Yonutz Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 (editat) Vă invităm la Harghita OFF-ROAD Trophy în perioada 30 iunie - 1,2,3 iulie 2011. Vor fi trei clase: -standard; -open; -extrem. Competitia se desfasoara dupa >>>Regulamentul C.N.O.R.<<< Înscrierile se vor face on-line începând cu data de 15.06.2011 până la 30.06.2011., sau la secretariatul competitiei. Linkul ptr inscrieri online >>>Inscrieri online Odorhei<<< Cele trei nopti de cazare vor fi la Subcetate in pensiuni și/sau în corturi proprii. Taxa sportivă este de: 550 ron/participant. Fără cazare (doar cu masa) în corturi proprii taxa de participare este de: 700 ron/participant, care conține 7 mese + 2 pachete. All inclusive taxa de participare este de: 800 ron/participant, care conține cazare în pensiuni, 7 mese + 2 pachete. PRIMII 80 DE PARTICIPANTI ÎNSCRIȘI VOR FII CAZAȚI ÎN APROPIEREA CAMPAREI! Insoţitorii, personalul tehnic plătesc taxa de participare integral. Sportivii care au licenta vor lua startul cu numerele atribuite la inceputul campionatului, concurentii care nu poseda licenta FRAS, vor putea sa obtina licenta one event de la secretariatul concursului. Participantii pentru clasa standard platesc licenta conform hotararii CNOR. Licenta se poate ridică de la secretariatul concursului. Pentru plata taxei de participare: Asociatia Siculus OFF-ROAD Club Egyesulet 535600 - Odorheiu Secuiesc - Szekelyudvarhely Str. Rakoczi Ferenc nr. 90. RO48 RNCB 0156 0906 2808 0001 BCR Odorheiu Secuiesc Relatii suplimentare la: Telefon: Boros Csaba +40-744-593.044 E-mail: office@offroadclub.ro Etapa de anul trecut: >>>Harghita Off-road Trophy Editia 2010<<< Va asteptam cu drag, Asociatia Siculus OFF-ROAD Club Egyesulet Editat Iulie 6, 2011 de Max consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) deci, ne-am inscris la ei pe site , dar ... habar nu am daca s-a validat inscriere poate poti sa vb cu ei si sa verifici. ura Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Nici cand ne-am inscris noi n-a aparut imediat, iar in casuta ce ne-a dat-o formularul nu scria nimic. Dupa aia a aparut automat pe site in urmatoarea zi. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 25, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Un filmulet de la editia din 2010: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 25, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2011 (editat) Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Concurenti inscrisi pana acum (29.06.2011) OPEN: 01. Ion Tudor Claudiu - Toma Bogdan-Marin Toyota LJ70 02. Andries Romeo - Baroi Lucian Toyota LJ70 03. George Lazariu - Cristina Lazariu PORTOYOLVO 04. Suciu Gelu - Blaga Dan Nissan Patrol 05. Degeratu Andrei - Bobu George Jeep Rubi 06. Petru Pavelescu - Carla Pavelescu Mercedes G 07. Horatiu Birleanu - Adrian Floricescu Nissan patrol 08. Blavenstein Carol - Mulea Bogdan Land Rover Discovery 09. Capatina Razvan - Ifrim Marian Nissan Patrol Y60 10. Sorin Miron - Radu Chelaru Mitsubishi Pajero 11. Berkeczi József - Németh Levente Mercedes G 300i 12. Laur Turcanu - Anca Fetcu Jeep Wrangler EXTREM: 01. Mikó István - Fikó István Sperminator S3 02. Drelciuc Daniel - Fermesanu Petru Jeep Wrangler 03. Venczel Sorin - Serseniuc Felix Mercedes proto 04. Bordas Lucian - Iernean Liviu Toyota Landcruiser 05. Tutuianu Robert - Coroama Dan Toyota LC 70 06. Copacinschi Robert - Chiriac Romica Toyota 07. Visoiu Andy - Cord Bogdan Nissan Patrol 08. Cernisov Dan - Lupu Marius Jeep Bugy 09. Gabi Nicolae - Vali Capota Taifun Proto STANDARD: 01. Octavian Lipovan - Winkler Enikő Éva Mitsubishi Pajero 02. Turcu Mihai - Pal Levente Nissan Patrol Y60 03. Razvan Iuga - Doina Iuga Mercedes G 04. Calita Dan George - Anghelus Gheorghe Jeep Wrangler 05. Iernean Erzsébet - Bordás Alina Toyota Landcruiser 06. Costea Voicu - Sütő Elek Suzuki Vitara Editat Iunie 29, 2011 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) pentru ca sa eziste totusi o pata de culoare in monotonia comentariilor despre hungaro offroad-zetea-odorhei..., anuntam si noi pe canalu' oltenesc de stiri...pe viu...( live!!! in esprimarea celor nascuti 'suficienti' de...BUCURESTI...), ca nu ne place prognoza meteo !!!...chiar e posibil dom' le iar sa ploua ??? .......................................................................... .......................................................................... ( offtopic....) io'-mi amintesc in indolenta mea ca am vazut bucurestiu' inainte sa se faca metrou' pentru ca mam' mare, mamita si matusa RETA...mi-au promis ca ma plimba cu trenu' spre " capitala "....ca sa nu ramin din nou repetent... pentru ca sa revin la subiectu' ODORHEI OFFROAD...va intreb : - cine vinde Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) in piete, pentru TOT ARDEALU' rapsunz tot eu : - vinde oltenii salata... - vinde oltenii ceapa... - si rosii, si ardei, si lubenite...tot ce e bun si verde !!! vinde oltenii !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) koszonom barat !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) desigur fiind invidios pe UNELE 'competitii care face 'mare trafic' pe net...de genul..." bunika cu simecsii-n vine ":ha::ha::ha:, m-am hotarit sa dau drumu din nou la otrava penitei inspre provocare...ca doar nu ma doare cardanu':old... :h5si asa ajunsai dupa un prolog de trei ( 3 pentru bucuresteni ) interventii pe care sunt sigur ca nu le intelege multi dintre cei cu domisiliul in 'balta alba' sau 'kolentina', sa ma exprim dornic si exuberant de PLOAIA SECUIASCA !!!...prin urmare, si liber acord al lu' copilotu' meu bogdan,...ma inscriu la odorhei...!!!:2dr :hlse mai face unele socoteli prin 'visteria' clubului nostru spre a mai veni cu noi inca un echipaj...zis..." black samuray "...MARIUS-SORIN , egalind astfel in numar, dar nicidecum in....pricepere echipajele din cHIATRA NEAMT:bravo...care am auzit ( si nu am vazut !!! ) ca ne-a dat BATAAAIII MARIII...la Bucovina !!!...cica a avut BAAAIETII anvilopii mari...ca altfelu' premiu' intai si cu cea mai frumoasa cursa apartinea dinsilor...:no11 scuzii si riiispect baietii...puteti sa puniti domniili voastri MEGA anvilopi cit ca tini cardanu'...ca noi tot mergem cu voi...va vedem in oglinda RITROVIZOARII !!! PRISEPERE MARE ESTE DESIGUR LA CHIATRA NEAMT...:dr1( DESIGUR NU ATIT DE MARE CA LA BUCURESTI...:pr) DA NICIODAT PREA MARII SA SA INTREACA......CU OLTENII !!! VA ROG !!! sa tratati interventiile MELE ca niste glume...!!! succes tuturor !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanT Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) traseul de la standard difera de open sau extrem? 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Intotdeauna :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanT Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Intotdeauna :h5 am intels! :h5 aveti PM:wink: 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) un mic ajutor va rog ce localitate tre sa bag in GPS pentru a ajunge la baza ??? Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) un mic ajutor va rog ce localitate tre sa bag in GPS pentru a ajunge la baza ??? Salut, Cred ca Subcetate. Dar ai un numar de telefon acolo ...de ce nu suni sa intrebi? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Salut, Cred ca Subcetate. Dar ai un numar de telefon acolo ...de ce nu suni sa intrebi? am sunat da nu am inteles exact numele localitatii si vroiam ceva scris ca e mai sigur Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) am sunat da nu am inteles exact numele localitatii si vroiam ceva scris ca e mai sigur scrie si pe site-ul lor, cazarea la Subcetate. probabil (sper eu...) la vilele Nagylak. la iesirea din Odorhei spre Miercurea-Ciuc, faci stanga spre Zetea-Gheorgheni. dupa Zetea intri in Subcetate. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JULIANO Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Pentru inceput asa s-a luat startul azi.... EXTREM-12 ECHIPAJE OPEN-20 ECHIPAJE STANDARD-8 ECHIPAJE DAY I EXTREM 109 km- TM 14h OPEN 103km-TM 14h STANDARD 93km-TM 10h p.s nu mai ploua ca la Mures...dar mai sunt averse trecatoare..... Caracterul se pastreaza mult mai usor decat se recastiga..!!! Club 4x4 Bucuresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MirceaMS Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Nu stie nimeni ce se intampla acolo? Un clasament intermediar? LAND ROVER FREELANDER 2,0 TD4 - de toata ziua. TOYOTA LANDCRUISER 95 3.0 D-4D - de ture. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Faptul ca lista e intitulata "BORC", e doar o eroare de redactare : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lepercon Postat Iulie 3, 2011 Partajează Postat Iulie 3, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Faptul ca lista e intitulata "BORC", e doar o eroare de redactare : [ATTACH=CONFIG]110336[/ATTACH] Felicitari lui Lucian Neag......a doua participare , locul 7 dupa prima zi si copilot schimbat!!!!!!foarte tare Patrol Y60 '97 Mistubishi L200 ' 09 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosasaftei Postat Iulie 3, 2011 Partajează Postat Iulie 3, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Aici puteți găsi fotografiile de la proga din a treia zi de la Dealu http://www.dragosasaftei.ro/harghita-off-road-trophy-2011-ziua-3/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iulie 3, 2011 Partajează Postat Iulie 3, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Si aici niste poze. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.195546603827805.44529.115368071845659 Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Iulie 3, 2011 Partajează Postat Iulie 3, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) in fine mi-a revenit pofta de scris !!! offtopic asumat ! de data asta vreau sa scriu mare si de la inceput ca nu vreau sa ofensez pe nimeni...( cei care ma cunosc mai bine, stiu ca posed 2 domicilii in minunata capitala a Romaniei, unul dintre ele fiind in kolentina !!!...deci,...muulte deci...,prin urmare, asadar,...ironia...a fost si...autoironie...)....din pacate nu pot sa retrag, sau sa neg ceea ce am vrut sa spun prin folosirea cuvintului ' suficient 'de Bucuresti...asta ramane valabil pentru cine se simte... despre open ODORHEI... - traseu frumos si cu dificultate mult peste anul trecut - road-book slab...( nu inteleg de ce nu se foloseste la masurarea distantelor, la desene, la intocmirea intregului carnet de parcurs un coleg de la mures...cred ca nu poate sa coste foarte mult...) - cazare, intimpinare, mincare...foarte bune...!!! - RUBICON , SUPERALFI...COPILOT...10 ( zece puncte cu felicitari ) - MIRON SI RADU, reconfirma forma foarte buna, si ambitia... - skolitzki si nicu...lupta, lupta, pierd din pacate la ei acasa din nou...sper ca vreodata in 2011, va fi si rindul lor... - blavestein + bogdan maxim fairplay !!!...ca de obicei... bravo sincer tuturor celor care au participat !!!:br noi oltenii, am venit la Odorhei, ca de fiecare data, la competitii sau intilniri cu inima mare !!! ( unii zic ca si cu capu' mare...:tk) si am plecat acasa cu masinile-n punga...:h5ce sa facem si noi...nu este-n fiecare zi marti !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Iulie 3, 2011 Partajează Postat Iulie 3, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Am ajuns si noi acasa de ceva timp. Din punctul meu de vedere a fost cea mai grea etapa: foarte multa piatra (dupa Mures nu credeam ca se poate si mai rau!) si trasee lungi - atat ca distanta, cat si ca timp. Openul si extremul au facut "schimb" de traseu in cele doua zile pe multe portiuni... Aseara la masa Sorin Parvulescu ne intreba mirat cum am trecut noi prin bolovanii aia cu 33''uri in conditiile in care ei loveau puntea cu portale si 35'uri... Multe abandonuri datorita problemelor tehnice (aproape jumatate dintre echipajele de open). Trial-ul foarte smecher, comun pentru open si extrem, o sa pun filme pe masura ce le incarc. Organizare foarte buna, oamenii extrem de amabili - atat "oficialii", cat si localnicii :tk Deocamdata doua filmulete la cald: O bucata dintr-o urcare pe un parau [video=youtube;eknghL-4tiE] Rasturnarea lui Szkalisczki de la trial [video=youtube;-qgjaPXdrqg] Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 3, 2011 Partajează Postat Iulie 3, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Felicitari organizatorilor! Daca anul trecut m-am simtit bine anul asta a fost si mai bine:-) Trasee lungi si foarte frumoase roadbookul in prima zi nu foarte exact unde eu si Gabi Regep am inventat o speciala care a dat multe batai de cap colegilor de la open :-)) trialul insa dupa parerea mea a fost un pic cam dur pentru noi care avem o masina nemodificata... Felicitari inca o data! zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate