Sasu Postat Decembrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2011 (editat) Salut, super sunetul de V8 , te unge la suflet!!!:grin: Parca este ceva fum acolo insa pe o urcare asa i-ai dat blana pana a decuplat de cateva ori si de acolo cred ca ar fi putin fum. Bafta si sa o plimbi prin multe noroaie! Marius Salut, miroase si a ulei , deci se pare ca ceva nu e in ordine... Oricum momentan merge. Cand nu va ma merge ma voi orienta catre 4.7 sau 5.9 :D @alin Cu atinsul pe fata cred ca o voi rezolva cu bratele puntii reglabile si voi impinge puntea putin mai inspre botul masinii , oricum si flexul este o varianta. @Dragos: Din nou un mare :tk , esti o intreaga enciclopedie :) Primul pas va fi identificarea grupurilor, iar treaba cu acelasi furnizor mi se pare cea mai corecta . Mii de multumiri si va tin la curent cu ce mai "stric" :D Revin si eu cu o intrebare... De ce , cand motorul este oprit iar cutia este in NEUTRU imi curge ulei pe sus pe la cautator ? Este ... cumva acolo este un o-ring si trebuie inlocuit ? Cum s-ar face operatiunea de inlocuire sau ce poate fi ? Multumesc frumos... PS: Domnule Dragos se poate sa imi dati un pm cu numarul dvs de telefon ? Multumesc Editat Decembrie 19, 2011 de Heavy D. Jeep Grand Cherokee ZJ Laredo 5.2 V8 under construction...:jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Sfaturi achizitie piese Jeep Grand Cherokee ZJ 1994, 5.2l. Buna ziua ! @Sasu: Mai jos ai imaginea selectorului, dar vine de pe ceva RHD, adica cu volanul pe dreapta: De la selector pana la cutie este un cablu (reglabil), si abia de la cutie ar putea curge ulei. Mai jos ai o schema cu cablul, dar vine de la un AW4. Nici la tine nu difera prea mult treaba: La selector se foloseste vaselina pentru gresare, deci uleiul ala vine de altundeva. Jos, la cutie, unde se prinde cablul de care vorbeam, timoneria are O-ring de etansare, dar o scurgere de acolo, nu poa' sa ajunga sus, la selector, pentru ca de acolo curge foarte putin, si se va duce in jos, vei vedea prelingeri pe carcasa cutiei in acea zona, daca e cazul. Uite piesa: http://www.partsgeek.com/catalog/1994/jeep/grand_cherokee/transmission/selector_shaft_seal.html Si cica ar fi aceeasi pentru transmisiile Torqueflite 42RE, 44RE si 46RH. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate