Grigorici Marius Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Un clasament este posibil? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 respect - OFFROAD CLUB MURES eu unul am primit o lectie dura de offroad si o foarte educativa lectie de comportament...daca ne mai primiti, venim si la a-10-a editie 2012... a fost pentru prima data in offroad cind impreuna cu BOGDAN MILEA:tksi cu masina noastra ne-am simtit mici...mici...mici...in fata pantei unui munte mare...urcarea, ( chiar daca am facut-o in afara concursului ), a avut 2.7 km si am facut-o 60 % in troliu...dupa ce am rupt curelele de la alternator, am fiert motorul, am ramas fara motorina, fara apa...( bogdan a ramas si fara o parte din haine:ha::ha:...le-a abandonat omu' pe un bustean fiind rupte si ude...a ramas temporar...in chiloti si ciorapi...este martor luci !!! :ha::ha:) cit conteaza parerea mea, nota 10+ pentru trasee si roadbook !!! de asemenea nota 10 tuturor concurentilor pentru tenacitate !!! felicitari speciale***echipajului coleg cu samurayu' ( caruia razvan i-a zis...supozitorul negru :ha::ha::ha:) de la noi de la x3m valcea...cae a facut ' podium ' fara frine si troliu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 FELICITARI !!!! in primul rand organizatorilor pentru trasee si organizare ; traseele foooarte fooooarter misto si solicitante ...... in al doilea rand tuturor participantilor ..... sunteti niste "haiduci" si citeva poze facute in fuga - prima zi Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Si pentru mine si Stef a fost o experienta extraordinara. A plouat continuu, trasee dure si lungi, roadbook exemplar. Am avut si ceva probleme tehnice: ne-a cazut o roata in prima zi (prezoane stranse slab), beadlockurile scapau aer, am rupt bara de conexiune, spatele a ramas blocat permanent, am ramas fara troliu in ziua 2... Am avut insa astfel ocazia sa inteleg faptul ca ideea de "competitie" nu inseamna numai "fiecare pentru el" De aceea doresc sa le multumesc : - lui Worldscape, George si Superalfi care m-au ajutat cu roata buclucasa (prezoane, compresor...) - lui Daniel (Patrol de Gj) care mi-a dat bara de conexiune imprumut - lui Gaganul& tomitza pentru baros :grin: - lui Sorin Parvulescu pentru presa - lui Petru Pavelescu pentru faptul ca mi-a imprumutat vineri noaptea masina lui de concurs :rsp - lui Marian, Juliano si Stef care au lucrat pana la 4 dimineata ca sa putem lua startul in ziua 2 O sa pun si eu cateva filmulete si poze cat de curand... Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Pun si eu filmulete de la trial pe masura ce le incarc. Open Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Extrem: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Open [video=youtube;J-Vp6V4nyjw] [video=youtube;LZM9Jgi-Np0] Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 si din a doua zi Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Si cateva filmulete random: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 (editat) Re: Off-road mures trophy 2011 Si filmuletele de la Marian: Editat Iunie 13, 2011 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Inca: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 In primul rand ii multumesc lui Gaganul ca a avut incredere in mine ca si copilot, eu fiind la prima mea experienta de acest gen. Ce pot sa spun ca am avut parte de un "Botez" in ale offroad-ului adevarat cum nici nu visam si zic eu ca am facut fata cu brio. Multumesc si baietilor de la Mures - Luci, Liviu si Dragos - pentru incurajari dar si celor de la X3M Valcea. Super trasee, frumoase si super tehnice presarate cu de toate - trolieri, coborari in cap, azimuturi ce sa mai ... de toate. Am invatat multe din aceasta experienta si tin sa le multumesc inca odata tuturor.:tk:tk:tk 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan Oprea BGS Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 cu toate ca m-am intors tare necajit din cauza faptului ca agregatele s-au rupt din cauza unor rahaturi ( surubul de la alternator la warrior si am pierdut apa la fighter din cauza unui furtun agatat ) , pot sa spun in schimb ca pt o zi m-am bucurat de un super concurs si super trasee. Cu totii ( noi cei de la bgs ) am fost impresionati de road book ( exact de parca era facut cu gps-ul ), de dificultatea traseelor ( e prima data cand am folosit troliul ) si de organizatori care au avut grija sa nu ramana nimeni peste noapte in padure. Apreciez absolut pozitiv si ideea lor de a confirma cu banda aproape fiecare pozitie. Practic ei nu au lasat pe nimeni sa bananaie nejustificat si ne-au dus pe traseele la care au muncit din greu. Mures, sincere felicitari!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Si o scurta compilatie: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 (editat) Re: Off-road mures trophy 2011 Clasamentele Etapei de la Tg. Mures : STANDARD : http://www.club4x4.ro/competitii/mures/standard_corectat.jpg OPEN : http://www.club4x4.ro/competitii/mures/open.jpg EXTREM : http://www.club4x4.ro/competitii/mures/extrem.jpg Editat Iunie 14, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dba Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Inca: multumim mult pentru filmuletze :tk gustul infrangerii face victoria atat de dulce [...] JEEP Wrangler TJ 4.0, Audi Q7, Chevy Tahoe 6.0 Hybrid Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Si ca o inchidere a celor 2 zile de concurs vine si o parte frumoasa cu mireasa etapei - DUSTER. Componenta echipei de recuperare a fost : Luci, Dragos, ceilalti colegi din zona CP-urilor de pe traseul de OPEN, Regep, Bogdan(dansatorul:ha:), Tomitza si eu cameramnul Si Bogdan dansatorul copilotul lui Regep(unde unii se roaga altii danseaza) poza fiind facuta la rugamintea lui Luci. Luci ne astepta la finish cu o bere rece Tomitza cu Tyhl Mireasa etapei :ha: Si nuntasii:ha::ha::ha: MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
G-fun Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 SUPERB, MINUNAT... nu-mi mai vin in minte alte sinonime care sa descrie acest concurs. Felicitari organizatorilor, felicitari participantilor si mai ales castigatorilor. Sigur ne vedem la anul. Multumesc, Andrei Museteanu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Dupa cum a spus toata lumea care a fost prezenta, sunt si eu de acord cu traseele foarte bine alese. Fiind primul meu concurs de genul, m-am descurcat destul de bine (zic eu) ca si navigator. Vreau sa le multumesc sotilor Pavelescu pt ajutorul din prima zi cand ne-au troliat, troliul nostru s-a dus de tot si am cobtinuat fara pana la un moment dat, dupa care a trebuit sa abandonam. In acea noapte am primit un alt troliu de la Cluj si doua cauciucuri noi(una am taiat-o in prima zi), si a doua zi am continuat pana cand am fost opriti la pozitia 68:). Trialul a fost scurt dar tehnic. Per total foarte fain. Multumim organizatorilor si felicitari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
forestier Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Am trait din plin aceste zile de concurs in care am invatat multe despre noi si despre cei din jur. Traseele au fost superbe, roadbook-ul perfect , organizatorii saritori, zambitori si corecti in toate situatiile. Multumim organizatorilor.:br:tk Felicitari tuturor participantilor si bineinteles castigatorilor !!! Deja ne gandim la editia aniversara de anul viitor. Respect OFFROAD CLUB MURES Petru Pavelescu P.S. Multumim si pentru recuperarea rezevei si sufei pierdute in padure. Petru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dba Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Incep prin a marturisi ca am fost pentru prima data la o competitie offroad in postura de pilot. Am ajuns impreuna cu echipa(conducand) vineri dimineata la ora 4.30 dupa un drum de 7 ore, din care 4 prin ploaie. Inscrierea si plecarea in cursa am facut-o in “transa”:old Cu toate ca din prima zi am avut probleme cu masina ( am facut ultimele 2 ore din traseu fara strop de apa in instalatia de racire din cauza unei conducte sparte...) sunt mandru ca am terminat toate cele trei zile “pe roti” A doua zi am terminat-o dupa o urcare de ~200m prin noroi, din troliu in troliu, cu o coborare tip "soft extrem" la pozitia 47 impreuna cu Duster-ul condus de Karol si Marian care "pierduse" troliul si erau blocati intre doi copaci, dupa care am fost “colectati” si a urmat o intoarcere "nebuna" la tabara impreuna cu Lucian, Dragos si celorlalti superbaieti si fete:uameni, carora as vrea sa le multumesc pentru ajutor&bere si o seara de poveste (dupa cum se poate vedea si in imaginile postate de Gaganul …..Recuperare Duster:g) Despre trasee si roadbook, pot sa spun…impecabile ! Felicitari organizatorilor dar si participantilor !!!:tk Dan Badea PS: I-mi pare rau ca nu sunt in tara pentru cupa Kamikaze dar promit sa vin la Odorhei. gustul infrangerii face victoria atat de dulce [...] JEEP Wrangler TJ 4.0, Audi Q7, Chevy Tahoe 6.0 Hybrid Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Aveti numai cuvinte de lauda domnilor organizatori ! Felicitari si din partea mea pentru felul in care ati organizat aceasta competitie! zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 RUSINOS!!! Asa se traduce pentru clasa standard acest concurs! Nici macar la final, dupa ce s-au facut de ras in fata camereleor de luat vederi cu un clasament aberant, organizatorii nu au remediat situatia. Sa nu uitam de asemenea ca marele premiu la Open a fost un set de anvelope MT (de mare ajutor in teren...). Ziua a doua s-a terminat FARA arbitri la finalul unei probe de regularitate, care, citez: "este o obsesie de-a mea", citatul apartine Domnului Lipovan, cel care a "pastorit" clasa Standard. Luati exemplu Doamnelor si Domnilor organizatori de la etapa inaugurala de la Gura Humorului. Aveti ce invata!!! Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 RUSINOS!!! Asa se traduce pentru clasa standard acest concurs! Nici macar la final, dupa ce s-au facut de ras in fata camereleor de luat vederi cu un clasament aberant, organizatorii nu au remediat situatia. Sa nu uitam de asemenea ca marele premiu la Open a fost un set de anvelope MT (de mare ajutor in teren...). Ziua a doua s-a terminat FARA arbitri la finalul unei probe de regularitate, care, citez: "este o obsesie de-a mea", citatul apartine Domnului Lipovan, cel care a "pastorit" clasa Standard. Luati exemplu Doamnelor si Domnilor organizatori de la etapa inaugurala de la Gura Humorului. Aveti ce invata!!! Mda Un pic de dreptate ai Intradevar la finalul probei de regularitate trebuia sa fie arbitru.numa noi stim cum am umblat de nebuni dupa un organizator. iar in prima zi in speciala 5 masini deodata,cam mult,trebuia sa ma opresc din urcare sa coboare altii si sus nici un arbitru puteam urca tot dealu. In rest mie mi s-a parut Ok,traseu frumos,tehnic,trebuia sa stii sa stapanesti masina pe noroi. Dar este primul concurs , deci nu am termen de comparatie , vedem dupa urmatorul. Oricum FELICITARI la toata lumea. Si FELICITARI Clujenilor !:br Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 @suzeng - ce sa intamplat la standard? Sincer...nu inteleg... www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate