macfero Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges Esti binevenit E ok masina de standard merci! imi caut un copilot si ne antrenam pt eveniment.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges Un striptease ceva? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges 1. Faptul ca este troliul pe masina nu este nici o problema. DOAR ca nu vei avea voie sa il folosesti (de fapt la standard nici nu ai nevoie de troliu), altfel nu vei puncta in clasament. Cum se procedeaza pentru a nu folosi troliul: in mod uzual se sigileaza astfel incat sa se observe daca a fost folosit sau nu. 2. Cauciucurile MT sunt permise. 3. Body lift-ul este ok KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges 1. Faptul ca este troliul pe masina nu este nici o problema. DOAR ca nu vei avea voie sa il folosesti (de fapt la standard nici nu ai nevoie de troliu), altfel nu vei puncta in clasament. Cum se procedeaza pentru a nu folosi troliul: in mod uzual se sigileaza astfel incat sa se observe daca a fost folosit sau nu. 2. Cauciucurile MT sunt permise. 3. Body lift-ul este ok merci de explicatie. buna precizarea cu troliu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 (editat) Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges cauciucuri profil tractor "e" permise? si, precizez ca, inca nu m-am decis daca sa merg pilot cu samuraiul sau copilot cu filip.... poate fac o aroganta si ...ma dau la extrem:grin: Editat Mai 13, 2011 de semaca Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Mai 13, 2011 Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges cauciucuri profil tractor "e" permise? si, precizez ca, inca nu m-am decis daca sa merg pilot cu samuraiul sau copilot cu filip.... poate fac o aroganta si ...ma dau la extrem:grin: Partenere, daca vrei sa participi cu samuraiul, ai un avantaj major................ samuraiul stie cam toate traseele din Curtea de Arges Poti sa-i spui ca vrei la finis, tu bei o bere si te culci si el te duce :ha::ha::ha: Ai grija ca la extrem nu stie trasee KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Mai 13, 2011 Autor Partajează Postat Mai 13, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges ceva de pe traseu , sa vaza si ochiu nostru .... ???? .... cu mare drag, acum sunt la montaj.... o sa vedeti filme si poze din toate traseele. standard, open si extrem. KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Mai 13, 2011 Autor Partajează Postat Mai 13, 2011 (editat) Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges urcari luuungi urcari cu noroaie inclinari laterale :) coborari imagini de neuitat :grin: Editat Mai 14, 2011 de Vali alias Babu analfabet :) KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges Inscrisi pana in prezent: Extrem: 1. Pilot: Pedro Pinto (oube_la) Co-pilot: Paul Cioban Masina: Mercedes- Benz Pink Panther-kompressor 2. Pilot: Rasty-Petzalis Gabriel (mongli) Co-pilot: Bardas Ioana Masina: Jeep Rubicon Open: 1. Pilot: Mirescu Filip (filip) Co-pilot: Limoncu Ovidiu (Semaca) Masina: Jeep Rubicon 2. Pilot: Matei Calin Co-pilot: Avram Alexandru Masina: Mitsubishi Pajero 3. Pilot: Stanila Florin / Nashu mare Co-pilot: Stanila Georgeta / Mitza Masina: NISSAN PATROL Standard: 1. Pilot: Petcu Stefan (stefan79) Co-pilot: Petcu Mirela Masina: Mitsubishi Shogun 2. Pilot: Tatomir Calin Co-pilot: Tatomir Vlad Masina: Toyota Landcruiser 3. Pilot: Lucanu Nicolae Co-pilot: Copacinschi Robert Masina: jeep wrangler Va reamintim ca inscrierile se fac pe site-ul clubului www.kamikazeteam.ro Lista v-a fi completata si aici pe topic Va rugam pe toti cei care va manifestati dorinta de a participa la acest eveniment sa va inscrieti si pe site pentru a avea fisa integrala a echipajului VA REAMINTIM: Cazarea se va acorda in functie de plata taxei integrale la pensiuni de 3, 4 sau 5 margarete. Participantii care achita integral in avans au prioritate la cazarea cu margarete mai multe! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges Pt. Bogdan si Sorin :vi s-a parut ca nu as sti sa dansez:ha: Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Mai 15, 2011 Autor Partajează Postat Mai 15, 2011 (editat) Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges poze din traseu :D Editat Mai 15, 2011 de Astral KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Mai 16, 2011 Autor Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges si de la clasa extrem cateva imagini KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges foarte faine imaginile; de multe ori realitatea este mult mai tare decat imaginile..... revin insa cu intrebarea daca pot folosi la aceasta competitie, la care vreau sa fac o impresie frumoasa:grin:, cauciucuri tip tractor, de dimensini pina in 33'?! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges revin insa cu intrebarea daca pot folosi la aceasta competitie, la care vreau sa fac o impresie frumoasa:grin:, cauciucuri tip tractor, de dimensini pina in 33'?! Cred ca vei face o impresie deosebita ca si copilot la mine. Facem ceva modificari la masina, dar frigiderul ramane la locul lui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges revin insa cu intrebarea daca pot folosi la aceasta competitie, la care vreau sa fac o impresie frumoasa:grin:, cauciucuri tip tractor, de dimensini pina in 33'?! Cred ca vei face o impresie deosebita ca si copilot la mine. Facem ceva modificari la masina, dar frigiderul ramane la locul lui. partenere...daca masina nu e heavy-duty din cardan in cardan...vii tu copilot la mine, :ha: cu samuraiul post -kamicazian atat de simplu, dupa vorba, dupa port...:grin: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Mai 16, 2011 Autor Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges foarte faine imaginile; de multe ori realitatea este mult mai tare decat imaginile..... revin insa cu intrebarea daca pot folosi la aceasta competitie, la care vreau sa fac o impresie frumoasa:grin:, cauciucuri tip tractor, de dimensini pina in 33'?! Semacule, cu mare drag te poti da la cupa cu al tau samurake tractorifer, dar cu parere de rau nu punctezi. Eu stiu ca te vei descurca sa faci rost de niste incaltari adecvate sa poti lua toate punctele :grin: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges Incaltari adegvate are dar el vrea sa faca "senzatie" Parca-l vad atirnat in centuri la Filip in masina dupa o seara grea:ha: Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Mai 17, 2011 Autor Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges un mic film de la extrem RAp3h1fizsY KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges Vali trebuia sa bagi si tu nistre biiipuri la montaj :ha: Adevarul e ca drujba ne-a lasat la prima taiere,i-a sarit lantul.L-am pus la loc si a sarit din nou....am rupt copacii cazuti cu masina si i-am tras cu troliu,am apelat si la un fierastrau de mana.....foarte bun. Am reusit ce nu facusem in doi ani de competitii-am spart parbrizul de trei ori :cr si de aici si parerile bune despre "drujba". Lasand gluma la o parte traseu de extrem e foarte misto si va invit la un concurs frumos. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Mai 17, 2011 Autor Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges Vali trebuia sa bagi si tu nistre biiipuri la montaj :ha: Adevarul e ca drujba ne-a lasat la prima taiere,i-a sarit lantul.L-am pus la loc si a sarit din nou....am rupt copacii cazuti cu masina si i-am tras cu troliu,am apelat si la un fierastrau de mana.....foarte bun. Am reusit ce nu facusem in doi ani de competitii-am spart parbrizul de trei ori :cr si de aici si parerile bune despre "drujba". Lasand gluma la o parte traseu de extrem e foarte misto si va invit la un concurs frumos. am stat 3 ore sa caut o melodie sa se potriveasca..nimic, dar bag un 007 acu`:grin: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 (editat) Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges Inscrisi pana in prezent: Extrem: 1. Pilot: Pedro Pinto (oube_la) Co-pilot: Paul Cioban Masina: Mercedes- Benz Pink Panther-kompressor 2. Pilot: Rasty-Petzalis Gabriel (mongli) Co-pilot: Bardas Ioana Masina: Jeep Rubicon Open: 1. Pilot: Mirescu Filip (filip) Co-pilot: Limoncu Ovidiu (Semaca) Masina: Jeep Rubicon 2. Pilot: Matei Calin Co-pilot: Avram Alexandru Masina: Mitsubishi Pajero 3. Pilot: Stanila Florin / Nashu mare Co-pilot: Stanila Georgeta / Mitza Masina: NISSAN PATROL Standard: 1. Pilot: Petcu Stefan (stefan79) Co-pilot: Petcu Mirela Masina: Mitsubishi Shogun 2. Pilot: Tatomir Calin Co-pilot: Tatomir Vlad Masina: Toyota Landcruiser 3. Pilot: Lucanu Nicolae Co-pilot: Copacinschi Robert Masina: jeep wrangler 4. Pilot: MARIUC GABI Co-pilot: GRIGORE COSMIN Masina: NISSAN PATROL Va reamintim ca inscrierile se fac pe site-ul clubului www.kamikazeteam.ro Lista v-a fi completata si aici pe topic Va rugam pe toti cei care va manifestati dorinta de a participa la acest eveniment sa va inscrieti si pe site pentru a avea fisa integrala a echipajului VA REAMINTIM: Cazarea se va acorda in functie de plata taxei integrale la pensiuni de 3, 4 sau 5 margarete. Participantii care achita integral in avans au prioritate la cazarea cu margarete mai multe! Editat Mai 18, 2011 de Flash4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges Da, da, da SUPER traseul, cam cel mai tehnic traseu pe care l-am vazut, nu e mult de troliat, dar trebuie studiat bine cum si pe unde te bagi :grin: Din ce-am vazut cred ca o sa iasa un raport trasee + distractie/pret super ok :banana FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Mai 18, 2011 Autor Partajează Postat Mai 18, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Mai 18, 2011 Autor Partajează Postat Mai 18, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Re: Cupa Kamikaze 16-19 Iunie Curtea de Arges Foarte apetisante pozele,am facut inscrierea pe site-ul oficial,,,sa ne vedm sanatosi!!,,,:banana Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate