Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR

Postări Recomandate

• Răspunsuri 138
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Iasi Adventure Raid 2011 -etapa in CNOR

Prima zi la open alergatura multa, roadbook aproape perfect. A doua zi mult mai solicitanta, daca ploua eram si acum in padure. Specialele din ambele zile cu morcovi, coborari si urcari in cap. Etapa cu cele mai multe rasturnari, jumatate dintre concurentii de la open si de la extrem au facut tumbe in speciale...

Podiumul la extrem: Casuneanu, Cernisov, Fiko

La open: Superalfi, Sauliuc, George Lazariu

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mii de multumiri tuturor pentru ajutor si susținere. Lui Semaca pentru un copilotaj impecabil (încă nu Imi vine sa cred ca m-a dus fara terrarip si am mers fara spate) lui Liviu (d-nul Iernean) ca m-a adus pe platforma si pentru discuțiile despre adevaratii pioneri, organizatorilor (Raimond sper ca nu Ti-am stricat sufa) lui Sorin din Bucovins ca mi-a scos cardanul, Razvan si Alex de la Gtc ... Lista e lunga ....

Desi am pierdut podiumul si mașina a meritat fiecare metru de concurs, păcat ca nu i-am putut termina si pe ultimii 10 metri sau cat avea urcarea de la finish. O sa am ce povesti nepotilor :))))

Link spre comentariu

@RR: mititico, vezi ca-ti sare acul...ai postat acelasi lucru de doua ori:ha:! Si eu iti multumesc pentru ocazia de a vedea o femeie, pilot de mare angajament si determinare, de aproape! Imi pare rau ca nu ne-a tinut fierul pana la sfarsit, dar chiar si asa, ai admiratia si felicitarile mele! Eu n-am facut decat sa te sustin, atunci cand ai avut nevoie, ca sa-ti continui proiectul si obligatiile... Bravos si...da-i span, inainte!!!

PS: m-a amuzat asta...cu Sorin Pascovici, care ti-a scos cardanul!!:ha::ha::ha: Referitor la aceasta actiune, Miko poate sa puna ceva poze:grin::grin::grin:

Editat de semaca

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Prima zi la open alergatura multa, roadbook aproape perfect. A doua zi mult mai solicitanta, daca ploua eram si acum in padure. Specialele din ambele zile cu morcovi, coborari si urcari in cap. Etapa cu cele mai multe rasturnari, jumatate dintre concurentii de la open si de la extrem au facut tumbe in speciale...

Podiumul la extrem: Casuneanu, Cernisov, Fiko

La open: Superalfi, Sauliuc, George Lazariu

la standard: ciornohuz dan,mihai-levo,fam. iuga

Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09

Transsylvania Offroad

http://www.offroadtranssylvania.ro

Link spre comentariu

@ Semaca - sunt langa D.D pe platforma in drum spre Bucuresti si scriu de pe telefon care a luat-o razna. Nu pot sa sterg postarile duble. Sunt pe departe de a fi pilot care merita laude dar ma bucura faptul ca un concurs ma invata cate ceva nou si capat experinta pe care nu cred as acumula-o la cateva iesiri amicale sau daca "as citi din manuale". Eu iti multumesc ca ai avut bunavointa sa faci echipa cu un incepator ca mine.

Nu-l incurajam pe Miko sa pună poze ca el o înțeles altfel scosul cardanului. Dar ii multumesc ca ne-a sustinut pana-n sapca Toyota.

Link spre comentariu

Acum ca am ajuns inapoi la hotel (Bucium), va povestes cam cum a fost la Standard la Iasi.

Prima zi, am plecat de pe 1, urmati de fam. Iuga si RR (principalul adversar). Pe primele pozitii m-am incurcat un pic, la fel si Doina, dar in cele din urma mi-am dat seama de traseu si i-am ajuns pe R2RS2 Team. I-am depasit la un T unde Semaca a gresit un pic (desi nu o sa recunoasca nimic). Dupa aia mult praf, forestiere, sate, un pic de padure si cam 1 m de noroi de trecut. 113 km la unele locuri alergatura, la altele de navigatie adevarata. La finish am ajuns primii, urmati la jumatate de ora de RR si Dan Ciornohuz, care astfel (plecand de pe 5) a avut un timp excelent (dupa noi cu un punct). Faza tare e ca a doua zi noi am avut in urma lui un minut... deci dupa doua zile egalitate la minut!

A doua zi a inceput cu speciala Bogdan Pavlov, un traseu lungut cu multe benzi si viraje. Binenteles ca bivolul nostru Y60 este automat penalizat la "de-astea". Am facut tot ce s-a putut, am scos al doilea timp, dar tot ne-a batut cu un minut, adica 3 puncte. Traseul propriu zis a fost unul foarte frumos, prin paduri, sleauri uscate, urcari, coborari, santuri, de toate. Daca ploua era incredibil, dar si asa va ramane unul de neuitat!

La trial, avand 3 puncte de recuperat am avut nevoie de 18 secunde fata de Dan cu Vitara. Traseul arata foarte bine: inclinatii, urcari, coborari, noroi, de toate. Am recuperat 10 secunde si in final am ramas la un punct diferenta de Dan el fiind pe 1... dupa 3 zile, 2 speciale si peste 150 de km de offroad. In orice caz a meritat pe deplin locul fruntas. A mers intr-un mare fel si copilotul a navigat perfect. Bravo, sper sa va mai vedem (va suflam noi locul 1 data viitoare)

Dupa trial ne-am facut bagajele si am luat-o spre Cluj. Am ajuns aproape pana la iesirea din Iasi, cand Mihai mi-a spus ca parca ar vobla roata stanga de pe remorcuta noastra imprumutata (Motanelul Incaltat). A avut dreptate, avea joc aprox. 3 cm... Rulment praf. Ne-am intors cu greu la hotel, deja zdruncina, vobla, suna ca dracu, dar cumva am ajuns. Maine cu ajutorul lui Robert si celorlalti baieti de aici speram sa rezolvam problema.

Ca si inchidere doresc sa felicit toti concurentii, dar mai ales pe cei de la Standard. Felicitari si organizatorilor: lui Raimond si Nucu pentru traseele frumoase si roadbookurile de calitate inalta si lui Robert si celorlalti pentru amabilitate si ajutor. Multumim!

Mihai si Levo

Link spre comentariu

@ Semaca - sunt langa D.D pe platforma in drum spre Bucuresti si scriu de pe telefon care a luat-o razna. Nu pot sa sterg postarile duble. Sunt pe departe de a fi pilot care merita laude dar ma bucura faptul ca un concurs ma invata cate ceva nou si capat experinta pe care nu cred as acumula-o la cateva iesiri amicale sau daca "as citi din manuale". Eu iti multumesc ca ai avut bunavointa sa faci echipa cu un incepator ca mine.

Nu-l incurajam pe Miko sa pună poze ca el o înțeles altfel scosul cardanului. Dar ii multumesc ca ne-a sustinut pana-n sapca Toyota.

Insanatosire grabnica Toyotei si e vedem la Campulung!

Link spre comentariu

Am uitat sa-l felicitam si pe Radu cu Stefi care au luat locul 2 la Open.

sa speram ca la urmatoarea sa urce Clujul pe 1 la toate clasele.

Felicitari la toata lumea.

Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09

Transsylvania Offroad

http://www.offroadtranssylvania.ro

Link spre comentariu

La trial, avand 3 puncte de recuperat am avut nevoie de 18 secunde fata de Dan cu Vitara. Traseul arata foarte bine: inclinatii, urcari, coborari, noroi, de toate. Am recuperat 10 secunde si in final am ramas la un punct diferenta de Dan el fiind pe 1... dupa 3 zile, 2 speciale si peste 150 de km de offroad. In orice caz a meritat pe deplin locul fruntas. A mers intr-un mare fel si copilotul a navigat perfect. Bravo, sper sa va mai vedem (va suflam noi locul 1 data viitoare)

Levo tu crezi ca eu m-am retras definitiv? :)))

Alin Radu
Link spre comentariu

Iasi - una peste alta un concurs frumos.

Organizarea, masa, cazare, echipa lui Robert - nota 10.

Ziua 1 - prea multa alergatura, o plimbare prin padure.

Speciala...grea (insa asa ne place) ....dar prost calculat timpul. Am stat 5 ore degeaba, am intrat pe la 15.30 in speciala, am facut 80 km pe lumina....apoi stateam cu Schultz sa cautam benzi si borne in intuneric.

ZIua 2 - felicitari maxime....nenea Robert asa te vrem...felicitari again.

Andrei Museteanu - multumesc....sa-ti traiasca troliul....daca nu ma ajuti si acum eram in noroi......si scuze, nu te-am propus la premiere - cea mai spectaculoasa rasturnare(pozele o dovedesc)

Traco - Tudor, Costel...felicitari....ati trecut testul, roll cage-ul lui Muse a tinut. Masina e praf ,insa Andrei e neatins.

Razvanuta si Stef- ati fost ingerii mei salvatori. A fiert masina( am uitat sa dau drumul la ventilatoare:grin:....sper ca nu citeste si Schultz) si-am pierdut un surubul cu pas special de la aerisire....adica "stop joc". La 5 min a aparul Razvanuta care avea 3 suruburi.....din care unul exact cel de care aveam nevoie. Asa noroc mai rar.

Concluzie - mai venim Iasi ca sa-l stresam pe Robert.

Today. Tomorrow. Land Rover.
Link spre comentariu

primele impresii ... inca la cald ....

ziua 1.... cam anosta , in afara de prima speciala si d e bucata de dupa poz 80..... pacat de azimutul de la 140 ..... pacat de finishul care ni s a dat la poz 140 din cauza acelui azimut

ziua 2 ..... de exceptie

voi reveni cu poze si filmulete dupa ce mi mai revin oleaca ...

Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak

Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo

T44

Link spre comentariu

de la agonie la extaz...

cam asta ar fi pe scurt etapa de la Iasi

Am inceput PS1 in prima zi cu o rasturnare pe spate pe un copac datorita unui prag pe care nu l-am vazut si nu am crezut ca este asa de drept - in fine am pus masina pe roti si dupa ce s-a dus uleiul de pe unde intrase si am scapat de fumul ala alb am continuat traseul cu bine.

Ziua 1 - relativ alergatura multa dar nu niste portiuni de porti si ravene foarte interesante - am reusit sa terminam pe 2.

Ziua 2 - SUPERB!!!!!!! cele 2 PS-uri unde am reusit sa avem cei mai buni timpi la ambele au fost dementiale. Iar tot traseul a avut absolut de toate - ravene, urcari in cap, coborari in cap, laterale, mlastini etc - Nota 10+ cu felicitari!!!!!

am avut 2 episoade mai putin placute in ziua 2 (de aici si titlul postului de mai sus) am taiat un cauciuc si s-a rupt surubul care tinea rola intinzatoare de la cureaua de alternator (implicit nu mai mergea nici directia avand full hidraulica). Cu ajutorul lui Romeo :tk:tk:tk care a avut exact surubul care ne trebuie am revenit in forta in cursa recuperand pe ultima bucata ce pierdusem cu reparatia astfel dupa ziua 2 am urcat pe 1 :banana

ziua 3 - Trialul - cei de la Iasi au dovedit ca se poate face un trial cu de toate - cu dificultate peste medie dar totusi pastrand un timp scurt de parcurgere de cca 2-3 minute. Foarte frumos si foarte multa lume prezenta - BRAVO!

inainte de trial am constatat ca nu mai mergea decat viteza 1 si 2 din cutie asa ca ne-am chinuit un pic la trial dar a fost ok - afterall.

asadar dupa 3 zile de concurs am terminat pe 1 si am luat si locul 1 la Speciala Pavlov :grin:

vorba aceea .... avem echipa .... avem valoare!!!!!

BRAVO copilotului meu GEORGE care a navigat EXEMPLAR (ca de obicei de altfel)

Robert - cazare, mancare - la SUPERLATIV - Felicitari - PS-urile - absolut senzationale - ar trebui sa invete multa lume de la voi cum sa faca probele si traseele.

Tin sa mentionez pe John si Blavenstein si Gaganul care au dat dovada de maxima sportivitate - BRAVO!

pe scurt - o etapa SUPERBA!!!!! Abia asteptam Iasi 2012 !!!!!

RUBICON - always ready to race ...

Kamikaze Off-Road Club

Link spre comentariu

Levo mi-a placut asta cu "principalul adversar". Atata ce am incercat sa va intrec ca am rupt Toyotica :ha:. Si pan la urma a ramas in "doi se bat si al treilea castiga" :ha: Mama lui de Suzuki ca a mers brici cu tot cu pene si dejantari :ha: Felicitari.

Link spre comentariu

Felicitari iasi 20011

Multumesc, Robert si intregii echipe de organizare pentru acesta etapa,o etapa de navigatie dar cu speciale foarte frumoase,tineti-o tot asa dar un pic mai multa atentie la coordonare si la decizi.

In prima zi sa navigat si sa alergat foarte mult, daca ploua pe ultima portiune de traseu era deranj mare :br,am mers foarte bine am reusit sa treminam ziua cu un avans de 1h si 10 min fata de al doilea loc.

in a doua zi am avut un traseu cu doua speciale un pic mai complex decat in prima zi dar si cu km mai putini la jumatate

O zi nfasta pentru mine trebuia decat sa termin traseul pentru a ocupa primul loc am mers exceptional dar ma tradat masina ,in a doua speciala (speciala Pavlov) la prima coborare in cap mi sa rupt reductorul si m-am rasturnat oprinduma intrun pom, am reusit sa repun masina pe picioare foarte repede (multumes blavestain ) si am terminat speciala in timp numai cu tractiune spate.

Si cum nici un ghinion nu vine niciodata singur cu 6 km inainte de finis sa rupt si grupul spate si a trebuit sa ies din traseu :fr2

Felicitari premiantilor cu caracter.

MITSUBISHI DE FAMILIE

Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie

Link spre comentariu

Multumesc inca odata tuturor participantilor la Iasi Adventure Raid 2011!

Bilantul evenimentul ne confirma faptul ca am reusit prin organizarea IAR 2011 sa multumim participantii prin calitatea traseului ,a probelor speciale si ca cele 3 zile de offroad de la Iasi pentru toti participantii vor fi de neuitat.

Deasemeni MULTUMESC CELOR 5 ECHIPAJE DE LA CLASA OPEN :h5pentru decizia luata si va asigur ca ce am promis pentru 2012 ramane stabilit;aceste echipaje si au facut un loc aparte in sufletul meu.

Clubul Offroad Iasi sa prezentat la acest eveniment cu o echipa noua de organizare care in mare parte si a facut treaba bine si foarte bine .

Datorita aspectelor care concurentii le au semnalat,in sensul bun catre organizare santem convinsi ca la I A R 2012 aceasta echipa va fi una perfecta,profesionista care nu si va permite sa faca nici cea mai mica greseala de organizare

0741140440-Robert
Link spre comentariu

CLASAMENT IASI ADVENTURE RAID 2011

CLASA EXTREM

LOCUL1

-CASUNEANU COSTEL

-MAURILIO ZANI

LOCUL2

-CERNISOV DAN

-MARIUS LUPU

LOCUL3

-FIKO ISTVAN

-MIKO ISTVAN

CLASA OPEN

LOCUL1

-DEGERATU ANDREI

-BOBU GEORGE

LOCUL2

-SAULIUC RADU

-POP LES STEFAN

LOCUL3

-LAZARIU GEORGE

-LAZARIU CRISTINA

CLASA STANDARD

LOCUL1

-CIORNOHUZ DAN

-DORIN RADU

LOCUL2

-TURCU MIHAI

-PAL LEVENTE

LOCUL3

-IUGA RAZVAN

-IUGA DOINA

Clasamentul complet il gasiti pe www.offroadclubiasi .ro

Editat de robert
0741140440-Robert
Link spre comentariu

GHEmotocu' inainte de cvadruplul tzukahara intins.....

Editat de Max

T44

Link spre comentariu

Superalfi PS2 ziua 2

[video=youtube;xU1L4JzJ-IQ]

si PS1

Editat de Max

T44

Link spre comentariu

Blavenstein PS1 ziua 2

[video=youtube;qh-BoFZwF2o]

Editat de Max

T44

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare