catalinrs4 Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 frumos,foarte frumos!! va invidiez!!!!!!!!! :P :P PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Februarie 11, 2008 Partajează Postat Februarie 11, 2008 Am mai zis io ca morosenii astia's oameni hotarati... :B Nu stiu unde pot gasi atata noroi ??? Ati vazut cum arata masina lu Max... da' si in filtru' de aer... ??? Va invidiez si ma bucur pentru voi. Nu si pentru diferentialele sparte... :sr 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 11, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2008 ...... da' si in filtru' de aer... ??? Noroiul din filtru de aer e de la Pajero-ul lui Silviu. Eu am snorkel :grin: Si Niva lui Landy a luat apa in motor. Sa vedeti voi spalat de filtre de aer in apa curata dintr-o balta curata in care mana omului nu a pus niciodata cauciucul :grin: si uscate la esapamentul de la masina mea cu motorul tinut in 4000 de ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 ...... da' si in filtru' de aer... ??? Noroiul din filtru de aer e de la Pajero-ul lui Silviu. Eu am snorkel :grin: Si Niva lui Landy a luat apa in motor. Sa vedeti voi spalat de filtre de aer in apa curata dintr-o balta curata in care mana omului nu a pus niciodata cauciucul :grin: si uscate la esapamentul de la masina mea cu motorul tinut in 4000 de ture si inca odata sa dovedit ca snorkelu nu este un moft !!! :banana Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 12, 2008 Partajează Postat Februarie 12, 2008 Super MUD&WATER sunday!!! ... :less Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 13, 2008 Partajează Postat Februarie 13, 2008 Si noi o frecam prin Bucuresti! Frumoasa iesire. Bravo! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 super Bravo, mult noroi multa actiune se vede treaba. :hi MAX ai avut cea mai inamolita masina. Bravos! Am un singur regret, ca e drumu asa lung pana la voi. pare rau de Zoli si de difuri da ce vrei acu' Arta cere sacrificii! ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 landy, in poza IMG_1396.JPG aia e ceva dubios... mai ai bara panhard? :grin: sau, mai are vreun pic de cauciuc in bucse? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landy Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 landy, in poza IMG_1396.JPG aia e ceva dubios... mai ai bara panhard? :grin: sau, mai are vreun pic de cauciuc in bucse? inca o mai am dar fara prea mult cauciuc in bucse. masina nu prea a avut parte de multe modificari, dar cred ca de acum urmeaza ceva major...ori alta masina..mai vedem... :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate