roly Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Cateva clipuri peste care am dat pe yputube. Scoala de soferi anul 1960 a armatei germane. Multe chestii interesante zic eu. Vizionare placuta. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Re: Scoala de Soferi Off Road Armata Germana Cea mai interesanta chestie e filozofia de baza: eficienta. Un vehicul militar prins in capcana e pierdut, asa ca ii invata sa aleaga solutiile cu minimum de risc care sa le permita ajungerea la urmatorul obstacol. Oarecum diferit de politica aplicata in competitii :) Foarte bune invataturi pentru cei care vor sa ajunga undeva fiind mai putin fixati in a o face cu maximum de spectacol. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaspar andrei Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Re: Scoala de Soferi Off Road Armata Germana foarte interesant,nu stiam ca erau instruiti la asa ceva,merita vazut ! Born to lose 1975-Live to win Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Re: Scoala de Soferi Off Road Armata Germana Am banuiala ca si regulamentele militare romane aveau proceduri pentru soferii militari. Cum stiu din armata ca pana si vanturile trebuiau trase regulamentar, sofatul in teren sigur avea o politica proprie. Armata isi are si chestiile pozitive, trebuie sa o recunoasca si un racan prapadit ca mine. Dar avem cativa colegi care sigur stiu mai mult despre asta. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 (edited) Re: Scoala de Soferi Off Road Armata Germana cine a facut cu adevarat armata...stie sa citeasca o harta si sa se deplaseze...aproape nevazut in teren.....in armata romana cu cai de lemn am invatat sa fac o injectie...sa tratez o arsura chimica....sa montez o atela...si sa fac un bandaj...care sa nu cada la prima miscare :grin: nu uitati ca filmul cu pricina este din inventarul Bundeswehr....asa ca nu trebuie sa ne mire nimic Edited May 3, 2011 by Marius C alias Turagmes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts