nikepatrol Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 La 7 AM la Aero Baneasa.Buc -Valeni, Slon si pe coclauri.Eu ,Svek,Bunicu cu ATV-ul.... "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 pai vedeti cum va faceti traseul, si poate ne izbim prin valea doftanei...noi plecam in jur de 12-13 din Bucuresti...Campina-Valea Doftanei (soft) :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 Si "noi" suntem pe Valea Doftanei,dar duminica... Sambata se munceste la greu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Februarie 16, 2008 Partajează Postat Februarie 16, 2008 mai e un loc? vin si eu daca e duminica-17 02 08- daca ma luati ,de unde plecarea,ora-cati sunteti? lasati un tel---- al meu 0721.157.330-0747.33.88.28 -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Februarie 16, 2008 Partajează Postat Februarie 16, 2008 si eu as veni duminica! dar de la ce ora? si unde? :) Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 16, 2008 Partajează Postat Februarie 16, 2008 am fost si-a fost excelent cu toate ca am impachetat nitel masina pe niste copacei. acum, daca nu erau copaceii, poate ma rasturnam, poate nu. graba strica treaba si viteza nu e buna :grin: in rest, vreme excelenta, oameni excelenti. PS: Bunicu' a venit pe ATV de la Bucuresti. :grin: :grin: :grin: n-am poze. am ceva filmat dar dureaza pana am sa ma apuc sa si descarc. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Februarie 17, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2008 Foto 16 feb "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Februarie 17, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2008 :hi "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Februarie 17, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2008 8) "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Februarie 17, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2008 altele "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Februarie 17, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2008 Astep si de la Trooper alte poze "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 Suupppeeerrr!!! :h5 Bravo baieti. (Efect si peisaj 008/028/018/076) (Adrenalin + 083/82/81/80 /041) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 super fain !!! :1 :B :10 p.s.sjvekule esti baftos ! :grin: se vede acolo o mana cereasca care a pus un deget pe masina ta ! bafta in continuare !!! :h5 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 a fost foarte misto. oricum, eu eram sus, var-miu era spre vale :grin: multumesc de urari :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 biss Bravo voua,marfa de poze sunteti printre putini care iesiti,dar haideti si pe 23 sau 24- sa mai dati o tura,poate ne strangem mai multi.Asteptam propuneri de traseu.(mai soft) -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 Frumos....bravo voua....aceeasi zapada am gasit-o si eu in traseu azi.....fiind singur....m-am intors ...ca de insistam....mai veneam de vale ...la primavara :-P :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valissan Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 :gr1 jos palaria. Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flydragos Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 sa pun si eu cateva Toata lumea are o pasarica, eu am un stol, dar al meu zboara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flydragos Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 inca Toata lumea are o pasarica, eu am un stol, dar al meu zboara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flydragos Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 si Toata lumea are o pasarica, eu am un stol, dar al meu zboara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flydragos Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 si Toata lumea are o pasarica, eu am un stol, dar al meu zboara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flydragos Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 mai Toata lumea are o pasarica, eu am un stol, dar al meu zboara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 Astea DAAA surprind si mai multa adrenalina (actiuneee)!!!!!.....iar pentru fotografia 048 nota 10 (nu se poate mai mare.....formatul de prezentare al lor : 8) ca nu se vede bine...) p.s. ..si mai imi place ceva ..vad si eu oameni echipati corespunzator pentru outdoor si nu unii care fac offroad in blugi...bravo baieti inca o data! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 @bunicu: foarte multumim de poze! :x (si o strangere de mana virtuala, ca ne-a grabit prietenu' nike) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 Foarte tare iesirea voastraaaaaaaaa......... Svejkule......esti mare cascador...... :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate