dragosasaftei Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Și fotografiile din ultima zi http://www.dragosasaftei.ro/harghita-off-road-trophy-2011-ziua-4/ . Felicitări tuturor! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Și fotografiile din ultima zi http://www.dragosasaftei.ro/harghita-off-road-trophy-2011-ziua-4/ . Felicitări tuturor! :) Dragos - superbe pozele! :h5 multumim mult pentru ele:tk RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Dupa cum a zis si copilotul meu Levo in afara de cateva greseli in Roadbook totul a fost super. Multumiri la Zimbru pentru trolierea din a doua zi, locul 4 e si din cauza ta :tk Felicitari si lui Gelu - Stefi (151) si Luci - Adriana (162) celelalte Patroluri din Cluj care au fost la Open, au demonstrat ca se poate si cu masini standard.De abia astept sa ma alatur si eu. In rest sa ne vedem la Cluj pentru inca o distractie impreuna (la Buzau slabe sanse sa merg). Felicitari tuturor.:br Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miko Istvan Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) excelente pozele dragos asaftei ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 (editat) Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Am participat si eu pentru prima data ca si pilot la Standard.Mi-a placut la nebunie si cu siguranta o sa mai repet figura.In cea ve ma priveste, a fost un concurs plin de surprize si rasturnari de situatii inca de la plecarea din Bucuresti.Am ramas fara copilot, am rupt suportii pe fata la ambele amortizoare si asta inainte sa apuc sa ma inscriu in concurs.Se rezolva acestea, dimineata fuga la inscriere(noroc ca facusem verifixarea masinii cu o seara inainte).Mai aveam putin de tot pina la start si nu reusisem inca sa calibrez nenorocirea de terratrip(modelul acela unguresc care trebuie sa faci o mie de adunari, impartiri si alte alea).Nici acum, la o saptamina dupa cursa nu am reusit sa il calibrez :-). Lasind problemele mele si revenind la concurs in sine, totul a fost foarte misto.Traseul dur, road-boock foarte bun si un trial de exceptie prin felul in care a fost gindit.Pe o suprafata de teren foarte intinsa, iti dadea posibilitatea sa iti alegi singur ruta pe care sa o parcurgi. In concluzie, o etapa foarte frumoasa si in acelasi timp foarte dura, multe masini de la Open abandonind cursa din motive tehnice iar la Standard, in afara de Jimny-ul de pe locul I nu a fost masina sa nu fi plecat cu vre-o "amintire" pe ea. Editat Iulie 10, 2011 de PYZ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosasaftei Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Mulțumesc pentru aprecieri! :-) Acum și filmul final (de la proba de la Dealu, în rest n-am mai avut cum să și filmez) http://www.dragosasaftei.ro/harghita-off-road-trophy-2011-clip-full-hd/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Re: Etapa 3: 30.06-03.07 Odorhei (Siculus Offroad Club) Salutare tuturor ! Cu aceasta ocazie a si dori sa multumesc in primul rand in numele meu,si in al doilea rand in numele Siculus Off-Road Club din Odorheiu-Secuiesc prezenta a prietenilor ofrodisti la etapa a treia din campionat. Ulterior dar nu in ultimul rand se acorda Diploma Fair Play pentru echipajul nr.59 Razvan Capatina si Ifrim Marian, respectiv pentru echipajul nr.151 Suciu Gelu si Pop Stefan Les pentru ajutorul acordat altor concurenti. Mii de multumiri si lui nea Vasile pentru ajutorul acordat. V a asteptam cu drag si la anul. Vari Voi cand puneti pozele pe site-ul vostru?? 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate