Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bisoca 3-4-5 iunie 2011

georgem

Postări Recomandate

• Răspunsuri 89
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Bisoca 3-4-5 iunie 2011

pfoa! nici nu stiu ce sa zic... ce pacat ca n-am venit si eu, sau ce bine ca n-am venit? :old

din pacate, inca n-am muschi pe masina pt asa ceva... :ang2

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frumos colajul Razvanutza!:br.

Mai am o rugaminte pentru colegii de ieseala:

Parintele de la Bisoca, a carui vizita am primit-o sambata seara ne roaga sa dam un vot pentru o echipa de copii din zona dansului pentru a castiga o tabara de vara (copii bineinteles):

http://scoala.taraluiandrei.ro/proiect/velo-club-muntenasii/

Multumesc,:cl

Link spre comentariu

Frumoasa iesire felicitari de la bacau iar tu rechine acelasi caracter:br

cosmine data viitoare ne prindem si noi in hora cu baietii din zona.

inca odata :br

Link spre comentariu

cosmine data viitoare ne prindem si noi in hora cu baietii din zona.

inca odata :br

Sunteti bineveniti ! Data viitoare s-ar putea sa fie o intalnire la cort in Vrancea ! Asta daca se vrea de catre o majoritate !

Link spre comentariu

pfoa! nici nu stiu ce sa zic... ce pacat ca n-am venit si eu, sau ce bine ca n-am venit? :old

din pacate, inca n-am muschi pe masina pt asa ceva... :ang2

la Buzau incercam sa pastram traditia cu trasee frumoase si solicitante , traditie inceputa de colegii de la extreme adventure

Link spre comentariu

SamuraiBz - George (sper ca nu trebuie sa dau un miel de Paste) multumim pentru sustinere, doar pana pe 9 iunie se mai poate vota, speram sa strangem cat mai multi sustinatori, daca nu reusim sa adunam aproape 2000 de voturi sunt slabe sanse sa castigam ( 30% din nota o reprezinta voturile ).

P.S. Va mai astept la Bisoca, am pus iepurii la ingrasat.

Link spre comentariu

SamuraiBz - George (sper ca nu trebuie sa dau un miel de Paste) multumim pentru sustinere, doar pana pe 9 iunie se mai poate vota, speram sa strangem cat mai multi sustinatori, daca nu reusim sa adunam aproape 2000 de voturi sunt slabe sanse sa castigam ( 30% din nota o reprezinta voturile ).

P.S. Va mai astept la Bisoca, am pus iepurii la ingrasat.

trebuie sa pui si mielul la ingrasat:2drsamuraibz este valentin

george este georgem

despre venit la Bisoca sa fii sigur ca mai venim pentru ca ne-a placut, peisaje de vis si oameni super ok:tk

Link spre comentariu

ok, tocmai am fost la stana sa arvunesc mielul. Nu stiu de unde mi-a ramas in minte, dar eram convins 90% ca este George. Vedeti daca-mi este mintea mai mult la 4x4 decat acolo sus, trebuia sa dau cu ghiocul, sa deschid cartea, sa fac ceva tumbe, cineva s-a suparat pe mine si m-a lasat fara inspiratie si acum mai trebuie sa ingras si mielul si sa dau si de :x

Editat de krys4ro
Link spre comentariu

Frumoasa zona si gașca pe masura.Imi pare rau ca nu am putut sa vin dar la sfarsitulasta de saptamana plecam o gasca din galati exact pe acest traseu dar cu dormit in masina sau pe langa foc in jurul ceaunului:cort:be

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Imi pare si mie foarte rau nu ca n-am ajuns,ci ca am ajuns prea tarziu..Pe la 13.30-14 deja toata lumea plecase...L-am mai vazut doar pe baiatul cu buggy,cu platforma,cum cobora..Din pacate nu prea era semnal la telefon (ceea ce e bine pe de-o parte),asa ca nu am putut lua legatura cu nimeni.

In orice caz,pot sa spun ca dupa portiunea cu noroi,care incepe imediat DUPA cabana,e singurul loc de gratar CURAT pe care-l vad in ultimii ani.PANA in acel loc,unde ajungea si cate o masina normala,rasuna maneaua si pet-urile erau omniprezente..sa speram ca totusi le-au strans cand au plecat,avand in vedere ca erau localnici.

Felicitari pentu organizare!

0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com
Link spre comentariu

Si o dedicatie pentru Iulian:

ce l-am nimerit !! ..... nu se observa pe film , dar eu am ajuns pe locul pasagerului ( ioc centura ) ... de acu am sa pun centura ... e sfanta . Masina nu a patit nimik , doar o bara putin indoita (se indreapta usor) si janta putin stramba

Link spre comentariu

ce l-am nimerit !! ..... nu se observa pe film , dar eu am ajuns pe locul pasagerului ( ioc centura ) ... de acu am sa pun centura ... e sfanta . Masina nu a patit nimik , doar o bara putin indoita (se indreapta usor) si janta putin stramba

nu ratezi nimic...

pai ori offroad ori nimic:ha:

Link spre comentariu

Avem nevoie de cateva indrumari privind intrarea in traseu, camparea pe langa o apa... Pana acum suntem 4 masini...

Eu nu dorm in masina, prefer cortul...si sper sa n-am surprize ...!

Link spre comentariu

Felicitari Razvanuta pentru montaj, abia azi am reusit sa-l vad si e intradevar in ton cu ce s-a intamplat pe acolo! :br Cat despre traseu, George, a fost exact pe gustul meu, felicitari! Laudele le primesti tu, meritele, le imparti tuturor celor care au pus umarul! :br

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Felicitari Razvanuta pentru montaj, abia azi am reusit sa-l vad si e intradevar in ton cu ce s-a intamplat pe acolo! :br Cat despre traseu, George, a fost exact pe gustul meu, felicitari! Laudele le primesti tu, meritele, le imparti tuturor celor care au pus umarul! :br

fii convins:tk

toti participantii au meritele lor. fara OAMENI nimic nu se poate realiza:h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare