razvanutza Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Bisoca 3-4-5 iunie 2011 Filmuletul de la mine: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Bisoca 3-4-5 iunie 2011 pfoa! nici nu stiu ce sa zic... ce pacat ca n-am venit si eu, sau ce bine ca n-am venit? :old din pacate, inca n-am muschi pe masina pt asa ceva... :ang2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Bisoca 3-4-5 iunie 2011 Frumos colajul Razvanutza!:br. Mai am o rugaminte pentru colegii de ieseala: Parintele de la Bisoca, a carui vizita am primit-o sambata seara ne roaga sa dam un vot pentru o echipa de copii din zona dansului pentru a castiga o tabara de vara (copii bineinteles): http://scoala.taraluiandrei.ro/proiect/velo-club-muntenasii/ Multumesc,:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Bisoca 3-4-5 iunie 2011 salut cred ca toti de la buzau suntem de acord Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionescu.Cosmin Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Bisoca 3-4-5 iunie 2011 Frumoasa iesire felicitari de la bacau iar tu rechine acelasi caracter:br 28 ani proaspat proprietar de jeep wrangler yj 1994 motor 2,5 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Bisoca 3-4-5 iunie 2011 Frumoasa iesire felicitari de la bacau iar tu rechine acelasi caracter:br cosmine data viitoare ne prindem si noi in hora cu baietii din zona. inca odata :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Bisoca 3-4-5 iunie 2011 cosmine data viitoare ne prindem si noi in hora cu baietii din zona. inca odata :br Sunteti bineveniti ! Data viitoare s-ar putea sa fie o intalnire la cort in Vrancea ! Asta daca se vrea de catre o majoritate ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Iunie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Bisoca 3-4-5 iunie 2011 super montajul bravo Razvane:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Iunie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Bisoca 3-4-5 iunie 2011 pfoa! nici nu stiu ce sa zic... ce pacat ca n-am venit si eu, sau ce bine ca n-am venit? :old din pacate, inca n-am muschi pe masina pt asa ceva... :ang2 la Buzau incercam sa pastram traditia cu trasee frumoase si solicitante , traditie inceputa de colegii de la extreme adventure Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
krys4ro Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Bisoca 3-4-5 iunie 2011 SamuraiBz - George (sper ca nu trebuie sa dau un miel de Paste) multumim pentru sustinere, doar pana pe 9 iunie se mai poate vota, speram sa strangem cat mai multi sustinatori, daca nu reusim sa adunam aproape 2000 de voturi sunt slabe sanse sa castigam ( 30% din nota o reprezinta voturile ). P.S. Va mai astept la Bisoca, am pus iepurii la ingrasat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Iunie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Bisoca 3-4-5 iunie 2011 SamuraiBz - George (sper ca nu trebuie sa dau un miel de Paste) multumim pentru sustinere, doar pana pe 9 iunie se mai poate vota, speram sa strangem cat mai multi sustinatori, daca nu reusim sa adunam aproape 2000 de voturi sunt slabe sanse sa castigam ( 30% din nota o reprezinta voturile ). P.S. Va mai astept la Bisoca, am pus iepurii la ingrasat. trebuie sa pui si mielul la ingrasat:2drsamuraibz este valentin george este georgem despre venit la Bisoca sa fii sigur ca mai venim pentru ca ne-a placut, peisaje de vis si oameni super ok:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
krys4ro Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 (editat) Re: Bisoca 3-4-5 iunie 2011 ok, tocmai am fost la stana sa arvunesc mielul. Nu stiu de unde mi-a ramas in minte, dar eram convins 90% ca este George. Vedeti daca-mi este mintea mai mult la 4x4 decat acolo sus, trebuia sa dau cu ghiocul, sa deschid cartea, sa fac ceva tumbe, cineva s-a suparat pe mine si m-a lasat fara inspiratie si acum mai trebuie sa ingras si mielul si sa dau si de :x Editat Iunie 7, 2011 de krys4ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Bisoca 3-4-5 iunie 2011 Frumoasa zona si gașca pe masura.Imi pare rau ca nu am putut sa vin dar la sfarsitulasta de saptamana plecam o gasca din galati exact pe acest traseu dar cu dormit in masina sau pe langa foc in jurul ceaunului:cort:be Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Bisoca 3-4-5 iunie 2011 Imi pare si mie foarte rau nu ca n-am ajuns,ci ca am ajuns prea tarziu..Pe la 13.30-14 deja toata lumea plecase...L-am mai vazut doar pe baiatul cu buggy,cu platforma,cum cobora..Din pacate nu prea era semnal la telefon (ceea ce e bine pe de-o parte),asa ca nu am putut lua legatura cu nimeni. In orice caz,pot sa spun ca dupa portiunea cu noroi,care incepe imediat DUPA cabana,e singurul loc de gratar CURAT pe care-l vad in ultimii ani.PANA in acel loc,unde ajungea si cate o masina normala,rasuna maneaua si pet-urile erau omniprezente..sa speram ca totusi le-au strans cand au plecat,avand in vedere ca erau localnici. Felicitari pentu organizare! 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Bisoca 3-4-5 iunie 2011 Si o dedicatie pentru Iulian: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Bisoca 3-4-5 iunie 2011 Si o dedicatie pentru Iulian: ce l-am nimerit !! ..... nu se observa pe film , dar eu am ajuns pe locul pasagerului ( ioc centura ) ... de acu am sa pun centura ... e sfanta . Masina nu a patit nimik , doar o bara putin indoita (se indreapta usor) si janta putin stramba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Bisoca 3-4-5 iunie 2011 super frumosa iesyrea !!!!!!!!!!!!:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Bisoca 3-4-5 iunie 2011 ce l-am nimerit !! ..... nu se observa pe film , dar eu am ajuns pe locul pasagerului ( ioc centura ) ... de acu am sa pun centura ... e sfanta . Masina nu a patit nimik , doar o bara putin indoita (se indreapta usor) si janta putin stramba nu ratezi nimic... pai ori offroad ori nimic:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: Bisoca 3-4-5 iunie 2011 Avem nevoie de cateva indrumari privind intrarea in traseu, camparea pe langa o apa... Pana acum suntem 4 masini... Eu nu dorm in masina, prefer cortul...si sper sa n-am surprize ...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
krys4ro Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: Bisoca 3-4-5 iunie 2011 pai cand ajungeti in zona dati un beep, eu sunt bastinas Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: Bisoca 3-4-5 iunie 2011 pai cand ajungeti in zona dati un beep, eu sunt bastinas lasa un nr de tel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: Bisoca 3-4-5 iunie 2011 Felicitari Razvanuta pentru montaj, abia azi am reusit sa-l vad si e intradevar in ton cu ce s-a intamplat pe acolo! :br Cat despre traseu, George, a fost exact pe gustul meu, felicitari! Laudele le primesti tu, meritele, le imparti tuturor celor care au pus umarul! :br LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
krys4ro Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: Bisoca 3-4-5 iunie 2011 lasa un nr de tel 0766760222, in zona nu prea este semnal pe orange si vodafone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Iunie 9, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: Bisoca 3-4-5 iunie 2011 Felicitari Razvanuta pentru montaj, abia azi am reusit sa-l vad si e intradevar in ton cu ce s-a intamplat pe acolo! :br Cat despre traseu, George, a fost exact pe gustul meu, felicitari! Laudele le primesti tu, meritele, le imparti tuturor celor care au pus umarul! :br fii convins:tk toti participantii au meritele lor. fara OAMENI nimic nu se poate realiza:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: Bisoca 3-4-5 iunie 2011 Din pacate, plimbarea anuntata se amana vreo 2 saptamani... Oricum, @krys4ro, am retinut nr tau de telefon si ne auzim cand ajungem in zona. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate