vitalies Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Vin si eu la open - pilot Vitalie Stan copilot Natalia Marcenco, merci. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR cu plecaciune / inclinare / frica / inchinaciune / non combat...iaste oare posibil stimate dom' robert sa iutim si noi roatili alaturi dii campionii dumnevoastra ??? ca de la noi de acasa marii si drum lung s-arata catre colina aista 'bucium'... daca matali promiti sa arbitrezi PESRSONAL,...o sa TE onoram si noi cuviinciosi ce suntem, fara pretentii dii punctii...la iasi e nevoie mare de comentatori / spectatori ca noi... SUCCES !!! RESPECTELE NOASTRE !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Septembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR formularul de inscriere pe site ul clubului este functional 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgeta Mitza Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Si noi pentru prima data la Iasi ! Open Florin Stanila / nashu mare Pilot Georgeta Stanila / mitza Copilot Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Si noi pentru prima data la Iasi ! Open Florin Stanila / nashu mare Pilot Georgeta Stanila / mitza Copilot Yupiii vine si Nasu Mare :h5:2dr Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Si noi pentru prima data la Iasi ! Open Florin Stanila / nashu mare Pilot Georgeta Stanila / mitza Copilot Mitzoo,va asteptam cu drag :banana Tzupi, se pare ca o sa fie nunta mare :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR cand am facut inscrierea online, nu era activa rubrica "optiuni suplimentare" te rog sa ma treci ca punctez si ca doresc pachetul all inclusive multumesc Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Septembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR cand am facut inscrierea online, nu era activa rubrica "optiuni suplimentare" te rog sa ma treci ca punctez si ca doresc pachetul all inclusive multumesc Rezolvat:h5 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR unde ne inscriem ca site-ul nu functioneaza? Turcu Mihai si Levente Pal - Standard 161 - all inclusive Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Robert,site-ul tot nu functioneaza,asa ca inscrie-ne tu la open Blavenstein Carol- Pasca Marius la all inclus tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR http://www.offroadclubiasi.ro/iasi-adventure-raid-2011 sau direct pe formular http://www.offroadclubiasi.ro/formular-de-inscriere/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Ne-am inscris si pe site :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR nu puneti si voi pe site lista participantilor? merci! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR gata am reusit pe site trebuie dat pana jos de tot pagina sa apara formularul Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Pentru ca , pe partenerul meu traditional, Filip, il mananca sa se dea, si, pentru ca pe mine ma mananca oricum...am decis sa participam impreuna la competition. Facem rost de niste 33-uri si...suntem in carti! Pentru discoteca , pe el, Filip, sa nu va bazati decat pina la vreo unu, noaptea:grin::grin::grin: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Robert, Baietii, amanati concursul cu o saptamana va rog eu frumos ca sa vinu si eu, cu special troops( Tzuparu, Semaca, etc) ca o sa fi acolo, niu pot sa ratez si nici Ghadafi avea vsansa de a se ascunde. Oresti, este un hotel fain in centrul orasului, acolo sigur poti sa dormi ca lumea. Acuma serios, din pacate, Robert cum te anusasem mai devreme, sunt in Portugalia si ajung numai pe 18, asa ca o sa me mananc degete pana la anul. Baieti intro un fel e bine ca nu vino ca asa ramane mai multe bautura pentru ceilalti. Bafta multa tuturor Pedro Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Robert, Baietii, amanati concursul cu o saptamana va rog eu frumos ca sa vinu si eu, cu special troops( Tzuparu, Semaca, etc) ca o sa fi acolo, niu pot sa ratez si nici Ghadafi avea vsansa de a se ascunde. Oresti, este un hotel fain in centrul orasului, acolo sigur poti sa dormi ca lumea. Acuma serios, din pacate, Robert cum te anusasem mai devreme, sunt in Portugalia si ajung numai pe 18, asa ca o sa me mananc degete pana la anul. Baieti intro un fel e bine ca nu vino ca asa ramane mai multe bautura pentru ceilalti. Bafta multa tuturor Pedro Pedro las ca incercam sa-ti tinem noi locul eu levo radu si ovidiu din cati stiu Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR din cate am inteles sambata va fi si ceva nunta deci cam nasol pentru cei care nu pot dormi pe galagie pentru restu oare ne primesc la nunta si pe noi ??:x Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR din cate am inteles sambata va fi si ceva nunta deci cam nasol pentru cei care nu pot dormi pe galagie pentru restu oare ne primesc la nunta si pe noi ??:x Daca tin bine mintea si anul trecut a fost o nunta, dar Mihai sa fim corecti, voi 4 nu puteti sa ma tineti locul, ca voi de obicei va culcati repede Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romica21 Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Robert , unde se poate vedea lista cu cei inscrisi ? romica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Daca tin bine mintea si anul trecut a fost o nunta, dar Mihai sa fim corecti, voi 4 nu puteti sa ma tineti locul, ca voi de obicei va culcati repede Salut, Pedro stai linistit ca mergem gasca din MURES si rezolvam noi partea cu CHEFU!!!!!!!!!!!!. respect Liviu. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Salut, Pedro stai linistit ca mergem gasca din MURES si rezolvam noi partea cu CHEFU!!!!!!!!!!!!. respect Liviu. Liviu, daca puteam sa aleg gasca ca sa intra in locul meu, cu siguranta ar fi voi, in voi am incredere Numai bine Pedro Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Din pacate tre sa recunosc ca Pedro are dreptate. Noi patru n-avem nici o sansa sa-i tinem locul... dar vom incerca :grin: In alta ordine de idei: se va afisa o lista cu cei inscrisi? (sa vedem cu cine concuram :x) http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Miine va fi afisata si lista celor inscrisi,pina acum sint in jur de 33 de echipaje la open. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR Miine va fi afisata si lista celor inscrisi,pina acum sint in jur de 33 de echipaje la open. Super tare,BRAVO :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate