LorDeko Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Are cineva o idee de traseu pt Duminica??? Ma gandeam la un Baiului!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? Ce monotonie.... Nimeni nu mai zice nimic.:wink: In fine..... pana acum sunt 3 masini:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rebel_Boy Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? E lumea plecata la mare .. in concedii :wink: Poti da ceva detalii despre locatia propusa ? .. cum ar fi: km, dificultatea traseului etc .. Am fii doi amatori si din Bucuresti dar suntem cu doua masini autohtone :grin: si e mai greu de tinut pasul pe asfalt ca pe offroad no problem :h5 http://www.rescue4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
strainu Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? Ce monotonie.... Nimeni nu mai zice nimic.:wink: In fine..... pana acum sunt 3 masini:h5 Ce pot sa spun .... nic saptamana asta nu pot , daca organizesi ceva sapt viitoare .. confirm de acum .... Distractie placuta.....:old Defender 90 TD5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 8, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? Ce pot sa spun .... nic saptamana asta nu pot , daca organizesi ceva sapt viitoare .. confirm de acum .... Distractie placuta.....:old Iesim in fiecare saptamana. Multumim si te mai asteptam pe la noi:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 8, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? E lumea plecata la mare .. in concedii :wink: Poti da ceva detalii despre locatia propusa ? .. cum ar fi: km, dificultatea traseului etc .. Am fii doi amatori si din Bucuresti dar suntem cu doua masini autohtone :grin: si e mai greu de tinut pasul pe asfalt ca pe offroad no problem :h5 Traseul il facem la fata locului in functie de preferintele fiecaruia.... In mare vrem sa continuam un traseu neterminat.... Daca vrei sa vi, la ora 8.30 in Petromul de la Metro Ploiesti:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rebel_Boy Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? Pai noi daca venim, venim cu doua Aro`uri oarecum pregatite pentru asa ceva .. problema e ca pe asfalt nu prea putem sa mergem tare :grin: .. da-mi te rog un pm cu nr de telefon si ne auzim sambata pentru ceva concret.. Ms PS: venim doar daca nu deranjeaza pe cineva prezenta "cotetelor" .. http://www.rescue4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? Pai noi daca venim, venim cu doua Aro`uri oarecum pregatite pentru asa ceva .. problema e ca pe asfalt nu prea putem sa mergem tare :grin: .. da-mi te rog un pm cu nr de telefon si ne auzim sambata pentru ceva concret.. Ms PS: venim doar daca nu deranjeaza pe cineva prezenta "cotetelor" .. sunteti bine veniti ! :h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rebel_Boy Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? sambata ne auzim pentru ceva concret... mersi :h5 http://www.rescue4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? @LorD'eko: primiti si un Jimny stock cu cauciucuri de iarna? ... ca mi-e lene sa schimb rotile... @Rebel_boy: daca e sa vin poate plecam impreuna din Bucuresti. cum facem, iti las tel pe PM, cum preferi? LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? @LorD'eko: primiti si un Jimny stock cu cauciucuri de iarna? ... ca mi-e lene sa schimb rotile... @Rebel_boy: daca e sa vin poate plecam impreuna din Bucuresti. cum facem, iti las tel pe PM, cum preferi? o sa te chinuiesti mult daca nu ai cauciucuri. ai troliu macar ? sunt noroaie mari si sleauri deasemenea. LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 8, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? @LorD'eko: primiti si un Jimny stock cu cauciucuri de iarna? ... ca mi-e lene sa schimb rotile... @Rebel_boy: daca e sa vin poate plecam impreuna din Bucuresti. cum facem, iti las tel pe PM, cum preferi? Schimba-i gumele.. hai ca nu-i greu... cu o bere langa tine si o cheie de roti, numai decat le-ai schimbat:ha:. Fara gume n-are rost crede-ma.... vrei sa razi de masina.... Nu face firma de ras... te rog:grin::grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 8, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? Pai noi daca venim, venim cu doua Aro`uri oarecum pregatite pentru asa ceva .. problema e ca pe asfalt nu prea putem sa mergem tare :grin: .. da-mi te rog un pm cu nr de telefon si ne auzim sambata pentru ceva concret.. Ms PS: venim doar daca nu deranjeaza pe cineva prezenta "cotetelor" .. Pe asfalt se merge cu 70-80 in linie dreapta...mai mult nu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? Eko, pune o filmare cu un noroi ceva sa vaza' lumea... LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rebel_Boy Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 (editat) Re: Unde mergem Duminica?? @Rebel_boy: daca e sa vin poate plecam impreuna din Bucuresti. cum facem, iti las tel pe PM, cum preferi? Da .. lasa-mi un numar de telefon si ne auzim sambata sa stabilim unde sa ne vedem, numai ca noi mergem mai batraneste, 70-80 si o sa plecam umpic mai devreme.. :old Daca poti, schimba cauciucurile, daca nu ai unde poate ne vedem sambata, daca totusi mergi cu anvelopele astea sa ai sufa la tine :grin: Editat Iulie 8, 2011 de Rebel_Boy http://www.rescue4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 8, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? Cam asa era in Noiembrie.:grin: Imaginati-va ca este Iulie acum. Noroaiele s-au dus...:ha1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rebel_Boy Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? Cu mancarea cum facem? .. gratar sau merinde in traista ? :grin: .. http://www.rescue4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 9, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? Face gratar:wink:. Deci maine mergem in Baiului pe Orjogoaia:grin::2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? salut Lord'eko! am incercat sa urc simbata trecuta dupa multe ploi pe creasta dar erau noroaie mari si am renuntat.probabil ca acum s-a uscat. vreau sa fac miine slon-tabla butii-pasul boncuta-poiana stinei. am urmatoarea intrebare-pina la tabla am mai fost dar mai departe nu. cum e drumul de la tabla butii pina in pasul boncuta? se poate rataci drumul sau e bine conturat? masina e patrol scurt y 61,inaltata,troliu,AT-uri. multumesc! sa ma scuzi ca am poluat oarecum titlul dar esti din ploiesti si ai fost cred de multe ori pe acest traseu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b67lck Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? salut dansoare daca nu te incurc pot sa vin si eu.. mergem mai bine la lacul vulturilor pe slon Mitsubishi L200 <>2005 hyundai accent 1.5 crdi 110 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo samurai Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? distractie placuta si multe noroaie, ca sigur o sa intampinati ,inca nu s-a dus noroiul. sunt din zona si stiu. serviciul ma tine departe de iesire, dar sper sa merg si eu intr-o zi cu gasca ca singur am mers dar nu-i asa de interesant. acum doua zile am fost in Zanoaga la fosta statie meteo pt cine stie. drum bun Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? salut! nu ma incurci dar e o problema. nu vreau un traseu hard,sint in masina cu sotia, maica-mea si doi copii mici. asa merg eu,cu toata familia. patrolul nu il cunosc foarte bine,l-am cumparat de doua saptamini de la Cristake de pe forum.am facut traseul pina la tabla butii acum trei saptamini cu foresterul.in poiana stinei am mai fost pe partea cealalta si imi place mult,e umbra,apa,se pot juca in voie copiii. sint convins ca nissan-ul poate MULT mai mult decit foresterul dar sint putin inhibat, nu m-as baga deocamdata foarte tare. tu ce masina ai? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? salut! e loc si pentru o vitara cat de cat pregatita? An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? pentru b67lck-poti detalia putin traseul slon-lacul vulturilor? timp,distanta,grad de dificultate,noroaie mari-necesar MT-uri ? etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
UCAZ Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? Pana la urma sa inteleg ca s-au facut doua grupe unii la Lacul Vulturilor si altii pe Baiului, eu personal optez pentru Baiului ...e foarte frumos pe acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate