cristibuzatu Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 Domnilor, Ma folosesc de acest topic, in speranta ca o sa primim o mana de ajutor in special din partea colegilor din aceasta parte a tarii, dar si din partea celor care au facut o parte din traseul pe care vrem sa-l parcurgem 3 echipaje ( oricine e binevenit in minigasca noastra :clb ) Ideea acestui traseu ne-a venit dupa ce am gasit un topic al celor din off road club sibiu - Expeditia de traversare a Muntilor Sureanu. Practic traseul pe care vrem sa-l parcurgem este urmatorul: Bucuresti - Sibiu - Rahau - Sasciori - Loman - Valea Cugir - Nasipiste - Batrana - Godeanu - Sarmizegetusa Regia - Prihodiste - Poiana Omului - Ponorici - Fizesti - Galati - Petrosani - Petrila - Ausel - Sureanu - Oasa - Vf Cindrel - Paltinis - Sibiu - Bucuresti. Pentru asta avem track-ul din topicul de mai jos http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57017-Expeditia-de-traversare-a-M-tilor-Sureanu-15-17-oct.-2010&highlight=Sureanu Ce ne lipseste noua si sper sa ne ajutati: - un track pentru Oasa - Vf. Cindrel - Paltinis - sugestie pentru loc de campare la cort ( Vineri spre sambata dormim la o pensiune in zona Sibiului, urmand ca sambata si duminica noapte sa dormim la cort :cort ) - ce locuri frumoase nu trebuie sa ratam in acest traseu - orice alta informatie care ne va folosi este binevenita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat August 13, 2011 Partajează Postat August 13, 2011 Re: Expeditie prin Sureanu - Cindrel 12.08-15.08 Salut Cristi! MihaiTuk are trak-urile care te intereseaza. Ia legatura cu el. Succes si sa aveti parte de vreme faina! :h5 Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat August 21, 2011 Autor Partajează Postat August 21, 2011 Re: Expeditie prin Sureanu - Cindrel 12.08-15.08 Luni ne-am intors in Bucuresti...aproape intregi :) Important este ca a fost una dintre cele mai frumoase excursii pe care le-am facut in ultimii ani. Nu am reusit sa ne tinem de track pana la capat, dar asta aproape ca nu a mai contat. Am intalnit in 4 zile oameni deosebiti si peisaje superbe. A meritat 100 %. Pentru cine mai vrea sa urmeze acest traseu, este important de stiut ca la cabana Nasapiste si Pestera Ponorici exista doua puncte critice care cu greu pot fi depasite. Dar cu un pic de curaj si efort, totul se poate. Mai jos cateva poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat August 21, 2011 Autor Partajează Postat August 21, 2011 Re: Expeditie prin Sureanu - Cindrel 12.08-15.08 ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat August 21, 2011 Autor Partajează Postat August 21, 2011 Re: Expeditie prin Sureanu - Cindrel 12.08-15.08 ................. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat August 21, 2011 Autor Partajează Postat August 21, 2011 Re: Expeditie prin Sureanu - Cindrel 12.08-15.08 ................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat August 21, 2011 Autor Partajează Postat August 21, 2011 Re: Expeditie prin Sureanu - Cindrel 12.08-15.08 ......................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szk72 Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 Re: Expeditie prin Sureanu - Cindrel 12.08-15.08 super iesire !:br Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 Re: Expeditie prin Sureanu - Cindrel 12.08-15.08 Luni ne-am intors in Bucuresti...aproape intregi :) Pentru cine mai vrea sa urmeze acest traseu, este important de stiut ca la cabana Nasapiste si Pestera Ponorici exista doua puncte critice care cu greu pot fi depasite. Dar cu un pic de curaj si efort, totul se poate. Salutari, ma bucur ca indirect am dat un mic ajutor in excursia voastra, dar abia acum am vazut topicul. In ceea ce privestepunctele critice, e corect de ai spus. La Nasipiste se poate ajunge si pe un drum normal, noi am luat-o pe cel inregistrat ca ne saturasem de forestier. Chiar din curba stransa de unde se intra pe drumul de taf se putea continua lejer pe forestier. Mea culpa ca nu am mentionat asta. La Ponorici insa era singura varianta posibila fara o intoarcere semnificativa. Felicitari ca ati facaut traseiul fara probleme. A meritat, asa-i? T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciocanrzv Postat August 26, 2011 Partajează Postat August 26, 2011 Re: Expeditie prin Sureanu - Cindrel 12.08-15.08 foarte frumoasa iesire ! pacat ca nu s-a reusit finalizarea intregului traseu , dar .... poate data viitoare reusim .:br Toyota Hilux 2.5 D-4D Skoda Octavia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: Expeditie prin Sureanu - Cindrel 12.08-15.08 Mi-s foarte mändru de voi, temerariilor. Mai multe poze dacä se poate, de pe Bäträna, de la Oasa, Poarta Raiului, Masivul Sureanu ( Unde inoptarea costä 9 lei pe noapte ), coborärea din pisc spre Sarmisegetusa si si si. Tot mai des se incumetä lumea spre ruinele dacice. Eu am parcurs unele portiuni din traseul respectiv cu motorul turing de stradä, dupä Jina am intrat in Off Road directia Bistra in jos,Täu Bistra, Oasa si Sureanu. Locuri pentru ochi suflet si plämäni. Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: Expeditie prin Sureanu - Cindrel 12.08-15.08 :br:brEste exact genul meu de expeditie. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: Expeditie prin Sureanu - Cindrel 12.08-15.08 Bravo domnilor , pentru mine sint unele din cele mai frumoase locuri pe care le-am vazut . Mi-aduc aminte ca fata mea dormea in masina si am trezit-o sa-i spunem ca am ajuns la Galati , aratindu-i indicatorul . Surpriza ei a fost adorabila ... Oricum , am schimbat pe drum doua rinduri de bielete de directie ( Dacia 1307 ) , una dupa numai 80 km . Tin minte ca am intrebat foarte multa lume unde duc drumurile , dupa ce am descoperit ca hartile pe care le aveam erau gresite . Ma gindesc foarte serios sa revin in zona pentru inca o vizita , ar fi a 4-a tura . Si ma gindesc de asemenea sa nu mai ma duc singur . Cit timp a durat toata aventura ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kwt9199 Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 Re: Expeditie prin Sureanu - Cindrel 12.08-15.08 Super fain ! Poze si peisaje de vis ! Sa va fie de bine ! Am o intrebare , imi cer scuze daca este offtopic . Sunt curios cum s-a comportat HiLux-ul ? Crezi ca un L200 ,cel din avatar , ar face fata la acest traseu ? :tk L 200 , 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Octombrie 8, 2011 Partajează Postat Octombrie 8, 2011 Re: Expeditie prin Sureanu - Cindrel 12.08-15.08 Crezi ca un L200 ,cel din avatar , ar face fata la acest traseu ? :tk Fara probleme! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciocanrzv Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Re: Expeditie prin Sureanu - Cindrel 12.08-15.08 hilux-ul s-a descurcat foarte bine ! doar in doua locuri am avut ceva probleme din cauza " gabaritului " si a trebuit sa reconfiguram traseul intrucat nu am avut loc printr-o ravena si prin padure :grin:/ asa se intampla cand esti mare :ca toata aventura a durat 3 zile , dar 3 zile de mers intensiv Toyota Hilux 2.5 D-4D Skoda Octavia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adytt Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Re: Expeditie prin Sureanu - Cindrel 12.08-15.08 este o zona pe care doresc sa o vad de mult timp, desi aveam planuri pentru vara care tocmai a trecut incluzand aici si un traseu al cetatilor dacice din zona , nu am reusit spre rusinea mea, ma bucur sa vad pozele voastre din aceste locuri minunate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate