mihai_ct Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 @suzeng - ce sa intamplat la standard? Sincer...nu inteleg... cred ca se refera la greseala aceea de pozitionare in clasament. daca te uiti la puncte o sa vezi ca e gresita pozitia. Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos21tgm Postat Iunie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Clubul OFF-ROAD CLUB MURES doreste sa multumescca tuturor concurentilor care au luat parte la OFF-ROAD MURES TROPHY 2011. De asemenea dorim sa multumim si celor care au ajutat la organizarea acestei competitii - in primul rand sponsorilor, tuturor arbitrilor care au rabdat cu stoicism in polaie si frig pana ce a trecut si ultimul concurent pe la ei. Din pacate vremea ne-a cam stricat planurile, acest fapt conducand la oprirea competitiei si in prima si in a doua zi. Din acest punct de vedere ne pare rau ca nu s-a putut parcurge fiecare etapa pana la final, de catre toti concurentii. Cred ca lumea ar fi fost si mai multumita decat acum. Una peste alta speram ca v-ati simtit bine si va asteptam cu placere la editia aniversara din 2012. DRAGOS / OFF-ROAD CLUB MURES :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MirceaMS Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Eu am participat la standard si sincer nici eu nu inteleg comentariile referitoare la clasament. Am urmarit clasamentele pe toate trei zilele si dupa parerea mea au fost corect intocmite. A fost intr-adevar problema cu oficialul la proba de regularitate dar acea proba a fost anulata si nu a influentat cu nimic clasamentul. Deasemenea nu inteleg de ce comenteaza un concurent de la standard premiile de la open. Sa-i lasam pe cei de la open sa o faca daca au ceva de comentat. Traseele au fost superbe, roadbook-urile foarte bine intocmite, distractie maxima. Felicitari organizatorilor. PS.Banuiesc ca cei care comenteaza sunt cei care au abandonat la trial si atunci le inteleg frustarea. LAND ROVER FREELANDER 2,0 TD4 - de toata ziua. TOYOTA LANDCRUISER 95 3.0 D-4D - de ture. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dba Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 RUSINOS!!! Asa se traduce pentru clasa standard acest concurs! Nici macar la final, dupa ce s-au facut de ras in fata camereleor de luat vederi cu un clasament aberant, organizatorii nu au remediat situatia. Sa nu uitam de asemenea ca marele premiu la Open a fost un set de anvelope MT (de mare ajutor in teren...). Ziua a doua s-a terminat FARA arbitri la finalul unei probe de regularitate, care, citez: "este o obsesie de-a mea", citatul apartine Domnului Lipovan, cel care a "pastorit" clasa Standard. Luati exemplu Doamnelor si Domnilor organizatori de la etapa inaugurala de la Gura Humorului. Aveti ce invata!!! Cred ca partial ai dreptate... L-am vazut pe Regep cam trist dupa premiere impingand la un cauciuc printre iurte...:cr Noi la OPEN nu am avut probleme din partea organizarii....sau cel putin eu... gustul infrangerii face victoria atat de dulce [...] JEEP Wrangler TJ 4.0, Audi Q7, Chevy Tahoe 6.0 Hybrid Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 RUSINOS!!! Asa se traduce pentru clasa standard acest concurs! Nici macar la final, dupa ce s-au facut de ras in fata camereleor de luat vederi cu un clasament aberant, organizatorii nu au remediat situatia. Sa nu uitam de asemenea ca marele premiu la Open a fost un set de anvelope MT (de mare ajutor in teren...). Ziua a doua s-a terminat FARA arbitri la finalul unei probe de regularitate, care, citez: "este o obsesie de-a mea", citatul apartine Domnului Lipovan, cel care a "pastorit" clasa Standard. Luati exemplu Doamnelor si Domnilor organizatori de la etapa inaugurala de la Gura Humorului. Aveti ce invata!!! SALUT,scuze pt gresala de editare si IL ROG PE MAX SA FACA CORECTURA PE TABEL PENTRU A NU FI RUSINOS. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Eu am participat la standard si sincer nici eu nu inteleg comentariile referitoare la clasament. Am urmarit clasamentele pe toate trei zilele si dupa parerea mea au fost corect intocmite. A fost intr-adevar problema cu oficialul la proba de regularitate dar acea proba a fost anulata si nu a influentat cu nimic clasamentul. Deasemenea nu inteleg de ce comenteaza un concurent de la standard premiile de la open. Sa-i lasam pe cei de la open sa o faca daca au ceva de comentat. Traseele au fost superbe, roadbook-urile foarte bine intocmite, distractie maxima. Felicitari organizatorilor. PS.Banuiesc ca cei care comenteaza sunt cei care au abandonat la trial si atunci le inteleg frustarea. Comantariul apartine celui care a castigat trialul la distanta suficient de mare de restul :) Nu ma refer doar la clasamentul final, ci si la clasamentele intermediare de Standard. Oficialii stiu de ce... Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos21tgm Postat Iunie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Doresc sa transmit din partea lui Luci Bordas (este plecat) felicitari concurentilor de la clasa OPEN, care au dat dovada de tenacitate, rabdare si mai ales team-spirit. Modul cum s-au ajutat intre ei este demn de luat exemplu. Nu in ultimul rand transmitem foarte multe multumiri lui NEA VASILE, care a demonstrat ca este un adevarat profesionist in comunicatii, si care efectiv a realizat un management excelent al tuturor comunicatiilor din competitie. Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Cred ca partial ai dreptate... L-am vazut pe Regep cam trist dupa premiere impingand la un cauciuc printre iurte...:cr Noi la OPEN nu am avut probleme din partea organizarii....sau cel putin eu... Marea problema, desigur dupa mintea mea, este ca Standardul nu e (inca) luat in serios. Daca tot a fost introdus, ar trebui organizat cu profesionalism, asa cum se intampla la Open si Extrem in marea majoritate a cazurilor. Si daca tot platim exact cat platesc cei de la Open si Extrem, mi se pare firesc sa fim tratati cu aceeasi moneda, dar mai ales cu acelasi respect! Tin sa evidentiez faptul ca roadbook-urile au fost facute foarte bine (la metru), probele au fost frumoase si deloc simple pe ploaie cu anvelope MT :), dar organizatorii si-au dat cu stangul in dreptul la detalii. Ca sa nu mai amintim premiile... Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 (editat) Re: Off-road mures trophy 2011 ... Ca sa nu mai amintim premiile... Ai luat vre-un premiu si nu a fost pe placul tau ? Editat Iunie 14, 2011 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Ai luat vre-un premiu si nu a fost pe placul tau ? Am luat o surubelnita electrica in valoare de 150 de lei :))))))))) Asta la taxe de participare de 1400 de lei plus 80 de lei medicul (care, e drept, ne-a zis un banc pentru asta :))) ) Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Am luat o surubelnita electrica in valoare de 150 de lei :))))))))) Asta la taxe de participare de 1400 de lei plus 80 de lei medicul (care, e drept, ne-a zis un banc pentru asta :))) ) Hai sa-ti spun ceva: cu premiile si cu sponsorizarile in acest campionat exista o reala problema: din taxele de participare nu mai raman cine stie ce bani si pentru premii...asta daca mai ramane ceva, iar sponsorii sunt destul de greu de gasit si aproape inexistenti, unul dintre motive fiind faptul ca nefiind un sport cu audienta mare impactul de reclama este doar intre noi, in cerc inchis, unde fiecare cunoaste pe fiecare.... mai pui si criza la socoteala, ca dupa cum ai vazut nu au luat startul 100 masini si nici 75 la la Bucovina.... etc. Ideea este ca te dai pt a dovedi ca poti si te vei bucura ca ai urcat pe podium indiferent daca vei primi o diploma si o cupa sau un maldar de premii.... In sportul asta nu se da nimeni pentru a lua niste premii...locul si perseverenta conteaza. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Hai sa-ti spun ceva: cu premiile si cu sponsorizarile in acest campionat exista o reala problema: din taxele de participare nu mai raman cine stie ce bani si pentru premii...asta daca mai ramane ceva, iar sponsorii sunt destul de greu de gasit si aproape inexistenti, unul dintre motive fiind faptul ca nefiind un sport cu audienta mare impactul de reclama este doar intre noi, in cerc inchis, unde fiecare cunoaste pe fiecare.... mai pui si criza la socoteala, ca dupa cum ai vazut nu au luat startul 100 masini si nici 75 la la Bucovina.... etc. Ideea este ca te dai pt a dovedi ca poti si te vei bucura ca ai urcat pe podium indiferent daca vei primi o diploma si o cupa sau un maldar de premii.... In sportul asta nu se da nimeni pentru a lua niste premii...locul si perseverenta conteaza. Cu parere de rau, nu pot fi de acord cu tine! Nu-mi povesti cum e cu banii de inscriere ca la mancarea jenanta de la Campul Cetatii si conditiile de cazare de la iurta nu au cum sa se duca 1400 de lei! In plus cum sa vina sponsorii daca majoritatea concursurilor se desfasoara la mare distanta de orasele mari? Si mai ales cum naiba sa aiba incredere, cand nici macar in sectiunea de Off Road de pe http://www.fras.ro nu sunt informatii la zi? Cum ar putea sa bage banii in nimic? Si n-as mai continua sa te contrazic, dar, daca vrei neaparat iti pot spune in particular niste detalii apropos de sponsorizarea competitiilor de off road din Romania... Iti dau dreptate cu ideea de participare pentru glorie, tocmai de aceea nu as mai oferi astfel de premii absolut jenante si de cele mai multe ori inutile (indeosebi in off road). Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 @suzeng: Cred ca ar fi mai constructiv sa explici exact ce te deranjeaza la clasament. Probabil ca exista o explicatie logica :wink: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Salutare sunt Karol unul dintre "remorcatii" din Duster si vroiam sa va multumesc pentru filmulete :) Gaganule fii dragut si dami-le si mie sa le am ca asemenea adrenalina :) la sufa nu mai vreau mi-a ajuns :D eventual si daca mai ai ceva poze le vreau si eu dac anu e cu suparare:) Valabil tuturor care detin poze cu Dusterele ...incerc sa le adun pe toate. Multumesc :wink: ps:- si acum imi tremura genunchii cand ma uit la filmulete si imi amintesc ce am trait acolo...fara lumini, fara frana, fara directie ,cu cureaua de accesorii rupta...si legati la sufa de o Toyota cu un "nebun" la volan:j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 @suzeng: Cred ca ar fi mai constructiv sa explici exact ce te deranjeaza la clasament. Probabil ca exista o explicatie logica :wink: Pai e destul de simplu, daca te uiti la punctajul total vei observa anomalia (locul 3 are mai multe puncte decat locul 4). In plus, clasamentele inainte de Trial erau gresite, se pare ca din cauza grabei (explicatie oficiala...), au fost refacute, insa in Trial s-a plecat in ordinea gresita... Daca tie nu ti se pare destul de deranjant... Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Pai e destul de simplu, daca te uiti la punctajul total vei observa anomalia (locul 3 are mai multe puncte decat locul 4). In plus, clasamentele inainte de Trial erau gresite, se pare ca din cauza grabei (explicatie oficiala...), au fost refacute, insa in Trial s-a plecat in ordinea gresita... Daca tie nu ti se pare destul de deranjant... scuze de off topic... ai cumva kit de inaltare? Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Pai e destul de simplu, daca te uiti la punctajul total vei observa anomalia (locul 3 are mai multe puncte decat locul 4). In plus, clasamentele inainte de Trial erau gresite, se pare ca din cauza grabei (explicatie oficiala...), au fost refacute, insa in Trial s-a plecat in ordinea gresita... Daca tie nu ti se pare destul de deranjant... Salut cred ca exagerezi cu gresala din clasament , am vorbit cu MAX diseara va face corectura. In ceea ce priveste celelalte pareri ale tale este dreptul tau sa le expui precum si dreptul celorlalti sa fie sau nu de acord cu tine.Cred ca oricare organizator de competitie este dispus sa-ti arate un BUGET de competitie sa vezi ce costuri sunt. cu respect LIVIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Salut cred ca exagerezi cu gresala din clasament , am vorbit cu MAX diseara va face corectura. In ceea ce priveste celelalte pareri ale tale este dreptul tau sa le expui precum si dreptul celorlalti sa fie sau nu de acord cu tine.Cred ca oricare organizator de competitie este dispus sa-ti arate un BUGET de competitie sa vezi ce costuri sunt. cu respect LIVIU Imi place sa cred ca nu am jignit pe nimeni cu comentariile mele la obiect. Poate ca exagerez, insa cata vreme eu sunt unul din cei trei prezenti la TOATE etapele de Standard, am ceva termeni de comparatie. Jignitoare au fost afirmatiile de genul: "la standard participa pilotii amatori, incepatorii, etc", precum si tratamentul aplicat unora veniti de la ditamai distanta, sa concureze pentru glorie si puncte (cazul meu), la "clasa mezina". In rest doar pareri personale... Cat despre bugete, sunt gata sa sprijin orice organizator sa-si eficientizeze costurile :). S-ar putea sa ajute. Am o deosebita consideratie pentru munca depusa de organizatori, am spus mai sus ca din punct de vedere tehnic lucrurile au stat bine (trasee frumoase si tehnice si road book-uri foarte exacte), dar mi-am luat libertatea de a clarifica unele lucruri care nu au fost nici pe departe asa cum trebuie. ATAT. Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Salutare sunt Karol unul dintre "remorcatii" din Duster si vroiam sa va multumesc pentru filmulete :) Gaganule fii dragut si dami-le si mie sa le am ca asemenea adrenalina :) la sufa nu mai vreau mi-a ajuns :D eventual si daca mai ai ceva poze le vreau si eu dac anu e cu suparare:) Valabil tuturor care detin poze cu Dusterele ...incerc sa le adun pe toate. Multumesc :wink: ps:- si acum imi tremura genunchii cand ma uit la filmulete si imi amintesc ce am trait acolo...fara lumini, fara frana, fara directie ,cu cureaua de accesorii rupta...si legati la sufa de o Toyota cu un "nebun" la volan:j Trimite-mi o adresa de email si ti le trimit eu. 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan Oprea BGS Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 problema cu eficientizarea costurilor nu e chiar asa simpla. Cu totii avem cate o afacere de condus sau un post de conducere pe undeva. Deci, cam stim cum se fac aceste eficientizari. Ideea este ca la un concurs se duc foarte multi bani la trasee, nicidecum pe mancare. Gandeste-te ca au stricat cel putin 2 masini pt aceste trasee si ca au facut sute daca nu cumva peste 1 mie de km. Ca atare eu nu as lua in calcul ca premiile au fost asa cum au fost. Eu sunt de acord cu tine ca nu ar trebui date premii de loc ( ce sa mai spunem de bucovina, unde se dau premii in bani ). Pana la urma venim sa ne distram. Parerea mea este ca toate aceste critici ar trebui aduse la cunostinta organizatorilor dar pe un altfel de ton. Oamenii, chiar daca au gresit, te asigur ca nu au facut-o intentionat si este foarte bine ca acum le afla. Numai ca, mie imi suna tonul a repros mult prea tare si ei nu merita asta. Nu merita pt ca au muncit ca noi sa ne distram si ca si-au asumat sa iasa pe minus d.p.d.v. financiar. Nu cred ca ati fost lipsiti de respect la clasa standard, cred doar ca inca nu stim noi cum sa facem traseele pt voi si de asta suntem oarecum incurcati de aceasta clasa. Oricum, eu ma bucur cand vad multi la standard, pt ca imi dau seama ca vor trece la open in curand. Sunt convins ca nu vor mai repeta greselile de anul asta si ca vor repeta in schimb, tipul asta de trasee ( dure si dificile, fara a fi periculoase ). Inca o data, bravo Mures!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 (editat) Re: Off-road mures trophy 2011 @suzeng La obiect: ai cont de mai bine de un an pe forum da nu te-ai stresat sa citesti regulamentul si nici macar nu ti-ai facut o prezentare, asa cum au toti userii ... Oamenii de la Mures ca si in alti ani, vad ca au facut o treaba minunata si anul asta acolo ... Decat sa-i blamezi mai bine roaga-te sa gaseasca si la anul timpul, nervii si banii necesari ptr a face acel eveniment. Iar daca ti se pare prea usor, prea banal ... te invit in luna decembrie in zona Bucuresti intr-o "echipa de organizatori" sa vezi cam cat/cum si ce se "consuma" cu ocazia unui eveniment de o mult mai mica amploare si mai ales ce se face cu "profitul" (daca este, daca nu facem sa fie ...:wink:). Clasa Standard sau Hobby cum i se mai spune ar trebui sa fie puntea intre mersul pe strada cu masina de teren si mersul in teren cu aceeasi masina. Scopul ei nu este ca sa aveti un ultra-mega traseu spectaculos sau sa va rupeti gatul. Ci este unul de initiere in stapanirea masinii in altfel de conditii, primul contact cu notiunile de navigatie in afara soselei, vizionarea de peisaje, socializarea si de asemenea primul contact cu atmosfera intalnirii cu "miza". Valabil si ptr situatiile in care aceasta miza e simbolica sau imaginara. Respect ptr toti si scuze ptr devierea discutiei. Editat Iunie 14, 2011 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 nu stiu de ce sunt atatea discutii. mie mi s-a parut foarte interesant tot concursul. ok ca clasa standard nu-i asa laudata, mi se pare normal sa-l lauzi pe ala care castiga un concurs si cheltuie mii de euro pentru a-l castiga (extrem). nici mie nu mi-au placut iurtele dar m-am dus la pensiune si gata, aici fiecare cu figurile lui. mancarea a fost excelenta si suficienta, nu pot reprosa absolut nimic. premii mii se parea mai interesant daca era ceva ce poti folosi la offroad dar decat deloc e bine orice. Eu nici macar nu stiam k se dau si premii. Doar de cupa diploma si aplauzele si felicitarile publicului stiam. Perfect ca sa fie toata lumea fericita nu cred ca se poate. Felicitari Mures si sper sa putem veni si la anu si daca nu-i cu suparare sa luam tot locul 1 , dar la open de data asta :grin: :br tuturor Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 (editat) Re: Off-road mures trophy 2011 Open un mic comentariu aici la ultimul filmulet sunt eu :) KAROL nu e nici un Daniel in tot echipajul duster :) asa ca daca esti amabil te rog sa corectezi aceasta eroare:P:ha: multumesc:):tk Si filmuletele de la Marian: nici aici in dusterul gri nu e nici un daniel:) aualeu unde pun mieii aia ca de cate ori ma-ti botezat trtebuie sa imi cumpar congelator nou:P:P:P:ha: Editat Iunie 14, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 un mic comentariu aici la ultimul filmulet sunt eu :) KAROL nu e nici un Daniel in tot echipajul duster :) asa ca daca esti amabil te rog sa corectezi aceasta eroare:P:ha: multumesc:):tk nici aici in dusterul gri nu e nici un daniel:) aualeu unde pun mieii aia ca de cate ori ma-ti botezat trtebuie sa imi cumpar congelator nou:P:P:P:ha: Rectificat. Eu dau mielul, tu dai berea :h5 Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Off-road mures trophy 2011 Rectificat. Eu dau mielul, tu dai berea :h5 ASA MAI MERGE :) desigur ca eu dau berea ca o asemenea filmare pentru mine e perfecta mai vad si eu cum merge dusterul din exterior ca din interior mam saturat:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate