Lepercon Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) De clasament stie cineva ceva?:al Patrol Y60 '97 Mistubishi L200 ' 09 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Eu stiu asa: Locul 1 a fost castigat de Superalfi Locul 2 Miron Sorin (care acum e pe locul 1 la general) Locul 3 Szkalizcki, Locul 4 : Blavenstein Locul 5: ??? Locul 6 & 7:Motanii (patroalele de la Cluj) Locul 8: John si Cristina (Portoyolvo) Locul 9 : Pavelescu Locul 10: Razvantuza Mai departe abandonuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Clasament final - OPEN : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Clasament final standard ? Stie cineva? GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) back home dupa 2 zile si aproape 200 km de offroad am castigat pt prima data o etapa de campionat national si pot sa spun ca sunt foarte fericit. ii datorez aceasta victorie copilotului meu George care a navigat si co-pilotat exemplar. multumesc si lui worldscape ca s-a certat cu el la Mures ca altfel nu faceam echipa cu el. :ha: eu am convingerea ca am facut o figura frumoasa la Odorhei si mergem mai departe. vorba aia aveeeem echipaaaaaa avem valoareeeeee! :) pe scurt despre Odorhei: bolovani...bolovani si iar bolovani... am plecat cu gandul de a termina cursa fara sa stricam masina si sa facem un test pentru echipa nou creata. In prima zi am plecat pe locul 15 prin noroaie si bolovani (care numai pentru 33-uri nu erau) - am avut 103 km de offroad din care peste jumatate bolovani. Obositor dar frumos ce sa zic am terminat ziua pe 3 dupa Gabi Regep si Szcaliski la 3 min de locul 1 si la 1 min de locul 2 iar dupa noi la 30 min Miron Sorin. Sorine - multumesc pentru ajutorul din prima zi - raman dator! :) a doua si a fost mai scurta - doar vreo 70 km si mult mai putini bolovani dar mai multe urcari adevarate unde masina si troliul au facut diferenta. Am terminat ziua pe 1 cu timp aproape la fel cu Miron Sorin si la vreo 40 min de locul 3 asa ca diferentele erau semnificative. la trial din pacate organizatorii nu au mai fost asa de inspirati (ca la speciala din ziua 2) si au facut un trial spectaculos, lung dar extrem de dificil - in afara de Blavenstein - Felicitari! care a terminat sub TM si John - Bravo! - in rest toti am avut TM astfel ca nu s-a mai schimbat clasamentul despre organizare: mancare foarte buna, cazare ok - pe masura posibilitatilor din zona, roadbook imprecis in prima zi in care nu bateau distantele chiar cu cateva sute de metrii dar foarte exact in ziua 2 - super party sambata seara! poze nu am decat de la premiere - facute de razvanuta dar nu am apucat sa le descarc inca sa ne vedem cu bine la Buzau !!! :h5 RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 (editat) Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Clasament final standard ? Stie cineva? Clasamentul corect: 1. Radu Alin - Pal Attila (Jimny) 2. Gereb Levente - Verestoi Csongor (Vitara) 3. Chirtes Andrei - Chirtes Aurel (Vitara) 4. Turcu Mihai - Pal Levente=Levo (Patrol) 5. Iuga Razvan - Iuga Doina (G) 6. Calita Dan George - Anghelus Gheorghe (Wrangler) Editat Iulie 4, 2011 de Levo http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) 1. Radu Alin - Pal Attila (Jimny) 2. Chirtes Andrei - Chirtes Aurel (Vitara) 3. Gereb Levente - Verestoi Csongor (Vitara) 4. Turcu Mihai (mihai_ct)- Pal Levente=Levo (Patrol) 5. Iuga Razvan - Iuga Doina (G) 6. Calita Dan George - Anghelus Gheorghe (Wrangler) *la 2-3 nu sunt sigur de ordine levo 2 cu 3 is invers chirtes a picat de pe 1 pe 3 din cauza ca a rupt jalonu cand a dejantat si radu a urcat pe 1 de pe 3 si gereb a ramas pe 2. plus locu 7 si 8 care nu puncteaza asta e inainte de trial Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) nu va fie cu suparare, da' topicul asta e dedicat etapei de la odorhei ...... Corecta observatia! Deci, etapa a fost excelenta la categoria Standard, organizatorii la mare fix, traseele foarte frumoase. Una peste alta, asa cum le-am transmis si in direct, FELICITARI si la mai multe!!! Multumim pentru un eveniment exceptional! Alin Radu Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 4, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Am rugamintea ca discutiile de tip chat si orice altceva care nu are vreo legatura cu etapa de la Odorhei sa le mutati la discutii diverse intr-un topic nou, fie pe pm sau alte mijloace de comunicatie (mail, mess, telefon). Multumesc ptr intelegere. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Am rugamintea ca discutiile de tip chat si orice altceva care nu are vreo legatura cu etapa de la Odorhei sa le mutati la discutii diverse intr-un topic nou, fie pe pm sau alte mijloace de comunicatie (mail, mess, telefon). Multumesc ptr intelegere. Scuzele noastre Maestre, ne-a luat valul! O sa punem poze ca sa ne revansam! Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Frumos......, dar din pacate am plecat cu un gust amar ca ni sa stricat masina si nu am putut merge mai departe, mai ales ca vremea a fost superba. Sincer il contrazic pe superalfi ca au fost jumatate din traseu cu bolovani, cred ca in realitate mai mult de 80% au fost bolovani(si acum ne zdrangane creierii in cap). Pacat ca roadbook-urile nu au fost precise ca la Mures. Mancare super, cazare ok. Felicitari organizatorilor si multumim pentru efortul depus. 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zaharaangyalka Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) cateva poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Un scurt montaj cu traseul la open din zilele 1&2. E in lucru montajul cu filmele de la trial. Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) cateva poze facute de George la speciala din ziua 2 de la open si cateva din traseu cu o superba poiana plina cu vaci restul sunt facute de razvanutza la trial - merci!:tk enjoy http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1826780474812.2088623.1399294576 RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zaharaangyalka Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Trialul din ziua 3. Traseul comun open-extrem a permis o comparatie interesanta intre masinile de la cele doua clase. Personal m-am asteptat ca masinile de extrem sa "rupa fasul" dar nu a fost chiar asa... Am pierdut si un pariu, am fost extrem de convins ca "avionul" lui Cernisov va urca acea panta pe care nu a reusit-o nimeni (in afara de G-ul care a facut demonstrativa :br) Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Inca trei filmulete cu LJ70 pe portale : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61137-LJ70-pe-portale&p=714633&viewfull=1#post714633 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Un scurt montaj cu traseul la open din zilele 1&2. E in lucru montajul cu filmele de la trial. Super filmulet!! In acest film se vede cel mai bine ce inseamna trophy, anduranta, fair play, Offroad adevarat cu raideri tari!! Bravo!!!!:br:br:br:tk "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) o etapa f deosebita ,aici am vazut toti cat rezistam atat noi cat si acareturile din dotare:h5 Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Sa va povestesc si eu cum a fost la Standard Am concurat din nou cu mihaict de pe forum, pe Y60. Prima zi am aflat de pe panoul de informatii ca avem 93 de km, cu timp maxim de 10 ore, respectiv 3 CP-uri. Am calibrat repede Terratripul si ne-am pus in parcul tehnic unde la momentul respectiv era o singura masina la Standard (Zimbrul). Startul care a fost anuntat pe ora 8 a avut loc la pe la 11. Intre timp au aparut si ceilalti Standardisti, 8 la numar, din care 2 cu simexuri, care binenteles nu punctau. S-a dovedit a fi o zi cam ghinionista pentru noi, va si spun de ce. Am luat startul al doilea echipaj. Am ajuns la pozitia 2, unde maneta schimbatorului i-a ramas in mana lui Mihai. S-a spart iarasi bucsa prin care intra maneta in cutie (a fost schimbata saptamana trecuta). Repede, ne dam jos, desfacem, ne uitam... In cele din urma am luat jos bucsa, am ranforsat-o temeinic cu banda izolatoare, am pus totul inapoi si da-i inainte. Intre timp ne-au depasit absolut toti (am stat vre-o 20 de minute). I-am dat tare pe forestier, am depasit doua masini pana la pozitia 20, unde, la distanta indicata de 1,40 era camp in loc de drum in dreapta. Am luat la rand toate drumurile de la 1,20 pana la 1,60 (din urme s-a vazut ca si restul de dinaintea noastra la fel). In cele din urma pe unul dintre variante am intrat intr-o baltoaca care parca s-a deschis pe sub noi si a inghitit jumate' din Patrol. Am pus troliu. S-a intins cablul. S-a stricat troliul (ulterior am desfacut, au fost periile duse). Am inceput sa cautam variante, am sapat, am ridicat masina sa bagam pietre, tot ce ne-a venit in minte. In cele din urma ne-a tras un tractor de lemne. Am reluat concursul cu 2,5 ore dupa ultimul concurent. Am gasit drumul bun repede (era urmatoarea bifurcatie, la aproape 2 km, in loc de 1,40) si i-am dat inainte. Am mers foarte bine, am strans 5 CP-uri (toate) si eram la 50 de pozitii de finish cand am observat ca scapam usor aer langa janta la 2 roti. Nu am avut ce face, avand o singura rezerva, i-am dat tare sa ajungem pana la finish. Am redus din diferenta fata la cel de dinainte de la 2,5 ore la 1 ora si ceva. In ziua doi deja stiam ca nu avem cum sa-i ajungem pe Suzukisti, dar la locul 4 mai aveam o sansa daca mergeam bine. Troliul l-am dat jos in seara de dinainte ca nu mai aveam oricum nici o sansa sa-l reparam fara perii de schimb. La pozitia 5 am ramas pe un bolovanoi. Fara troliu ne-am chinuit un pic sa dam jos masina dar in cele din urma am eliberat-o si i-am dat mai departe. La pozitia 10 aprox i-am ajuns in urma pe cam tot restul plutonului. Toti au fost de treaba si cand au vazut ca venim tare ne-au lasat sa mergem. Mihai nu a iertat masina toata ziua, iar drumul se putea gasi relativ ok. Cam la poz. 100 ne-au ajuns Suzukiurile si de acolo ba ei au fost in fata, ba noi. La un moment dat in timp ce mergeam pe o bucata de Open, am simtit cum masina o ia in stanga si se opreste. Am ramas pe burta in niste sleauri. Suzukiurile vazandu-ne blocati au gasit un drum alternativ, ne-au ocolit si au incercat sa ne ajute dar din pacate fara rezultat. Norocul nostru a fost ca a aparut Zimbrul si ne-a tras el cu Wranglerul. Cand s-a oprit a observat ca dejantasera undeva cu vre-o 15 pozitii inainte si venisera pe pana. Am mers impreuna cateva pozitii, dar au ramas in urma asaca am reluat ritmul nostru accelerat. Am ajuns iarasi Suzukiurile si am mers impreuna pana la finish ba ei in fata, ba noi. Trialul a fost unul inedit, fara prea multe portiuni cu banda (un fel de azimut). Noi, avand punctaj egal cu G-ul din Mures ne-am grabit, scotand al doilea timp si asigurandu-ne astfel locul 4. Ca si concluzii: Traseul a fost foarte frumos, cu portiuni de macadam si off road, ba de Standard, ba de Open/Extrem (dar accesibile si noua). Ne-a placut mult! Singura chestie ii ca in regulament scrie minim cauciucuri AT. Daca mergeai cu AT... era foarte greu si pe alocuri chiar puteai s-o scapi "in hau". Oricum, felicitari organizatorilor la capitolul acesta! Roadbookul in schimb a fost slabut. Distantele nici nu ma asteptam sa fie corecte pe noroiul acela, dar si desenele au fost slabe. Mancarea si cazarea ne intereseaza mai putin, dar au fost foarte bune! Cheful de sambata seara nici nu mai zic:grin: Ne-am simtit foarte bine la Odorhei! Multumim! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VARIFERI Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Salutare tuturor ! Cu aceasta ocazie a si dori sa multumesc in primul rand in numele meu,si in al doilea rand in numele Siculus Off-Road Club din Odorheiu-Secuiesc prezenta a prietenilor ofrodisti la etapa a treia din campionat. Mai jos gasiti rezultatele finale : EXTREM loc. nr. conc. nume prenume pilot nume copilot prenume copilot total pct. 1 3 FIKO ISTVAN MIKO ISTVAN 979 2 2 CASUNEANU COSTEL ZANI MAURILIO 987 3 524 KIRALY DAN KIRALY BARNA 1141 4 43 TUTUIANU ROBERT COROAMA DAN 1166 5 11 CERNISOV DAN LUPU MARIUS 1292 6 131 VENCZEL SORIN SERSENIUC FELIX 1542 7 8 COPACINSCHI ROBERT CHIRIAC ROMICA 2933 8 6 BORDAS LUCIAN IERMEAN LIVIU 3019 9 4 PARVULESCU SORIN COCIS LAURA 3333 10 9 UGRAN CLAUDIU RAVASZ BARNA 3933 11 523 NICOLAE GABI CAPOTA VALI 4233 12 93 VISOIU ANDY CORD BOGDAN 4433 OPEN loc. nr. conc. nume pilot prenume pilot nume copilot prenume copilot total pct. 1 121 DEGERATU ANDREI BOBU GEORGE 1143 2 15 MIRON SORIN CHELARU RADU 1175 3 242 SZKALICZKI FERENC BILAC NICOLAE 1181 4 134 BLAVENSTEIN CAROL MULEA BOGDAN 1262 5 521 DEMENY SZABOLCS GERGELY ATTILA 1285 6 162 NEAG LUCIAN MICLE ADRIANA 1625 7 151 SUCIU GELU POP LES STEFAN 1819 8 99 LAZARIU-PRUNDUS GEORGE LAZARIU-PRUNDUS CRISTINA 1843 9 14 REGEP GABRIEL MIRCEA BOGDAN 2256 10 59 CAPATINA RAZVAN IFRIM MARIAN 2570 11 16 NAGY GALACZI ANDREI BENCZEDI MAGOR 2653 12 135 ANDRIES ROMEO BAROI LUCIAN 2916 13 117 PAVELESCU PETRU PAVELESCU CARLA 3195 14 299 UNVER MUKADDER KISS KALMAN 3273 15 115 ION TUDOR CLAUDIU TOMA BOGDAN MARIN 3832 16 200 TURCANU LAUR VALENTIN FETCU ANCA 3995 17 122 BIRLEANU HORATIU FLORICESCU ADRIAN 4011 18 518 BODOR ANDREI LUKACS LORAND 4691 19 50 SIRBU MARIUS TITU SORIN 4791 STANDARD loc. nr. conc. nume pilot prenume pilot nume copilot prenume copilot total pct. 1 213 RADU ALIN PAL ATILLA 479 2 361 GEREB LEVENTE VERESTOI CSONGOR 482 3 313 CHIRTES ANDREI CHIRTES AUREL 499 4 161 TURCU MIHAI PAL LEVENTE 616 5 71 IUGA RAZVAN IUGA DOINA 620 6 147 CALITA DAN GHEORGHE ANGHELUS GHEORGHE 644 NU PUNCT. 7 525 MIHAI SORESCU POP SEPTIMIA CRISTINA 483 NU PUNCT. 7 520 IERMEAN ERZSEBET BORDAS ALINA 644 Ulterior dar nu in ultimul rand se acorda Diploma Fair Play pentru echipajul nr.59 Razvan Capatina si Ifrim Marian, respectiv pentru echipajul nr.151 Suciu Gelu si Pop Stefan Les pentru ajutorul acordat altor concurenti. Mii de multumiri si lui nea Vasile pentru ajutorul acordat. V a asteptam cu drag si la anul. Vari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) @levo felicitari pt locul 4 @ organizatori MULTUMIM, aproape totul a fost perfect, masa casa si trasee, spun aproape pt ca intalnirea F 2 F cu masinile de la open ... din care a doua a fost cu sperietura si pt ei si pt noi, dar .. nu s-a intamplat nimic. Clasamentul ar fi fost altul, si asta pt ca la sfarsitul primei zile echipajul meu era pe 2 ca si timp de parcurgere a traseului si asta in conditia in care terratrip-ul a refuzat sa mai lucreze pe ultimele 10 pozitii de traseu, si fiind la primul concurs am ratat 2 CP-uri (pur si simplu nici macar nu am stiut de ele :ha::ha: pana la primul timp intermediar) ce a adus o penalizare de 100 de minute pentru echipajul nostru (puteau fi 50, dar neexistand track de verificare ... degeaba il aveam pe al nostru prin care puteam dovedii ca am trecut prin ele), asa ca ... a doua zi nu am mai tras penalizarea fiind insurmontabila. tot in a doua zi am adaugat 40 de min la dejantare si trolierea lui Levo si MihaiCT care ... ar fi ramas acolo mult si bine + inca 30 de min cand a trebuit sa demontam ce mai ramasese din amortizorul stg fata. Ca si concluzii, masina s-a comportat bine, ii multumesc lui Giorgel pt faptul ca m-a co-pilotat si pt cum a navigat, chiar daca era prima oara cu un road book in mana si un terratrip calibrat ... mai mult nu, precum si pt ca el a fost si mecanicul echipei. Ne-am distrat pe cinste, am cunoscut oameni de calitate pe care asteptam sa ii revedem la urmatoarele etape. ura Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate