pe fata distrus de rugina.(etrier cu un pistonas de 68mm) Ma poate ajuta cineva cu o sursa de unde sa obtin un pistonas si 2 seturi de garnituri la preturi acceptabile? Am gasit pistonas, dar pretul de aprox 100 euro, ma face sa caut alta solutie Va multumesc Noaptea este un sfesnic bun. Se gaseste pe producator set garnituri cu pistonas sub 100 lei. Maine sosesc, sper sa nu am surprize 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Florine ceva seturi de reparatii etrier mai am eu ... Daca nu te descurci, suna-ma. Atentie cand pui garniturile ...sa cureti si sa sufli acolo bine inclusiv pistoanele care le pui ...sa folosesti smirghel foarte fin si dupa aia pasla ptr lustruit pistonasele ... Iar la final unge bine locul cu lichid de frana. Cat dai etrierii jos ...blocheaza racoardele ...si inca un amanunt ... nu goli instalatie de frana ...este posibil ca la golire din cauza ca e veche ... sa blochezi repartitorul cu mizerie de pe peretii conductelor ... La aerisit ... incepe cu cel mai lung traseu si termina cu cel mai scurt ... asta dupa ce in prealabil aerisesti pompa si repartitorul ... Sa ai spor! :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Salut. Un sfat de ajutor mi-ar fi binevenit. In urma reparatiei generale am gasit un pistonas etrier pe fata distrus de rugina.(etrier cu un pistonas de 68mm) Ma poate ajuta cineva cu o sursa de unde sa obtin un pistonas si 2 seturi de garnituri la preturi acceptabile? Am gasit pistonas, dar pretul de aprox 100 euro, ma face sa caut alta solutie Va multumesc Mergi cu pistonasul distrus la un strungar priceput sa-l faca din inox. Mai mult de 50-100 lei/buc nu ar trebui sa te coste + ca nu o sa mai ai probleme cu rugina. Bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Solutia e buna si definitiva , dar pretul e mult peste suta...chiar dublu ... Indiscutabil , face toti banii , le poti lasa mostenire . Imi aduc aminte ca un piston nou e mult mai scump . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Noiembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Solutia cu strungarul sau reprelucrarea celui ruginit ramane de rezerva la cel cumparat cu 100 lei impreuna cu setul de garnituri . Oricum va multumesc pentru idei. 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: Un nou Patrol '95 autoutilitara Am vazut agregatul in aceasta seara,arata intr-un mare fel...te felicit pt munca depusa! Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate