dragos21tgm Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 (editat) Clubul Sportiv OFF-ROAD CLUB MURES organizeaza in perioada 09 – 12 iunie 2011 a 9-a editie a OFF ROAD MUREŞ TROPHY Competitia se va desfăşura în judeţul Mureş şi se adresează atât posesorilor de autovehicole de teren nemodificate sau partial modificate cât şi echipajelor cu experienţă, cu maşini de teren pregătite special pentru acest gen de competiţii. SECTIUNI COMPETITIONALE: 1. EXTREM 2. OPEN 3. STANDARD MODALITATE DE DESFASURARE COMPETITIE: INDIVIDUAL COMPETITIA SE VA DESFASURA CONFORM STANDARDELOR IMPUSE DE REGULAMENTUL CAMPIONATULUI NATIONAL DE OFF-ROAD 2011, CU ANEXELE AFERENTE. COMPETITIA SE DESFASOARA SUB EGIDA FRAS SI FACE PARTE DIN CAMPIONATUL NATIONAL DE OFF-ROAD, FIIND A 2-A ETAPA DE CAMPIONAT. In acest an competitia se va desfasura in arealul cuprins in jurul orasului Sovata, baza de campare, bivuac, logistica fiind concentrata in Campul Cetatii, sat situat intr-o vale pitoreasca la confluenta Nirajului Mare cu Nirajul Mic. Programul competitiei va fi urmatorul: ZIUA 1 – 09.06.2011 Sosire concurenti, inscrieri, cazare – Loc. CAMPU CETATII (intre orasul Sovata si comuna Eremitu, www.nomadcamp.eu ) 46.669039, 25.008144Adresă:; Poziţia pe hartă este aproximativă +46° 40' 8.54", +25° 0' 29.32", verificare tehnica ZIUA 2 – 10.06.2011 Mic dejun, sedinta tehnica, start in competitie – etapa I ZIUA 3 – 11.06.2011 Mic dejun, start in competitie – etapa II ZIUA 4 – 12.06.2011 Mic dejun, deplasare catre zona Trial, care se va desfasura langa comuna Ernei - nord +46° 36' 639", est 0,24° 39' 894" Detaliile orare pentru fiecare zi de competitie vor fi afisate la locul de cazare. Conditii si modalitati de inscriere: Inscrierea in competitie se poate realiza on-line, accesand www.offroadclubmures.com sau direct la locul de campare, in data de 09.06.2011. Costuri: - TAXA SPORTIVA – 600 lei/persoana. Prin achitarea acestei taxe concurentul inscris are asigurat doar dreptul de participare la competitia OFF-ROAD MURES TROPHY 2011. Taxa sportiva nu cuprinde cazare (campare) si masa. Concurentii care opteaza pentru aceasta taxa isi vor asigura individual si pe costuri proprii cazarea si masa pe durata competitiei. - TAXA DE PARTICIPARE – 700 lei/persoana; cuprinde taxa sportiva (dreptul de participare in competitie), 6 mese (de joi pana duminica, sandwich-uri pt. etapele I si II), loc de campare pentru corturi / rulote, utilitati (dus, WC, etc). Primii 80 de concurenti inscrisi care au achitat taxa de participare in contul clubului au asigurata cazarea la iurtele din camping Campu Cetatii. O iurta are 4 locuri disponibile, astfel incat este de preferat ca participantii sa isi realizeze o potrivire optima in vederea ocuparii confortabile si convenabile a iurtelor. In vederea sustinerii si promovarii sportului automobilistic OFF-ROAD, Clubul Sportiv Off-Road Club Mures a luat decizia ca va suporta costurile de licenta ONE EVENT pentru participantii inscrisi la sectiunea STANDARD care vor achita TAXA DE PARTICIPARE (700 lei). Taxele de participare pot fi achitate in contul: RO82BTRL02701205115908XX Banca Transilvania Tg. Mureş Documente necesare pentru inscriere: - Act de identitate pentru pilot si copilot - Permis de conducere valabil pentru copilot - Licenta de sportiv eliberata de FRAS pentru pilot si copilor - Declaratie notariala cu acceptul ambilor parinti pentru cazul minorilor copiloti Pentru inscrierile on-line, pe www.offroadclubmures.com , concurentii vor accesa meniul COMPETITII / EVENIMENTE > Creare cont sau Cont existent. Conturile create deja pe parcursul anului 2010 sunt valabile si in prezent. In cazul in care s-a uitat parola, se va accesa Recuperare parola. OFF-ROAD CLUB MURES va invita cu placere sa participati la aceasta competitie. Editat Iunie 19, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Ne-am inscris, am obtinut formularul de inscriere in format PDF. Ce facem cu el? Venim cu el printat? Il gasim printat acolo? Pana cand trebuie sa platim? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos21tgm Postat Mai 5, 2011 Autor Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Precizare: achitarea taxei sportive sau a taxei de participare in contul Off-Road Club Mures se poate efectua pana in data de 07.06.2011. Subliniez inca o data ca doar achitarea taxei de participare in contul clubului confera celui inscris in competitie rezervarea efectuata pentru cazarea la iurta. Participantii inscrisi pe site-ul clubului vor avea asupra lor, la prezentarea la cazare in data de 09.06.2011 formularul completat pe site. Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Salut, niste poze de la Standard http://img607.imageshack.us/i/ormt2011010.jpg/ http://img841.imageshack.us/i/ormt2011007.jpg/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 (editat) Re: Off-road mures trophy 2011 am incercat si eu sa ma inscriu pe site .... da' nu reusesc... ma impotmolesc undeva ... - nu mi pot recupera parola pentru userul de anul trecut - am creat un user nou , completat formular , da' nu am primit acel pdf .... LE gata , a mers .... Editat Mai 5, 2011 de john Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Salut, niste poze de la Standard http://img607.imageshack.us/i/ormt2011010.jpg/ http://img841.imageshack.us/i/ormt2011007.jpg/ Am glumit este extrem .Am sa incerc sa va informez periodoc despre traseu . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 stimati colegi de la tg. mures...vrem si noi cei de la X3M Valcea sa ne facem inscrierea la etapa organizata de voi...cu 2 sau 3 echipe...mie personal mi-a placut foarte mult concursul si organizarea de anul trecut 2010...a fost frumos...vrem sa va punem totusi citeva intrebari inainte sa facem inscierea... asadar, dorim sa ne clarificati citeva detalii despre felul organizarii in anul 2011 daca nu va este cu suparare... - mai folositi CP -uri FIXE ampasate pe copaci ca anul trecut ? sau preferati sistemul bucovina/cimpulung/buzau ??? in care GPS - ul si arbitrii sunt amplasati in CP-uri ??? - traseele de open din anul 2011 necesita folosirea troliului macar de 5-7 ori ???...sunt traseele provocatoare de OFFROAD ???...sau venim sa ' fugim ' pe forestiere si pe gol alpin ??? speram ca intelegeti ca raspunsurile voastre ne ajuta la alegerea masinilor de concurs si a copilotilor cu care vrem sa participam, precum si a optiunii de a puncta sau nu in campionat... multumim anticipat pentru raspunsuri...ne vedem !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 stimati colegi de la tg. mures...vrem si noi cei de la X3M Valcea sa ne facem inscrierea la etapa organizata de voi...cu 2 sau 3 echipe...mie personal mi-a placut foarte mult concursul si organizarea de anul trecut 2010...a fost frumos...vrem sa va punem totusi citeva intrebari inainte sa facem inscierea... asadar, dorim sa ne clarificati citeva detalii despre felul organizarii in anul 2011 daca nu va este cu suparare... - mai folositi CP -uri FIXE ampasate pe copaci ca anul trecut ? sau preferati sistemul bucovina/cimpulung/buzau ??? in care GPS - ul si arbitrii sunt amplasati in CP-uri ??? - traseele de open din anul 2011 necesita folosirea troliului macar de 5-7 ori ???...sunt traseele provocatoare de OFFROAD ???...sau venim sa ' fugim ' pe forestiere si pe gol alpin ??? speram ca intelegeti ca raspunsurile voastre ne ajuta la alegerea masinilor de concurs si a copilotilor cu care vrem sa participam, precum si a optiunii de a puncta sau nu in campionat... multumim anticipat pentru raspunsuri...ne vedem !!! Anul trecut nici la Extrem in afara de ziua de trial nu s-a folosit troliul 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 stimati colegi de la tg. mures...vrem si noi cei de la X3M Valcea sa ne facem inscrierea la etapa organizata de voi...cu 2 sau 3 echipe...mie personal mi-a placut foarte mult concursul si organizarea de anul trecut 2010...a fost frumos...vrem sa va punem totusi citeva intrebari inainte sa facem inscierea... asadar, dorim sa ne clarificati citeva detalii despre felul organizarii in anul 2011 daca nu va este cu suparare... - mai folositi CP -uri FIXE ampasate pe copaci ca anul trecut ? sau preferati sistemul bucovina/cimpulung/buzau ??? in care GPS - ul si arbitrii sunt amplasati in CP-uri ??? - traseele de open din anul 2011 necesita folosirea troliului macar de 5-7 ori ???...sunt traseele provocatoare de OFFROAD ???...sau venim sa ' fugim ' pe forestiere si pe gol alpin ??? speram ca intelegeti ca raspunsurile voastre ne ajuta la alegerea masinilor de concurs si a copilotilor cu care vrem sa participam, precum si a optiunii de a puncta sau nu in campionat... multumim anticipat pentru raspunsuri...ne vedem !!! Salut la sectiunea OPEN se folosesc CP fixe cu hasurare dar pt. contestatii se ia in considerare TRACUL GPS(GPS este obligatoriu).Traseul de OPEN fata de alti ani va fi foarte tehnic si DUR cu respec LIVIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 La standard se va naviga pe rb? Pentru standard este necesar gps si este permis troliul? La Bucovina troliul era ca si recomandare si chiar a fost de folos. www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 GPS-ul nu este obligatorie pt. standard, iar un troliu nu strica la casa omului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Navigarea se face pe road book Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Liviu si compania din pacate anul asta nu am cu ce sa ma dau la open sau la extrem, masina mea inca nu mie gata si nissanul nu are roll cage, la standard nu vreau. Bafta concurentilor, sucess organizatorilor Numai bine Pedro Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Salut la sectiunea OPEN se folosesc CP fixe cu hasurare dar pt. contestatii se ia in considerare TRACUL GPS(GPS este obligatoriu).Traseul de OPEN fata de alti ani va fi foarte tehnic si DUR cu respec LIVIU multumesc LIVIU pentru raspuns... se pere ca exemplul bucovina 2010 si 2011/buzau 2010/ cimpulung 2010 inseamna o optiune greu de atins pentru clubul tau...raminem in loc de atentie la sufe si trolii atenti la copaceii cu 'foi patrate "... BRAVO MURES !!! i-mi amintesc exact cuvintele tale de anul trecut de la briefing...DUR...ATENTIE BOLOVANI...intr-un final oamenii tai nu gaseau PIXU' cu care sa scrie 8 concurenti la sosire...in 20 MINUTE ??? ADEVARAT OFFROAD !!! scuze...a fost un finish in offroad in care nu puteai sa-i bei cafeaua de praf...mi-a placut de altfel cum a mers vary fery si wappal...in necunoscutul zonei... bravo !!! intrebarea mea era pentru 2011...de CITE ORI punem troliu ' ????.... raspunsul tau a fost... TRASEU....DUR... cu scuze te rog sa raspunzi punctual...( punem troliu' de 5 ori ???? de 7 ori ??? ) multumesc !!! oricum vin sa va verific... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 in 2010, am plecat la start cu ioana, fiica mea, am terminat undeva pe locul 11 - 12...bestial a fost faptul ca fata a vrut sa faca...biip...:ha::ha::ha: mega organizarea si traesul de la MURES 2010 a facut ca sa luam bataie cu 2...biip...:ha::ha::ha: ( folosind o singura data in TOT concursul TROLIUL !!! ) MURES, LIVIU, ...a fost probabil mindru sa inmineze trofeul cistigatorilor la 3...BIIIP...:ha::ha::ha: BRAVO MURES 2010 !!!...BRAVO CISTIGATORILOR... !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 multumesc LIVIU pentru raspuns... se pere ca exemplul bucovina 2010 si 2011/buzau 2010/ cimpulung 2010 inseamna o optiune greu de atins pentru clubul tau...raminem in loc de atentie la sufe si trolii atenti la copaceii cu 'foi patrate "... BRAVO MURES !!! i-mi amintesc exact cuvintele tale de anul trecut de la briefing...DUR...ATENTIE BOLOVANI...intr-un final oamenii tai nu gaseau PIXU' cu care sa scrie 8 concurenti la sosire...in 20 MINUTE ??? ADEVARAT OFFROAD !!! scuze...a fost un finish in offroad in care nu puteai sa-i bei cafeaua de praf...mi-a placut de altfel cum a mers vary fery si wappal...in necunoscutul zonei... bravo !!! intrebarea mea era pentru 2011...de CITE ORI punem troliu ' ????.... raspunsul tau a fost... TRASEU....DUR... cu scuze te rog sa raspunzi punctual...( punem troliu' de 5 ori ???? de 7 ori ??? ) multumesc !!! oricum vin sa va verific... Salut GABI.R ma bucur ca tu o sa fii observator FEDERAL la competitia de la MURES. Cred ca cele relatate de tine despre competitia de anul trecut nu sunt reale pentru ca eu anul trecut m-am ocupat numai de EXTREM !!!!!,dar daca au fost greseli mi le asum si eu garantez ca nu au fost INTENTIONATE si im cer scuze pentru ele. Pentru anul acesta am scris ca OPENUL o sa fie mai dur decit pina acuma si PUNCT. Te astept cu cea mai mare placere la EXTREM. cu respect LIVIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos21tgm Postat Mai 27, 2011 Autor Partajează Postat Mai 27, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Stimate domn Gabi.R. Daca exista o problema vis-a-vis de nemultumirile dvs. referitoare la competitia de anul trecut de la Mures, va rugam sa ne-o comunicati direct pe adresa secretariat@offroadclubmures.com. Clubul va va raspunde in mod oficial. Daca aveti o nelamurire referitoare la competitia din acest an, o puteti comunica tot pe aceeasi adresa de e-mail sau pe acest forum, dar raspunsul il veti primi strict la subiect. Iar daca aveti o problema personala cu cineva, sau eventuale alte comentarii, va rog sa folositi PM. Cat despre "cantitatea punerii troliului" de-a lungul celor 2 zile de traseu, fiind o intrebare punctuala si la obiect din partea dvs., va transmitem ca "!troliul se va pune de 32 de ori!". Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Mai 29, 2011 Partajează Postat Mai 29, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 rasunsul lui liviu si al lui dragos m-a convins ca de data asta am comis-o !!!...stau sa ma gindesc si acuma...ce-mi trebuiau mie observatii despre MURES 2010 ??? m-am apucat si io ca olteanu' cu limbarita ( deshisa de 2-3 pahare de zaibar ) sa va fac remarci deocheate despre traseele de de offroad si despre cum se face cu C.P.-ul si GPS-ul...la competitia DUMNEAVOASTRA ?!?! scuze DOMNILOR...!!! pe de alta parte,..ca olteanu' cu cateaua legata sub caruta JEEP, venit sa VINZ ceapa verde si PRAZ pe linga Sovata...va rog sa intelegeti ca NOI oltenii NU MINTIM !!! daca va satisface o REACTIE falsa sau DIPLOMATICA, dau drumul acuma la o cronica LAUDATIO... in loc de pm... cu respect lui liviu...NE INTILNIM sigur la extrem 2012... cu repect, vin de data asta la cimpu' cetatii concurent...si nu observator...acum verific " cu roata " in viitor nu se stie...voi urma UNIVERSITATEA de observatori...cu respectul cuvenit unui om intelept, te rog sa nu ma iei tare...daca poti, invata-ma ceva... cu respect dragos... asa cum am scris despre alte trasee de competitii ca au fost BUNE, ECHILIBRATE, sau FOARTE BUNE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Mai 29, 2011 Partajează Postat Mai 29, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 dintr-o greseala de transmitere am fost intrerupt exact cind vroiam sa va confirm ca venim 2 echipaje. avem deplina incredere ca va fi o competitie DURA !!! doamne ajuta sa ploua !!! SUCCES !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanZuZu Postat Mai 29, 2011 Partajează Postat Mai 29, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Domnu' Gabi subscriu la cele de mai sus, pacat ca si anul acesta se va merge pe acelasi sistem cu C.P. catarat in varful copacului, da' ma rog ... masina e gata dupa pataniile de la bucovia, iar daniel urmeaza sa o testeze prin zona, asa ca va vom fi alaturi si noi ca niste "vecini" adevarati, tot olteni cu limbarita:fg1 P.S. : poate totusi baietii de la Tg-Mures se mai gandesc si trec si ei la nivelul urmator, ca de aia evolueaza tehnologia asta. :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Mai 29, 2011 Partajează Postat Mai 29, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 in scopul ridicarii nivelului de competitivitate ale campionatului...BRAVO BOGDAN !!! VALCEA SI GORJ prin generozitatea traseelor si antrenamentelor prin care noi ne ' facem veacul ' TREBUIE sa DEMONSTRAM !!! TREBUIE sa mergem LA MURES !!! chiar daca nu stim bine sa ne cataram dupa c.p.-uri...chiar daca nu le vedem...important este CE FACEM CU ROATA !!! intr-o competitie de genul acesta, chiar daca vom lua bataie....ca n-am vazut cp-urile...ca arbitrii nu ne agreeaza...ca regulile sunt ciudate...noi trebuie sa MERGEM...vreodata si colegii nostrii ne vor respecta pentru ca vor intelege ca STIM... si MERGEM... ESTE GORJ SI VALCEA... marea bucurie...OLTENIA 3 !!! ( RESPECT BOGDAN SI DANIEL !!! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos21tgm Postat Mai 31, 2011 Autor Partajează Postat Mai 31, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Domnilor (Gabi.R si BogdanZuZu), In primul rand, va asteptam cu placere, ca de fiecare data la noi la Mures. In afara de faptul ca, intr-adevar, suntem mai conservatori din punct de vedere al regulamentelor ( cu referire la cataratul dupa CP-uri in copaci si respectiv corectitudinea arbitrilor nostri), tot condusul roatii va ramane singurul lucru care va dovedi placerea de a te da si de a termina competitia. Asa ca dati-i bice si aduceti Oltenia-n coace, sa va dati cu placere, si sa bem si un spritz la final. Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan Oprea BGS Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Domnilor, de la BGS Motor Sport vin 2 echipaje. Si eu sper, ca si Gabi ca traseele sa fie super bengoase ( voi stiti ca mie asa mi-au placut tot timpul ). Pe de alta parte, cu totii stim ca noi suntem meteo dependenti. Cu alte cuvinte, daca anul trecut ar fi plouat , cu siguranta ne rupeam altfel gatul. Pe de alta parte, sa nu uitam ca la Bucovina si Buzau in 2010 a plouat in draci. In schimb acum la Bucovina nu a plouat de 2 saptamani si cu toate astea traseele au fost super dure. Cu siguranta organizatorii de pe la toate competitiile ( mai ales din campionat ) vor sa ridice nivelul de dificultate si de siguranta al traseelor. Sunt convins ca va fi super ok si ca de fiecare data, mai bine decat anul precedent ( de fapt asta e ideeea, sa progresam de la an la an ). Inscrierea o fac la fata locului daca se poate. Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Dupa multa bataie de cap, si fara masina mea, nu puteam sa nu revin la voi, asadar ca ne am inscris Pedro Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Prognoza meteo: http://www.club4x4.ro/vremeamures.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate