Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011

Postări Recomandate

• Răspunsuri 142
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011

acum am ajuns la net.

buun. lucrurile se complica nitel. azi noapte a plouat iarasi si dimineata era patinoar.

o luam pe rand:

boros csaba a avut parte de un ghinion incredibil, a trebuit sa abandoneze din cauza de copilot pe care l-a muscat o albina si avut nevoie de tratament imediat. de maine revine, stati aproape caci am impresia ca vom vedea un boros dezlantuit, a mai aratat-o si in ceilalti ani ce usor recupereaza in ultimele zile daca i se umfla cardanul. si la cum l-am vazut eu, credeti-ma, se umfla :ha:

sens in care pe 1 a urcat gabi nicolae & kiraly brothers iar pe 2 ai nostri ( crinu si cornel cu adi zuz si zuzica :banana)

la open a fost o M...e totala, am inteles ca nici mai mult nici mai putin lipsea o pagina din road book :uameni, drujba cu tuparu au ars-o fara folos prin boscheti pana au gasit drumul. au ramas pe 1 dar cu un avans de doar 3 minute fata de mauri & ioana ( are fata asta un nas fin la navigatie.....) si sorin parvulescu.

va mai spun atat: tabara noastra e formata din echipa de pe 2 de la extrem si echipele de pe 1 si 2 la open, inutil sa va zic cata caterinca se face pe tema "glumitelor" gen zahar in motor sau span in diferentiale...am eu senzatia ca ioana va dormi in masina la noapte :-)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

deci se pare ca dupa ziua de miercuri , crinu zi zuz sunt inca pe 3, dar foarte strins.

azi e ultima zi(maine mai e doar o speciala), ramane de vazut:).

Oricum ai nostri ca brazii, sper:grin:

Link spre comentariu

Open, clasament final:

- Tzuparu / Drujba + Italian / Bucur

- Parvulescu x2 / Mauri x2

- Spanioli

- Greci

- Duster

Extrem: inca nu e final (trial and all)

- Gabi Nicolae / Vali Capota + Fratii Kiraly

- Boros Csaba + Magyar Szilard

- Zuzii / Crinu + Cornel

Link spre comentariu

Bravo baieti!:br:br:br:br:br:br

Deja este deranj in clasamente cand participa echipaje din Romania...

Ar fi interesant daca s-ar face un clasament pe tari, raport: numar de masini/ puncte obtinute.

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

excelent..duster in primii 10..foarte tare, bravo lor:h5

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Un nou articol din presa locala:

http://www.mesagerulhunedorean.ro/tag/tat-2011

In alta ordine de idei: FELICITARI tuturor participantilor!:br:br:br:br:br:br:br:br:br:br:br:br

Multumiri tuturor care, de la fata locului ne-au tinut si pe noi in priza cu stiri, filmulete si poze!:tk:tk:tk

P.S.Poate, in clasamentele oficiale finale se vor "strecura" si ceva informatii despre "agregatele" participante. Macar cat sa ne satisfaca curiozitatea celor care nu-i cunoastem personal pe participanti.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

intrucat urmeaza sa construiesc o masina de la 0, am fost la TAT special pentru inspiratie..

pe cele mai importante si reusite masini le-am luat din toate unghiurile, spuneti care va intereseaza si sa vedem ce gasesc.. :-)

Link spre comentariu

Felicitari Tzupare. Masina pregatita special pentru TAT, terminata pe ultima suta de metri si campionala la final.

:br

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Nu e vorba de proiectul patrol, acela a mers inte-un mare fel, felicitari tuparilor pentru proiect dar si pilotului, am vazut ca merge intr un mare fel. Din pacate imperecherea lor cu samurai slab pregatit si a carui echipaj nu s a descurcat prea bine a fost mai puttin inspirata.

Masina lui drujba este un 70 de 3 litri in care desi s-a investit o mica avere nu este nici pe departe modificata radical ( are spre exemplu caroseria intreaga) , asa cum am vazut cel putin 10 masini de la open care cu greu puteau fi identficate sub caroseriile integrale din fibra. Meritul lui tuparu si a lui drujba este cu atat mai mare si ii felicit inca o data pe aceasta cale.

Link spre comentariu

Salut!

Felicitari tuturor participantilor romani care s-au incumetat sa ajunga la aceasta mare competitie!:br

Multumim celor care ne-au tinut la curent cu vesti, fotografii si filmulete.:tk

Pentru cei care au ajuns pe podium: Gabi N., Vali C.,fratii Kiraly, Ancuta, Ady, Crinu, Cornel, Drujba si Tuparu, multe, multe felicitari. Nici nu stiti voi cite bucurii ne-ati facut vazind ca si romanii pot.:10:1:gr1:gr1:2dr:2dr:ypu:ypu:h5:h5:h5

Link spre comentariu

Multumim mult pentru felicitari si incurajari :h5

A fost frumos la premiere,podium majoritar romanesc :grin:

Masinile au mers perfect si asta ne-a ajutat foarte mult.

Patrolul finalizat cu cateva ore inaintea startului a mers bine,avem de modificat o traversa pe care se prind bratele de la suspenia spate(trebuie o traversa mai sanatoasa) dar in rest totul e ok.

Asteptam cu interes editia 2012.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare