Sasu Postat Iulie 1, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2011 (editat) Re: Sfaturi achizitie piese Jeep Grand Cherokee ZJ 1994, 5.2l. Salut. Masina nu merge prin oras cam deloc. O voi folosi numai pentru iesiri in offroad sau plimbari pe la munte cu familia...Ce distanta o fii intre prezoane? Editat Iulie 1, 2011 de Sasu Jeep Grand Cherokee ZJ Laredo 5.2 V8 under construction...:jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 Re: Sfaturi achizitie piese Jeep Grand Cherokee ZJ 1994, 5.2l. Buna ziua ! In mod normal, standardul de prezoane la jantele acestei generatii de Grand Cherokee este de 5x114.3mm, cu gaura centrala de 71.6mm. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Iulie 17, 2011 Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Sfaturi achizitie piese Jeep Grand Cherokee ZJ 1994, 5.2l. Salut. Masina nu merge prin oras cam deloc. O voi folosi numai pentru iesiri in offroad sau plimbari pe la munte cu familia...Ce distanta o fii intre prezoane? Salut, te asteptam cu impresii de cum se prezinta masina in teren...asta daca ai iesit deja cu ea. Poate si o poza cum arata dupa toate "schimbarile" .:banana Bafta Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sasu Postat Iulie 17, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2011 Re: Sfaturi achizitie piese Jeep Grand Cherokee ZJ 1994, 5.2l. Buna seara,din pacate NU am reusit sa ies inca deoarece NU sunt in tara dar cum ajung abia astept sa vad cum se comporta. Va tin la curent Stima Jeep Grand Cherokee ZJ Laredo 5.2 V8 under construction...:jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sasu Postat August 28, 2011 Autor Partajează Postat August 28, 2011 Re: Sfaturi achizitie piese Jeep Grand Cherokee ZJ 1994, 5.2l. Buna seara,m-am intors in tara si m-am apucat din nou de masina. As dori sa cumpar acest lift kitt despre care scrie ca este de 3". Ce parere aveti despre aceste amortizoare ?Mentionez ca pretul fara transport si vama al kitului este de aprox 220$...deci ,merita ? O mica descriere a kittului 4 - 3" Poly Spacers 4 - Performance Nitro 8000 shocks 2 - Rear Shaft Extenders 2" Front and rear bump stop extenders Intre timp m-am apucat si de aripa spate dreapta deoarece e mancata rau de rugina... Stima Jeep Grand Cherokee ZJ Laredo 5.2 V8 under construction...:jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Re: Sfaturi achizitie piese Jeep Grand Cherokee ZJ 1994, 5.2l. Buna ziua ! N-am reusit sa identific nici o marca sau producator pe telescoapele din poza, pentru ca inaltatoarele pot fi facute de oricine, de fapt. A lifta o masina exclusiv din inaltatoare nu este chiar solutia corecta, in mod normal ar trebui sa alegi arcuri mai inalte. Ia in considerare furtune de frana mai lungi, eventual tiranti (brate) mai lungi fata/spate, Panhard-uri mai lungi sau macar prelungite, recentrarea pozitiei volanului, refacerea geometriei (unghiurilor) directiei, etc. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sasu Postat August 28, 2011 Autor Partajează Postat August 28, 2011 Re: Sfaturi achizitie piese Jeep Grand Cherokee ZJ 1994, 5.2l. Buna ziua ! N-am reusit sa identific nici o marca sau producator pe telescoapele din poza, pentru ca inaltatoarele pot fi facute de oricine, de fapt. A lifta o masina exclusiv din inaltatoare nu este chiar solutia corecta, in mod normal ar trebui sa alegi arcuri mai inalte. Ia in considerare furtune de frana mai lungi, eventual tiranti (brate) mai lungi fata/spate, Panhard-uri mai lungi sau macar prelungite, recentrarea pozitiei volanului, refacerea geometriei (unghiurilor) directiei, etc. Stima, Dragos Amortizoarele sunt Skyjacker Nitro8000 ... Mentionez ca fac acest lift in primul rand pentru a putea monta anvelope 31 iar in al doilea rand putin si pentru aspect...Nu am de gand sa ajung in extreme cu masina...in mare parte va fi pentru plimbari cu familia pe la munte(trasee usoare)...in descrierea acelui kitt de care am scris mai sus scrie ca ridica 3" dar ma gandesc ca fara a schimba si arcurile nu o ridica mai mult de 2" . Ideea este daca merita achizitionat in pretul de 220$(tinand cont ca un amortizor normal la magazin este in jur de 100e iar ale mele sunt distruse)... Iar ca anvelope...ce sa iau Simex sau Sahara ? As vrea sa ma folosesc si la iarna de ele Multumesc mult Dragos pentru sfaturi ! Jeep Grand Cherokee ZJ Laredo 5.2 V8 under construction...:jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: Sfaturi achizitie piese Jeep Grand Cherokee ZJ 1994, 5.2l. Buna ziua ! Nitro = azot, adica gaz. Erau de preferat amortizoare hidraulice, nu cu gaz, ca acestea ultimele au obiceiul de a bate si de noi, indiferent de marca, dar mai ales daca sunt ieftine. Sunt sanse ca masina sa se ridice intr-adevar 3", asta va ramane de vazut la eventuala montare. Si e bine sa fii pregatit sa compensezi efectele colaterale liftarii, cele mentionate in postul meu anterior, la care mai adaug si prelungirea/inlocuirea bieletelor stabilizatoare (sway bar links), fara de care barile stabilizatoare vor lucra la cu totul alte unghiuri. Profilul Simex este ceva mai agresiv decat Sahara, iar alegerea depinde de tipul de teren pe care urmeza sa rulezi, Cu cat e mai moale, cu atat mai mult tendinta te va duce catre Simex, si ambele profile nu fac doi bani pe zapada. In orice caz, solutia liftarii cu inaltatoare nu este cea corespunzatoare, dar e ieftina, luata per ansamblu. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sasu Postat Septembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Re: Sfaturi achizitie piese Jeep Grand Cherokee ZJ 1994, 5.2l. Buna seara, inca nu a ajuns kit`ul de inaltare si ma gandesc la un Powertrax lockright sau ceva de genul,cel mai ieftin deoarece bugetul nu e prea mare momentan...Ce imi recomandati ?Trebuie intai sa identific tipurile de grupuri pe care le am montate pe masina si apoi sa ma apuc sa comand , doar ca nu stiu exact firmele producatoare de lsd ptr Jeep...Din pacate am aerisit franele si am constatat ca nu exista aer in circuit ... Se pare ca sunt garniturile din pompa de frana.Ce este de facut ?Se gasesc garnituri de cumparat sau trebuie o pompa completa noua ? Multumesc Jeep Grand Cherokee ZJ Laredo 5.2 V8 under construction...:jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Re: Sfaturi achizitie piese Jeep Grand Cherokee ZJ 1994, 5.2l. pompe de frana ,,,cred ca mai am eu una...dar cred ca mai gasesti si pe la dezmembrari, una noua costa ceva. cu blocantii: recomandabil pe fata: Powertrax ( ai DANA 30 ), iar pe spate Detroit Locker, nu iti recomand powertrax pt puntea spate de nici o culoare.... daca mai ai nelamuriri poti sa ma contactezi si povestim Cu stima, Laur ( 0722-306.000 / 0751-306.000 ) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Re: Sfaturi achizitie piese Jeep Grand Cherokee ZJ 1994, 5.2l. Buna seara ! @ Sasu: Oricine ar fi fericit sa nu aiba aer intr-un sistem de franare hidraulic... In caz ca nu-ti imaginezi treaba asta, si servo-ul de frana se poate defecta... Dar daca e dusa pompa, sunt variante. In mod normal, ar trebui sa existe set de reparatie si pentru pompa centrala de la Jeep. In caz ca nu gasesti, pretul unei pompe centrale noi este intre 176 Euro si 255 Euro in Germania, aceasta diferind (zic cartile) de la modelele cu tamburi pe spate la cele cu discuri, ca si de la variantele cu ABS la cele fara ABS. In USA, preturile sunt mult mai convenabile, de la 60 dolari o pompa remanufacturata, la 90 dolari una noua... @ worldscape: Estimez ca te-a speriat rau Powertrax-ul ala pe spate, sau pur si simplu nu esti pregatit pentru asa ceva... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sasu Postat Septembrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2011 (editat) Re: Sfaturi achizitie piese Jeep Grand Cherokee ZJ 1994, 5.2l. Cred ca m-am exprimat gresit...cand apas pedala de frana, coboara usor pana la podea si m-am gandit ca este nevoie de o aerisire, NU inainte de a verifica eventuale pierderi.Placutele fata sunt noi iar pe spate ferodourile la tamburi sunt si ele noi...tamburul NU are uzura, deci ramane pompa si ma gandesc totusi sa schimb furtunele de la teava la tambur si lichidul de frana deoarece pare cam negru( am patit la un ford , cauciucul furtunelor s-a descompus pe interior)... LE: Care este diferenta dintre Powertrax si Detroit Locker ? Multumesc Editat Septembrie 8, 2011 de Sasu Jeep Grand Cherokee ZJ Laredo 5.2 V8 under construction...:jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Re: Sfaturi achizitie piese Jeep Grand Cherokee ZJ 1994, 5.2l. Buna seara ! Ideea ta era clara, dar am vrut sa-ti largesc orizontul. Sunt mari sanse sa fie pompa de vina in cazul prezentat de tine, iar lichidul de frana trebuia schimbat odata cu celelalte fluide (dupa cumpararea masinii si apoi in regim regulat), iar apoi urmarit pe parcursul timpului daca isi schimba culoarea. Unele Jeep-uri au geamuri transparente in corpurile pompei centrale tocmai din acest motiv. Posibil sa gasesti lichid de frana in servo, si daca e de mult timp acolo, acesta va coroda rapid interiorul, impiedicand si membrana/membranele sa-si faca treaba. Detroit e "smooth", Powertrax e "brute". Cand e cazul, primul decupleaza mai usor/rapid, al doilea mai greu/deloc. Nici unul din ele nu decupleaza cu sarcina pe el, adica in regim de accelerare ! Pe inclinari laterale fara sprijin, tendinta de a aluneca in sensul inclinarii este mai pregnanta daca ai diferentialul spate blocat. Si aici e vorba de orice blocant blocat, ca sa zic asa... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sasu Postat Decembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2011 (editat) Re: Sfaturi achizitie piese Jeep Grand Cherokee ZJ 1994, 5.2l. Buna seara, M-am mai eliberat cu timpul si revin cu noutati :) anvelope de 31 ,lift de 7 cm de care nu sunt foarte multumit si voi mai urca inca 7 cm ,jante cu et negativ ,inlocuit pompa de frana si completat uleiul in cutie...dar totusi masina are o mica problema.Pana sa completez uleiul cutia avea un "delay" la cuplare din neutru in drive sau reverse si nici nu tragea deloc . Acum cu uleiul la nivel cupleaza aproape perfect doar ca problema "demarajului" tot nu am rezolvat-o. Am incercat si un self diagnostic la motor si nu am descoperit nici un cod de eroare . Ce poate fii de masina nu trage de toti caii ? Sa fie cumva probleme in cutie gen ambreiaje ? Si in alta ordine de idei vreau un sfat legat de blocant.Vreau sa cumpar un blocant pentru spate(dana 35) si nu sunt hotarat ce sa cumpar.As cumpara un powertrax dar vreau sa aflu si motive pentru care se feresc multi de aceasta firma Atasez si cateva poze ca eram dator de ceva timp :) LE: am vazut aceleasi punti ca ale mele pe wrangler si mi s-a parut ca nu are planetare ci ca are cruci cardanice . Scuzati exprimarea dar intelegeti ce vreau sa zic. E mai bine la Wrangler decat la GC deoarece mi s-a spus ca la GC cedeaza foarte usor planetarele... Editat Decembrie 6, 2011 de Sasu Jeep Grand Cherokee ZJ Laredo 5.2 V8 under construction...:jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Sfaturi achizitie piese Jeep Grand Cherokee ZJ 1994, 5.2l. @Heavy D. Nu m-a speriat deloc Powertrax-ul, chiar imi place, dar pt puntea spate fortele sunt mult mai mari si saracu e ceva mai fragil... pe de alta parte e mai neplacut de mers cu el zi de zi.... deci din motive de constructie si ca si fiabilitate prefer Detroit Lockerul pt puntile spate. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Sfaturi achizitie piese Jeep Grand Cherokee ZJ 1994, 5.2l. Buna ziua ! @Sasu: In primul rand, trebuie lamurit daca problema "demarajului" e chestie de motor sau e chestie de cutie. Ambele pot da manifestari aiurea daca sunt defecte sau nu functioneaza corect. Si daca e vorba de cutie, ambreiajele uzate pot cauza patinarea cutiei. Dar pana la faza aia, mai ai de eliminat si alte cauze. Planetare se cheama toate, si alea cu cruci, si alea cu CV sau cum le zici tu. Chiar si cele de spate tot planetare se cheama... Grand-ul are de obicei pe fata planetare cu CV si cardan la fel. Ambele se pot schimba cu modele cu cruci, daca se doreste acest lucru. Iar daca masina va umbla 50% si pe asfalt si bugetul permite, ia Detroit Locker pentru spate, e mai smooth, mai fin. Nici pe fata nu strica, daca tot veni vorba... @worldscape: Nu cred neaparat ca Powertrax e mai putin solid, mai degraba e problema de ce tip de punte il are inauntru. Ca Dana 35 nu e rock-solid nici pe departe, asta se stie, nu contesta nimeni. Iar in combinatie cu un 5.2 si cu roti mari, problema se pune nu daca va crapa, ci cand... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sasu Postat Decembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Sfaturi achizitie piese Jeep Grand Cherokee ZJ 1994, 5.2l. Iar dacă mașina nu are decât 4x4 permanent merita sa pun blocant si pe fata? Era ideal sa fie cu 4x4 decuplabil dar din păcate e permanent si am înțeles ca un diferential fata cu un blocant 'brute' nu prea e treaba. Jeep Grand Cherokee ZJ Laredo 5.2 V8 under construction...:jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Decembrie 6, 2011 Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Re: Sfaturi achizitie piese Jeep Grand Cherokee ZJ 1994, 5.2l. Buna seara ! In functie de ce se va face cu masina, probabil jumi/juma... Exclusiv 4x4 permanent inseamna Quadra-Trac. Asta nu deranjeaza deloc. Poti monta blocant in puntea fata, dar alege ceva care sa functioneze la comanda ta, un ARB caruia ii trebuie aer (compresor), un OX care merge cu cablu, etc. Dar asta inseamna si ceva bani in plus de cheltuit cu masina... Esti absolut sigur ca la levierul cutiei de transfer ai doar trei pozitii ? Ca atatea are Quadra-Trac-ul, celelalte sisteme au mai multe. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sasu Postat Decembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2011 (editat) Re: Sfaturi achizitie piese Jeep Grand Cherokee ZJ 1994, 5.2l. Da,am mai avut un grand care avea si posibilitatea sa merg doar cu tractiune spate,asta are doar greu si usor . Unde ma pot informa despre OX ? multumesc frumos din nou pentru sfaturi:tk LE Aveti idee , la un lift de aprox 14 cm inafara de bielete antiruliu,furtune de frana si panharduri marite mai trebuie modificat ceva ? Cardanele sunt ok dar ma gandesc ca imi scapa si alte lucruri Editat Decembrie 7, 2011 de Sasu Jeep Grand Cherokee ZJ Laredo 5.2 V8 under construction...:jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Decembrie 7, 2011 Partajează Postat Decembrie 7, 2011 Re: Sfaturi achizitie piese Jeep Grand Cherokee ZJ 1994, 5.2l. Salutari ! Aici ai info despre OX, este homepage-ul lor: http://www.ox-usa.com/ox/ Referitor la liftare, si cardanele vor trebui sa fie mai lungi. Poti lucra cu Tom Woods, care face ce cardan vrei la ce lungime doresti, eu cu el am lucrat. Dar sunt si altii, daca vei cauta. http://www.4xshaft.com/ Ar fi frumos sa schimbi si bratul Pitman stock cu altul cu cadere mai mare. Pitman-ul e piesa aia cu forma asemanatoare cu un Z, care este fixata pe axul de iesire din caseta de directie. Brate (tiranti, tendoane, etc.) fata si spate iarasi ar trebui mai lungi si reglabile, ca sa poti repozitiona si roti puntile (pentru unghiuri mai bune la pinion). Furtunele de aerisire din diferentiale si reductor (presupunand ca are), s-ar putea sa-ti ramana prea scurte, vezi si acolo care e situatia. Si odata terminata liftarea si rotirea puntilor, va trebui repozitionat volanul pe directia inainte si refacuta geometria directiei. Repozitionarea corecta a volanului se face tot din timoneria directiei, nu din altceva... Adica nu se scoate volanul de pe axul lui in nici un caz. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
casian Postat Decembrie 8, 2011 Partajează Postat Decembrie 8, 2011 Re: Sfaturi achizitie piese Jeep Grand Cherokee ZJ 1994, 5.2l. sper sa nu fie vreo problema postul meu dar eu de aici am luat ultimele piese la preturi fff bune Cell Phone/Mob: 0040/0746.124.616; 0040/0721.817.112 Tel/Fax: 0040/0256-281.929 E-mail:piese_de_originejeep@yahoo.com, elmatfin_tm2006@yahoo.com IMS 2,7 D ‘59 Range rover p38 2,5 tds Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sasu Postat Decembrie 11, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Sfaturi achizitie piese Jeep Grand Cherokee ZJ 1994, 5.2l. Prima tura cu masina de cand e gata ... si se pare ca motorul scoate ceva fum de ulei,sau poate ma insel Bun,cu blocantii cred ca ma voi orienta catre Powertrax,dar inafara de blocant in sine mai schimb ceva in grup daca tot desfac si pun acesta ?Cand comand blocantul de la powertrax ce trebuie sa mai comand de la ei ? Si inca ceva,aditivul de frictiune Mopar e ok pentru asa ceva ? Multumesc Jeep Grand Cherokee ZJ Laredo 5.2 V8 under construction...:jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Sfaturi achizitie piese Jeep Grand Cherokee ZJ 1994, 5.2l. Salut, super sunetul de V8 , te unge la suflet!!!:grin: Parca este ceva fum acolo insa pe o urcare asa i ai dat blana pana a decuplat de cateva ori si de acolo cred ca ar fi putin fum. Bafta si sa o plimbi prin multe noroaie! Marius Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Sfaturi achizitie piese Jeep Grand Cherokee ZJ 1994, 5.2l. Buna ziua ! @ Sasu: Cand se comanda blocantul, trebuie identificat clar tipul de punte. Daca e Dana 35, poate fi cu planetare cu C-Clip sau fara C-Clip, iar cosurile purtatoare de coroana (carriers) au si ele un break, adica o dimensiune de la raportul 2.72 pana la raportul 3.31, si alta dimensiune de la 3.55 pana la raportul 4.88. Pana acum cativa ani, Powertrax nu avea nimic pentru punti cu LSD in ele, trebuia schimbat cosul purtator cu unul non-LSD. Asta am facut si eu la vremea respectiva, noroc cu al doilea meu Cherokee care statea aiurea in curtea unui prieten. Deci, daca ai LSD in puntea spate, trebuie alt cos, in mod normal. Poate s-au schimbat lucrurile la Powertrax si fac acum si pentru cos cu LSD, vezi pe site-ul lor. Deasemenea, e nevoie sa stii clar si numarul de caneluri (splines) de pe planetare. In acest caz, daca e Dana 35 stock, numarul ar trebui sa fie 27. http://www.richmondgear.com/ http://www.powertrax.com/powertrax/lockright.html Bun, mai departe. Inainte de a ajunge la faza cu cosul in mana, va trebui stabilit daca vrei si alte rapoarte, pentru ca atunci poate trebuie si alta dimensiune de cos. Si odata eliminat LSD-ul din ecuatie, nu mai este nevoie de aditiv de frictiune, se va utiliza cel mai normal ulei de transmisie (75W80, 80W90). Cand vei demonta treaba acolo, ai posibilitatea sa schimbi rulmentii cosului, ai pinionului, ai planetarelor, la fel si semeringurile de etansare. Si e pacat sa n-o faci, mai ales ca nu costa cine stie ce... Si in afara de blocant in sine, altceva nu mai trebuie comandat de la Powertrax. Recomandarea mea: cand te apuci sa iei piese, fa in asa fel si ia-le pe toate de la aceeasi sursa. Astfel, poti insista pe ceva reduceri (fiind sume mai mari in joc) si, in caz de probleme in garantie, poti scoate ochii unui singur furnizor. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Re: Sfaturi achizitie piese Jeep Grand Cherokee ZJ 1994, 5.2l. Buna ziua Am vazut eu bine ca iti freaca rotile in aripi ? FLEX -se numeste scula cu care rezolvi problema ( bineinteles ca stiai) :c1 ALIN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate