Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire 16 feb

nikepatrol

Postări Recomandate

@bogdan: iesirea a fost intr-adevar foarte tare. o zi absolut minunata, soare traseu, zapada, tot.

la parte cu cascadoria nu-s de acord cu tine. a fost o greseala stupida, am dat TALPA! in urcare la 3 m in spatele lui nike, se trezise "pilotul" din mine am derapat si-atat. am luat dreapta instantaneu cand a inceput sa-mi plece curul la vale, insa cei doi copacei aflati pe traiectorie s-au opus vitejeste. toate astea pentru o urcare pe care si nike a trebuit s-o abandoneze dupa alti 10 m, si pentru o ciorba inexistenta la bucurescu unde era inchis. ca sa vezi.

si, ca un facut, in alea 3 minute cat am stat sa iasa var-miu din masina :grin: si sa ma asigure nike sa cobor, n-am avut cu ce face o poza la inclinometru, care era sarit bine de tot din scala :grin:, alea 30grade erau pa demult....

asa ca.... :grin: sunt prost si mai am de invatat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa va fie de bine domnilor!

BFG MT sunt bune ...dar nu ptr terenul asta ... aci cred ca niste AT cu lanturi rupeau! Va spune mandea ca e probata de mine!

:h5 Oricum frumoase pozele!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@bogdan: iesirea a fost intr-adevar foarte tare. o zi absolut minunata, soare traseu, zapada, tot.

la parte cu cascadoria nu-s de acord cu tine. a fost o greseala stupida, am dat TALPA! in urcare la 3 m in spatele lui nike, se trezise "pilotul" din mine am derapat si-atat. am luat dreapta instantaneu cand a inceput sa-mi plece curul la vale, insa cei doi copacei aflati pe traiectorie s-au opus vitejeste. toate astea pentru o urcare pe care si nike a trebuit s-o abandoneze dupa alti 10 m, si pentru o ciorba inexistenta la bucurescu unde era inchis. ca sa vezi.

si, ca un facut, in alea 3 minute cat am stat sa iasa var-miu din masina :grin: si sa ma asigure nike sa cobor, n-am avut cu ce face o poza la inclinometru, care era sarit bine de tot din scala :grin:, alea 30grade erau pa demult....

asa ca.... :grin: sunt prost si mai am de invatat.

Stai bre calm......toti facem greseli......toti invatam.....

E de remarcat insa faptul ca 70-ul se pune greu pe o parte.....(asha cum umbla vorba)......si ca ai avut super bafta si nu "i-ai dat damage masiv"

Repet.....super misto iesire ... Respect

Link spre comentariu

@bogdan: da's cat se poate de calm. damage masiv nu e, doar aripa dreapta fata, usa dreapta, aripa dreapta spate, protectia stopului dreapta smulsa, sticla oglinzii dreapta sparta. adica o laterala intreaga.

@yonutz: ai si tu o parere :grin:

ma bucur ca-ti plac pozele.

Link spre comentariu

Re: Iesire 16 feb

banuiam eu c-ai s-arunci poza aia aici.

iti zic eu: la niva, a fost fotograful mai putin grabit :grin:

nu stiu daca a pozat cineva cum se târa var-miu peste mine sa iasa afara :grin: :grin:

a, si inca ceva... cu niva aveam toate 4 rotile pe sol :grin:

Link spre comentariu

nu stiu cum a fost cu Niva, insa aici mi-era ca daca plecam, Svejk-ul se dadea de-a berbeleacul. Si nu mi-era decat ca Isuzul se afla in aria Toyotei. :-P

Oricum intepenisem acolo pe usa.

Pacat de "damage-urile" Toyotei.

Sper sa nu mai fi asa grabit in viitor.

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

:old chiar asa... nu am ajuns. ideea e ca ma simt :banana :banana :banana , cand vad pe altii :ha: :ha: :ha:

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

Svejk-ule... mi-se pare ca ce ai tu cu "batrinii", s-ar numi complex( de inferioritate)? :ha:

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare