robert Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 (editat) Iasi Adventure Raid -editia IX Va invitam la Iasi Adventure Raid 2011 in perioada 15-18 septembrie 2011. Concursul se va desfasura pe trei secţiuni : standard, open si extrem, individual Toate autovehiculele participante vor fi echipate conform regulamentului în vigoare Înscrierile se vor face exclusiv on-line, începînd cu data de 05.09.2011. Cele trei nopti de cazare vor fi la Hotel "Motel Bucium" *** din Iasi. Taxa sportiva este de 420 Ron/participant Taxa de participare este de 850 ron/participant.. Insoţitorii, personalul tehnic plătesc pachetul all inclusive in limita locurilor disponibile Rezervarea pachetului all inclusive se face pana miercuri 14 septembrie ora 20.00 Sportivii care au licenta vor lua startul cu numerele atribuite la inceputul campionatului. Concurentii care nu poseda licenta FRAS, vor putea sa obtina licenta one event de la secretariatul concursului. Anul acesta categoria OPEN are trasee specifice clasei parcurse cu masina echipata cu gume de 33 Plata taxei de participare se va efectua in cont:RO75BUCU327321312511RO01 -Asociatia clubul sportiv offroad club Iasi sau la secretariatul competitiei.(tel 0741140440 sau 0731873444) Program de desfăşurare Iaşi Adventure Raid 2011 Joi 15 septembrie Primire concurenti si validarea inscrierilor la secretariatul concursului din holul Hotelului "Motel Bucium" Iasi. Secretariatul va fi deschis pana la ora 23.00 Verificarea tehnica este obligatorie Vineri 16 septembrie 07:00 - 08:00 Mic dejun 08:20 Briefing 08:30 Deplasare coloana la Iulius Mall Iasi 9:30 Start oficial la Iulius Mall Iasi 10:00 Start ziua 1 21:00 Sosire ziua 1 21:30 - 22:00 Cina Sambata 17 septembrie 07:30 - 08:30 Mic dejun 08:30 - 08:45 Briefing 09:00 Start ziua 2 20:00 Sosire ziua 2 21:00 Cina festiva Duminica 18 septembrie 08:00 - 09:00 Mic dejun 10:00 Start trial 14:00 Festivitatea de premiere IIn memoria presedintelui Bogdan PAVLOV, echipajele cu cel mai bun timp din Speciala 1; Ziua 2 (Extrem) si Speciala 1; Ziua 1 (Open)si Ziua 2 (Standard ) vor fi premiate cu cupe si diplome inscriptionate cu numele acestuia Programul de desfasurare poate suferi modificari in timpul desfasurarii competitiei; acestea vor fi afisate la secretariat. Editat Noiembrie 7, 2011 de Max 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR iar prolog ? iar derogare ? ...... derogarea de la regulament vad ca devine regula .... Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Septembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Ideea cu prologul a ramas in text de anul trecut -am corectat o Daca un organizator doreste ca ordinea de start sa fie dupa prolog are dreptul acesta fara nici o derogare cu conditia de a anunta aceasta decizie in programul competitiei. Afirmatia cu "derogarea de la regulament devine regula"-cred ca ai o dimineata nu tocmai placuta. Te astept cu placere la Iasi! Robert 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Robert, insotitorii platesc si taxa sportiva, am inteles corect? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Anul trecut mi-a placut cel mai mult aceasta etapa, deci nu trebuie s-o ratez. Robert, seamana cu anul trecut? :grin: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Septembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Nu ai inteles corect. Taxa sportiva (420ron)se adreseaza participantilor la IAR care nu doresc pachetul all inclusive(850) Insotitorii si personalul tehnic beneficiaza de pachetul all inclusive in limita locurilor disponibile. 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR venim si cu , si fara prolog cu mare placere .... e una din etapele favorite e adevarat , preferam fara pt ca o sa ajungem noaptea tarziu ... Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Plata taxei de participare se va efectua in cont:RO75BUCU327321312511RO01 sau la secretariatul competitiei. Pe numele cui e contul si unde trebuie sa trimit datele pentru facturare?? 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Septembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Pana site ul clubului va fi functional :robertt_73@yahoo.com 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Septembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR venim si cu , si fara prolog cu mare placere .... e una din etapele favorite e adevarat , preferam fara pt ca o sa ajungem noaptea tarziu ... rezolvat :fara prolog:h5 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Trece-ne si pe noi pe lista la all inclusive - Gaganu si Tomitza. Maine iti virez banutii 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanGTC Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR O sa vin si eu negresit! Concursul de anul trecut a fost deosebit, atat dpdv al traseelor cat si al cazarii si mancarii...Robert si baietii lui chiar se straduie si asta se vede:br GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4 www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Anut trecut a fost cea mai frumoasa etapa la care am participat am spus-o atunci si o spun si acum :br:h5 Deci Tuparu si Romica la extrem :j Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Abia asteptam etapa de la Iasi! Andrei si George - open :banana RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Blavenstein si Marius Landy venim sigur la open tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Septembrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Anul trecut mi-a placut cel mai mult aceasta etapa, deci nu trebuie s-o ratez. Robert, seamana cu anul trecut? :grin: Ne straduim Vali sa iasa cel putin la fel de bine. 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Da, fiindca nu am fost niciodata la Iasi, si fiindca sunt cam nedat, in ultimul timp:grin:, voi accepta propunerea stimabilului Dan Ionescu de a participa impreuna la acest competition. Nu zic ca voi revolutiona din temelii offroadul, nu zic ca am o experienta bogata si sunt "pioner", nu zic ca nu suport greselile de roadbook:grin: zic, asa, simplu...pregatiti podiumul ca viu!!!:ha: ahhh, si sa nu uit...ador roua petrecerilor matinale... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Oresti sa-ti iei camera la ultimul etaj ca la parter da Semaca DISCOTECA :ha: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Oresti sa-ti iei camera la ultimul etaj ca la parter da Semaca DISCOTECA :ha: Imi cer scuze de off topic dar n-am `buton` de like ca la fecebook. :ha::ha::ha::ha: Am sa-i tin companie doftoricelului :banana KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Robert, pune-ma si pe mine pe lista la open! zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Oresti sa-ti iei camera la ultimul etaj ca la parter da Semaca DISCOTECA :ha: Shit.... La ultimul etaj vroiam ca sa ma duc eu cu sforaitul. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Robert, Vin si eu. Daca cetatenul Marius Lupu imi termina masina, vin la extrem, daca nu o termina am sa vin la open. P.S.: daca nu o termina ....Marius nu o sa vina :banana Daca se poate imi doresc o camera de unde sa pot sa ma bucur de discoteca lui Semaca sau de trilurile lui Max. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Radu Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Se pare ca Iasi va fi prima cursa ratata de noi intr-un an de zile :((. Asta pentru ca puntea fata se pare ca nu va ajunge la timp...Mai speram inca intr-o minune (tehnica). Daca nu, galerie pentru ceilalti! Alin Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Robert, te rog trece-ne si pe noi: OPEN: Laur Turcanu / Anca Fetcu EXTREM: Dan Cernisov / Marius Lupu Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
G-fun Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Open Mercedes G350 Andrei Museteanu - pilot; Marian Andreev - copilot Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate