mariusg Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander Ce ne mai intrebi? Nu ai avut aceasta masina? Doar stii de ce te-ai lovit. Ce ne mai intrebi. Daca o iei pentru revanzare atunci este alta poveste. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander Ce ne mai intrebi? Nu ai avut aceasta masina? Doar stii de ce te-ai lovit. Ce ne mai intrebi. Daca o iei pentru revanzare atunci este alta poveste. Nu este ptr. vanzare si nu era td4. Daca vrei sa ma ajuti.... chiar tin cont de sfatul tau,sincer am citit cam tot ce ai scris si cred ca ai experienta . Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander td4,motor bmw, 2002 Te rog sa nu ma intelegi gresit dar esti un membru vechi al acestui forum si mi s-a parut curios anuntul, mai ales ca fost posesor de Freelander. Scuze. Daca vrei sa iei aceasta masina de pe net si fara sa o vezi, sau sa o vada cineva inainte (dar care cit de cit se pricepe la LR) eu nu te sfatuiesc. Adica eu nu as putea sa cumpar nimic nepalpabil. O cutie de transfer nu este mai mult de 400 lire la Ashcroft si daca o dai pe a ta la schimb iese mai ieftin (mai ales ca poti sa o faci acolo direct). Acum cu AC-ul depinde unde o sa o folosesti mai mult. Daca este la munte, no problem. Are numai 2 locuri, deci doar atit poti duce ca persoana mai ales daca o inmatriculezi ca autoutilitara. Altfel iei amenda. Cam atit mometan. Nimeni nu o sa-ti spuna ia-o sau nu. Aaaa si am uitat sa-ti spun in email-ul anterior. bratu romeo pe forum are aceeasi masina pe care vrei tu sa o iei. Si sa stii ca se pricepe. Cred ca este mai indreptatit sa=ti dea niste sfaturi. Bafta! Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander td4,motor bmw, 2002 Asta masina este... Peste cateva ore o achitionez ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 (editat) Re: Sfat achizitie Freelander td4,motor bmw, 2002 Din principiu eu nu as lua o masina cu care nu pot face probe mai intai. mai ales ca e 4x4 permanent. Cutia aia de transfer nu s-a stricat degeaba, dupa 2001 pinonul de atac si coroana au fost imbunatite si nu se mai sparg asa usor. Se poate sa fie o problema si la vascocuplaj sau la diferentialul din spate. vezi daca are roti diferite pe spate si pe fata. Masina pare "muncita", are si carlig de remorcare, nu stii cum a fost exploatata In particular, parerea mea este ca dupa 2002 freelanderele au rezolvate multe din problemele suratelor mai in varsta. In functie de cati km are masina pot aparea insa probleme si la motor daca nu a fost ingrijit corespunzator. Tu o iei pentru ca este taxa mica, dar eu cred ca masina este modificata ca utilitara nu cred ca este original utilitara verifica daca o poti inscrie la noi. Poti verifica de unde a fost cumparata? Asa a fost adusa di Anglia ? Plus ca este cam "cheala". Asa cum arata este buna pentru vanatoare/pescuit cred ca poti dormi in spate lejer. Una peste alta, daca ai noroc si mai lasa ceva din pret, adica vreo 500 euro pare o afacere buna. Sa ne tii al curent cu evolutia ei . Bafta :h5 Editat Martie 13, 2011 de bratu romeo Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander td4,motor bmw, 2002 A luat acaretul. Scrie pe ia FREELANDER SPECIAL,este neasteptat de intretinuta,are 112 000 km /mile, am impresia ca cutia de transfer a fost schimbata de smecheri. Cardanul,vascocuplajul si crucile par a fi integre. @ Bratu Romeo- mersi , ai perfecta dreptate,am luat-o ptr taxa de 380 euro.De azi dimineata incerc sa te contactez pe un conex , ptr ca am inteles ca ai si tu asa ceva si am nevoie de o informatie-(poate ma ajuta cineva cu tel.tau) -Revin cu amanunte. Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander td4,motor bmw, 2002 O afacere buna, e utilitara din fabricatie facuta de divizia de Special Vehicles a lui LR. Si in Anglia sint mai ieftine cele de marfa, asa ca sa nu crezi ca e vre-o teapa.Cred ca rotile sint cam mici, dar se rezolva probabil. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander td4,motor bmw, 2002 Rotile intr-o poza sunt mici in alta sunt mari L-a luat cu cele mari A avut curaj omu' Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander td4,motor bmw, 2002 Sa fie intr-un ceas bun si sa te duca citi km vrei! Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NELU B Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander td4,motor bmw, 2002 buna jantorero sper sa nu ma bag anapoga in discutie si sa nu supar pe nimeni daca vrei sa o cumperi, incearc-o pe parcursul a minim 10-15 km , in viteza si in viraje, iar daca dupa aceea vei vedea ca pe grupul spate ori pe cel de fata, IRD, (nu pe cutie) exista semne evidente de incalzire, spune-i vanzatorului pa si pusi. Nu te lega la cap ca vei avea probleme mari (chiar foartye mari) in viitor. Vezi daca a avut 4 roti identice, si mai discutam ! cam asta este. salut si floarea soaredlui N.B. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaiceanu marian Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander td4,motor bmw, 2002 @jantorero s-o stapanesti sanatos si sa te duca multi km fara probleme! Sunt sigur ca ai mirosul fin si stii ce ai ales! S-auzim de bine! Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander td4,motor bmw, 2002 Va multumesc la toata lumea, rotile sant toate (5)pe 17,acum sant pe graba cu cercetarea mai detaliata a ei (am o teama cu norma de poluare,eu stiam ca toate motoare td4 sant euro3) -Din seria de indentificare rezulta si norma de poluare ?? -Unde au td4 seria motorului si ce tip de motor au ?? Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 (editat) Re: Sfat achizitie Freelander td4,motor bmw, 2002 Salut Motorul este M47 R Citeste aici http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_M47 http://tuning-diesels.com/75Zt/R75serv.htm Editat Martie 14, 2011 de bratu romeo Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander td4,motor bmw, 2002 Da i-am trimis si eu acelesi site-uri pe pm. Ia cautati si voi ca eu nu am gasit care este norma de poluare pt acest motor. Tu Romeo ce ai in acte? Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander td4,motor bmw, 2002 Salut, Dupa indelungi cautari am gasit cartea de identitate a masinii la rubrica cu codul d eomologare scrie E3 adica euro 3 Si cu asta cred ca se cam lamureste treaba Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander td4,motor bmw, 2002 Da asa este,am primit si confirmarea de la r.a.r.(dupa serie sasiu) si se confirma-speciala ,2 locuri,82kw(112cp)norma euro 3. Azi plec dupa numere ,maine o bag in r.a.r. -Revin cu amanunte,cheltueli,etc , spre stiinta celor interesati. Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
titiromm5 Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander td4,motor bmw, 2002 Tatal meu a platit anul trecut in octombrie 5600 ron taxa de inmatriculare pt. un Freelander td4 cu prima inmatriculare 10.2001. Masina are Euro3. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander td4,motor bmw, 2002 Tatal meu a platit anul trecut in octombrie 5600 ron taxa de inmatriculare pt. un Freelander td4 cu prima inmatriculare 10.2001. Masina are Euro3. -Ai dreptate la turism asa era,dar in situatia de fata taxa auto este ptr utilitara. Azi am facut r.a.r-eul si nu sa putut citi seria motor (corodare) ....!!! Pret=725 ron (omologare si autentificare) Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander td4,motor bmw, 2002 Astazi am platit si taxa de poluare in valoare de 380 euro(1620 ron) -Am auzit azi la r.a.r. cum ca taxa pe autoutilitare se schimba foarte curand ,pe sustache,deci urgentati daca vreti sa prindeti trenul. Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: vreau sa achizitionez un land rover freelander astept parerile celor care le au Din nou salut, Din pacate cu sfaturi despre masina nu te pot ajuta, intrucat chiar nu stiu nimic despre ele. Tutusi intreb, de ce nu iei in calcul o varianta diesel? La o cautare scurta pe forum am gasit astea: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57192-Vand-Freelander-1.8i http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61455-LR-Freelander-1.8i-an-2000-4000e Cred ca mai sunt si altele. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Sfat achizitie LR Freelander Am Freelander-ul de 1.8i de origine BMW. Sfat: nu vinde Terrano-ul, este NET SUPERIOR! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miu Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Sfat achizitie LR Freelander LR nu este o masina de offroad extrem ,pt terenuri accidentale dar nu foarte noroioase e ok .Se comporta bine si iarna dar sa nu o fortezi tare ,e firava. In grupa mea de vanatoare este cineva cu un LR si la ultimele iesiri am tras mai mult de el decat de porc ,a inaintat putin mai mult fata de un alt coleg cu 2x4 -Logan :)) Pt munte ,pe drumuri forestiere accesibile ,dar nu stiu care sunt acelea ca la noi nici asfaltul nu e bun si mai dai de cate o capcana -e ok . Succes ,dupa sa ne-o prezinti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Sfat achizitie LR Freelander LR nu este o masina de offroad extrem ,pt terenuri accidentale dar nu foarte noroioase e ok .Se comporta bine si iarna dar sa nu o fortezi tare ,e firava. In grupa mea de vanatoare este cineva cu un LR si la ultimele iesiri am tras mai mult de el decat de porc ,a inaintat putin mai mult fata de un alt coleg cu 2x4 -Logan :)) Pt munte ,pe drumuri forestiere accesibile ,dar nu stiu care sunt acelea ca la noi nici asfaltul nu e bun si mai dai de cate o capcana -e ok . Succes ,dupa sa ne-o prezinti. -Colegu...,mai depinde si de AFET !! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dorin Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Sfat achizitie LR Freelander terrano vreau sal vand pt ca vreau ceva mai nou iar daca il mai tin un an 2 il vand cu 4 de euro ,vreau sa achizitionez un land rover care acum a terminat leasingul la fel cum am luat si terrano,dar totusi prima optiune este un suzuki grand vitara,am citit ca au ceva care se activeza numai cand dau de greu cicai cel mai evouluat sistem,diesel is nasoale rau la freelander am citit ,asa c nu ma bag Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sky Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: vreau sa achizitionez un land rover freelander astept parerile celor care le au La prima lectura a mesajului am crezut ca-i o gluma: ,,vreau sa achizitionez un land rover freelander astept parerile celor care le au". Desi am si eu o parere nu cred ca vrei s-o afli! Oricum ,dupa ce te mai gandesti un pic incearca sa reformulezi textul. Astfel poate mesajul tau capata vre-un sens. Apoi, daca pui si tu o intrebare colegii nostrii care au Land Rover Freelander au sa-ti raspunda...:grin: Sky. Sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate