Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bisoca 3-4-5 iunie 2011

georgem

Postări Recomandate

Re: Bisoca 3-4-5 iunie 2011

Din pacate, plimbarea anuntata se amana vreo 2 saptamani...

Oricum, @krys4ro, am retinut nr tau de telefon si ne auzim cand ajungem in zona.

va sugerez sa va deschideti un nou topic daca planuiti o iesire..........asa mi sa-ar parea normal:tk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 89
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

pentru ca tot s-a vorbit aici despre prima iesire a forumistilor in zona Bisoca vreau sa adaug o informatie: cazare se poate face si la internatul scolii din Bisoca, in internat nu mai sunt cazati elevi de 4-5 ani dar este intretinut permanent, la un pret de 15 lei patul dar si la campusul Sf. Sava, aici inca nu cunosc detalii legate de costuri, acestea sunt ofertele low cost pentru 4 stele ramane cabana din Lacuri.

Link spre comentariu

in zona cabanei poate, desi nu am mai auzit de 3-4 ani de intalniri spectaculoase in apropierea satului, poate doar prin zona pe unde ati fost sambata, dar sunt multe alte locuri sigure pentru camping

Link spre comentariu

Din cite stiu , ursii din zona nu sint agresivi , mai mult furnicari de talie medie . Cum se spunea si mai sus , de mult timp n-au fost probleme .

Insa putina prudenta nu poate face decit bine .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

:ha:

..un adevarat deliciu si pozele si filmele:brsi la mai mare!

ps cate "blocante" avea jeep-ul .....eu am numarat 6-7:ha:

N-ai vazut ce=a zis, ca a sarit pe scaunul din dreapta. Daca ramanea infipt in schimbatorul de viteze, nu-i mai trebuia blocanti...:ha:

Link spre comentariu

rechinule sa iei ghete noi cand mai vi la buzau, ca tu faci km mai multi decat masina

cel mai activ participant:br

Abia le facusem rodajul, dar parca ai fost pocit, weekend-ul asta la Scutaru au cedat nervos :ha: nu m-au mai suportat. Promit oricum, ca pe urmatorii (de bocanci vorbesc) sa-i invat la fel de activi si mi-as dorii sa aiba parte tot de iesiri super, alaturi de oameni ca voi

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Si de la mine un filmoc:

cFgyG_DKw44

Multumim pentru tot si ne cerem scuze ca n-am apucat sa ajungem inapoi la pensiune, am plecat impreuna cu jeep-ul de Buzau pentru ca eram rupti de oboseala si trebuia sa ajungem inapoi in Buc in seara aia.

:cl
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare