Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Unde mergem duminica, 10.07.11 ? M-tii Baiului ?

LorDeko

Postări Recomandate

Re: Unde mergem Duminica??

salut Lord'eko! am incercat sa urc simbata trecuta dupa multe ploi pe creasta dar erau noroaie mari si am renuntat.probabil ca acum s-a uscat. vreau sa fac miine slon-tabla butii-pasul boncuta-poiana stinei. am urmatoarea intrebare-pina la tabla am mai fost dar mai departe nu. cum e drumul de la tabla butii pina in pasul boncuta? se poate rataci drumul sau e bine conturat? masina e patrol scurt y 61,inaltata,troliu,AT-uri. multumesc! sa ma scuzi ca am poluat oarecum titlul dar esti din ploiesti si ai fost cred de multe ori pe acest traseu.

Depinde pe unde ai incercat sa ajungi in Baiului:wink:......... noi nu ne facem griji:old

Poti sa cobori linistit spre Boncuta... e un singur drum pana jos....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

salut! e loc si pentru o vitara cat de cat pregatita?

Poti sa ne insotesti fara probleme.

Ora de intalnire : 8.30

Locatia : (clasica) Petrom Metro Ploiesti ...:grin:

Link spre comentariu

pentru b67lck-poti detalia putin traseul slon-lacul vulturilor? timp,distanta,grad de dificultate,noroaie mari-necesar MT-uri ? etc

Salutari!

merg si eu miine lacul Vulturilor cu un pajero swb + AT-uri. Ne intilnim la vre-o ora pt plecare sau ne vedem oricum sus ? :)

Tot Samuraiul ' ii cel mai tare
Link spre comentariu

salut! vreau o lamurire va rog- la lacul vulturilor se ajunge DE LA tabla butii sau e traseu separat din slon sau chiojd?? si care e gradul de dificultate? eu personal am deschis discutia cu tabla butii oarecum off topic pt ca vreau si sa cobor prin pasul boncuta in valea stinei si nu cunosc traseul-am fost acum trei saptamini DOAR pina la cimitirul eroilor din tabla.

Link spre comentariu

tabla butii sau lacul vulturilor

descrie-mi te rog traseul spre lacul vulturilor! de unde incepe,timp necesar,grad de dificultate. functie de aceste aspecte ma voi hotari deoarece am doi copii mici in masina:grin:.oricum urc miine la tabla butii si cobor in poiana stinei dar ma pot razgindi pentru lacul vulturilor daca e convenabil ca timp si dificultate. eu pot pleca din bucuresti in jur de 8.30.

Editat de dansoare
Link spre comentariu

salutare,

as vrea sa vin si eu, daca mai e loc :).

pajero, simex, troliu, etc.

eu vin dinspre predeal, pe unde / la ce ora am putea face jonctiunea ? ca sa nu mai vin pana la metro ploiesti, daca nu e neparata nevoie ...

multumesc anticipat,

radu

exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti.
Link spre comentariu

ok, atunci va astept intre 9 si 9 jum la intrarea in campina, dupa banesti.

ne auzim pe cb 16 sau tel 0745 573 903. eu o sa vin imbracat intr-un pajero alb :).

sa ne vedem cu bine,

radu

exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti.
Link spre comentariu

@rebel_boy: nu am primit telefonul tau (sau poate ai sunat si nu am avut eu semnal, eram la cabana la Diham in acel moment), dar nu e suparare... inteleg ca v-ati cam noroit pe acolo, eu speram la o iesire soft. Poate ma lipesc si eu de baietii din Ploiesti intr-un week-end, dar sa fie o iesire mai soft ca nu sunt pregatit inca de altceva...

LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc...
Link spre comentariu

Mda... mai bine ca nu m-a sunat "rebel_boy" ca eu ma incapatanam si veneam... cu rotile alea de ziceam de ele :ha: si apoi cred ca va dadeam programul peste cap :ha:

... in alta ordine de idei, cand faceti un traseu mai soft, dati-mi si mie de stire. Multam fain.

Si ca sa fiu on topic: super pozele, de fapt super traseul, pozele reflecta foarte bine acest lucru.

LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc...
Link spre comentariu

Mda... mai bine ca nu m-a sunat "rebel_boy" ca eu ma incapatanam si veneam... cu rotile alea de ziceam de ele :ha: si apoi cred ca va dadeam programul peste cap :ha:

... in alta ordine de idei, cand faceti un traseu mai soft, dati-mi si mie de stire. Multam fain.

Si ca sa fiu on topic: super pozele, de fapt super traseul, pozele reflecta foarte bine acest lucru.

Cand iti pui simexurile poti sa ne insotesti :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare