Vizitator koala Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 Amin, taica parinte ! :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 Ce este pe poza 1388 , ce tisneste din ..... 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 Super Suoer tare baietzi!!!!! Keep on!!!!! Am si eu un pretenat ce sta pe la voi si le are cu GSM-ul, am sa ii recomand forumul, poate participa si el la expeditiile astea. Ii place tare mult viatza de munte Sper sa ne vedem pe la vara, desi constructiile astea ma omoara Dar nimic nu e imposibil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 super faina iesire ... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 faina iesire !! :1 :10 io cred ca voi ati dat peste un izvor de palinca ca tare va mai aruncati asupra tasnitori aleia :ha: :ha: :ha: :banana Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 f f f frumos in ce conditii s-au rupt diferentialele de niva? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 La mine deocamdata nu stiu... s-a rupt la unul dintre prezoanele de fixare a carcasei. Am venit acasa cu mult zgomot, cardanul fata frecandu-se la acceleratii de bara stabilizatoare. Sper sa se rezolve cu o sudura a carcasei. Trebuie insa iarasi demontat difful, golit de ulei... huh. 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 sunt curios care era cauza... adica prost reglat, ulei lipsa etc precum si imprejurarea, era in panta mare si cu reductor a 1 a si numai roata aia avea aderenta, sau a pierdutr aderenta, a prins turatie si apoi a gasit aderenta f buna brusc, etc multumesc forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 11, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2008 Frumoasa si Bestia Frumoasa si Bestia :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 maxule o sa-ti iei BAN la spalatorie :ha: :ha: :banana Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 11, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2008 Pun si eu cateva poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 11, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2008 Galeria cu toate pozele o gasiti aici: http://www.maxoffroad.ro/10februarie2008/index.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 Sa fiu al 'reaku cat de mistoooo !!! ... felicitari sincere domnilor ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 11, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2008 Si un montaj facut de un neprofesionist...adica JE :grin: http://www.maxoffroad.ro/video/video.wmv Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 Zice ca nu gaseste pagina???? E ceva gresit??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 11, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2008 Zice ca nu gaseste pagina???? E ceva gresit??? Acum ar trebui sa mearga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 Merge Am vazut, e extra super, maxi dirt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 11, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2008 E pus si pe YouTube acum [youtube:3dei4yqe] [/youtube:3dei4yqe] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 max...nu stiu dak am vazut bine, dar intr-una din poze te troliezi de ceva infipt in pamant...ce-i aia? (scz incultura :wink: ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 11, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2008 max...nu stiu dak am vazut bine, dar intr-una din poze te troliezi de ceva infipt in pamant...ce-i aia? (scz incultura :wink: ) Se distra Landy. A zis sa ma troliez de piatra aia. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 Se distra Landy. A zis sa ma troliez de piatra aia. :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Da, si piatra nu avea nimic impotriva, nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 Aha.......adica ai bagat o surubelnita in pamant si te-ai troliat de ea.......misto tehnica :ha: Apropo.......super faina iesirea voastra.......... Va invidiam aseara cu Suzuker..........ne uitam la pozele voastre.....si ne apucasera dracii pe Bucuresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 max...nu stiu dak am vazut bine, dar intr-una din poze te troliezi de ceva infipt in pamant...ce-i aia? (scz incultura :wink: ) Se distra Landy. A zis sa ma troliez de piatra aia. :ha: aha...credeam ca ati inventat vre-un nou stil de ancorare...de mult ma chinuie gandul, fiindca o ancora de firma mi se pare destul de scumpa. Foarte frumoasa iesirea, felicitari si la mai multe :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 11, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2008 Aha.......adica ai bagat o surubelnita in pamant si te-ai troliat de ea.......misto tehnica :ha: Apropo.......super faina iesirea voastra.......... Va invidiam aseara cu Suzuker..........ne uitam la pozele voastre.....si ne apucasera dracii pe Bucuresti Lasa ca poate ajungi si tu toamna asta la intalnirea de la Baia Mare si te bag in asa ceva. O sa ai noroi si intre dinti. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 Asa Max, cind am fost la Baia Mare nu ai baut si acum nu te puteai oprii. Bine. Lasa ca ne mai intilnim noi si sa vezi ce-ti fac. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate