Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Free Spirits Ride-Agnita 2011

dream_car

Postări Recomandate

Re: Free Spirits Ride-Agnita 2011

Din pacate trebuie sa renunt din motive medicale.Am primit o pneumonie zdravana, s-ar putea sa revin intr-o saptamana, dar dormitul in cort nu prea e indicat. Asa ca va urez distractie placuta!

Sa te faci bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 239
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

51.Vlad+Alice(vitalie) achitat integral 325 ron

Sese - am achitat integral pentru cei 2 copii ai mei - Cristina si Dani. Vlad cu Alice nu mai vin. Pentru mine am achitat avansul. Merci.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

am achitat si eu integral ( plata se va efectua maine ) . Am sa ma alatur coechipierului Chiscop (sper sa nu il dezamagesc , promit ).

Multumesc lui Dragos pentru amabilitate !!:tk

Samurai mic dar puternic

In cap incap multe , dar putine raman !

Link spre comentariu

Din pacate...........cu tristete va anuntam ca nu putem ajunge la Agnita anul acesta.

Motivele sunt personale si nu se pot negocia.

Sa fiti iubiti si sa va "distrati bine" !

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

La ce ora incepe trialul Vineri Dimineata ?

Weekendul care tocmai a trecut am terminat un butuc de roata pe spate si am "innecat" partea electrica de nu mai merge nimic ... in varianta cea mai buna termin reparatiile joi seara, situatie incare as pleca vineri foarte de dimineata din Bucuresti ...

Dupa cum arata masina mea in acest moment, as solicita o noua categorie de concurs : "sub-standard" - pt cei care vor sa incerce standardul "la pas si fara nici un fel de pretentii " :ha:

Tot Samuraiul ' ii cel mai tare
Link spre comentariu

Din pacate...........cu tristete va anuntam ca nu putem ajunge la Agnita anul acesta.

Motivele sunt personale si nu se pot negocia.

Sa fiti iubiti si sa va "distrati bine" !

Ne pare rau Sorine, ca nu va vedem.

Link spre comentariu

Nici eu nu mai pot sa ajung.(Masina facuta praf la MMOF). Avansul se poate primi inapoi?:tk

Ne pare si noua rau ca nu poti veni, nici tu si nici masina. Pentru avans ai un PM.

Link spre comentariu

La ce ora incepe trialul Vineri Dimineata ?

Weekendul care tocmai a trecut am terminat un butuc de roata pe spate si am "innecat" partea electrica de nu mai merge nimic ... in varianta cea mai buna termin reparatiile joi seara, situatie incare as pleca vineri foarte de dimineata din Bucuresti ...

Dupa cum arata masina mea in acest moment, as solicita o noua categorie de concurs : "sub-standard" - pt cei care vor sa incerce standardul "la pas si fara nici un fel de pretentii " :ha:

Trialul incepe vineri, la orele 13 pentru clasa standard. Pentru "substandard"... inca nu am stabilit ora.

Link spre comentariu

n-am copilot...posibil sa viu cu una din surorile mele dar...nu pot sa pun baza pe ea...poate doar acid!:ha: deci, cine se baga cu batranul semaca?

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Vin si eu, se organizeaza cumva un transport de masini dinspre Bucuresti? Cazare, alta decat la cort, exista? De rulota m-am cam saturat sa o tot trag dupa mine... mai ales daca exista prin apropiere vreo cazare. Poate cineva sa-mi recomande ceva pensiuni prin zona?

Multumesc, Andrei.

Link spre comentariu

predomina COSMOTE ,urmat de ORANGE si cu parere de rau VODAFON pe ultimul loc se claseaza ........

amintirile cele mai frumoase le am din........vise.
Link spre comentariu

Buna sara!

Avem semnal la telefon daca avem care este reteaua ?

Vodafone este sigur !

Am vorbit cu Nike acum 5 min , pret de 30 min , fara probleme.

Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Link spre comentariu

Nike este intr-o zona deschisa si putin mai inalta si deasta are semnal. Daca ne mutam vreo cativa metri mai spre padure sau spre vale sau chiar daca ne bagam in masina, semnalul se pierde, doar apelurile de urgenta mai functioneaza.

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Vin si eu, se organizeaza cumva un transport de masini dinspre Bucuresti? Cazare, alta decat la cort, exista? De rulota m-am cam saturat sa o tot trag dupa mine... mai ales daca exista prin apropiere vreo cazare. Poate cineva sa-mi recomande ceva pensiuni prin zona?

Multumesc, Andrei.

Farmecul acestei intilniri, este dat de povetea din jurul focului de tabara, de stilul " bivuac". Campamentul este la o distanta de 7 km de orasul Agnita, si trebuie sa ai in vedere drumurile de la campament la cazare, de doua ori pe zi.( de noapte nu este cazul, pentru ca petrecerea se termina de regula cand apar zorii!) Pentru cazare la Agnita, daca doresti, exista Pensiunea ICE, singura pe care ti-as recomanda-o. Nu stiu daca au locuri disponibile.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare