cfantana Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 Sa va fie de bine :h5 Asa dor mi-e si mie de o iesire...... Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 @bogdan: iesirea a fost intr-adevar foarte tare. o zi absolut minunata, soare traseu, zapada, tot. la parte cu cascadoria nu-s de acord cu tine. a fost o greseala stupida, am dat TALPA! in urcare la 3 m in spatele lui nike, se trezise "pilotul" din mine am derapat si-atat. am luat dreapta instantaneu cand a inceput sa-mi plece curul la vale, insa cei doi copacei aflati pe traiectorie s-au opus vitejeste. toate astea pentru o urcare pe care si nike a trebuit s-o abandoneze dupa alti 10 m, si pentru o ciorba inexistenta la bucurescu unde era inchis. ca sa vezi. si, ca un facut, in alea 3 minute cat am stat sa iasa var-miu din masina :grin: si sa ma asigure nike sa cobor, n-am avut cu ce face o poza la inclinometru, care era sarit bine de tot din scala :grin:, alea 30grade erau pa demult.... asa ca.... :grin: sunt prost si mai am de invatat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 Svjek..cule.. nu esti la prima inclinare laterala ce depaseste gradatile inclinometrelor... Oricum.. la cat noroc ai cu lateralele.. :grin: ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flydragos Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 poza 048 Toata lumea are o pasarica, eu am un stol, dar al meu zboara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flydragos Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 sa mai vedem Greu dupa cea trecut Nike Toata lumea are o pasarica, eu am un stol, dar al meu zboara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 @svejk cred ca doar iti place tzie sa le pui asa dea latu. in derapaj 8) f misto iesirea bravo :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flydragos Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 :banana Toata lumea are o pasarica, eu am un stol, dar al meu zboara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flydragos Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 :hm Toata lumea are o pasarica, eu am un stol, dar al meu zboara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 Sa va fie de bine domnilor! BFG MT sunt bune ...dar nu ptr terenul asta ... aci cred ca niste AT cu lanturi rupeau! Va spune mandea ca e probata de mine! :h5 Oricum frumoase pozele! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 @bogdan: iesirea a fost intr-adevar foarte tare. o zi absolut minunata, soare traseu, zapada, tot. la parte cu cascadoria nu-s de acord cu tine. a fost o greseala stupida, am dat TALPA! in urcare la 3 m in spatele lui nike, se trezise "pilotul" din mine am derapat si-atat. am luat dreapta instantaneu cand a inceput sa-mi plece curul la vale, insa cei doi copacei aflati pe traiectorie s-au opus vitejeste. toate astea pentru o urcare pe care si nike a trebuit s-o abandoneze dupa alti 10 m, si pentru o ciorba inexistenta la bucurescu unde era inchis. ca sa vezi. si, ca un facut, in alea 3 minute cat am stat sa iasa var-miu din masina :grin: si sa ma asigure nike sa cobor, n-am avut cu ce face o poza la inclinometru, care era sarit bine de tot din scala :grin:, alea 30grade erau pa demult.... asa ca.... :grin: sunt prost si mai am de invatat. Stai bre calm......toti facem greseli......toti invatam..... E de remarcat insa faptul ca 70-ul se pune greu pe o parte.....(asha cum umbla vorba)......si ca ai avut super bafta si nu "i-ai dat damage masiv" Repet.....super misto iesire ... Respect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 @bogdan: da's cat se poate de calm. damage masiv nu e, doar aripa dreapta fata, usa dreapta, aripa dreapta spate, protectia stopului dreapta smulsa, sticla oglinzii dreapta sparta. adica o laterala intreaga. @yonutz: ai si tu o parere :grin: ma bucur ca-ti plac pozele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Iesire 16 feb Faina aventura! Svejk, ai avut noroc din nou... tot asa sa o tii... cu norocul, nu cu derapajele. 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Iesire 16 feb Svejk.. vezi pe pagina 2.. cu niva inclinarea laterala :grin: era mai mare... :wink: La toyota apreciez cam unghi de 35*.. la Niva 45*.. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Iesire 16 feb banuiam eu c-ai s-arunci poza aia aici. iti zic eu: la niva, a fost fotograful mai putin grabit :grin: nu stiu daca a pozat cineva cum se târa var-miu peste mine sa iasa afara :grin: :grin: a, si inca ceva... cu niva aveam toate 4 rotile pe sol :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Iesire 16 feb nu stiu cum a fost cu Niva, insa aici mi-era ca daca plecam, Svejk-ul se dadea de-a berbeleacul. Si nu mi-era decat ca Isuzul se afla in aria Toyotei. :-P Oricum intepenisem acolo pe usa. Pacat de "damage-urile" Toyotei. Sper sa nu mai fi asa grabit in viitor. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Iesire 16 feb multumesc, d-aia e bine sa ai un om batran, la nevoie il plantezi pe post de contragreutate. experienta atârna! :grin: :grin: :grin: :grin: si mie mi s-a parut ca erai parcat cam aiurea.... :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Iesire 16 feb :old chiar asa... nu am ajuns. ideea e ca ma simt :banana :banana :banana , cand vad pe altii :ha: :ha: :ha: Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Iesire 16 feb batranetea incepe cand iti spui: niciodata nu m-am simtit atat de tanar! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Iesire 16 feb Svejk-ule... mi-se pare ca ce ai tu cu "batrinii", s-ar numi complex( de inferioritate)? :ha: Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Iesire 16 feb hihihi. :lol: :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: Iesire 16 feb misto poze. vad ca ati avut si parte de adrenalina :1 misto iesirea :B :c Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate