Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Off-road mures trophy 2011

Postări Recomandate

Re: Off-road mures trophy 2011

Ceva poze si filmulete de la organizatori pe cand???:h5

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 139
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

De povestit ar fi multe .... incep prin a multumi Off Road Club Mures pentru tot ce inseamna organizare , trasee etc ....

Multumesc lui @watcher pentru ajutor ... in primul azimut din a 2 a zi eram infipt cu botu intr-un copac si nu aveam troliu pe spate ... tocmai bulisem si troliu fata ....

Multumesc lui MUSETEANU ANDREI & ANDREEV MARIAN ... a 2 a zi eram pe ultima coborare suspendat pe un trunchi de copac , ma troliat in spate .

In mod special tin sa multumesc echipajului 299 (MUKADDER UNVER & KISS KALMAN) pentru ajutorul acordat ... multumesc inca odata ...

A fost o etapa dura , alunecoasa si foarte umeda cu alte cuvinte de neuitat ...

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

ASA MAI MERGE :) desigur ca eu dau berea ca o asemenea filmare pentru mine e perfecta mai vad si eu cum merge dusterul din exterior ca din interior mam saturat:)

eu am filmat acolo:xoricum ce ma uimit a fost concursul in sine, f frumos dar la final a fost cireasa de pe tort, cand ma intorceam cu razvanutza spre buc la 100km de tg mures ma depaseste dusterul maro cu 110 km pe ora,asta dupa 3 zile de concurs....merita o medalie pe bune,bafta in continuare baieti,scuze eu eram cu partnerul galben care va claxona din spate ,ca sa ma recunoasteti:h5

Martinica
Link spre comentariu

SALUT,scuze pt gresala de editare si IL ROG PE MAX SA FACA CORECTURA PE TABEL PENTRU A NU FI RUSINOS.

Am corectat clasamentul. Sper ac asta e varianta corecta. :wink:

Link spre comentariu

eu am filmat acolo:xoricum ce ma uimit a fost concursul in sine, f frumos dar la final a fost cireasa de pe tort, cand ma intorceam cu razvanutza spre buc la 100km de tg mures ma depaseste dusterul maro cu 110 km pe ora,asta dupa 3 zile de concurs....merita o medalie pe bune,bafta in continuare baieti,scuze eu eram cu partnerul galben care va claxona din spate ,ca sa ma recunoasteti:h5

Multumim Multumim :)Nu te-am vazut nu te supara pe mine :) dar eu am venit cu baietii cu cealalta masina si cred ca deasta nu te-am vazut :)

oricum lasand deoparte alte aspecte si discutand concret cred ca suntem printre cei putini care au venit cu masinile pe roti si am plecat asemenea :) ma refer aici la cele de concurs,ceea ce este o nota buna pentru Duster ca masina,robusta si solida chiar si dupa 3 zile de concurs dur e capabila sa se intoarca acasa pe rotile ei.:wink:

Concursul a fost super as spune putin cam dur la open ,se apropia de extrem,vremea exact ceea ce place offroadistilor :grin: despre roadbook-uri spun doar ca au fost foarte bine facute dar poate pe viitor ar fi o treaba sa se puna o hartie mai de calitate la ele ca dupa cateva CP-uri se facuse foaia ca servetelul si nu mai scria nici creionul:ha: sa nu mai spun ca daca aveai un concurent in fata care pleca mai tare aveai si noroi peste tot :):grin:

in rest totul bine si sa ne vedem la urmatorul :)

in continuare va astept daca aveti amabilitatea sa imi dati si mie fotografii sau filmulete cu Duster-ele, incerc sa le adun pe toate pe cat posibil.

Va multumesc

Link spre comentariu

Cred ca partial ai dreptate...

L-am vazut pe Regep cam trist dupa premiere impingand la un cauciuc printre iurte...:cr

Noi la OPEN nu am avut probleme din partea organizarii....sau cel putin eu...

....nu eram trist deloc...poate doar putin obosit...:grin:

despre valoarea premiilor intr-o perioada ca asta de criza, nu cred ca are rost sa vorbim...bine ca exista totusi ceva...multumim offroad mures si szoby-mammouth tyres !!!

putin offtopic vreau sa va zic ca am fost in anturajul preparatorilor si echipajelor de concurs la RALIUL CLUJULUI acum 3 saptamini...a cistigat la mare arta vali porcisteanu/dan dobre...au luat baietii cu ei la pitesti doar o diploma si o cupa !?!!:ha::ha::ha:...cam asa e la " alte sporturi "...

Link spre comentariu

Ca arbitru de traseu la clasa open, a fost un weekend obositor dar superb!

Atmosfera prieteneasca pe tot parcursul competitiei.

Pozele facute de noi: https://picasaweb.google.com/105334818384853990248/MuresTrophy2011Day1?feat=directlink

https://picasaweb.google.com/105334818384853990248/OffRoadMuresTrophy2011Day2?feat=directlink

https://picasaweb.google.com/105334818384853990248/OffRoadMuresTrophy2011Trial?feat=directlink

Link spre comentariu

....nu eram trist deloc...poate doar putin obosit...:grin:

despre valoarea premiilor intr-o perioada ca asta de criza, nu cred ca are rost sa vorbim...bine ca exista totusi ceva...multumim offroad mures si szoby-mammouth tyres !!!

putin offtopic vreau sa va zic ca am fost in anturajul preparatorilor si echipajelor de concurs la RALIUL CLUJULUI acum 3 saptamini...a cistigat la mare arta vali porcisteanu/dan dobre...au luat baietii cu ei la pitesti doar o diploma si o cupa !?!!:ha::ha::ha:...cam asa e la " alte sporturi "...

a fost o gluma faza cu tristetea....

gustul infrangerii face victoria atat de dulce [...]

JEEP Wrangler TJ 4.0, Audi Q7, Chevy Tahoe 6.0 Hybrid

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am corectat clasamentul. Sper ac asta e varianta corecta. :wink:

Imi pare rau ca revin asupra subiectului, dar catre FRAS ati comunicat situatia eronat! La Standard a ramas fix aceeasi eroare, in speta inversarea pozitiilor 3 si 4. Va rog sa confirmati clasamentul final in versiunea corectata si catre colegii de la Federatie. Multumiri.

A

Alin Radu
Link spre comentariu

Salut imi pare rau dar FRAS are evidentele prin arbitru delegat, care de fapt a facut clasamentele. LIVIU

Ok, multumesc pentru clarificare :)

Alin Radu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare