Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Free Spirits Ride-Agnita 2011

dream_car

Postări Recomandate

Re: Free Spirits Ride-Agnita 2011

Draga Baghi........

Cautai ceva anume,sau ne cautam de vorba???

Daca ai o problema cu avansul platit si cu faptul ca nu ai mai participat la eveniment da-mi o adresa unde sa iti trimit cele 3 farfurii de ciorba,ceaunul,sarmalele,friptura,salata orientala,varza,gratarul,rachiul,vinul,lolele,muzicantii,lautarii,tricoul,prajiturile,stickerele,diploma de participare,farfuria suvenir,multumirile organizatorilor,multumirile sponsorilor,metrul tau patrat din cortul da de 250 mp,partea ta de toaleta,cei 100 de litri de apa calda de la dushuri,faptul ca nu ai fost aici sa asculti cat de frumos a cantat un copil de 10 ani la chitara,muzica folk,numai pentru tine,faptul ca toti participantii au intrebat unde este cel mai neinfricat si omniprezent offroader Baghi....

As putea sa continui la nesfarsit cu toate lucrurile pe care organizatorii le-au platit din buzunarul lor pentru faptul ca unul din mai marii offroaderi din Romania si anume Baghi,nu a mai putut sa participe la evenimentul organizat de o mana de oamenii pentru cei mai importanti dintre ceilalti OAMENI......

Astept cu nerabdare,aici pe topicul public,contul in care o sa iti vars personal avansul platit de tine,precum si scuzele de rigoare pentru faptul ca am intarziat atat de mult in rezolvarea problemei.

Deasemenea,astept cu nerabdare evenimentul offroad pe care o sa il organizezi tu,si la care eu o sa stau la masa si o sa te critic pentru faptul ca ciorba este prea fierbinte sau pentru faptul ca smantana nu este destul de vartoasa....

Pentru cultura ta generala,vreau sa te anunt ca anul trecut au fost persoane care au platit echivalentul a 5 avansuri,iar nici pana in ziua de azi nu au intrebat macar o singura data unde s-au dus banii respectivi.....,probail pentru ca stiu cat de mari sunt eforturile necesare organizarii unui asemenea eveniment.

In speranta ca o sa primim cat mai pepede contul tau si adresa unde putem sa iti livram bunurile pe care le-ai platit si le meriti,NOI,Asociatia Sportiva AGNITA FREE SPIRITS,te asteptam cu drag la evenimentele pe care le vom organiza in continuare.

Respect,

Dragos(unul din cei multi care te-au asteptat).

Editat de dream_car

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 239
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Draga Baghi........

Cautai ceva anume,sau ne cautam de vorba???

Daca ai o problema cu avansul platit si cu faptul ca nu ai mai participat la eveniment da-mi o adresa unde sa iti trimit cele 3 farfurii de ciorba,ceaunul,sarmalele,friptura,salata orientala,varza,gratarul,rachiul,vinul,lolele,muzicantii,lautarii,tricoul,prajiturile,stickerele,diploma de participare,farfuria suvenir,multumirile organizatorilor,multumirile sponsorilor,metrul tau patrat din cortul da de 250 mp,partea ta de toaleta,cei 100 de litri de apa calda de la dushuri,faptul ca nu ai fost aici sa asculti cat de frumos a cantat un copil de 10 ani la chitara,muzica folk,numai pentru tine,faptul ca toti participantii au intrebat unde este cel mai neinfricat si omniprezent offroader Baghi....

As putea sa continui la nesfarsit cu toate lucrurile pe care organizatorii le-au platit din buzunarul lor pentru faptul ca unul din mai marii offroaderi din Romania si anume Baghi,nu a mai putut sa participe la evenimentul organizat de o mana de oamenii pentru cei mai importanti dintre ceilalti OAMENI......

Astept cu nerabdare,aici pe topicul public,contul in care o sa iti vars personal avansul platit de tine,precum si scuzele de rigoare pentru faptul ca am intarziat atat de mult in rezolvarea problemei.

Deasemenea,astept cu nerabdare evenimentul offroad pe care o sa il organizezi tu,si la care eu o sa stau la masa si o sa te critic pentru faptul ca ciorba este prea fierbinte sau pentru faptul ca smantana nu este destul de vartoasa....

Pentru cultura ta generala,vreau sa te anunt ca anul trecut au fost persoane care au platit echivalentul a 5 avansuri,iar nici pana in ziua de azi nu au intrebat macar o singura data unde s-au dus banii respectivi.....,probail pentru ca stiu cat de mari sunt eforturile necesare organizarii unui asemenea eveniment.

In speranta ca o sa primim cat mai pepede contul tau si adresa unde putem sa iti livram bunurile pe care le-ai platit si le meriti,NOI,Asociatia Sportiva AGNITA FREE SPIRITS,te asteptam cu drag la evenimentele pe care le vom organiza in continuare.

Respect,

Dragos(unul din cei multi care te-au asteptat).

Draga Drim Car( Am scris intentionat pentru ca Baghi nu este la fel cu Baghy cum nici Dream_car cu drim car),

V-am anuntat pe topic ca nu mai pot sa vin si am intrebat daca pot primi avansul inapoi. Am primit raspunsul in care se preciza ca voi primi un pm.

Nu am comentat, nu am injurat, am asteptat cuminte.

Vazand ca nu primesc niciun pm am trimis eu unul sa intreb care este situatia. Nu am primit niciun raspuns, am mai trimis unul, la fel, si inca unul, si inca unul.

L-am intrebat pe Astral ce sa fac in cazul de fata si a zis ca trebuie sa se rezolve pentru ca e prea cunoscuta intalnirea asta si mi-a sugerat sa las un reply pe topic, poate voi nu va cititi pm-urile.

Pe topic am spus ca nu am primit pm desi am trimis eu vreo 5.

Nu inteleg de ce iti sare mustarul. Puteai sa-mi dai un pm si sa-mi spui ca nu se da avansul inapoi. Dar nu, ai preferat sa ma faci un mare si neinfricat off-roader. Atac gratuit de altfel.

Nu am de unde sa stiu cate persoane au platit anul trecut si nici costurile pe care le implica un asemenea eveniment. Nu o sa organizez vreodata unul deci nu e cazul sa te invit.

Poate pe viitor specificati din start ca avansul nu se returneaza sau binevoiti sa raspundeti la pm-uri ca sa evitati problemele de acest gen.

Sau mult mai simplu e sa incerci sa te calmezi inainte sa te apuci sa scrii pe forum, astfel poate eviti asemenea figuri frumoase.

Nu stiu cum sunt restul oamenilor din asociatia Free Spirits dar din ce ai scris tu nu mi-ai lasat o impresie prea buna. Poate ai avut o zi mai proasta.

Nu am de unde sa stiu asta. Nu e cazul sa-ti versi frustrarile create de off-road pe mine ca nu am nicio vino. Nu ti-am reprosat cum a fost ciorba sau cum a fost smantana deci nu vad legatura cu ce am cerut eu si ce nu am primit de la voi.

Nu o sa las niciun numar de cont aici din simplul fapt ca nu mai vreau sa primesc nimic.

Am cerut doar un raspuns pe pm si tu mi-ai dat mai mult de atat.

Repet, un simplu Pm era de ajuns, chiar daca nu la timp. Se pare ca tu ai preferat altfel.

Ps: Daca aveam masina veneam cu cea mai mare placere, chiar daca ma asteptai sau nu.

PS2: Acum am vazut ca este specificat pe prima pagina ca nu se returneaza avansul. Imi cer scuze ca nu am inteles de la bun inceput.

Editat de baghy
Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Poate eu sunt de vina, ca nu a ajuns PM-ul in ziua in care ti l-am scris. Acesta suna asa " Conform anuntului facut de organizatori, avansul nu se restituie si nu poate fi folosit de alta persoana" Imi pare rau pentru discutia creata. Am preferat sa iti scriu un PM, pentru a nu incarca topicul, cu lucruri care se stiau deja si erau anuntate de la lansarea inscrierilor. Cei care au mai fost la Agnita, stiu si au vazut, ca noi TREBUIE sa cumparam totul inainte, ca nu putem taia din costurile deja facute- a suta parte din costurile generale- dusuri, cort, toalete, mancarea deja cumparata, etc. ca sa iti restituim avansul.

Sa ne intelegem: iti cer scuze personal EU, pentru ca nu ti-a ajuns PM-ul si nu pentru ca nu am restituit avansul. In rest, cum spune Dragos..., inclusiv faptul ca te asteptam la editiile urmatoare.

Link spre comentariu

Tutti, pm-ul nu a ajuns si cum am modificat mai sus, am citit doar acum ca nu se returneaza avansul. Imi cer scuze, nu trebuia sa mai zic nimic si nu se ajungea aici.

Daca nu am fost in stare sa ma informez cum trebuie nu trebuia sa fiu atacat gratuit. Un simplu raspuns cum a fost al tau era de ajuns.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Tutti, pm-ul nu a ajuns si cum am modificat mai sus, am citit doar acum ca nu se returneaza avansul. Imi cer scuze, nu trebuia sa mai zic nimic si nu se ajungea aici.

Daca nu am fost in stare sa ma informez cum trebuie nu trebuia sa fiu atacat gratuit. Un simplu raspuns cum a fost al tau era de ajuns.

Dream_car are dreptate: a facut anuntul pe pagina 8 , unde a scris foarte clar ca avansul nu se restituie ( din motivele aratate de mine si de el mai sus). Vina mea a fost ca nu te-am trimis la pagina 8. Si te rog, sa incheiem discutia, chiar nu isi are rostul acum, cand s-a terminat totul si mai ales aici.

Link spre comentariu

sper sa nu va plictisesc cu mica pledoarie care urmeaza,........ nu stiu d-voastra ,participantii sau unii dintre organizatori dar va pot impartasi faptul ca am avut niste emotii uriase..........

a fost pentru prima data cand sarcinile au fost impartite pe ,,responsabili de grupe,, si vreau sa va multumim in numele colegilor ,Cristian, Radu-primaru,Eli,Bogdan Anghel si Denisa ,tuturor participantilor dar in special celor care au facut parte din gr,,STANDARD,, .au fost cate-va ore petrecute impreuna dar ce m-a mirat cel mai mult a fost faptul ca dupa fiecare zi de traseu, in scurtul ragaz avut la dispozitie ,concurenti de la standard se intalneau si isi impartaseau impresile si emotiile traite in acea zi .....iar ce mi-a placut cel mai mult ,duminica la premierea concurentilor ,din nou ,gr. de la standard au fost de nedespartiti . Au fost aprox 20 de echipaje cu masini mai mult sau mai putin pregatite , masini mai scumpe sau mai putin scumpe ,cert este ca toti concurenti au fost la inaltime si chit ca a fost o intalnire prietenesca ,microbul de competitie a fost prezent tot timpul.

dusmanul nostru cel mai mare a fost ,nenorocitul de praf,dar intr-un fel ma bucur ca am putut accesa trasee umpic mai salbatice,speram sa depistam in nenumaratele tururi , noi trasee, dar care sa poata fi accesibile in orice conditii meteo ,cu masinile de la standard.

multumesc tuturor participantilor ,,,,,,,,celor de ,

la standard in special si sper sa ne reintalnim cu bine ,la urmatorele intalniri prietenesti .

multumim colegilor mai mari SESE,DRAGOS ,TUTTI, care au avut incredere in noi si ne-au incredintat grupa standard ,.

cu multa simpatie va salut ,DAN(blackufo)si CRISTIAN ......... toate bune va dorim

IMG_3011.thumb.jpg.ef838c6fe2628b33d7778ed5c892010c.jpg

IMG_3012.thumb.jpg.6d84dfdb35f084cd28c0486ff6b3caec.jpg

IMG_3017.thumb.jpg.aae7da5967131a0405245aec2b98a71c.jpg

IMG_2990.thumb.jpg.3b39db47a1d03fa80e453b623f857df6.jpg

IMG_3006.thumb.jpg.d6da7ec5772e6a37f67112ff3c6f64ef.jpg

IMG_2989.thumb.jpg.ef3aa57b38bd1898f6f8912901ff18b9.jpg

IMG_3009.thumb.jpg.2f9022693fc991cdb7a321d127910f75.jpg

IMG_3015.thumb.jpg.a87d391ec74212b7f4da45504079814a.jpg

amintirile cele mai frumoase le am din........vise.
Link spre comentariu

Am pus si eu aici niste poze de la distractie, de pe traseul pana la start si de la start (unde s-a terminat bateria in aparatul foto :grin: )

Daca doreste cineva vreuna din poze in formatul original, sa ma contacteze.

Link spre comentariu

A fost o intalnire exceptionala, din toate punctele de vedere. Trei zile de vis, care s-au terminat cam repede ce-i drept.

Pana la urma, a fost ok si pe post de copilot, pentru ca din motive tehnice Niva noastra nu a putut intra pe traseu, nici macar la "Standard".

Trancaniciul junior a fost foarte incantat de poiana in care se organizeaza tabara de corturi si mi-a spus mie ca vrea si anul viitor.:2dr

Multumim mult echipei de organizatori (Tuti, Dragos, Sese, Ursu, dl. Primar si tuturor celor care au dat o mana de ajutor pentru organizare) si ne inscriem de acum pe lista pentru anul viitor, nu de alta, dar se pare ca va fi o concurenta acerba inca de la inscrierea pe lista de doritori si nu vrem sa lipsim de la un asemenea eveniment.

4x4
Link spre comentariu

Am pus si eu aici niste poze de la distractie, de pe traseul pana la start si de la start (unde s-a terminat bateria in aparatul foto :grin: )

Daca doreste cineva vreuna din poze in formatul original, sa ma contacteze.

foarte faine pozele.multumim pentru montaj.

ii mai rugam pe cei care mai au poze sa le posteze,pt ca noi nu am avut timp sa facem prea multe.:tk

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu

Multumim Agnita pt cele 5 zile petrecute in Miezul Tarii.O saptamana linistita cu cele main grele zile si nopti.Va iubim.

Sunteti deosebiti.Mereu langa voi.Tutti danke !

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare