mihai_ct Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 salut, vreau sa particip la standard si vreau sa stiu am nevoie de Garmin ca la Open sau nu e nevoie! Masina este un Patrol are troliu roti MT de 33 am terratrip da nu am Garmin. Trebuie sau nu trebuie ??? Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MirceaMS Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 La standard conform regulamentului nu ai nevoie de garmin. LAND ROVER FREELANDER 2,0 TD4 - de toata ziua. TOYOTA LANDCRUISER 95 3.0 D-4D - de ture. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Multumesc am mai uitat o intrebare Silverstone MT117 Xtrem de 33 sunt acceptate sau trebuie ceva mai de strada ??? Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 La standard trebuie 'maxim MT' . Simexurile sunt "peste MT", deci nu merg la standard. Zic si eu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Multumesc am mai uitat o intrebare Silverstone MT117 Xtrem de 33 sunt acceptate sau trebuie ceva mai de strada ??? Salut regulamentul spune MINIM AT de maxim nu zice nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Etapa de la Mures nu se desfasoara dupa Regulamentul Campionatului National? In acesta scrie asa: La competiile OFF ROAD - etape ale CN sunt autorizate sa participe numai autovehicole CU TRACTIUNE INTEGRALA, care au o masa cuprinsa intre 900 si 3500 kg si un ampatament minim de 200 cm, în stare de functionare, ce îndeplinesc conditiile de dotare minima obligatorie, stipulate în Anexa A si in normele de securitate obligatorii prezente la punctul 1.2. Iar Anexa A zice : Dotari obligatorii ale autovehiculelor clasa Standard - cauciucuri maximum profil MT dimensiune maxima 33 Inchs (sau echivalent) - casti de protectie pentru pilot si copilot, tip AUTO/MOTO - prelata sau orice alt material impermeabil cu dimensiunile 6x3m (pentru protectia solului in zona de service sau bivuac) - hrana si apa pentru 48 ore - lopata - extinctor minim 2 litri -2 buc - dispozitiv de avertizare sonoră - cric - sistem de evacuare a gazelor arse, minim 2/3 din lungimea masinii - triunghi reflectorizant - trusa de prim ajutor - sufa de remorcare, - contor chilometraj, functional - echipament de comunicare (telefoane mobile) - automobilul trebuie sa aiba toate dotarile standard pentru circulatia pe drumurile publice conforme codului rutier Dupa parerea mea de tiriplic, pentru a asigura echitatea fata de concurenti, toate etapele trebuie sa aplice aceleasi criterii, adica daca la BORC s-au aplicat Regulamentul si Anexele, ar trebui ca si la celelalte etape sa fie limitata participarea la o anumita clasa (in prezent Standard) in aceleasi conditii prevazute in Regulament. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 @watcher - Ai perfecta dreptate. :g La standard MAXIM MT. Atentie la dimensiunea reala a anvelopei!!!! Maxim 840 mm (presiune min 1 atm)!!! Cum era in reclama...MAXIM am zis :h5 www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 bun si ca sa fiu si eu lamurit exact am voie sau nu am voie cred ca stie toata lumea de ce anvelope vorbesc. pe ele din cate stiu scrie MT117 XTREM sunt admise sau nu. nu de alta da sa stiu daca tre sa iau alte anvelope sau nu. stiu ca la Open sunt OK. e primu concurs si vreau sa ma dau la Standard prima data si de aceia sunt mai in ceata, deci va rog raspunsuri clare.DA sau NU Mersi Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 bun si ca sa fiu si eu lamurit exact am voie sau nu am voie cred ca stie toata lumea de ce anvelope vorbesc. pe ele din cate stiu scrie MT117 XTREM sunt admise sau nu. nu de alta da sa stiu daca tre sa iau alte anvelope sau nu. stiu ca la Open sunt OK. e primu concurs si vreau sa ma dau la Standard prima data si de aceia sunt mai in ceata, deci va rog raspunsuri clare.DA sau NU Mersi Anvelopele tale nu se incadreaza la standard! Sunt profil "Simex" www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Salut regulamentul spune MINIM AT de maxim nu zice nimic. Da intradevar anexa A spune maxim MT deci o RESPECTAM. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Prognoza meteo: http://www.club4x4.ro/vremeamures.jpg MAX a trecut VINERI 03 06 2011 si nu a fost furtuna la TG-MURES. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 MAX a trecut VINERI 03 06 2011 si nu a fost furtuna la TG-MURES. Atunci e bine. Asa e cu prognozele astea... Ma gandeam cu faceti voi traseele pe furtuna. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Anvelopele tale nu se incadreaza la standard! Sunt profil "Simex" bun da Silverstone MT 117 Sport de 33 sunt ok nu ? Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Afirmativ :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 MERSI !!!!!:tk Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 ai iesit din ceata Mihaita? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 ai iesit din ceata Mihaita? :) da mao multumesc. totul e ok acuma Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JULIANO Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 (editat) Re: Off-road mures trophy 2011 Pentru cei interesati....transport cu tirul pe ruta Bucuresti-Campu Cetatii-Bucuresti ...numai pentru bagajele care va incurca in masina gen anvelope,jenti,planetare,scule,bagaje etc. Se incarca Miercuri in intervalul 09-12am din Popesti Leordeni(GTC SERVICE)...se pleca Joi 02-03am...contact 0723345105 Editat Iunie 6, 2011 de JULIANO Caracterul se pastreaza mult mai usor decat se recastiga..!!! Club 4x4 Bucuresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 AVANCRONICA SPORTIVA...:2dr CIMPU' CETATII ( sau VARMEZO in maghiara )...sat ardelenesc situat pe malul riului Nirajul Mare, apartinind administrativ de comuna Eremiu din judetul Mures asteapta pe 9 iunie la sfirsitul acestei saptamini sosirea caravanelor de trailere cu masini de OFFROAD 4x4 gata sa se intreaca intr-o competitie foarte DURA...:h5 Incepind de vineri dimineta , in cadrul Campionatului National de Offroad al Romaniei, zeci de masini, piloti si copiloti vor lua start-ul si vor testa caii putere pe pantele de pe Muntii Gurghiului, intre Vf. Dealul Cetatii, Vf. Scroafa, si Dealul Cata de Jos...va fi o lupta grea dusa intre tenacitatea, ambitia oamenilor si rezistenta masinilor si a echipamentelor...:hl Organizatorii, OFF ROAD CLUB MURES, garanteaza ca vor fi la inaltime...ca in fiecare an..., seara dupa eforturi si munca din partea tuturora vom avea parte de Muzica , Gulas, Pastav prajit,...Palinka...si multa BERE !!!...:x:x:x Adresez un apel Nehotaritilor...: NU RATATI !!! Pentru public si colegii de presa : Trialul va fi la amenajat duminica...in localitatea ERNEI...!!! SUCCESURI LA TOTI !!! SA VA IUBEASCA URCARILE-N TROLIU !!!:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Azi noapte si dimineata a plouat la Sovata, asa ca dl. @gabi.r si colegii puteti sa pregatiti troliile si sufele de copac! :h5 Ne vedem la :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 @Gabi.r este deja pe drum , 2 echipaje vor fi prezente .... sa ne vedem sanatosi . Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 avem deplina incredere ca va fi o competitie DURA !!! doamne ajuta sa ploua !!! SUCCES !!! Se pare ca cineva acolo sus ti-a ascultat rugamintea :grin:. A plouat toata noaptea ca din galeata si inca continua ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotiger Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Bafta participantilor din pacate nu am reusit sa particip(motive obiective :))...asteptam vesti si transmisiuni in direct...sa va DISTRATI SI PENTRU NOI ;) offroad --- Jeep Wrangeler Tj, 06...2,5l Moto --- Suzuki Intruder C800 Street --- Mercedes ML270cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wranglervlasin Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 stie cineva situatia de azi, a ajuns cineva de pe traseu? JEEP WRANGLER TJ URMEAZA ATV Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Se pare ca sunt abandonuri grupa mare si din ce am inteles eu organizatorii au dat stop joc. Adica au oprit cursa si au inceput sa adune masinile din traseu. Nu dati cu pietre daca nu este 100% real! www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate