Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nou posesor de Patrol

Big.Ursu

Postări Recomandate

Re: Nou posesor de Patrol

salut! sincer te felicit pt rabdarea,perseverenta si dorinta ta de a schimba in bine aceasta masina! nu stiu citi dintre noi ar fi fost in stare de asa ceva si in fata blocului!! eu sigur nu!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 483
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

bravo ,

ti am citit tot topicul , sa stii ca este foarte util si sunt multi care sigur il citesc dar le e lene sa comenteze.

daca poti pune si poze cu masina sau cu modificarile ar fi super,

de unde ti ai luat injectia methanol si cat te a costat ?

cum ai anulat egr ?

Link spre comentariu

EGR l-am blocat cu o placuta de inox de 1mm grosime, sus langa clapeta de acceleratie. Altii au preferat varianta de blocare jos, iar altii si mai fericiti...li s-a blocat singura valva pe inchis :) Mai rare cazurile, dar sunt ;)

Injectia de apa am luat-o din US. Instalarea a fost facuta in regie proprie, asa ca pe partea asta cost 0. Nu folosesc un rezervor dedicat, am luat un bidon de 5 litri care-si face treaba cu brio. Intentionez sa montez in portbagaj un rezervor suplimentar de 20litri :D, sa trag din el cu pompa de stropit parbrizul, insa nu-mi dau seama pe unde pot sa trag furtunele....

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Intentionez sa montez in portbagaj un rezervor suplimentar de 20litri :D, sa trag din el cu pompa de stropit parbrizul, insa nu-mi dau seama pe unde pot sa trag furtunele....

furtunurile le tragi pe langa praguri, pe sub protectiile de plastic. acolo este un minitunel pe unde trec si cabluri electrice.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

furtunurile le tragi pe langa praguri, pe sub protectiile de plastic. acolo este un minitunel pe unde trec si cabluri electrice.

Ma gandeam si eu tot pe acolo dar cum trec sub capota ??? Acolo e durere si jale si nu e verdeata....:) In partea stanga, langa ambreiaj am reusit si am trecut vreo 2 tevi de cupru si vreo 6 fire, insa nici apa nu cred ca mai poate intra pe acolo :) Nu-mi dau seama pe unde vine furtunul de la pompa care stropeste luneta....

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Link spre comentariu

Ma gandeam si eu tot pe acolo dar cum trec sub capota ??? Acolo e durere si jale si nu e verdeata....:) In partea stanga, langa ambreiaj am reusit si am trecut vreo 2 tevi de cupru si vreo 6 fire, insa nici apa nu cred ca mai poate intra pe acolo :) Nu-mi dau seama pe unde vine furtunul de la pompa care stropeste luneta....

simetric in partea dreapta exista o trecere asemenea.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Trebuie gadilat si lubrefiat sa mearga treaba usor :D

NADS Fitted

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

La Ursu' meu am scaune electrice. Al meu insa ma cam scoate din sarite, devine obositor pentru spatele meu la drum mai lung (spate si asa paradit). M-am gandit sa-l schimb, asadar....

a) daca a mai facut asta cineva, pe ce variante inlocuitoare a mers ?

b) daca nu a mai facut careva, macar din auzite ce variante recomandati ?

NADS Fitted

Link spre comentariu

Cauta un cantar pentru scaun si incearca sa-l adaptezi. Face minuni. Pana acum eu am vazut pe Pajero, LandCruiser J7 si multe dube.

Poti sa dezvolti un pic? M-am uitat si pe net dar tot nu prea mi-am dat seama.

Link spre comentariu

Cred ca stiu la ce se refera colegul Marse, daca nu ma insel, la TIR-uri am vazut asa ceva. Eu am un Iveco Daily, dar are un scaun normal si al dracului de incomod si ala, deci ma gandesc ca doar anumite dubite au acel tip de scaun.

In continuare sunt deschis sugestiilor.

NADS Fitted

Link spre comentariu

Da, despre ala zic, dar nu reusesc sa gasesc si o poza cu el. :grin:

Nu stiu daca la Patrol s-a montat din fabrica asa ceva.

Editat de Astral

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Civila mea este un Hyundai SAnta Fe si scaunele alea imi plac teribil de tare.

NADS Fitted

Link spre comentariu

Amu ca m-am lamurit cu scaunul.....trecem mai departe.

Cum primavara se aproprie cu pasi repezi (pe dracu ! :) ), ma gandesc ca pe langa schimbul de ulei + filtre, sa dau si radiatorul jos, sa-i trag o sapuneala IN/OUT, ca de altfel la tot sistemul de racire. Cum recomandati sa fac operatiunea de curatire a sistemului de racire ? Mai demult, m-a pus necuratul sa folosesc solutie minune care astupa porii (aveam o scurgere care mai este inca prezenta, o garnitura tampita pe unde pierd lichid de racire cand este frig afara). Evident ca solutia nu a functionat, nici improvizatia de am facut-o in locul unei garnituri adecvate, asa ca....back to square 1. Desi am schimbat lichidul de racire de vreo 3-4 ori de cand am folosit rahatul ala solutie + diverse solutii pentru "cooling system flush", acum cateva zile cand am completat cu lichid de racire mi s-a parut ca vad in vasul de expansiune particule aurii......semn ca totusi pe undeva prin sistem mai am jeg din ala.

Ambele vase de expansiune (si cel presurizat si cel nepresurizat) au fost date jos si spalate cu simt de raspundere. La fel si radiatorul si furtunele aferente. Deci....este undeva inauntru. Exista vreo solutie pentru aceasta mica problema a mea ? Spun ca e mica pentru ca nu am probleme cu racirea si ma gandesc ca daca vreun canal ar fi obturat complet, ar apare oaresce probleme. Or mai fi resturi pe ici pe colo si ma deranjeaza existenta lor.

NADS Fitted

Link spre comentariu

la schimb ai scurs tot antigelul din instalatie?

stii ca mai e un dop mic-mititel pe blocul motor, in spatele filtrului de ulei?

Link spre comentariu

la schimb ai scurs tot antigelul din instalatie?

stii ca mai e un dop mic-mititel pe blocul motor, in spatele filtrului de ulei?

stiu ca mai este, la ala nu am ajuns, dar si asa....am schimbat de multe ori antigelul....banuiesc ca s-a format un mic blocaj, pusca mea, nu stiu ce sa zic....ma gandeam ca poate exista vreo altfel de metoda/solutie pentru indepartarea blocajelor "renale"....

NADS Fitted

Link spre comentariu

Spune-mi te rog, ce rol are acea instalatie de metanol cu apa?

1) Curatire admisie

2) Racire EGT - big time

3) Spor de putere

Am montat-o pentru primele 2 motive....al 3-lea a venit ca un bonus.

NADS Fitted

Link spre comentariu

Poti sa detaliezi un pic cum functioneaza instalatia? Unde se injecteaza amestecul de apa cu metanol? Cine da aceasta comanda? De unde cumperi metanol?

Cred ca am sa-ti pun o gramada de intrebari despre acest subiect. Sper sa nu te deranjeze.

Merci.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Poti sa detaliezi un pic cum functioneaza instalatia? Unde se injecteaza amestecul de apa cu metanol? Cine da aceasta comanda? De unde cumperi metanol?

Cred ca am sa-ti adresez o gramada de intrebari despre acest subiect. Sper sa nu te deranjeze.

Merci.

Ma intereseaza si pe mine o descriere on detail.In cazul Y61,o problema imi pare a fi "inghesuiala" din compartimentul motor.Ar exista totusi o varianta ok de a plasa rezervorul de apa acolo?

Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

stiu ca mai este, la ala nu am ajuns, dar si asa....am schimbat de multe ori antigelul....banuiesc ca s-a format un mic blocaj, pusca mea, nu stiu ce sa zic....ma gandeam ca poate exista vreo altfel de metoda/solutie pentru indepartarea blocajelor "renale"....

Cea mai buna metoda de a goli tot sistemul este sa bagi aer sub presiune in instalatie. Ii faci o reductie la un furtun pe unde sa bagi aer din compresor cu presiune.....asa iese tot lichidul afara!

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare