teddybear Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Iarasi recomand sa achizitionezi masina care sa nu fi avut volanul mutat sau daca e mutat sa fie profi si sa te asiguri de asta! Unul din criterii, (dupa care poti verifica profesionalismul modificarii) este sa fie modificata si cartea masinii: sa scrie in ea ca e cu volan pe stanga (LHD), chiar daca la o verificare a VIN-ului rezulta ca "s-a nascut" cu volan pe dreapta (RHD):wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Cu 3000 euro mare minune s-a gasesti un TD4 bun si asta fara inmatriculare ....in schimb gasesti 1.8 si 2.0 (1999,2000) dar nu m-as baga,sunt destul de "proaste". Benzinaru' 1.8 este si el acolo dar dupa 2001 (117hp)cuplu de benzinar slabut ,dar merge si el,usor de intretinut (asta dupa ce schimbi garnitura:ha:)dar pentru cine vrea performanta si sportivitate KV6:grin: Rigida nu e deloc(eu inca caut solutii)daca mergi mai incet se comporta mai bine si cu gumele umflate:wink: bafta:W If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Ma intereseaza de la Freelander varianta in 5 usi ... despre motoare nu stiu inca ce sa spun ca si buget alocat sa zicem in jur de 3000 euro cu tot cu inmatriculatul ....sa zicem maxim 3500 daca as gasi ceva foarte bine intretinut. Pentru un Td4 (motorizare BMW 112 hp/260 Nm) 3000 euro fara inmatriculare reprezinta un buget cam sub limita, ce nu-ti poate garanta ca nimeresti o masina fara hibe. Pentru un 1.8 benzina (motorizare Rover-Ford 120 hp/160 Nm) sau 2.0 di (motorizare Rover 98 hp/210 Nm) bugetul s-ar incadra, dar tot va trebui sa prevezi un buget suplimentar pentru diverse. Dpdvp as opta pentru Td4 cu conditia ca bugetul alocat achizitiei sa sara de 4500 euro, sau un 1.8 benzinar, daca masina este bine intretinuta. O instalatie GPL montata pe un benzinar o vei amortiza destul de repede daca faci drumuri lungi frecvent. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian_sl2005 Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Scuze pt absenta....o saptamana grea... . Da, bugetul din pacate este mic, sunt constient, deia nici nu prea imi permit sa visez la un TD4, poate sa gasesc unul usor lovit pe cat posibil pe lateral. Cred ca ar fi bine inainte de toate sa si incerc cele 3 motorizari.....de motorul pe benzina imi e teama sa nu ajung sa schimb anual garnitura de chiuloasa, si mai ales sa nu ma trezesc ca imi iau un 1,8 si ma rog de el intr-o depasire....sau ca trebuie sa-i dau treapta a 4-a pt a putea depasi repede la drum lung ....asa cum fac cu Polo de 1,2 in 3 cilindrii pe care-l am acum....fuge, e ok,consum ok, in schimb daca am mai mult de e oameni in el si vreu sa-i dau peste suta tr sa-l cam rog( mentionez ca are si GPL). Cam de asta imi e teama si cu un freelander de 1,8 varianta lunga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Atunci cauta un KV6, majoritatea fug de ele datorita impozitului si a consumului in oras, dar cu GPL montat devine brusc o optiune interesanta. :grin: Varianta "lunga" e mai lunga cu vreo 4 cm. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian_sl2005 Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Sincer m-am gandit si la o masina cu volanul inversat. Sunt ceva mai ieftine ca pret de achizitie.( Scuze ca deviez putin de la subiect.)In mare parte cam ce tine de manopera pt partea auto mi-o pot face pe cont propriu undeva in provincie ma pricep si am ajutoare mai pricepute ca mine. Problema este in felul urmator: Nu stiu cum se inmatriculeaza o masina venita din Anglia cu volanul pe dreapta, nu stiu ce acte sunt necesare, care-i treaba cu cartea masinii....cu farurile, stergatoarele etc. Binenteles am inceput sa intreb in stanga si-n dreapta, sa citesc pe internet, pana intr-o zi cand un coleg de serviciu imi spune ca are o cunostinta fiind o persoana cu mare functie la RAR si pot merge sa o intreb orice. Zis si facut. Mentionez ca locuiesc in Bucuresti, asa ca am mers la persoana respectiva la RAR-ul de pe Grivita (pt cei din Bucuresti sigur stiti). Acolo am gasit persoana , i-am explicat mi-a zis ca nu are idee si a rugat pe altcineva sa ma ajute, concluzia este ca nu stia nimeni care-i procedura, majoritatea inginerilor de la acel RAR dadeau din umeri, si se intrebau unul pe celalat, ca sa scape de mine mi-au zis sa nu ma incurc cu o astfel de masina decat daca e deja inmatriculata pe Romania. Concluzia este ca m-am dus bou si am venit vaca. Rusine sa le fie.....habar nu au pe ce lume traiesc.....si RAR din Bucuresti. Asa ca nu ma sperie neaparat conversia volanului ,am mai facut treaba asta cu un amic in urma cu 5 ani la un citroen ZX adus din Anglia, in schimb problema este cu documentele cu care vine masina.....poate stie cineva sa-mi spuna . Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 (editat) Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Pana la Documente o sa te sperie caseta de directie, este diferita, iar o conversie reusita se face numai cu piesele originale dedicate. Citeste aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56858-schimbare-volan-dreapta-stanga-freelander. Cat despre RAR, sa fim seriosi, au lacune grave. Editat Martie 28, 2014 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corax Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Buna seara. As vrea sa stiu ce norma de poluare-euro are un Land Rover Freelander ce are prima inmatriculare in 31.01.2003? Nu stiu cum sa pun un scan dupa UK Registration Certificate sau nu ajuta cu nimic asta? Doar prin cererea tip la RAR pot sa scot un certificat cu norma de poluare si emisiile de CO2??? Cred ca ar dura ceva saptamani... Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 (editat) Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander As vrea sa stiu ce norma de poluare-euro are un Land Rover Freelander ce are prima inmatriculare in 31.01.2003? In Romania este Euro 3, in Germania Euro 2+ (compliant Euro 3), in UK ar trebui sa fie Euro 3, valabil pentru masinile fabricate incepand cu 2001. Editat Aprilie 8, 2014 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saig86 Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Poate este devreme sa-mi dau cu părerea,însă masinile astea-s ca Dacia veche. Eu am doua(1.8 din '99 si td4 din '03)cumparate acum o luna,iar ele se prezentau in stare foarte buna cand le-am luat.Însă,dupa 1.200 km cu 1.8 si 400 km cu td4,pot spune ca-s dezamăgit. Problemele cu care ma confrunt sunt:ambreiaj,consum de ulei,"greierași" in interior,becuri arse,haion,articulatii etc...Eu cand am le-am cumpărăt,eram conștient ca mai trebuie sa bag in dânsele,bani.Asa ca pana nu le pun la punct,vreau totusi sa cred,ca am facut alegerea corectă... Eu pana sa le cumpăr,am văzut si testat 7 Freelander-uri,si astea doua au fost alegerea corecta,la banii care cereau pe ele. Nu va luati dupa ce scrie in anunt,testati masina prin toate metodele.Mie a vrut unul sa-mi vândă una fără cardan...noroc ca i-am spus sa mergem pe un câmp sa vad si eu cum se comportă 4x4,si abia atunci mi-a spus ca n-are cardan. Mare atentie sa nu fi fost lovita,de rugina nu vorbesc pentru ca din 7 vazute+2 cumpărate,n-am văzut pata de rugina.Din 9 masini vazute in total,doar la 4 le mergea dezaburirea pe spate,si doar la 6 le mergeau toate stopurile,luminile,becurile de pe bord... "Între două nu te plouă,dar cu patru e mai bine" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarkanyi Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Eu am fost in probe si offroad, a mers perfect trei luni. De atunci o tin intruna cu reparatiile. E drept, incepe sa-mi placa cum merge. E o doamna fitoasa si scumpa. Cand merge, n-ai da-o pentru nimic in lume, cand nu merge, vrei sa-i dai foc. Am avut si Dacie, dar ce diferenta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Eu pana sa le cumpăr,am văzut si testat 7 Freelander-uri,si astea doua au fost alegerea corecta,la banii care cereau pe ele. Daca nu sunt indiscret, ce pret de achizitie au avut? Si ce istoric? Daca au fost englezoaice la origine s-ar putea sa coste mai mult decat ai prevazut... Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rcdragomir Postat Mai 20, 2014 Partajează Postat Mai 20, 2014 (editat) Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Daca nu sunt indiscret, ce pret de achizitie au avut? Si ce istoric? Daca au fost englezoaice la origine s-ar putea sa coste mai mult decat ai prevazut... cand cumpara o masina se uita numai la banii ceruti pe ea ...vrea cu maxim 3000 euro sa fie si buna si frumoasa si daca se poate sa mearga si fara motorina sau benzina sau sa consume cat un Tico. daca le ceri 7000-8000 euro pe o masina ingrijita si in care s-au bagat bani ,zice lasa domnule ca am vazut la 3000....asa ca sincer nu vad rostul intrebarii ....ca sa fiu un pic rautacios ,cred ca le-a luat la kilogram si acum se intreaba daca fierul vechi merita reparat. Editat Mai 20, 2014 de rcdragomir 1 ROBERT -Land Rover Freelander td4 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saig86 Postat Mai 20, 2014 Partajează Postat Mai 20, 2014 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Nu stiu daca este topicul potrivit,însă pe cea de 1.8 din '99 am dat 2.400 iar pe cea de 2.0 din '03,4000 euro.Cu precizarea ca pentru ce de 1.8 am un buget de 1.000 euro,iar pentru cea td4 am un buget de 2.500 euro.La jumătatea lunii viitoare,sunt cu ambele în service. Am gasit mult mai scumpe,cu probleme mai mari. Eu am intrat in hora,acum dansez! Probleme extraordinar de mari nu au,însă sunt deranjante.Am facut un calcul,pentru amândouă si cu 1.000 euro le rezolv,însă vreau sa investesc mai mult,pentru ca-s obișnuit ca masinile mele sa fie impecabile din toate punctele de vedere.Am ajuns la masinile astea,dupa ce am avut 4 Audi,o Kia Sportage,un Grande Cherokee,toate impecabile.Sper si cred cu tărie ca si pe astea doua o sa le fac dupa placul meu. "Între două nu te plouă,dar cu patru e mai bine" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dand112 Postat Mai 20, 2014 Partajează Postat Mai 20, 2014 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander cele pe benzina mai au probleme cu garnitura de chiulasa,stiai ?in rest...sustin cele spuse de colegul nosru(ieftin si bun,n-ai sa gasesti):cl!eu iti pot spune ca,in masina mea am investit peste 2000euro de cand o am!de asemenea am auzul fin,plus ca,nu-mi bat joc de ea,ca te lasa in drum daca faci asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saig86 Postat Mai 20, 2014 Partajează Postat Mai 20, 2014 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander cele pe benzina mai au probleme cu garnitura de chiulasa,stiai ?in rest...sustin cele spuse de colegul nosru(ieftin si bun,n-ai sa gasesti):cl!eu iti pot spune ca,in masina mea am investit peste 2000euro de cand o am!de asemenea am auzul fin,plus ca,nu-mi bat joc de ea,ca te lasa in drum daca faci asta! Am auzit si eu ca au probleme,însă eu am garantie la chiulasa,a fost schimbata la începutul anului. Frecventez si alte forumuri auto,si pana acum n-am văzut vreunul fără probleme.Toate mașinile au cate o problemă mare,pentru ca daca nu s-ar strica ,ar da faliment. In rest,nu stiu de unde si tu si colegul,ati desprins ideea ca eu am căutat o masina ieftina si buna etc...eu am fost constient ca sunt probleme la acest tip de masina.Tocmai de aceea,nu am vrut sa dau 6.000 pe una "perfecta",ci am preferet sa o fac eu,cu banii mei. Însă cea mai mare dezamăgire este ca,nu este o masina premium,asa cum ar trebui.Eu stiam/credeam ca LR produce masini premium,însă acum m-am convins ca,cel Putin Freelander nu este. O zi bună. "Între două nu te plouă,dar cu patru e mai bine" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dand112 Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander tot pe acest form am citit despre un benzinar,1,8,povestea un tip,l-a achizitionat de nou si spunea ca a schimbat garnitura de chilulasa de mai multe ori si-a facut aproximativ 50.000km,fapt ce l-a motivat sa o vanda!eu nu deduc,iti spun doar ca,asta e realitatea!masinile achizitionate cu bani putini,sunt daramate!cela bune,ingrijite,costa!acum,eu nu-ti doresc raul,nu te cobesc,din contra,iti doresc succes in proiectele tale si multi kilometri fara evenimente rutiere! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saig86 Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander tot pe acest form am citit despre un benzinar,1,8,povestea un tip,l-a achizitionat de nou si spunea ca a schimbat garnitura de chilulasa de mai multe ori si-a facut aproximativ 50.000km,fapt ce l-a motivat sa o vanda!eu nu deduc,iti spun doar ca,asta e realitatea!masinile achizitionate cu bani putini,sunt daramate!cela bune,ingrijite,costa!acum,eu nu-ti doresc raul,nu te cobesc,din contra,iti doresc succes in proiectele tale si multi kilometri fara evenimente rutiere! Mulțumesc.Si eu iti doresc la fel. Însă eu nu prea-s de acord cu aceste aspecte.Hai sa-ti spun ceva,eu am anumite probleme cu masina,care le voi rezolva luna viitoare cu maxim 500 euro.Daca eu ti-as vinde masina pe 4.800 cu aceste probleme(nedepistabile),ai cumpara-o?Dar daca ti-as vinde-o pe 2.500 euro cu aceleasi probleme(nedepistabile din prima),cum ti-ar suna? Nu este relevant pretul...ideea este ca trebuie sa casti bine ochii cand cumperi ceva.Si nu-s adeptul acelei teorii,care spune ca,daca iti pica ceva la masina dupa câteva zile,fostul prooietar ar fi stiut de problema.Masina poate fi "tipla",dar daca a doua zi dupa ce ai luat-o iti pica pompa de injectie,ce vina are fostul propietar?Eu nu cred ca propietarii/vanzatorii sunt de vina,ci masina in sine. Eu consider ca nu am probleme mari la nici una dintre ele,dar daca,dupa ce le pun la punct,apar alte probleme,e clar:marca masinii este de vina. Din ce am citit pe acest forum,absolut toate masinile au mici probleme,iar daca este cineva cu vreuna perfecta,tot respectul...dar asta sa ii zica lui mutu! Cum am zis si mai sus,am intrat in hora,dansez!Acest topic este deschis tocmai pentru cei care vor sa-si cumpere una,iar sfatul meu este:sa stea linistiti in banca lor.Din păcate pentru mine,nu stiam de acest forum înainte de a cumpăra masinile,ca altfel imi luam Daihatsu Stiu ca proprietarii de Freelander vor sari in sus,dar din ce se vorbeste pe forum si din prisma a unui propietar de 2 modele de Freelander(diferite ca si motorizare,an fabricatie etc..)acest tip de masina nu este unul fiabil.Este mai mult pentru pasionati,pentru cei care din cand in cand(de fapt mai des),au o plăcere de a repara cate ceva la masina. Bafta! "Între două nu te plouă,dar cu patru e mai bine" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Pot sa te contrazic nitel, am doar 3, si toate functionale. Nu zic ca nu au fost necesare niste investitii, dar, tragand linie, sunt multumit de ele. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander fiabilitatea o vezi pe stradă...sunt atâtea mașini care merg acuma, că nu merg alea pe care le-ai cumpărat tu, sunt o groază de motive de discutat vinde-le, ia-ți o mașină care merge, și o să vezi surpriză - vei descoperi marca perfectă ;) http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saig86 Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 (editat) Pot sa te contrazic nitel, am doar 3, si toate functionale. Nu zic ca nu au fost necesare niste investitii, dar, tragand linie, sunt multumit de ele. Sunt de acord cu tine.Cu investiții faci Titanicul,Boeing! Tocmai de aia,astept sa vad cum se comporta dupa reparatii.Insa,azi ,daca un prieten bun mi-ar cere sfatul in privinta achiziționării unui Freelander,i-as sugera sa se mai gandeasca. fiabilitatea o vezi pe stradă...sunt atâtea mașini care merg acuma, că nu merg alea pe care le-ai cumpărat tu, sunt o groază de motive de discutat vinde-le, ia-ți o mașină care merge, și o să vezi surpriză - vei descoperi marca perfectă ;) Pai si ale mele merg...si merg zilnic ambele cam 70 km.Perfect,au ale mele anumite probleme,dar si încă 7 care le-am văzut înainte?Si alte zeci de pe forum?Chiar daca pe una imi sta cei "three amigos" aprinisi,iar pe alta s-ar putea sa aibă in viitorul apropiat probleme cu ambreiajul,masinile merg si cu aceste "bube".Repet,daca are cineva pe forum vreun Freelander de prin 2000-2003,PERFECT,eu nu-l cred...iar daca-i asa,sa-mi spună daca-l vine,ca-l cumpăr eu Editat Mai 21, 2014 de DKW "Între două nu te plouă,dar cu patru e mai bine" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 (editat) Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander ...daca are cineva pe forum vreun Freelander de prin 2000-2003,PERFECT,eu nu-l cred...iar daca-i asa,sa-mi spună daca-l vine,ca-l cumpăr eu Daca vii cu 10000 euro iti vand eu un Freelander din 2002, daca nu te deranjeaza cutia automata.:old Defecte gasesti si la o masina cu 0 km. Editat Mai 21, 2014 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander @DKW,nu crezi ca-l vinzi prea ieftin? Eu zic sa te mai gandesti...:ha: Scuze de :off Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saig86 Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Daca vii cu 10000 euro iti vand eu un Freelander din 2002, daca nu te deranjeaza cutia automata.:old Defecte gasesti si la o masina cu 0 km. O iau ca atare,adica ca pe o gluma Cu banii astia,iau doua la fel de bune Sau,mai mă "screm" un pic,si-o iau noua Acum serios,vorba ta,si aia noua are defecte.Conteaza mai putin cat dai pe masina(chilipiruri exista),ci contează ca-ti bani ai pentru a remedia defectele/probleme. "Între două nu te plouă,dar cu patru e mai bine" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 (editat) Re: Unicul topic cu sfaturi atotcuprinzatoare privind achizitia unui Freelander Liviule, nu ma indur de el sa-l dau, ii cunosc toate calitatile si defectele. Dupa ce o sa finalizez cu relocarea si sa-mi fac garajul mult visat o sa pot sa ma apuc sa-l "tunez" dupa placul meu. O iau ca atare,adica ca pe o gluma. Nu-i o gluma, l-am avut la vanzare la 9700 euro, dar m-am razgandit vazand ce oameni ma intreaba de el si ce propuneri de pret ofereau, pe principiul ca stiu ei mai bine. Acum sunt constient ca desi am bagat niste bani in el am avut noroc de o masina buna. Dar am plecat la cumparaturi cu temele facute, stiind foarte bine ce vreau sa cumpar. daca un prieten bun mi-ar cere sfatul in privinta achiziționării unui Freelander, i-as sugera sa se mai gandeasca. Sau poti sa-i arati acest topic si se va decide singur. Uite unul de vanzare, oare stie de ce cere pretul ala? Editat Mai 21, 2014 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate