stefan79 Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Bine Yonutz...dreptatea este la mijloc ....o sa imi cumpar Nokia... :wink: Pozele merg acum... Poate se da drumul si la filme... www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 (editat) Re: >> Probleme tehnice forum 1. Am eu o intrebare pentru tine: De ce nu patesc eu treaba asta cu logarea? Azi dimineata am intrat de acasa, in timpul zilei de la birou si de la garaj. Chiar si de pe de pe telefonul mobil. Am intrat azi chiar de pe un calculator care nu a mai "vazut" forumul Club4x4 pana acum. 2. E o conspiratie malefica impotriva ta de parca nu as avea alta treaba decat sa iti incurc tie logarea? 3. Deci, nu contest ca ai problema pe care ai semnalat-o dar nu ar trebui sa o aiba toata lumea daca forumul ar fi cauza? 1. nu stiu, nu e treaba mea. 2. posibil:ha: 3. nu stiu. eu o am, asa cum am expus-o. indiferent de pe ce computer, retea, router etc. incerc sa intru, se intampla asa cum v-am povestit. promit sa postez, daca se modifica ceva. @yonutz: un login pe un forum cred ca stiu sa fac..este singurul forum pe care nu merge. despre blocant...esti offtopic...il am pe bancul de lucru inca...rezolvarea (if any:ha:) va fi eventual prezentata in topicul dedicat. Editat Martie 9, 2011 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum @Stef79 Nokia nu e o solutie ... Poti sa incerci un HTC ...la care nu merge touch-ul decat cu degetul mijlociu ... :ha: Cine e de serviciu azi? Sa stearga naibii balariile astea ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum 1. nu stiu, nu e treaba mea. Super raspuns. :grin: Daca ti-as raspunde si eu asa la intrebarile tale ai sari ca ars. Hai ca facem altceva. Eu ma duc in weekend in Bucuresti si stau vreo saptamana pe acolo. Hai sa ne intalnim sa vedem din ce cauza nu te poti loga. Daca e din cauza forumului, dau eu o masa, daca nu, dai tu masa. E ok asa sau e prea mica "miza"? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Super raspuns. :grin: Daca ti-as raspunde si eu asa la intrebarile tale ai sari ca ars. Hai ca facem altceva. Eu ma duc in weekend in Bucuresti si stau vreo saptamana pe acolo. Hai sa ne intalnim sa vedem din ce cauza nu te poti loga. Daca e din cauza forumului, dau eu o masa, daca nu, dai tu masa. E ok asa sau e prea mica "miza"? excelent! vorbim si stabilim o intalnire. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum salutare. am si eu o nedumerire.am scris vreo 4-5 mesaje in vreo 2 zile.counter-ul de mesaje imi arata acelasi numar(44).poate ma lamuriti.am eu o problema cu firefox-ul?nu mi-o luati in nume rau. multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum salutare. am si eu o nedumerire.am scris vreo 4-5 mesaje in vreo 2 zile.counter-ul de mesaje imi arata acelasi numar(44).poate ma lamuriti.am eu o problema cu firefox-ul?nu mi-o luati in nume rau. multumesc anticipat. Daca sunt la discutii diverse nu se contorizeaza. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Daca sunt la discutii diverse nu se contorizeaza. multam fain.am inteles acu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Daca sunt la discutii diverse nu se contorizeaza. multam fain.am inteles acu. Lucru precizat dealtfel si in Regulament...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Uneori gasesc in topicuri raspunsuri cu inversare de cuvinte in continut. -Un ex= "VAND ANCORA DE PAMANT" "=Poti fimulet prezenta ONU de Prezentare Sau macar o explicatie un modului în îngrijirea se banuiesc foloseste.Personal, Dar sunt servanda sigur.Merci Nu"= Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Uneori gasesc in topicuri raspunsuri cu inversare de cuvinte in continut. -Un ex= "VAND ANCORA DE PAMANT" "=Poti fimulet prezenta ONU de Prezentare Sau macar o explicatie un modului în îngrijirea se banuiesc foloseste.Personal, Dar sunt servanda sigur.Merci Nu"= Eu n-am sesizat asa ceva, nu te contrazic si crede-ma ca nu stiu cati au vazut de pe forumul asta pagina "No new messages unread"....... Acuma, ce sa zic, sunt multi care au probleme cu tastatura, dar si unii care au probleme de exprimare in scris...... Da-mi link-ul postului sa vad si eu minunea......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Aici tonurile sunt f apropiate si greu de distins.......S-ar putea schimba ca sa fie mai vizibile ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Nu se poate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 23, 2011 Autor Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Astrale, pe cuvantu meu ca te-as fi servit, dar daca zice sefu ca nu se poate... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Astrale , nu il asculta pe Vstef pt ca el a scris de pe contul meu. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Se poate adauga si jud.PH la Zona Muntenia din sectiunea "Iesiri la sfarsit de saptamana"?:tk Noi am cam ramas pe afara! Multumesc! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Va salut din nou, Vin iar cu o mica problema/iintrebare? Este normal ca sectiunea cartea de telefoane sa fie vazuta de toata lumea?? In afara forumului?? Intreb asta pentru ca, la cautarea numarului meu de telefon pe google, apare cartea de telefon de pe forum. In acea sectiune apar si adresele mele de mail si mai multe detali. Eu sunt de acord sa fie vizibile, dar numai pe forum, nu si in afara. Daca este normal sa fie vizibile, eu cu regret anunt ca voi modifica acel mesaj. Multumesc anticipat, Cu respect, Mircea Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum :g eu la asta nu m-am gandit S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
13 Todesengel Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Cu ce browser? Ai incercat clear cookies? Vrei sa-ti trimit un email de reset password, sa incercam cu una noua? Cu Internet Explorer si face in continuare . Oare poate fi o obtiune la mine in calculator sa nu primeasca cookies ? ... eu oricum il curat cu Glary Util. o data la doua zile. Oricum,multam pt.efort omule ! IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum o chestie care pe mine ma face cu nervii e urmatoarea : bara de reclame a google-ului care arata printre altele si reclama la medicover face casccada pe tot ecranul si de fiecare data cand o inchid reapare nebuna. Nu am nimic cu reclamele , e okk daca stau in google bar dar nu cred ca e ok sa se tot coboare le fiecaRE 10 secunde dupa ce o inchid. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum o chestie care pe mine ma face cu nervii e urmatoarea : bara de reclame a google-ului care arata printre altele si reclama la medicover face casccada pe tot ecranul si de fiecare data cand o inchid reapare nebuna. Nu am nimic cu reclamele , e okk daca stau in google bar dar nu cred ca e ok sa se tot coboare le fiecaRE 10 secunde dupa ce o inchid. Man, nu mai avem nici o reclama de google pe forum. La care banner te referi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Apare in locul asteia cu "Gazduire" si se deschide in jos, cam pe 1/4 de pagina......nu apare mereu, dar cand apare, nu se poate inchide decat daca dai refresh sau schimbi pagina.......daca o mai prind, ii fac print-screen s-o vezi..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Acum inteleg. Nu e banner de google ci de la o agentie de publicitate cu care am contract. Sunt enervante intradevar bannerele alea care se deschid mari dar au un x in dreapta jos cu care se pot inchide fara sa dai refresh. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum Acum inteleg. Nu e banner de google ci de la o agentie de publicitate cu care am contract. Sunt enervante intradevar bannerele alea care se deschid mari dar au un x in dreapta jos cu care se pot inchide fara sa dai refresh. NU se inchide din acel X !!! Sta cat vrea el !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: >> Probleme tehnice forum NU se inchide din acel X !!! Sta cat vrea el !!! Am vazut si eu bannerul acum cateva minute si l-am inchis de la x. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate