zippo Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? Excelente fotografiile... Va fie de bine, vad ca au fost de toate... si noroi si urcari si padure :h5 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? Excelente fotografiile... Va fie de bine, vad ca au fost de toate... si noroi si urcari si padure :h5 nu a fost noroi cat am fi vrut noi dar peisajele ne-au facut sa uitam asta:h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Duke Postat Iulie 12, 2011 Partajează Postat Iulie 12, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? Pareri ceva? parerea mea este ca a fost foarte fain, nu asa de 'enduro' ca la precedenta iesire la care am participat (cea de la filipesti - si e mai bine ca a fost asa :) ), peisajele din golul alpin au facut toti banii :). ce mi-a mai placut: coborarile prin padure, mai ales cea la care am ajuns sa coboram pe sleaurile facute de excavator / taf / whatever monstru o fi fost ala :). de asemeni, gasca si atmosfera relaxata, mi-ar placea sa mai facem o tura cat de curand. si pentru ca nu prea am avut timp de poze / nu ma pricep, dau si eu doar fo' doua - trei, ii las pe cei mai experimentati sa arate ce filme / poze au produs: sa ne revedem cu bine si sa vedem si filmele :), radu exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? si niste filmulete HD [video=youtube;fY5Ln-jUxLo] [video=youtube;_jvyi9-y428] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciumegu Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? Duminica asta repetati ceva?Mi-zm luat alta jucarie si vreau sa o testez.:tk :lr Land Rover Defender Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 14, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? Da, iesim.......tot prin zona......... ora 7.45 cu plecare la 8.00 tot din Petrom!!!:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? Da' date=' iesim.......tot prin zona......... ora 7.45 cu plecare la 8.00 tot din Petrom!!!:wink:[/quote'] Hai....baga topic nou sa-l pot inchide pe asta ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iulie 14, 2011 Partajează Postat Iulie 14, 2011 Re: Unde mergem Duminica?? Hai....baga topic nou sa-l pot inchide pe asta ! :h5 nu-l inchide ca sigur mai sunt poze, filme... LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate