Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire extraordinara azi 10 februarie

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Super

Suoer tare baietzi!!!!!

Keep on!!!!!

Am si eu un pretenat ce sta pe la voi si le are cu GSM-ul, am sa ii recomand forumul, poate participa si el la expeditiile astea.

Ii place tare mult viatza de munte

Sper sa ne vedem pe la vara, desi constructiile astea ma omoara

Dar nimic nu e imposibil

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

f f f frumos

in ce conditii s-au rupt diferentialele de niva?

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

La mine deocamdata nu stiu... s-a rupt la unul dintre prezoanele de fixare a carcasei. Am venit acasa cu mult zgomot, cardanul fata frecandu-se la acceleratii de bara stabilizatoare.

Sper sa se rezolve cu o sudura a carcasei. Trebuie insa iarasi demontat difful, golit de ulei... huh.

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Link spre comentariu

sunt curios care era cauza... adica prost reglat, ulei lipsa etc precum si imprejurarea, era in panta mare si cu reductor a 1 a si numai roata aia avea aderenta, sau a pierdutr aderenta, a prins turatie si apoi a gasit aderenta f buna brusc, etc

multumesc

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

max...nu stiu dak am vazut bine, dar intr-una din poze te troliezi de ceva infipt in pamant...ce-i aia? (scz incultura :wink: )

Se distra Landy. A zis sa ma troliez de piatra aia. :ha:

Link spre comentariu

max...nu stiu dak am vazut bine, dar intr-una din poze te troliezi de ceva infipt in pamant...ce-i aia? (scz incultura :wink: )

Se distra Landy. A zis sa ma troliez de piatra aia. :ha:

aha...credeam ca ati inventat vre-un nou stil de ancorare...de mult ma chinuie gandul, fiindca o ancora de firma mi se pare destul de scumpa.

Foarte frumoasa iesirea, felicitari si la mai multe :h5

Link spre comentariu

Aha.......adica ai bagat o surubelnita in pamant si te-ai troliat de ea.......misto tehnica :ha:

Apropo.......super faina iesirea voastra..........

Va invidiam aseara cu Suzuker..........ne uitam la pozele voastre.....si ne apucasera dracii pe Bucuresti

Lasa ca poate ajungi si tu toamna asta la intalnirea de la Baia Mare si te bag in asa ceva. O sa ai noroi si intre dinti. :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare