Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011

Postări Recomandate

M-am gandit sa deschid acest topic pentru ca eventualii participanti la TAT 2011 sa aibe un loc de clarificat nelamuriri si impartasit impresii.

Eu m-am inscris deja la TAT si mi-am gasit dupa lungi cautari un co-echipaj din Bulgaria pentru sectiunea extrem.

Ma sunt forumisti care participa?

Nissan Patrol Y60 proto de concurs, Nissan patrol Y61 LWB de raid, Toyota LJ 73 3.0 TD, Peugeot 206 RC, BMW F800GS motor
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 142
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

TAT 2011 9/15 iulie

Dupa cum probabil stiti, anul acesta a zecea editie de TAT incepe la Deva, duminica 9 iulie. Startul va fi la ora 12.00 din oras, cu nelipsita speciala de la Bejan. Din cate vad, http://transilvania-trophy.com/info.php, sunt in jur de 70 de echipaje inscrise pana la sfarsitul lui iunie.

O informatie (ne)oficiala este ca tabara de baza va fi la Ribita / Ribicioara, tabara de nord din 2008.

Asteptam acareturile si ''parada'' de sambata - duminica, va tin la curent.

Link spre comentariu

Re: TAT 2011 9/15 iulie

Dupa an trecut campion (copilot) de la clasA hOBBY am zis ca anul aceasta trec la clasa extrem, am si fost primul pe care m-am inscris, din pacate, este prima ora care o sa nu merg la un concurs, datorit faptul ca masina inca nu mie gata( Pink Panther), atunci nu am ce sa mai zic, decat sa doresc bafta la toti concurenti, in special, la fost mei co echipieri Sorin Parvulesc, Maurilio Zani si Ioana Nistor.

Oricum o sa ne vedem la start

Pedro Pinto

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

Salut Dane. Sper sa ne intalnim Sambata la Deva.

Nissan Patrol Y60 proto de concurs, Nissan patrol Y61 LWB de raid, Toyota LJ 73 3.0 TD, Peugeot 206 RC, BMW F800GS motor
Link spre comentariu

vai dar nu fiti egoisti :):grin: da de ce sa urati doar unora bafta?:) doriti ganduri bune si succes tuturor:)

ma bag si eu in seama aici nu ca sa va deranjez ci doar ca si eu cautam ceva discutii pe tema TAT 2011 si am gasit aici deschis topicul :)

incep cu inceputul :) ma prezint si eu desi am "facut-o" in aria special destinata :wink: deci... sunt Karol din Brasov si anul asta vin si eu la TAT cu colegii mei de la Dacia Duster Team.

Ii salut pe cei care au fost anul trecut si carora le multumim pentru primirea calda iar celorlalti le multumesc :tkin avans pentru suportul si amabilitatea lor :grin: ca noi suntem mai la inceput si vrem si noi sa invatam de la cei cu experienta:wink:.

al doilea aspect e o intrebare complexa adica : :hlstie cineva unde e zona de campare de a doua noapte? iar daca da.. stie careva o pensiune ceva in zona respectiva unde putem sa inchiriem o camera sa putem sta si noi ca o saptamana la cort fara saltele ne rupe carca:):):):tk

pot fi contactat aici sau pe PM pana vineri seara:) iar dupa la 0723 817 101:tk

Link spre comentariu

Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011

daca tine eu bine minte, in nici un an, organizatorii nu or deschis un topic despre TAT, iar in ceea ce privesc pozele de la trial si de pe traseu, in general le-am pus cei care nu avem calitatea de "organizatori". Anu asta o sa le lasam lor onoarea sa puna pozele "calde" din traseu, iar noi, cei care cascam ochii de pe margine, le vom pune doar dup'aia. ca sa nu deranjam

Link spre comentariu

daca tine eu bine minte, in nici un an, organizatorii nu or deschis un topic despre TAT, iar in ceea ce privesc pozele de la trial si de pe traseu, in general le-am pus cei care nu avem calitatea de "organizatori". Anu asta o sa le lasam lor onoarea sa puna pozele "calde" din traseu, iar noi, cei care cascam ochii de pe margine, le vom pune doar dup'aia. ca sa nu deranjam

acum serios e o regula de genul?! sau e ironie?1 te intreb nu ca sa te supar ci chiar cat am tot citit si postat si aici si prin alte forumuri dar asa ceva nu am intalnit :)

cu scuzele de rigoare desigur dar de ce sa nu postez daca fac poze? e undeva o regula scrisa ca am voie sa postez doar dupa ce o fac organizatorii? pai poate pe ei nu ii intereseaza si nu posteaza nimic iar eu stau ca fraierul cu pozele vreo 5 ani pana va posta careva ceva?:):):):al

Link spre comentariu

acum serios e o regula de genul?! sau e ironie?1 te intreb nu ca sa te supar ci chiar cat am tot citit si postat si aici si prin alte forumuri dar asa ceva nu am intalnit :)

cu scuzele de rigoare desigur dar de ce sa nu postez daca fac poze? e undeva o regula scrisa ca am voie sa postez doar dupa ce o fac organizatorii? pai poate pe ei nu ii intereseaza si nu posteaza nimic iar eu stau ca fraierul cu pozele vreo 5 ani pana va posta careva ceva?:):):):al

Stimabile, aici sunt multe chestii diferite de alte forumuri. Prin asta ne deosebim de altii. Unele lucrui sunt bune, altele poate ca sunt rele. Nu e nimeni perfect.

Nu v-a oprit nimeni ca sa postati poze , impresii sau orice altceva vreti voi legat de TAT dar in sectiunea dedicata competitiilor, dorim pe cat posibil ca sa apara informatiile oficiale , prezentarea evenimentului sau alte informatii de interes general nu cum iti cauti tu cazare in zona pentru ca vrei sa vezi TAT-ul. Asta poti sa o anunti si aici in sectiunea de Discutii Diverse..

In alta ordine de idei, pe organizatorii TAT-ului nu ii intereseaza ca sa se promoveze in Romania deoarece grosul participantilor inscrisi acolo sunt din alte tari.

Editat de Max
Link spre comentariu

Salutare la toata lumea. Eu zic ca e bine si aici la discutii diverse. Cine vrea sa afle mai mute o sa stie sa caute iar noi care suntem mai direct interesati o sa avem unde sa postam.

De la cei care sunt din Deva sau din organizare astept vesti, informatii proaspete. Am inteles ca deja au ajuns unii concurenti chiar de ieri.

Link spre comentariu

Si apropo de discutia asta deschisa de mine am sa il las pe maestru de ceremonii Mihaila care se pricepe mai bine decat mine la emis sinteze si idei cretze sa coordoneze aceasta discutie.

Link spre comentariu

Inca de miercuri au inceput sa soseasca echipaje, dar cred ca au venit doar ''in recunoastere'', intrucat nu i-am mai vazut de atunci. Este un vw Iltis interesant printre ei, probabil ca o sa revina maine. Pana atunci, panzerkampfwagen - tomcat -P1210835.thumb.JPG.ec2faae6b6efcb43e6a6ca685b862174.JPGP1210833.thumb.JPG.97ff067d73cb3f9e4d7f5402af980051.JPGP1210831.thumb.JPG.5aea15b6fa25545a800a013ea56bd111.JPGP1210829.thumb.JPG.c7743ed37933978be743634ad857b7f3.JPGP1210834.thumb.JPG.f01878384e4e3aec0eff9ee35378b7b8.JPGP1210832.thumb.JPG.52ecc8ffdd1983d74ed6249487db39c3.JPG de spania...

Link spre comentariu

prologul se tine am inteles duminica incepand cu ora 10.00 la margine de oras.

eu dau o fuga , plec de dimineata pe la 4 din bucale sa fiu acolo pana in 10.

de intors ma intorc marti. vrei careva sa te bagi?

Link spre comentariu

Pe site se zice ca trialul incepe la 12 sau 12.30. Baietii din Deva, poate aflati mai multe, nu as vrea sa intarzii de la eveniment.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Pe site se zice ca trialul incepe la 12 sau 12.30. Baietii din Deva, poate aflati mai multe, nu as vrea sa intarzii de la eveniment.

Startul se ia din centrul Devei la ora 12.00, cu surle, trambite, primari si viceprimari, etc.

La bejan, la padure incepe razboiul la ora 12.30.

Daca mai aflu ceva ''cald'', va anunt :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare