dans Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 M-am gandit sa deschid acest topic pentru ca eventualii participanti la TAT 2011 sa aibe un loc de clarificat nelamuriri si impartasit impresii. Eu m-am inscris deja la TAT si mi-am gasit dupa lungi cautari un co-echipaj din Bulgaria pentru sectiunea extrem. Ma sunt forumisti care participa? Nissan Patrol Y60 proto de concurs, Nissan patrol Y61 LWB de raid, Toyota LJ 73 3.0 TD, Peugeot 206 RC, BMW F800GS motor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaila Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 TAT 2011 9/15 iulie Dupa cum probabil stiti, anul acesta a zecea editie de TAT incepe la Deva, duminica 9 iulie. Startul va fi la ora 12.00 din oras, cu nelipsita speciala de la Bejan. Din cate vad, http://transilvania-trophy.com/info.php, sunt in jur de 70 de echipaje inscrise pana la sfarsitul lui iunie. O informatie (ne)oficiala este ca tabara de baza va fi la Ribita / Ribicioara, tabara de nord din 2008. Asteptam acareturile si ''parada'' de sambata - duminica, va tin la curent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: TAT 2011 9/15 iulie duminica, daca mergi la Bejan, ma iei si pe mine? ca sa nu merg pe jos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: TAT 2011 9/15 iulie Dupa an trecut campion (copilot) de la clasA hOBBY am zis ca anul aceasta trec la clasa extrem, am si fost primul pe care m-am inscris, din pacate, este prima ora care o sa nu merg la un concurs, datorit faptul ca masina inca nu mie gata( Pink Panther), atunci nu am ce sa mai zic, decat sa doresc bafta la toti concurenti, in special, la fost mei co echipieri Sorin Parvulesc, Maurilio Zani si Ioana Nistor. Oricum o sa ne vedem la start Pedro Pinto Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dans Postat Iulie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: TAT 2011 9/15 iulie Salut Dane. Sper sa ne intalnim Sambata la Deva. Nissan Patrol Y60 proto de concurs, Nissan patrol Y61 LWB de raid, Toyota LJ 73 3.0 TD, Peugeot 206 RC, BMW F800GS motor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: TAT 2011 9/15 iulie vai dar nu fiti egoisti :):grin: da de ce sa urati doar unora bafta?:) doriti ganduri bune si succes tuturor:) ma bag si eu in seama aici nu ca sa va deranjez ci doar ca si eu cautam ceva discutii pe tema TAT 2011 si am gasit aici deschis topicul :) incep cu inceputul :) ma prezint si eu desi am "facut-o" in aria special destinata :wink: deci... sunt Karol din Brasov si anul asta vin si eu la TAT cu colegii mei de la Dacia Duster Team. Ii salut pe cei care au fost anul trecut si carora le multumim pentru primirea calda iar celorlalti le multumesc :tkin avans pentru suportul si amabilitatea lor :grin: ca noi suntem mai la inceput si vrem si noi sa invatam de la cei cu experienta:wink:. al doilea aspect e o intrebare complexa adica : :hlstie cineva unde e zona de campare de a doua noapte? iar daca da.. stie careva o pensiune ceva in zona respectiva unde putem sa inchiriem o camera sa putem sta si noi ca o saptamana la cort fara saltele ne rupe carca:):):):tk pot fi contactat aici sau pe PM pana vineri seara:) iar dupa la 0723 817 101:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 daca tine eu bine minte, in nici un an, organizatorii nu or deschis un topic despre TAT, iar in ceea ce privesc pozele de la trial si de pe traseu, in general le-am pus cei care nu avem calitatea de "organizatori". Anu asta o sa le lasam lor onoarea sa puna pozele "calde" din traseu, iar noi, cei care cascam ochii de pe margine, le vom pune doar dup'aia. ca sa nu deranjam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 daca tine eu bine minte, in nici un an, organizatorii nu or deschis un topic despre TAT, iar in ceea ce privesc pozele de la trial si de pe traseu, in general le-am pus cei care nu avem calitatea de "organizatori". Anu asta o sa le lasam lor onoarea sa puna pozele "calde" din traseu, iar noi, cei care cascam ochii de pe margine, le vom pune doar dup'aia. ca sa nu deranjam acum serios e o regula de genul?! sau e ironie?1 te intreb nu ca sa te supar ci chiar cat am tot citit si postat si aici si prin alte forumuri dar asa ceva nu am intalnit :) cu scuzele de rigoare desigur dar de ce sa nu postez daca fac poze? e undeva o regula scrisa ca am voie sa postez doar dupa ce o fac organizatorii? pai poate pe ei nu ii intereseaza si nu posteaza nimic iar eu stau ca fraierul cu pozele vreo 5 ani pana va posta careva ceva?:):):):al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 (editat) Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 acum serios e o regula de genul?! sau e ironie?1 te intreb nu ca sa te supar ci chiar cat am tot citit si postat si aici si prin alte forumuri dar asa ceva nu am intalnit :) cu scuzele de rigoare desigur dar de ce sa nu postez daca fac poze? e undeva o regula scrisa ca am voie sa postez doar dupa ce o fac organizatorii? pai poate pe ei nu ii intereseaza si nu posteaza nimic iar eu stau ca fraierul cu pozele vreo 5 ani pana va posta careva ceva?:):):):al Stimabile, aici sunt multe chestii diferite de alte forumuri. Prin asta ne deosebim de altii. Unele lucrui sunt bune, altele poate ca sunt rele. Nu e nimeni perfect. Nu v-a oprit nimeni ca sa postati poze , impresii sau orice altceva vreti voi legat de TAT dar in sectiunea dedicata competitiilor, dorim pe cat posibil ca sa apara informatiile oficiale , prezentarea evenimentului sau alte informatii de interes general nu cum iti cauti tu cazare in zona pentru ca vrei sa vezi TAT-ul. Asta poti sa o anunti si aici in sectiunea de Discutii Diverse.. In alta ordine de idei, pe organizatorii TAT-ului nu ii intereseaza ca sa se promoveze in Romania deoarece grosul participantilor inscrisi acolo sunt din alte tari. Editat Iulie 8, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dans Postat Iulie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 Salutare la toata lumea. Eu zic ca e bine si aici la discutii diverse. Cine vrea sa afle mai mute o sa stie sa caute iar noi care suntem mai direct interesati o sa avem unde sa postam. De la cei care sunt din Deva sau din organizare astept vesti, informatii proaspete. Am inteles ca deja au ajuns unii concurenti chiar de ieri. Nissan Patrol Y60 proto de concurs, Nissan patrol Y61 LWB de raid, Toyota LJ 73 3.0 TD, Peugeot 206 RC, BMW F800GS motor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dans Postat Iulie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 Si apropo de discutia asta deschisa de mine am sa il las pe maestru de ceremonii Mihaila care se pricepe mai bine decat mine la emis sinteze si idei cretze sa coordoneze aceasta discutie. Nissan Patrol Y60 proto de concurs, Nissan patrol Y61 LWB de raid, Toyota LJ 73 3.0 TD, Peugeot 206 RC, BMW F800GS motor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaila Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 Inca de miercuri au inceput sa soseasca echipaje, dar cred ca au venit doar ''in recunoastere'', intrucat nu i-am mai vazut de atunci. Este un vw Iltis interesant printre ei, probabil ca o sa revina maine. Pana atunci, panzerkampfwagen - tomcat - de spania... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 ne vedem duminica:banana:banana sper sa aduc poze si filme frumoase nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaila Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 (editat) Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 activitate in parcare:grin:: Editat Iulie 8, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 prologul se tine am inteles duminica incepand cu ora 10.00 la margine de oras. eu dau o fuga , plec de dimineata pe la 4 din bucale sa fiu acolo pana in 10. de intors ma intorc marti. vrei careva sa te bagi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 Pe site se zice ca trialul incepe la 12 sau 12.30. Baietii din Deva, poate aflati mai multe, nu as vrea sa intarzii de la eveniment. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaila Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 Pe site se zice ca trialul incepe la 12 sau 12.30. Baietii din Deva, poate aflati mai multe, nu as vrea sa intarzii de la eveniment. Startul se ia din centrul Devei la ora 12.00, cu surle, trambite, primari si viceprimari, etc. La bejan, la padure incepe razboiul la ora 12.30. Daca mai aflu ceva ''cald'', va anunt :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaila Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 Ca sa nu existe dubii, iata programul oficial al concursului: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaila Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 :h5si la Bejan se lucreaza... la gropi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 Multumesc, Mihaila! Mare om! Asa stiu sigur ca nu bat 100km numai sa ratez ce e fain.:be Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 De obicei, noi stam la belit ochii in dunga la padure langa balta (aproximativ). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 Am curatat topicul, l-am repus in drepturi la sectiunea corespunzatoare si va rog evitati discutiile off-topic ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 Bafta concurentilor din tarisoara noastra!!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 De la Razvanutza, care acum se afla si el acolo, in calitate de corespondent special : https://picasaweb.google.com/razvanutza/Tat2011#5627410556145535106 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 Bafta!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate