HARY Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum :ypu Multumim Max, A fost cam greu pt noi care cat de cat stim sa umblam cu calculatoarele dar a fost si mai greu pt cei care au trebuit sa se descurce cu programe si comenzi noi si mai ales in limbi straine.(stiu numai eu cativa.:ha::ha::ha:) :tk nu radea de mine caine ca te las pe coclauri:ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Nu stiu daca ati observat dar un ultimele zile a scazut numarul membrilor forumului cu cel putin 150 de membri. Practic am inceput o operatiune de curatare si de stergere a unuor conturi inutile sau care nu corespundeau regulamentului. Nu avem plan de un anumit numar de conturi. Au fost sterse conturi cu urmatoarele caracteristici: - cele care nu aveau locatia completata sau era completata cu texte aiurea. Am spus foarte clar ca locatia inseamna localitatea de resedinta a fiecaruia nu In fundul beciului" sa "pe aici" sau "Romania". Doar utilizatorilor din alte tari le este permis sa scris doar tara de unde sunt. - conturi cu 0 (zero) posturi care nu au mai fost accesate de foarte multa vreme. E clar ca cineva care nu a mai intrat de mai bine de 2 ani pe forum nici nu va mai intra. - conturi facute doar pt a posta anunturi de tip SPAM - clone de conturi ale userilor deja inregistrati. Mare atentie la cei care mai aveti asa ceva pt. ca riscati sa pierdeti si contul initial. - conturi ale utilizatorilor care au inceput sa posteze doar mesaje jignitoare si in bataie de joc fara sa isi faca prezentarea pe forum desi au fost somati ca sa o faca. - alte conturi a caror situatie sunt in contradictie cu Regulamentul forumului dar si cu bunul simt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FHM Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Salut. La logare, folosind casutele de pe pagina de start a forumului, casute localizate in partea sus dreapta, observ ca parola introduse apare in clar - se poate citi, fontul avand o culoare putin diferita de fundalul casutei in care se introduce parola. Acum sper ca acest lucru este o scapare si nu un "feature" dedicat curiosilor din spatele meu care doresc sa afle parola pt a posta in numele meu :bi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Salut. La logare, folosind casutele de pe pagina de start a forumului, casute localizate in partea sus dreapta, observ ca parola introduse apare in clar - se poate citi, fontul avand o culoare putin diferita de fundalul casutei in care se introduce parola. Acum sper ca acest lucru este o scapare si nu un "feature" dedicat curiosilor din spatele meu care doresc sa afle parola pt a posta in numele meu :bi Am facut chiar acum testul acesta si la mine nu apare parola in clar. Aar doar puncte. Poate a fost asa zilele trecute si a rezolvat Vstef problema asta dar acum e ok. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Ma enerveaza tare ca nu merge functia "search" :bx Am dat search in titluri, cuvantul "samurai" si mi-a intors 3 rezultate :ha: Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Confirm si eu cele spuse de Koais , functia search nu imi da nici un rezultat desi am cautat exact dupa titlu. Ar fi bine daca scrisul de sub titluri sa fie mai inchis laa culoare decat scrisul titlului topicurilor. te deruteaza. Multam' Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum functia SEARCH de asemenea nu functioneaza in momentul in care incerc sa caut toate posturile unui utilizator :hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Decembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Confirm si eu, va rog sa rezolvati problema cat mai repede. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Confirm si eu, va rog sa rezolvati problema cat mai repede. Multumesc. Stefane, cand ai fost batut ultima data? :uameni:ang3:hw:sht:beat:e:hm:ps:frslp Nu am destule iconite ca sa iti arat ce primesti daca nu rezolvi rapid problemele. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Eu nu am cerut ca problema sa fie remediata cat mai repede , doar am spus ca este o problema , cand ii va veni randul stiu ca o veti rezolva. Bafta multa :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum @vstef_is a inceput sa lucreze !!! Uitati-va la bara de sus !!! Multumim Stef !!! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Decembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum @SilenceDJ - nu am facut nici o referire sau ironie la tine, decat glumeam si eu, stai linistit. @Astral - da bre, nu te entuziasma asa tare, ca-mi trece repede, intreaba-l pe Max. :grin: Hai sa vedem cum iese treaba mai frumoasa, ca doar un forum avem... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Inainte cand dadeam click pe un user aveam optiunea sa vad ce topicuri a inceput. Acum nu mai merge. Daca apas sa vad ce a postat imi da eroare Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Inainte cand dadeam click pe un user aveam optiunea sa vad ce topicuri a inceput. Acum nu mai merge. Daca apas sa vad ce a postat imi da eroare Acuma chiar la asta lucreaza vstef_is !!! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna de ce nu mai primesc notificari pe email daca sunt post-uri noi in discutiile pe care le urmaresc? Multumesc Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Intra la My Settings apoi subdirector My Account apoi Editare Optiuni si ai optiunea de a alege modul de a fi anuntat ... bifezi sa primesti mail si gata treaba :wink: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Septaru Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Va salut. Confirm si eu cele spuse de colegi ca este greu sa urmaresti discutiile noi de pe forul, consider ca ar trebui sa fie "highlighted" sau in alta culoare. Am constatat cu stupoare mai devreme ca userii cu cel putin 15 post-uri nu pot trimite PM-uri decat administratorilor, mi se pare ciudata decizia asta. Inteleg ca nu pot posta in sectiunea de vanzare si sa nu pot deschide discutii noi dar nici sa trimiti pm-uri altor useri in afara de administratori...aiurea. Sper sa nu fie cu suparare. Land Rover Discovery 2.5 TDi 1994 Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Va salut. Confirm si eu cele spuse de colegi ca este greu sa urmaresti discutiile noi de pe forul, consider ca ar trebui sa fie "highlighted" sau in alta culoare. Am constatat cu stupoare mai devreme ca userii cu cel putin 15 post-uri nu pot trimite PM-uri decat administratorilor, mi se pare ciudata decizia asta. Inteleg ca nu pot posta in sectiunea de vanzare si sa nu pot deschide discutii noi dar nici sa trimiti pm-uri altor useri in afara de administratori...aiurea. Sper sa nu fie cu suparare. Din pacate (sau din fericire....:ha:), @vstef_is este unul singur si lucreaza la setarile pt noua interfata doar dupa orele de job....... Incet, incet le rezolva pe toate. DIn cate stiu eu , orice user, indiferent de nr de postari poate deschide topic nou !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Septaru Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Type: Posts; Excluded Forums: Vanzari autoturisme de teren, Cumparari autoturisme de teren, Vanzari diverse, Cumparari diverse, Schimburi, Masini de vanzare pe net, Piese de schimb, Promo - Anunturi sponsorizate, Donatii, Anvelope si jante; Mesaje Noi Asta scrie dar nu este inclus aici si faptul ca nu poti trimite PM altor useri in afara celor care sunt administratori. Si imi poti explica te rog ce inseamna "sau din fericire....:ha:" ? Land Rover Discovery 2.5 TDi 1994 Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Type: Posts; Excluded Forums: Vanzari autoturisme de teren, Cumparari autoturisme de teren, Vanzari diverse, Cumparari diverse, Schimburi, Masini de vanzare pe net, Piese de schimb, Promo - Anunturi sponsorizate, Donatii, Anvelope si jante; Mesaje Noi Asta scrie dar nu este inclus aici si faptul ca nu poti trimite PM altor useri in afara celor care sunt administratori. Si imi poti explica te rog ce inseamna "sau din fericire....:ha:" ? Se referea la Stef....il mai intep cateodata sa nu ma uite.......:ha: Contextul era asa : "Din pacate (sau din fericire....:ha:), @vstef_is este unul singur..." REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Septaru Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Am inteles. Credeam ca faci referire la mine. Virgula aia m-a indus in eroare. Mai am un pic si nu mai am de ce sa ma plang pentru ca o sa fac post-urile necesare dar totusi consider ca nu este normal asa. Sper sa luati asta ca pe o sugestie. Land Rover Discovery 2.5 TDi 1994 Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MMC Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Deci am deja bifate optiunile de notificare email asa cum le am bifate din 2008 cand am devenit membru al acestui forum. Ideea este ca de cand s-a schimbat noua fata nu mai primesc aceste notificari. De exemplu nu am primit notificare de raspuns nici la acest thread. Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ladybird Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Din pacate (sau din fericire....:ha:), @vstef_is este unul singur si lucreaza la setarile pt noua interfata doar dupa orele de job....... Incet, incet le rezolva pe toate. DIn cate stiu eu , orice user, indiferent de nr de postari poate deschide topic nou !!! Salutare,sunt ladybird ,sotia lui nessum si aceeasi problema am descoperit-o si eu astazi: daca am mai putin de 15 postari nu pot trimite PM-uri,nu inteleg de ce? pana acum cateva zile nu era asa? sa nu fie cu suparare intrebarea! nici nu vreau sa ma apuc sa deschid topicuri aiurea sa ajung la cele 15 obligatorii!oare care este solutia,luminita de la capatul tunelul,va rog sa ma lumineze si pe mine cineva! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tav Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Pe contul meu (probabil nu singurul) nu lucreaza functia/butonul "Find all posts". Spor ! Vand 4 intercoolere maricele,boost controlere manuale, un radiator A/C terrano, piese lancia k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Re: >> Probleme tehnice forum Pe contul meu (probabil nu singurul) nu lucreaza functia/butonul "Find all posts". Spor ! Nici la mine.....si cand arata ceva, arata incomplet.......:ang1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate