Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Free Spirits Ride-Agnita 2011

dream_car

Postări Recomandate

• Răspunsuri 239
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Free Spirits Ride-Agnita 2011

Am ajuns intr-un final la limita maxima de participanti pe care ii putem gestiona.

Din acest moment lista de inscrieri este inchisa.

Dupa orele 17 vom afisa situatia clara a participantilor. Tot atunci vom afla cate locuri disponibile mai sunt sau nu.:grin:

O zi buna va dorim.

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate trebuie sa ma retrag.

PS. Sese, merci pt PM !:h5

Bogdane ne pare rau ca nu ajungeti, dar sti ca ne sunteti dragi si la noi sunteti tot timpul bine veniti.

Link spre comentariu

Daca nu reusesc sa remediez defectiunile la Frontera mea, sunt un candidat pt. postul de navigator :grin:. Astazi achit avansul, ca acu' am primit salarul, daca nu confirm cumva pana la ora 17 nu cumva sa ma excludeti! :plMersi

Achitat azi avansul - Cristi Chiscop + 0 !

Adica eu nu am navigator ! Vorbisem de la cupa KamiKaze cu RR-ul , dar ......

.....vad ca a facut echipa cu altcineva .

Asa ca ... aviz amatorilor .... pentru standard !

Link spre comentariu

Daca nu reusesc sa remediez defectiunile la Frontera mea, sunt un candidat pt. postul de navigator :grin:. Astazi achit avansul, ca acu' am primit salarul, daca nu confirm cumva pana la ora 17 nu cumva sa ma excludeti! :plMersi

Nici o problema :h5

Link spre comentariu

Sper sa nu se supere organizatorii, dar daca te cunosc iti raspund eu in ordine:

- dupa amiaza ar fi bine, ca sa ai timp sa-ti aranjezi dormitorul plus socializare

- startul e vineri dimineata, eventual la 3-4 ore dupa ce te-ai dus la culcare :grin:

- cand vrei tu, dar noi ceilalti plecam duminica dupa premiere :ha: Daca mai stai trebuie sa ajuti la strans. Intrebarea nu e cand, ci cu ce?? Anul trecut am plecat cu trenul parca... :ha:

- spritzul e NON STOOOP daca te tine :2dr :x

Serios vorbind, daca ai loc ia-l pe rechinu in masina cu tine si ne vedem la Tg Secuiesc. Samuraiul este la mine de ieri.... incerc sa-l fac pitbull :ha: Sau ne vedem la Ojdula ca n-o sa pot abtine sa nu trec muntele cu el..

Editat de doctoru'
Link spre comentariu

Sper sa nu se supere organizatorii, dar daca te cunosc iti raspund eu in ordine:

- dupa amiaza ar fi bine, ca sa ai timp sa-ti aranjezi dormitorul plus socializare

- startul e vineri dimineata, eventual la 3-4 ore dupa ce te-ai dus la culcare :grin:

- cand vrei tu, dar noi ceilalti plecam duminica dupa premiere :ha: Daca mai stai trebuie sa ajuti la strans. Intrebarea nu e cand, ci cu ce?? Anul trecut am plecat cu trenul parca... :ha:

- spritzul e NON STOOOP daca te tine :2dr :x

Serios vorbind, daca ai loc ia-l pe rechinu in masina cu tine si ne vedem la Tg Secuiesc. Samuraiul este la mine de ieri.... incerc sa-l fac pitbull :ha: Sau ne vedem la Ojdula ca n-o sa pot abtine sa nu trec muntele cu el..

:ha::ha::ha::ha: nu pot s-ati raspund decat in hohote de ras , ar sa fie tare ! sunt trei subiecte care stiu tu ce stii , dar voi isbavi victorios tuturor incercarilor ca sa vin cu cupa la Vrancea . Nu? doar unu e c....ul ! nu ?

Serios vorbind , am sa iau o remorcuta micuta ca sa-l transport pe rechin pan pe ojdula ca sa-l las fara apa branhii ca e posibil sa am bagaje in care bancheta din spate s-o dau jos siiiii rechinul ...... dar gasim noi o solutie remarcabila . Vorbim la telefon .

PS si totusi un program ? Eu sunt omu cu programele ! Beau pan la 23 : 35 fix

Link spre comentariu

DETALII DESPRE LOCATIE

Pentru persoanele care vin pe BRASOV

Brasov-Fagaras-Voila

In localitatea Voila se face dreapta spre Agnita pe directia:

Voila--Cincsor--Cincu--Merghindeal--Dealu-Frumos

In localitatea Dealu-Frumos dupa 150 m de la intrarea in sat exact se face stanga la indicatorul SARATURI pe un drum de tara . dupa aproximativ 2 kilometrii pe acest drum se ajunge in zona de campare.

Pentru persoanele care vin pe SIBIU

Drumul Sibiu-Agnita este "in lucru" asa ca va rugam sa conduceti prudent, carosabilul fiind plin de "surprize" .

Se merge din Sibiu pe directia Agnita

Sibiu-Cornetel-Nocrich-Altana-Ighis-Barghis-Agnita

Se traverseaza orasul Agnita si la iesirea din oras se face dreapta pe directia Fagaras

In urmatoarea localitate Dealu-Frumos se face dreapta la indicatorul SARATURI pe drum de tara.

Pentru persoanele care vin pe Medias

Se merge din Medias pe directia Agnita

Medias-Mosna-Pelisor-Bargis-Agnita

Se traverseaza orasul Agnita si la iesirea din oras se face dreapta pe directia Fagaras

In urmatoarea localitate Dealu-Frumos se face dreapta la indicatoru SARATURI

Pentru persoanele care vin pe Sighisoara

Se merge din Sighisoara pe directia Agnita

Sighisoara-Saes-Apold-Bradeni-Netus-Agnita

La intrarea in orasul Agnita se face stanga spre Fagaras

In urmatoarea localitate Dealu-Frumos se face dreapta la indicatoru SARATURI

Va rugam insistent sa nu conduceti cu viteza mai mare de 40 km/ora pe drumul de tara spre Saraturi pentru a nu creea un nor de praf si pentru a nu avea nici un fel de incident nedorit.

Va multumim .

Link spre comentariu

ca de obicei in viata, afli tarziu de ceea ce e bun.

am inteles ca lista este inchisa, dar cei ce vor sa vina extra, pe cazarea si masa lor pot?

ar fi prima participare la asa ceva deci, vin numai sa ma informez, nu am concurat niciodata.

Adica daca vin oricum, ma dati afara?

:grin:

:dr1

PATROL Y61

Link spre comentariu

Avand in vedere avertizarea de natura tehnica a organizatorilor, eu nu voi intra cu masina pe traseu (asa cred) :uameni si in acest context, daca are cineva nevoie de copilot (navigator) putem face echipa:banana (de dorit ar fi ca soferul sa nu fie incepator in ale off road-ului):ha:. Nu de alta, dar sa nu ma calce cu masina atunci cand intind sufa sau cablul de la troliu . :ha:

4x4
Link spre comentariu

Putin off-topic, dar probabil ca sunt mai multi in situatia asta. Cu o saptamina mai devreme e SuzukiFest. Eu leg SuzukiFest de Agnita in sensul ca dupa SuzukiFest, merg in Apuseni sau pe unde o sa vad cu ochii si ma intorc direct la Agnita. In favoarea acestei idei este si liberul de luni 15 august. Deocamdata suntem doua masini. Daca mai e cineva interesat vorbim la SuzukiFest sau pe PM.

Oliver

Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless

Toyota LandCruiser HDJ 80

Link spre comentariu

Pentru cei interesati ca masina lor sa mearga pe platforma la Agnita am un loc liber din Bacau sau Onesti.

Pentru informatii. tel 0744280997.

Editat de Ionescu.Cosmin
28 ani proaspat proprietar de jeep wrangler yj 1994 motor 2,5 benzina
Link spre comentariu

ca de obicei in viata, afli tarziu de ceea ce e bun.

am inteles ca lista este inchisa, dar cei ce vor sa vina extra, pe cazarea si masa lor pot?

ar fi prima participare la asa ceva deci, vin numai sa ma informez, nu am concurat niciodata.

Adica daca vin oricum, ma dati afara?

:grin:

Regretam, dar nu sunt locuri "extra", iar in campament au acces doar participantii. Pentru cei care doresc sa vada evenimentul, acest lucru este posibil doar in ziua de vineri, 19.08.2011, incepand cu orele 13,30 , la trialuri, care se vor desfasura in zona elesteului din Agnita

Link spre comentariu

Exista un program a celor 3 4 zile de intalnire ? de exemplu cand e bine sa ajungem joi , cand este startul , cand plecam acasa .... cand e spritul , eu asa stiu ca se poarte mai nou !

Da, exista un program al evenimentului, care va fi primit de fiecare partcipant la inscriere, impreuna cu toate materialele. Din pacate, nu am fost atat de exacti in program, sa scriem si cand e spritul, chiar daca tu spui ca asa se poarta mai nou.

Cu privire la sosirea in campament, in data de 18.08.2011, nu putem sa stabilim o ora, aceasta ramanand la latitudinea participantilor, in functie de : servici, sotie, copii... aprobari de la soacra, etc. oricum, toti participantii vor fi asteptati, indiferent de ora la care sosesc.

Link spre comentariu

Avand in vedere avertizarea de natura tehnica a organizatorilor, eu nu voi intra cu masina pe traseu (asa cred) :uameni si in acest context, daca are cineva nevoie de copilot (navigator) putem face echipa:banana (de dorit ar fi ca soferul sa nu fie incepator in ale off road-ului):ha:. Nu de alta, dar sa nu ma calce cu masina atunci cand intind sufa sau cablul de la troliu . :ha:

Vai, vai, vaaaai, nici la standard d-le, nu mai faci fata? Doar ti-am facut cadou un calorifer nou, asa ca masina" tehnic'face fata! Sau.. alaptezi si " tehnic" nu poti fi in doua locuri?

Link spre comentariu

in urma cu doar cate-va minute ne-am intors din teren ,subliniez cele spuse de SESE in urma cu cate-va posturi , configuratia traseului este intr-o continuua schimbare datorita vremii ,azi de exemplu am strabatut in proportie de 90% traseul de la standard,plus speciala ..........o frumusete de traseu ,acum daca ploua avem mai multe posibilitati ,oricum farmecul acestei ture o sa vi-se dezvaluie doar in momentul in care pasiti cu AT-urile prin locurile pline de umbre si noroi .

postez cate-va imagini din nesfarsitele carari dar si cate-va instantanee ,unele mai putin reusite datorita vitezei de deplasare in teren ,........

DSCF4283.thumb.jpg.1f67f1ec4031c97d15ecda6c23488799.jpgDSCF4284.thumb.jpg.fba9e5356ca2f22ca6cbffa3fdbff77c.jpgDSCF4286.thumb.jpg.32f1f62c8f9aa40d04a2639afc0f0b64.jpgDSCF4289.thumb.jpg.985ef6934b73acb0ce299a52c3afbe8f.jpgDSCF4290.thumb.jpg.fbd286406398f7b9c145826eed3a9008.jpg

amintirile cele mai frumoase le am din........vise.
Link spre comentariu

dupa umpic de pita(a se citi paine, nu pita)

cu parizer si mustar dintre schimbator si manetica mica ,am continuat periplul nostru pe o ploaie mocaneasca in cautarea traseului perfect si .......cred ca suntem in stare sa va facem sa va simtiti bine ....

.DSCF4292.thumb.jpg.174542f1c851e61f7b0ed012db64d725.jpgDSCF4297.thumb.jpg.09e23621781b5d7bdb4560eb9a471e6b.jpgDSCF4295.thumb.jpg.706ba6a0a8cdfbcdb931cdc40e4a23cc.jpgDSCF4299.thumb.jpg.3be7cfac5bbc9ce4f9726c2f6fe91c91.jpg

o parte dintre colegi o sa participe la SUZUKI FEST ,le uram succes si fara incidente .......sfatul nostru,- mai pastrati din masini si ptr. Agnita Free Spirits, succes tuturor participantilor .

amintirile cele mai frumoase le am din........vise.
Link spre comentariu

Din pacate trebuie sa renunt din motive medicale.Am primit o pneumonie zdravana, s-ar putea sa revin intr-o saptamana, dar dormitul in cort nu prea e indicat. Asa ca va urez distractie placuta!

Link spre comentariu

sunt nou pe aici,odata pe an se organizeaza agnita fest?nu stiu dc sunt in tara ca as vin si eu.

Da, se organizeaza in fiecare an, in luna august.

Din pacate, lista de inscrieri este sistata, asa ca:1. daca se elibereaza locuri; 2. daca este in tara;3. daca te incadrezi in dotarile unei clase ( vezi postare privind conditiile tehnice) ; daca te inscri si achiti avansul... atunci te asteptam.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare