Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Rasturnare Boros Csaba - Eurotrial Cehia 2011

Recommended Posts

Re: Rasturnare Boros Csaba - Eurotrial Cehia 2011

off road-ul asta...

se poate intampla si la case mai mari. noroc de macara ca altfel rau se putea intampla.

dar e bine cand se termina cu bine.

Cred ca tipu asta s-a nascut a doua oara.Iar macaraua aia nu era intimplator acolo,probabil se asteptau la o faza de genul asta.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.

• 1 year later...

Greu de inteles!Pe filmare se aude ca este intrebat: "Ai primit aer?" iar omul raspunde:"Am primit",asta in ciuda faptului ca a inghitit noroi.

Life's Too Short To Drive Boring Cars

De cate ori revad filmarea asta ma ingrozesc. Putea sa se termine rau de tot pt el.

Oricum, cinste organizatorului care s-a gandit ca cineva o sa se rastoarne si a avut macaraua acolo.

Si uite asa, poate inteleg unii organizatori....ca traseele trebuie sa fie grele, foarte grele, extrem de grele, insa sa nu fie si periculoase. Daca se intampla asta intr-o padure, unde era singur, acum ii faceau pomana de 2 ani.

Today. Tomorrow. Land Rover.

De cate ori revad filmarea asta ma ingrozesc. Putea sa se termine rau de tot pt el.

Oricum, cinste organizatorului care s-a gandit ca cineva o sa se rastoarne si a avut macaraua acolo.

Si uite asa, poate inteleg unii organizatori....ca traseele trebuie sa fie grele, foarte grele, extrem de grele, insa sa nu fie si periculoase. Daca se intampla asta intr-o padure, unde era singur, acum ii faceau pomana de 2 ani.

Salut sunt de acord cu tine in ce priveste organizatori dar trebuie sa inteleaga si participantii ca nu este suficient sa ai o masina " BETON " trebuie sa faci si macar un curs de initiere. Eu voi incerca sa introduc acea categorie de debutanti practicata in lume la sporturile cu motor, sper ca uni nu or sa se simta jigniti . Riscurile nu vor disparea deasta li se zice sporturi extreme . Ozi buna Liviu .

Cu un briceag sau cutitas care ar trebui purtat de sofer/pilot in orice masina.Tai centurile si gata.Eu am briceagul Victorinox in permanenta.Recomand un briceag sau cutit din acela open with one hand.Intr-o situatia ca asta daca ai prezenta de spirit un furtun amarat de pe la masina salveaza viata sau un curajos trage bine aer se baga in apa si face respiratie gura la gura "inecatului".

Edited by Astral
INECAT - http://dexonline.ro/definitie/%C3%AEneca

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use