Pharmacistu Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Sfat achizitie LR Freelander Am si eu o rugaminte. Te rog citeste regulamentul si fa-ti o prezentare aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor/page52 Multumesc Scuze. Acum am vazut ca asta era primul lucru pe care trebuia sa il fac. Eu Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Sfat achizitie LR Freelander Dar la un VIN check sau in Microcat iti spune ca masina ar fi trebuit sa fie RH nu LH sau daca e export. Cum spuneam. Niciodata nu lua fara sa verifici. Eu cu a mea am fost in service si am verificat-o inainte sa dau un raspuns ferm chiar daca avea carte service si puteam sa vad provenienta. Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NELU B Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 Re: Sfat achizitie LR Freelander mozo, ai toata stima si respectul meu intradevar ce ai spus este real intamplator am fost si eu prin acel atelier, cel din fotografii, si am cumparat niste piese acolo se transforma masini lovite sau aiurite sau...; nu sunt de luat. nu am nimic cu cel ce gestioneaza afacerea dar nu e cazul de a cumpara o masina ca intreg; nu stii ce pisica in sac este, mai ales daca e facuta din bucati, caci de fapt asta este. daca e vorba de piese individuale, rog atentie si verificare neaparat.Este cu totul alta problema, dar sa se numeasca "dezmembrari" si nu "masina din Germania, proprietatea unui mos care nu mai poate conduce si a tinut-o in garaj". de, romanul tot roman, mai ales cel din sud. imi pare rau dar asa ceva nu poate decat sa-ti creeze o asa impresie. Nu ca nu ar fi peste tot dar parca frecventa difera. Cam asta este din pacate, Va salut pe toti cei ce nu ati uitat ca faceti parte din regnul uman si nu sunteti doar fiinte bio-psiho-sociale cu interese primare. scuzati starea, nu tocmai buna. NELU B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Marc_ro Postat Aprilie 28, 2011 Partajează Postat Aprilie 28, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander td4,motor bmw, 2002 scuze, dar am si eu nevoie de un sfat: tocmai mi-am vandut freelander-ul in 2 usi -gpl si vreau sa cumpar unul in 4 usi diesel. Al meu avea o clapeta care cupla 4x4 in viteza 1 si marsarier. M-am inteles foarte bine cu ea si de aceea vreau aceasi marca, dar cu 4 usi pentru ca mi s-a marit familia :) Cum e 4x4 permanent, cum se comporta la drum? Ce trebuie sa am grija cand probez masina? merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander td4,motor bmw, 2002 "Clapeta" aia era HDC-ul mai mult ca sigur ..... Adica Hill Descent Control (Asistenta la coborare). N-are nici o treaba cu 4x4 permanent. Freelanderul este 4x4...permanent. Indiferent de caroserie sau motorizare. Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander td4,motor bmw, 2002 scuze, dar am si eu nevoie de un sfat: tocmai mi-am vandut freelander-ul in 2 usi -gpl si vreau sa cumpar unul in 4 usi diesel. Al meu avea o clapeta care cupla 4x4 in viteza 1 si marsarier. M-am inteles foarte bine cu ea si de aceea vreau aceasi marca, dar cu 4 usi pentru ca mi s-a marit familia :) Cum e 4x4 permanent, cum se comporta la drum? Ce trebuie sa am grija cand probez masina? merci Salut. Nu trebuie sa te scuzi cind ceri un sfat. Trebuie doar sa citesti mai mult in sectiunea unde te intereseaza. In alta ordine de idei am si eu o rugaminte sa citesti regulamentul si sa-ti faci o prezentare aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor/page52 Multumesc Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Re: Sfat achizitie Freelander td4,motor bmw, 2002 scuze, dar am si eu nevoie de un sfat: tocmai mi-am vandut freelander-ul in 2 usi -gpl si vreau sa cumpar unul in 4 usi diesel. Al meu avea o clapeta care cupla 4x4 in viteza 1 si marsarier. M-am inteles foarte bine cu ea si de aceea vreau aceasi marca, dar cu 4 usi pentru ca mi s-a marit familia :) Cum e 4x4 permanent, cum se comporta la drum? Ce trebuie sa am grija cand probez masina? merci Eu cred ca ar fi bine sa verifici atent transmisia,in special-cutia de transfer !! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pharmacistu Postat Mai 22, 2011 Partajează Postat Mai 22, 2011 Re: Sfat achizitie LR Freelander Iar am gasit unul interesant. Ce ziceti de asta: http://moto.allegro.pl/land-rover-freelander-2002r-2-0td4-bmw-z-niemiec-i1627382152.html Am vb cu propiretarul, seria de sasiu este: SALLNAAE82A366906 Deci nu a mai schimbat nimeni volanul la asta (asa zice VIN decoder) si se pare ca nici KM. Masina are hardtop dar insa nu se da cu jantele pe 17 de facelift din poza cu cu jante de orinine pe 16. Ceva pareri? Pretul e cca 4500 euro. Masina nu o voi inmatricula in RO. O alta intrebare: Cum pot sa il fac sa para mai inalt? CEl de pe autovit de care tot vb pare mai sus din cauza rotilor. Daca pun 225/70/16 (care inteleg ca merg), va parea mai sus sau tb sa caut ceva jante pe 17 si sa pun 225/65/17. E cam acelasi lucru nu? Banuiesc ca jantele pe 16 dau mai bine (= mai soft) la gropile cotidiene nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefaniordan Postat Mai 23, 2011 Partajează Postat Mai 23, 2011 (editat) Re: Sfat achizitie LR Freelander O alta intrebare: Cum pot sa il fac sa para mai inalt? CEl de pe autovit de care tot vb pare mai sus din cauza rotilor. Daca pun 225/70/16 (care inteleg ca merg), va parea mai sus sau tb sa caut ceva jante pe 17 si sa pun 225/65/17. E cam acelasi lucru nu? Banuiesc ca jantele pe 16 dau mai bine (= mai soft) la gropile cotidiene nu? Salut, Vrei sa-l faci sa para mai inalt sau chiar ai nevoie sa fie mai inalt? Din pneuri masina nu se inalta foarte mult, dar daca intr-adevar ai nevoie de masina mai inalta mai este o varianta cu un kit de inaltare. Mai multe informatii in link-ul de mai jos, este vorba de un kit de inaltare de 2 inch. http://www.toddcosuspensions.com/larofr19suli1.html Editat Mai 23, 2011 de stefaniordan 2008 Jeep Patriot 4x4 2.4 L, FD1, North Edition The Earth is covered 70% by water, Jeep covers the rest Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Sfaturi LandRover Freelander Salut si bine v-am gasit intrucat sunt nou pe acest forum si oarecum nou in domeniul 4x4! Sunt pe cale sa achizitionez un Land Rover Freelander 2000td4, din 2006 si am unele nelamurir pe care sper sa ma ajutati sa le gasesc un raspuns! 1. Cum se pot verifica km la landrover? 2. e normal ca, maneta de actiunare a capotei sa fie la picioare la pasager si nu la sofer jos? 3. cam ce consum are, avand in vedere ca e manuala si evarianta de ~110 hp. 4. cam cat costa o revizie (filtre + ulei), intrucat distributia este pe lant. 5. pretul de 8500E, este unul corect? 6. La ce ar trebui sa fiu atent? Sper sa ma puteti ajuta, intrucat vineri a-si vrea sa il iau. Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 (editat) Re: Sfaturi LandRover Freelander Salut. In primul rand trebuie sa-ti faci o prezentare la rubrica speciala a forumului. In al 2-lea rand iti pot raspunde scurt doar la intrebarea cu maneta care actioneaza deschiderea capotei de la motor; cred ca a fost convertita dintr-o masina cu volan pe dreapta. Editat Iunie 21, 2011 de Cristi S Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Sfaturi LandRover Freelander scuze sunt nou pe forum si nu pot prezenta masina daca nu o am! il alta ordine de idei, masina ar fi luata pe leasing de la noi si el este unicul propietar! Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Sfaturi LandRover Freelander Te prezinti pe tine.. pe persoana fizica.. nu pe masina care nu este deocamdata. Citeste un pic regulamentul ala. E normal sa fie clapeta acolo, nu conteaza unde e volanul. Motorul e bun, e cel de bmw td4, consum rezonabil aprox 8% Pt alte raspunsuri studiaza un pic sectiunea LR si manualul de utilizare. Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackLord Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Sfaturi LandRover Freelander A mea e LH Drive si am deschiderea pentru capota tot in dreapta (asa e normal). Cel mai bine mergi cu masina (si proprietarul) la un service la Land Rover, nu neaparat reprezentanta, dar specializat pe Land Rover si fa-i o verificare acolo sa vezi daca e ok masina , ce lucreri ii trebuie daca ii trebuie si daca merita banii. In cel mai rau caz nu ai de pierdut decat o ora din viata si o ora de manopera, cateva sute de mii... nu 8500 de euro. Sunt baieti si aici pe forum, mecanici de LR. Poti apela la ei daca vrei. Personal eu merg la service-ul LR din Ciolpani dar mai sunt si altele. Nu stiu cum poti verifica kilometrii dar daca pe bord ai 50.000 si volanul, schimbatorul, pedalierul arata de parca le-ai luat cu flexu sigur nu e ok treaba :grin: Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Sfaturi LandRover Freelander nu pare sa aibe semne mari de uzura... dar nu prea nici extrem de ingrijit! ASR sau ESP nu stiu cum e la landrover, vine ca dotare standard sau trebuie sa aibe un buton pe undeva? Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Sfaturi LandRover Freelander ... maneta care actioneaza deschiderea capotei de la motor; cred ca a fost convertita dintr-o masina cu volan pe dreapta. Si RHD (cu volan pe dreapta) tot acolo au maneta de deschis capota. LR este totusi o masina englezeasca, ulterior adaptata si traficului european. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Sfaturi LandRover Freelander ok... si acum intrebarea cheie pe scurt... poate cineva sa vina sa vada masina cu mine? eu chiar nu prea ma pricep la ele! macar o parere despre ea si despre dotari! cum se poate vedea daca are esp sau asr? adica controlul tractiunii? exista buton sau ceva de genul? sunt cam sceptic la dotari! Va rog, cine poate si se pricepe sa vina sa o vada cu mine... inainte sa o duc in service! mercy anticipat! (eventual un numar de telefon) Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Sfaturi LandRover Freelander Daca e Freelander 1 facelift, nu are nici un buton pt controlul tractiunii, o face in mod automat. Pentru Cruise Control ai doua butoane pe volan pe partea dreapta si inca unu pe bord sau pe consola centrala, pt aer conditionat ai buton pe partea dreapta a consolei centrale, pt incalzire in scaune ai butoane in partea de jos a consolei centrale, mai ai 2 butoane pe partea stanga a volanului- comenzile de la radio/CD. Daca poti astepta pina maine, te pot ajuta. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Sfaturi LandRover Freelander asta e poza cu interiorul... poate cineva sa imi spuna pe scurt ce optiuni se vad pe el? pe langa ce se vede, mai are geamuri toate 5 electrice (inclusiv luneta), oglinzi electrice, proiectoare Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Sfaturi LandRover Freelander Nu are Cruise control. Daca ai pune o poza la o rezolutie mai mare s-ar vedea mai bine ce exista pe bord si consola. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Sfaturi LandRover Freelander stiu... asta e singura poza de care dispun... cu interiorul! (la aceasta rezolutie) care este numarul minim de airbag-uri? adica cum stiu cate airbaguri are? Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Sfaturi LandRover Freelander In urma aceste discutii am aflat ceva nou. Nu stiam ca Land Rover nu a adaptat pentru modele de Freelander 1 cu volan pe stanga si pozitia manetei pentru deschiderea capotei de la motor. In plus din cate stiu Freelander 1 nu a avut ca dotare standard sau optionala sistemul ESP si la fel cum a spus si un coleg mai devreme, controlul tractiunii functioneaza in permanenta si nu poate fi oprit de catre sofer decat prin scoaterea sigurantei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Sfaturi LandRover Freelander @DKWraith2Anen - poti sa imi lasi un numar de telefon? Va multumesc la toti pentru sfaturi si ajutor! sper sa fie o masina buna si colegul de forum mai sus mentionat, sa aiba timp sa vina cu mine sa o vedem! Sper sa ne vedem la excursii prin tara dupa ce il achizitionez! Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 (editat) Re: Sfaturi LandRover Freelander In urma aceste discutii am aflat ceva nou. Nu stiam ca Land Rover nu a adaptat pentru modele de Freelander 1 cu volan pe stanga si pozitia manetei pentru deschiderea capotei de la motor. pentru doritorii din Bucuresti imi pot programa o zi in care sa poata vedea live diferentele dintre LHD (volan pe stanga) si RHD (volan pe dreapta), doar ca va trebui sa ne deplasam la Buftea. Acolo tin un KV6 Hardtop LHD si un KV6 5 usi RHD. in plus pot veni si cu amandoua Td4 , un Hardtop si un 5 usi, toate cu ani de fabricatie 2000-2002. La Freelander 1, cel putin pina in 2003, diferentele dreapta/stanga sunt urmatoarele: -blocul de sigurante si relee din habitaclu este pe partea stanga la LHD si pe dreapta la RHD -aeroterma ,indiferent de model, are rezistenta pe partea dreapta -AC-ul este pe partea pasagerului - contactul este tot pe partea dreapta a coloanei de directie, indiferent de varianta -butoanele de pe console sunt in 2 moduri dispuse, identic sau in oglinda -mecanismul de la stergatoare are sistemul de prindere diferit dreapta/stanga -la compartimentul motor, in afara de directie si pedalier este aproape identic (doar diferentele majore dintre KV6 si Td4) -farurile de pe RHD nu pot fi folosite pe un LHD Editat Iunie 21, 2011 de DKW detaliere Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sir. Kid Postat Iunie 21, 2011 Partajează Postat Iunie 21, 2011 Re: Sfaturi LandRover Freelander pentru doritorii din Bucuresti imi pot programa o zi in care sa poata vedea live diferentele dintre LHD (volan pe stanga) si RHD (volan pe dreapta), doar ca va trebui sa ne deplasam la Buftea. Acolo tin un KV6 Hardtop LHD si un KV6 5 usi RHD. in plus pot veni si cu amandoua Td4 , un Hardtop si un 5 usi, toate cu ani de fabricatie 2000-2002. Mulțumesc mult pentru ajutor! O familie cum rar mai întâlnești! Ne auzim la telefon! Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate