ady.p Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 De la Razvanutza, care acum se afla si el acolo, in calitate de corespondent special : https://picasaweb.google.com/razvanutza/Tat2011#5627410556145535106 E vorba de acest Razvanuta? :D Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 [ATTACH=CONFIG]111022[/ATTACH] Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 Cam asta a fost la speciala de la Bejan,am incercat sa surprind aproape toate momentele ,mai am cateva filmulete pe care le voi posta maine deoarece imi cad ochii in gura :ha: Cine mai merge saptamana aceasta pe trasee catre Brad sa anunte la un telefon(0728812019) platesc transportul sa nu mergem cu mai multe masini ,sa vedem si noi cum se descurca concurentii. Sper sa va placa pozele. O seara faina !!!!:cl Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 (editat) Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 :g Nu am marea de poze a lui Adi P, nici asa de faine nu sunt ca ale lui, asa ca ma straduiesc sa pun chestii nitel deosebite, de-oi putea. La cele pe care le-a prin si Adi am renuntat, nu am cum sa-l concurez. Initial ne-au distrat organizatorii, cu mai mult sau mai putin succes. Frumos! Multam' pentru poza cu masina rasturnata, eu cand am vazut marea de oameni care s-au adunat ca la nunta sa vada o masina rasturnata, m-am enervat si am plecat. Era o mare de idioti acolo, care stateau langa cablurile de troliere de parca n-ar fi fost nici un pericol. Nici cu potera nu ii puteai misca de acolo, statea pe marginea gropii exact ca la sfintele moaste, nu cumva sa rateze ceva senzatii tari. Cateva masini faine, mi-a placut prototipul BGS, nu stiu cum s-a comportat in trial. Poate ne zice Adi. Tare fain a mers un buggy olandez, pacat ca era in echipa cu unii cam nepriceputi. Miniatura aia de masina a tractat de cel putin trei ori ditai Patrolul. Organizarea mi-a parut faina, oameni multi si foarte activi, care nu s-au lasat depasiti de haosul spectatorilor. Numai announcerii au fost nitel haiosi, primul avea o engleza de milioane, iar umorul doamnei/domnisoarei ce a urmat era uneori mai eclecic. Mai ales ca a manifestat o atractie fatala fata de unul din pilotii de la echipa Duster.:) Editat Iulie 10, 2011 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 Fost, vazut, placut. Partea mai faina parca o venit dupa ce s-o gatat si or intrat in traseu oamenii locului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 (editat) Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 Pilot sictirit si copilot in actiune: Din pacate pentru ei au trebuit sa abandoneze, coechipierii nu au reusit sa treaca de prima groapa. Olandezul zburacios si Patrolul impiedicat. Patrolul, dupa ce a ramas impotmolit de trei ori si a mutat si cadrul de busteni din loc, era sa se rastoarne pe partea de inclinare laterala. Samuraie la murat. Cel negru a patit ceva la trecerea prin balta sau tractandu-l pe cel alb, ca panta a urcat-o troliat. In cazul asta a contat "munca de echipa". De veghe in lanul de ... papura :) Prima masina s-a infipt in pom la groapa de namol, dar a mers mai departe fara probleme. Cam pe aici mi s-a descarcat bacteria de la aparat :( Ar fi trebuit sa o incarc dupa iesirea de sambata, dar nu am fost suficient de atent. In concluzie mi-am cam infipt unghia in gat. Nota: Pe colegul din Petrosani care m-a recunoscut (ca pe banul rau), il rog sa ma contacteze, poate legam ceva iesiri impreuna. Acolo am fost prea atent la ce se intampla la celalalt capat al obiectivului, deci traiasca realitatea virtuala. Editat Iulie 10, 2011 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 Prima masina de la BGS avea un pilot experimentat pe care il ajunta si masina din cate am vazut eu intr-o curba se virau si rotile din spate si nu taia curba pe cand a 2 a masina a facut la manevre de eu m-am saturat ,oricum sunt masini extraordinare dar sa nu le bagi in padure :ha:. Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 (editat) Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 Apropo are cineva de gand sa mearga pe traseele de la Rasculita ?? Editat Iulie 11, 2011 de ady.p Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 E vorba de acest Razvanuta? :D [ATTACH=CONFIG]111001[/ATTACH] Exact ! Inconfundabil, de altfel......:wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 un mic film :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 inca unu. Scuze. [video=youtube;_I-ou7iknnE] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaila Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Re: A zecea editie TAT - Deva, iulie 2011 Cu scuzele de rigoare, filmarea din partea opusa, mao!:h5 Recuperarea 13B si ''flicul'' bulgarilor 14B...urmat de frumoasa iesire 14A Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate